Friskvårdspoolen AB

www.friskvardspoolen.se
  • BadgeThreeYears
4.9
Call 08-33 50 06 Share

Har du värk, smärta eller känner dig stel och trött i kroppen? Hos oss på Friskvårdspoolen möts du av lång erfarenhet, omtanke och ett helhetstänk kring din hälsa. Här arbetar Leg. Naprapaterna Niklas Borgenäs och Patrik Wetterqvist med över 25 respektive 30 års erfarenhet, Dipl. Massageterapeut Lena Jonsson med över 20 års...

289 omdömen om Friskvårdspoolen AB

Sedan starten hos Reco 2017

Klas Håkan Å
Wrote about Friskvårdspoolen AB

Professionell och helhetssyn kombinerat med mänsklig värme

Tack för ditt fina omdöme. Med vänlig hälsning, Niklas

Ulrika E
Wrote about Friskvårdspoolen AB

Alltid lika professionellt. Alltid lika kunnigt. Alltid ett toppenbra resultat!

Hej Ulrika. Tack för ditt förtroende. Med vänlig hälsning, Niklas

George A
Wrote about Friskvårdspoolen AB

Jag blev mycket vänligt och professionellt bemött. Personalen var hjälpsam och fick mig att känna mig välkommen. Jag förväntade mig bra service och tydlig kommunikation, och Friskvårdspoolen AB levde upp till mina förväntningar på ett mycket bra sätt. Jag är väldigt nöjd med min upplevelse och uppskattade det fina mottagandet samt den professionella tjänsten jag köpte.

Svar från Friskvårdspoolen AB

Hej George, Tack för ditt fina omdöme. Hoppas att du snart kommer tillbaka till ditt vanliga tillstånd. Med vänlig hälsning, Niklas

Björn A
Wrote about Friskvårdspoolen AB

Som läkare med specialisering på idrottsmedicin ser man många ryggpatienter och är kunnig i lämplig behandling-man blir sällan imponerad- men Nicklas kunskap och förståelse för ryggproblematik är remarkabelt stor Med logiskt resonemang efter grundlig undersökning.gav han en behandling som gav omedelbar och bestående effekt Jag rekommenderar honom starkt Dr Björn Alber

Svar från Friskvårdspoolen AB

Hej Björn. Vad kul att du var nöjd. Tack för förtroendet att få behandla dig. Med vänlig hälsning, Niklas

Denis R
Wrote about Friskvårdspoolen AB

Trevligt bemötande och proffesionellt utfört arbete

Hej Denis. Tack för ditt fina omdöme. Med vänlig hälsning, Niklas

Eleni S
Wrote about Friskvårdspoolen AB

Som vanligt så bra det kan bli!

Hej Eleni, Tack för ditt fina omdöme. Med vänlig hälsning, Niklas

Kyla Y
Wrote about Friskvårdspoolen AB

Högt, högt rekommenderad!! Det var min tonårsdotter som började misstänka skolios efter att skolsköterskan uppmärksammat det. Nikolas upptäckte att hennes bäcken inte var rörligt och att hennes skalle inte var i linje uppifrån och ner. Faktum är att hon hade klagat på svår huvudvärk då och då. Han fixade det, och hon mår mycket bättre nu. Otroligt skicklig och har en djup förståelse för människokroppen från topp till tå.

Svar från Friskvårdspoolen AB

Hej Kyla, Tack för ditt fina omdömme och för att jag fick förtroendet att försöka hjälp till. Med vänlig hälsning, Niklas

Izabella A
Wrote about Friskvårdspoolen AB

Trevligt bemötande och har verkligen hjälpt.

Svar från Friskvårdspoolen AB

Hej Izabella, Vad skönt att det hjälpt dig vidare. Kör hårt nu och lycka till med allt! //Niklas

Hüseyin A
Wrote about Friskvårdspoolen AB

De finns alltid där för mig när jag behöver hjälp. De är bästa!!

Hej Hüseyin, Tack för ditt fina omdöme. Med vänlig hälsning, Patrik

Maria G
Wrote about Friskvårdspoolen AB

Fantastisk bra och man går därifrån med en känsla att värken har släppt. Rekommenderar verkligen Friskvårdspoolen alla dagar i veckan

Svar från Friskvårdspoolen AB

Hej Maria, Vad skönt att du känner dig bättre. Tack för förtroendet att försöka hjälpa dig. Med vänlig hälsning, Niklas

Beata K
Wrote about Friskvårdspoolen AB

Fick bra och snabb hjälp. Kommer återkomma vid behov!

Svar från Friskvårdspoolen AB

Hej Beata, Tack för ditt omdöme och lycka till med allt. Med vänlig hälsning, Niklas

Anna L
Wrote about Friskvårdspoolen AB

Alltid trevligt bemötande och superproffsigt! Gick därifrån smärtfri!

Svar från Friskvårdspoolen AB

Hej Anna, Vad kul att du känner dig bättre. Tack för ditt förtroemde att hjälpa dig. Med vänlig hälsning, Niklas

Robin C

Riktigt bra! Rekommenderas starkt 🙏

Svar från Friskvårdspoolen AB

Hej Robin, Tack för ditt fina omdöme. Betyder mycket av en kollega. Med vänlig hälsning, Niklas

Olof P
Wrote about Friskvårdspoolen AB

Trevligt bemötande och proffsig och effektiv behandling

Hej Olof, Tack för ditt omdöme. Med vänlig hälsning, Niklas

Monica S
Wrote about Friskvårdspoolen AB

Niklas så duktig och hittar alltid roten till problemet. Ser helheten och smidiga korrigeringar tack vare hans fantastiska bänk.

Hej Monica, Tack för ditt fina omdöme. Kör hårt nu! Med vänlig hälsning, Niklas

Emma Å
Wrote about Friskvårdspoolen AB

Niklas på friskvårdspoolen gör ett fantastiskt jobb! Vad än kroppsdel som krånglar så tycks han kunna släppa låsningarna och återställa balansen. Varit dit med både axel och höftbekymmer och lämnat lika nöjd varje gång. Testat andra närmare jobbet men ramlar alltid tillbaka till denna. Värd varenda krona!

Svar från Friskvårdspoolen AB

Hej Emma! Vad skönt att du känner dig bättre. Tack för förtroendet att hjälpa dig. Med vänlig hälsning, Niklas

Geyan A
Wrote about Friskvårdspoolen AB

Hur trevliga som helst, det gick så bra att jag har svårt att beskriva, jätte nöjddddd👍

Hej Geyan, Vad kul att höra att du är nöjd. Med vänlig hälsning, Patrik

Robert S
Wrote about Friskvårdspoolen AB

Snabb och träffsäker diagnos. Värken släppte direkt.

Svar från Friskvårdspoolen AB

Hej Robert, Vad skönt att du är bättre. Tack för ditt omdöme. Med vänlig hälsning, Niklas

Johan H
Wrote about Friskvårdspoolen AB

Fantastisk service och jag kände mig som en ny människa efter Niklas behandling.

Svar från Friskvårdspoolen AB

Hej Johan, Vad skönt att du mår bättre. Tack för ditt omdöme. Med vänlig hälsning, Niklas

Anna-Maria J
Wrote about Friskvårdspoolen AB

Som alltid ett mycket professionellt och varmt bemötande av både Ellen och Niklas. Med deras unika och holistiska syn på människan ser de varje individ utifrån just dennes problematik. Inget dömande, utan bara en ren intention att hjälpa mig där jag är just nu. Med en enorm kunskap om kroppen, sinnet och hur det hänger ihop bemöts jag alltid med stor värme och medmänsklighet. Har gått hos Friskvårdspoolen i flera år med min onda rygg och i början av året påbörjade jag dekopressionsbehandling för just ryggen. Idag har...

Svar från Friskvårdspoolen AB

Hej Anna-Maria, Så himla kul att du mår bättre och tack för ditt fina omdöme. Med vänlig hälsning, Niklas

Sara W
Wrote about Friskvårdspoolen AB

Har gått till Lisa två gånger. Hon är otroligt kunnig och professionell och hon har fokus på hela kroppen. Man känner sig trygg och väl omhändertagen.

Svar från Friskvårdspoolen AB

Hej Sara, Tack för ditt omdöme och superkul att du kommer frammåt med dina besvär. Med vänlig hälsning, Niklas

Cecilia S
Wrote about Friskvårdspoolen AB

Alltid lika proffsigt bemötande och otroligt kunnig

Hej Cecilia, Tack för dit fina omdöme. Med vänlig hälsning, Friskvårdspoolen

Günther L
Wrote about Friskvårdspoolen AB

Trevligt välkomnande och nogrann undersökning.

Svar från Friskvårdspoolen AB

Hej Günther, Tack för ditt omdöme. Betyder mycket för oss. Med vänlig hälsning, Niklas

Carl N
Wrote about Friskvårdspoolen AB

Bor i Täby men det är så hört att ta sig till Friskvårdspoolen i Spånga för kunskapen som de besitter dör kring kroppen inklusive teknisk utrustning i form av sin droppbänk gör att jag lätt passerar många naprapater längs vägen.

Svar från Friskvårdspoolen AB

Hej Carl, Kul att du känner av skillnaden. Ha det bäst! Med vänlig hälsning, Niklas

Caroline T
Wrote about Friskvårdspoolen AB

Går bara hit. Känner mig som en ny människa varje gång, Niklas är så duktig. Tack!

Hej Caroline, Tack för dem fina orden. Med vänlig hälsning, Niklas

Stefan J
Wrote about Friskvårdspoolen AB

Jättebra hjälp när man behöver det som mest. Jag rekommenderar Friskvårdspoolen till alla jag träffar.

Svar från Friskvårdspoolen AB

Hej Stefan, Kul att du känner dig nöj och tack för dina rekommendationer. Med vänlig hälsning, Niklas

Katarina R
Wrote about Friskvårdspoolen AB

Alltid bra bemötande och behandling!

Tack Katarina, Alltid kul med feedback. Med vänlig hälsning, Niklas

Malin H
Wrote about Friskvårdspoolen AB

Fantastisk bra som vanligt! ...

Svar från Friskvårdspoolen AB

Tack för förtroendet att hjälpa dig.

Isabel B
Wrote about Friskvårdspoolen AB

Så duktiga och kompetenta. Jag är så nöjd med mina behandlingar

Svar från Friskvårdspoolen AB

Tack för dem fina orden. Vi ses framöver!

Daniel L
Wrote about Friskvårdspoolen AB

Alltid hjälp och bemötande i världsklass!

Kul att du är nöjd. Då blir vi glada. Lycka till med allt! //Niklas

Katarina V
Wrote about Friskvårdspoolen AB

Jag kan varmt rekommendera Friskvårdspoolen! Niklas och Ellen är både proffsiga, lyhörda och väldigt trevliga! Har haft återkommande ryggproblem men tack vare Niklas justeringar på droppbänken, goda träningsråd och dekompressionsbehandling har jag blivit mycket bättre. Tack! 😊

Svar från Friskvårdspoolen AB

Hej Katarina, Verkligen kul att du känner dig bättre. Med vänlig hälsning, Niklas

Anders J
Wrote about Friskvårdspoolen AB

Jag kan verkligen rekommendera Friskvårdspoolen, i cirka 32 år har jag haft återkommande problem i nedre ryggslutet. Efter mina besök så har det nu blivit så pass bra att jag endast behöver göra servicebesök. Anders Janson

Svar från Friskvårdspoolen AB

Hej Anders, Verkligen kul att du kan köra din padel som du vill nu. Kör hårt! //Niklas

Ghada J
Wrote about Friskvårdspoolen AB

Riktigt riktigt grym o hög kompetens naprapat Patrik . Det märks fr det första besöket . Han är trevlig o kompetent. Jag fortsätter mina behandling men fr början märks skillnad .jag känner min väl omhändertagen o trygg. Rekommenderas varmt! G.j

Svar från Friskvårdspoolen AB

Hej Ghada, Skönt att höra att du mår bättre. Vi håller oss till planen. Med vänlig hälsning, Patrik

Daniel N
Wrote about Friskvårdspoolen AB

Jag är en vältränad person som tar gymmet på allvar, får således ibland lite krämpor som behöver mjukas upp och behandlas. Jag har prövat många olika typer av massage, thailändsk, mongolisk etc och dem är bra på sitt sätt men jag upplever att Lenas massage håller betydligt högre klass än alla andras. Vet ju inte hur hon lyckas men med väldigt små medel, lätt tryck, inga armbågar som andra massage filosofier använder så uppnås en effekt på musklerna som gör mig uppriktig sagt konfunderad. Sist behövde jag nästan hjälp att...

Hej Daniel! Vad kul att du känner dig bättre. Lycka till med träningen. //Lena

Kristina D
Wrote about Friskvårdspoolen AB

Bra, fixar mina besvär med ryggen

Svar från Friskvårdspoolen AB

Hej Kristina, Kul att du mår bättre så du kan träna och spela golf. Med vänlig hälsning, Niklas

Helena L
Wrote about Friskvårdspoolen AB

Helt otroligt duktig, lika nöjd varje gång jag träffat Niklas. Så otroligt proffsigt och fint bemötande . Han kan verkligen arbete som naprapat. Kan varmt rekommendera honom 🙂

Hej Helena, Tack för dem fina orden. Lycka till med allt. //Niklas

Elisabeth N
Wrote about Friskvårdspoolen AB

Som vanligt mycket nöjd med bemötande och behandling.

