Kiropraktor in Stockholm

94 reviewed kiropraktorer in Stockholm municipality

• Agilokliniken - Södermalm

1,360 opinions
    Agilokliniken erbjuder fem naprapater med ca 20 års erfarenhet, och sex naprapater med mellan två till 10 års erfarenhet, gediget kunnande och patientbemötande av toppklass.
    Frida Jessica Alejandra F
    Frida Jessica Alejandra F: Fantastisk service, duktig personal jag kan starkt rekommendera dom . Lätt att boka.
  • Driver du kiropraktik i Stockholm?

• Agilokliniken - City

1,104 opinions
    Erfarna och välutbildade naprapater och sjukgymnaster som lyssnar till dina besvär och sedan ställer diagnos samt lägger en behandlingsplan.
    Björn R
    Björn R: Väldigt trevligt och vänligt bemötande av kunnig personal som hjälpt mig att bli bättre i ryggen.
  • Kirokliniken Liljeholmen

1,085 opinions
    Vårt mål är att hjälpa dig och din familj uppnå optimal hälsa och välbefinnande genom kiropraktisk vård och livscoaching.
    Ronnie V
    Ronnie V: Trevligt och kunniga men mycket pengar för korta behandlingstillfälle.
  • 534 opinions
    Välkommen till Agilokliniken - City! Vi har utbildade naprapater, kiropraktorer samt sjukgymnaster på plats 5 dagar i veckan!
    Patric B
    Patric B: Proffsig och mycket kunnig personal.
  • 220 opinions
    Genom starkt kundfokus och ärlighet vill vi skapa långsiktiga relationer och samarbeten med våra kunder. Vi vill ge dig den bästa förutsättningen för dig och din kropp att slippa värk och smärta.
    Victoria S
    Victoria S: En jättebra naprapat som är mycket professionell och duktig
  • Access Rehab - Sjöstaden

2,758 opinions
    Ta kontakt med oss på Access Rehab i Sjöstaden om du har problem med muskler och leder! Vi är specialister och ger snabb hjälp.
    Maja L
    Maja L: Jag har gått ditt flera gånger för olika sportskador och alltid fått väldigt bra och effektiv hjälp
  • KAN-kliniken

237 opinions
    KAN-kliniken är din hjälp om du har problem med smärtor! Vi utför individuella behandlingar och följer vetenskapliga metoder. Välkommen!
    Eva K
    Eva K: Vänlig intresserad och kunnig kiropraktor. Trevliga o centralt belägna lokaler
  • Agilokliniken - Slussen

206 opinions
    MATS B
    MATS B: Bara positiv, Madeleine är väldigt proffsig, kompetent och tillmötesgående, fick Super hjälp med Ett problem I nacken som jag hade, fick även bra hemläxa för att förebygga problem i framtiden.
  • Agilokliniken - Hagastaden

147 opinions
    OLOF B
    OLOF B: Jag var hos tre olika personer. När de två första inte lyckades kom jag till Ola Klackenberg. 5 stjärnor till honom!
  • Lisa M
    Lisa M: Upplevde ett proffsigt och samtidigt personligt bemötande av Marcus. Han lyssnade verkligen och såg till helheten, inte bara mina yttre symptom. Jag kände mig helt trygg med Marcus gedigna kompetens, kloka råd och mjuka händer, vilket hjälpte mig genom några månaders rehabilitering av diskbråck i nacken och smärta i arm/skuldra. Hittills sex besök och om mina besvär återkommer vet jag vart jag ska gå igen. Kan bara varmt rekommendera Marcus Vig och Kiropraktorvård!
  • Gamla Stans Kiropraktik

348 opinions
    Välkommen till Gamla Stans Kiropraktik! Vi är specialister på kroppens nervsystem och hjälper dig förebygga eller behandla smärta och besvär.
    Kristina P
    Kristina P: Alltid proffsigt bemötande och behandling av erfaren kiropraktor. Gamla stans kiropraktik är Toppklass!
  • Camp Pro Ortopedteknik

278 opinions
    Välkommen till Camp pro på Karolinska Sjukhuset i Solna och Sophiahemmet, Lill-Janshuset - Unik och skräddarsydd behandling!
    Rolf E
    Rolf E: Mycket vänligt och bra bemötande. Jag förväntade mig att få träffa en fysioterapeut somkunde ge mig tips och råd på hur jag skulle hantera min skada. Det fick absolut. Först Johanna och sedan Elza. Båda är jättebra! Jag tycker att Camp Pro är mycket bra och de har hjälpt mig med övningar till min "sjukgymnastik".
  • Agilokliniken - Kista