Svar från Friskvårdspoolen AB

Hej Elisabeth, Skönt att du är bättre. Snart är du tillbaka till ditt rätta tillstånd. //Niklas

Carmela P
Wrote about Friskvårdspoolen AB

Tackar för hjälpen med axeln och armen. Nu börjar jag kunna göra lite mer.

Svar från Friskvårdspoolen AB

Hej Carmela, Skönt att du mår bättre. Det avr lite att bita i. Ha det bäst. Med vänlig hälsning, Niklas

Henrik E
Wrote about Friskvårdspoolen AB

Som hantverkare behöver jag regelbunden "service" av kroppen och det finns inget bättre ställe än Friskvårdspoolen för detta. Det holistiska synsättet, noggrannheten och skickligheten i justeringar har hjälpt mig vid varje besök. Att behandlingarna sker på droppbänk gör att man slipper känna sig mörbultad efteråt vilket är ett stort plus. Har även fått dekompressionsbehandling med goda resultat!

Hej Henrik, Tack för dem fina orden. Med vänlig hälsning, Niklas

Linda W
Wrote about Friskvårdspoolen AB

Ni är trevliga, omtänksamma, hjälpsamma, lyssnar noga vad man har att säga och rättar till det som är fel med kroppen. Härligt att få sin behandling och bli stretchad. Ni gör ett utmärkt jobb! Tack! 💐

Svar från Friskvårdspoolen AB

Hej Linda, Vad kul att du känner så. Vi gör allt för att ni skall må bättre.😊

Gunnel B
Wrote about Friskvårdspoolen AB

Bra bemötande, lätt att få tid.

Hej Gunnel, Tack för ditt omdöme. Med vänlig hälsning, Niklas

Evy L
Wrote about Friskvårdspoolen AB

Fantastisk massage! Lena är så duktig, hittar alla punkter och är riktigt duktig på att anpassa massagen till individen. Gått hos henne i flera år!

Hej Evy! Tack för dem fina orden. Med vänlig hälsning, Lena

Johnny E
Wrote about Friskvårdspoolen AB

Ständig räddare i nöden, toppen Niklas!

Svar från Friskvårdspoolen AB

Tack Johnny! Sakta men säkert mot det bättre!

Ann-Sofi H
Wrote about Friskvårdspoolen AB

Niklas har fixat min spänningshuvudvärk och nu snart mina hälsenor som är svårt överbelastade. Rekommenderar varmt! Ellen och Niklas - underbara människor som verkligen bryr sig om dig och ditt mående!

Hej Ann-Sofi! Tack för dem fina orden.😊

Sandra G
Wrote about Friskvårdspoolen AB

Utan Niklas och Ellen på Friskvårdspoolen hade jag inte kunnat klara av mitt jobb. Har fått hjälp i drygt 10 år. Skulle aldrig gå till någon annan, jag åker 1 1/2 timme enkel resa för att komma till Friskvårdspoolen! Fantastiska i både deras varma välkomnande men viktigast av allt deras kompetens!

Svar från Friskvårdspoolen AB

Tack för dem fina orden och för att vi får förtroendet att hjälpa dig.😊

Felix B
Wrote about Friskvårdspoolen AB

10/10 De vet verkligen vad de håller på med och man mår alltid bättre när man går ut genom dörren än när man kom dit.

Svar från Friskvårdspoolen AB

Snart är du på topp i ditt område igen. Kötta på och kör dina övningar så blir det kanon. Med vänlig hälsning, Niklas

Palle M
Wrote about Friskvårdspoolen AB

Ellen och Niklas är bäst på det dom gör. Man får alltid professionell hjälp och ett mycket trevligt bemötande

Svar från Friskvårdspoolen AB

Tack Palle! Kul att du haft så fina resultat i ryggen.👍

Leif J
Wrote about Friskvårdspoolen AB

Niklas är grymt bra! Jag kan starkt rekommendera honom

Hej Leif, Tack för ditt fina omdöme. Med vänlig hälsning, Niklas

Sari J
Wrote about Friskvårdspoolen AB

Niklas är bäst, hjälpte mig att lösa upp spänningar i höften som fastnat och nacke.

Hej Sari, Tack för ditt fina omdöme. Kör hårt! Med vänlig hälsning, Niklas

Anna B
Wrote about Friskvårdspoolen AB

Niklas är mycket lyhörd och försöker verkligen hjälpa till. Rekommenderar varmt!

Hej Anna! Tack för ditt fina omdöme. Med vänlig hälsning, Niklas