44 opinions
    INGEN SKALL BEHÖVA HA ONT I ONÖDAN!
    Brudbrödets Samfällighetsfören B
    Brudbrödets Samfällighetsfören B: Kunnig personal med hjärtat på rätt plats. Mycket empatiskt och engagerad. Tack för otroligt bra hjälp , eloge till Johanna från Kista.
  • JESSICA B
    JESSICA B: Fredrik har varit väldigt bra! Rekommenderar starkt. Hade problem med huvudvärk och stel i kroppen, märker stor skillnad sedan jag fått hjälp.
  • CAROLINE L
    CAROLINE L: Pasient bemötande ***** känner sig välkommen, man syns när man sitter väntrummet.vänlig bemötande från receptionen. Hög kompentens på personalen dem vet vad du säger och ger bra träning/behandlingar. David/ anders suvuräna VD
  • Nicklas I
    Nicklas I: Kiropraktor behandling, mycket trevligt bemötande och seriöst intryck. Jag är mycket nöjd med min behandling och kommer absolut boka honom igen. Mina axlar och rygg är mycket bättre nu. Mer en nöjd egenföretagare/fastighet utvecklare
  • Sebastian O
    Sebastian O: Träffade Morgan pga stel nacke, tungt att andas och ont i bröstet. Kan sammanfatta mitt besök med att säga att Morgan ger både ett oerhört kunnigt intryck samt ett bemötande utöver det vanliga. Kommer utan tvekan besöka igen! Kiropraktik/Naprapati, Medicinsk massageterapi & Rehab. 60 min.
  • Göran W
    Göran W: Alltid trevligt bemötande och mycket duktiga och kompetenta medarbetare
  • 74 opinions
    Ken L
    Ken L: Vart där vid två tillfällen med problem i rygg och axlar pga. arbete. blivit bemött med bra bemötande, service och omedelbart resultat utan återbesök. när jag sökt hjälp på annat håll för liknande problem har jag dragits med ofta 3-4 återbesök som kostar pengar och är knepigt att boka in och får förlorad arbetstid. tredje gången kommer jag tillbaka för "Resultat" utan tvekan!
  • 108 opinions
    Bergh B
    Bergh B: Jag gick först till Kalle på grund av ett överansträngt muskelfäste i överarmen från klättring, där han noggrant hjälpte mig att få rätt diagnos och rehab, utan att jag behövde sluta med klättringen. Han kom med råd och tips för bättre teknik och vi satte ihop ett bra rehabiliteringsprogram som han regelbundet följde upp mellan besöken och utförligt beskrev så jag hade full koll då jag rehabbade hemma. Sedan hjälpte han mig med att ta itu med en ihållande nackspärr och överansträngning i övre ryggen med lyckat resultat. Idag är jag skadefri, med bättre teknik och flera knep i min verktygslåda ifall jag ev. skulle "falla dit" igen. Hela tiden jag gick hos Kalle kände jag stor tillit och han var mycket proffsig. Jag rekommenderar honom verkligen! Aloma i sig utöver Kalle är ombonat, trevligt och fräscht, det känns lite som att komma hem till någon med mycket god stämning!
  • 86 opinions
    Stina N
    Stina N: Fick tips att gå hit för att kolla upp rygg, nacke och höft. Träffade Wmelie som var superduktig! Trevliga, bra service och fick mer hjälp än vad jag trodde behövdes!
  • 66 opinions
    Ewa N
    Ewa N: Fick en snabb akut tid när jag fick väldiga besvär med ryggen och hade en långresa till Sydafrika inplanerad. Bra bemötande och några behandlingar hanns med innan resan. Tror att de behandlingarna ihop med värktabletter gjorde så att jag kunde genomföra resan. Lite dyrt men öppet på helger.
  • MARCUS S
    MARCUS S: Har under minst 15år sprungit hos olika kiropraktorer som knäckt och sträckt utan att det blivit bättre i längden. Blev rekommenderad naprapat Victor Eichenholtz och vid första mötet var det som att en ny värld öppnades. Han testade helt andra rörelser och muskelfunktioner än tidigare kiropraktorer gjort - visade varför problem i ben och nedre delen av rygg gav mig ont i nacken/axlar/huvud. Vid första mötet hämtade han dessutom in en kiropraktor som fick hjälpa till med just "knäckande" delen av behandlingen. Efter några gångers träning med PT/sjukgymnast samt några mindre korrigeringar i rygg så är jag i princip problemfri (sen 4år). Har rekommenderat INMO till flera kollegor som har liknande upplevelser.
  • Driver du kiropraktik i Stockholm?

• Staffan B
    Staffan B: Hamid har gett mig förstklassig behandling för mitt ryggskott. Mr Bond
Show page: