Agilokliniken - City (Norrlandsgatan)

Agilokliniken - City (Norrlandsgatan)

A part of Agilokliniken agilokliniken.se
  • BadgeEightYears
Call 08-37 66 13 Share

Välkommen till Agilokliniken - City! Vid ett första besök ligger fokus på att ställa rätt diagnos så att vi sedan kan gå vidare med rätt behandling. Behandling kan se väldigt olika beroende på allmän hälsa och livsstil, vilket gör att våra behandlingar alltid anpassas individuellt för just dig. Vi som jobbar här är utbildade...

563 omdömen om Agilokliniken - City (Norrlandsgatan)

Sedan starten hos Reco 2019

Maria A
Wrote about Agilokliniken - City (Norrlandsgatan)

Det känns som om de vet vad de pratar om och jag känner mig väl omhändertagen. Dessutom ligger kliniken bra till. Mitt i stan.

Markus P
Wrote about Agilokliniken - City (Norrlandsgatan)

The treatment was really effective. The red laser therapy made a noticeable difference, and the taping significantly accelerated the healing process of my cuboid syndrome. Johanna was very skilled

Mathias B
Wrote about Agilokliniken - City (Norrlandsgatan)

Bra service, kunniga fysioterapeuter, bra tillgänglighet. Rekommenderas!

Tommie T
Wrote about Agilokliniken - City (Norrlandsgatan)

Snabb och bra service/svarstid och bra rådgivning och behandling.

Magnus R
Wrote about Agilokliniken - City (Norrlandsgatan)

Det går lätt att få tid. Jag har gått hos samma person i flera år vilket är en trygghet.

Peter D
Wrote about Agilokliniken - City (Norrlandsgatan)

Mycket trevliga och kompetenta, jag fick snabb hjälp med mina besvär

Annmarie V

Så proffsig,fantastisk behandling! Snabb förbättring

Yvonne B
Wrote about Agilokliniken - City (Norrlandsgatan)

kiropraktorn tar för lite tid på sig. ,som vanligt är dom bar käcka , ingen mjuk uppgörande, stretching. min privat kiropraktor Catarina Askeljung är super men hon kan bara då o då, så var tvungen gå till Skandias kiropraktor.. Naprapat Samuel var duktig. mvh YBB

Svar från Agilokliniken - City (Norrlandsgatan)

Hej Yvonne, Stort tack för din tid och återkoppling. Detta är en viktig fråga för oss och vill höra mer och utveckla vidare förståelse. Vi försöker nå dig för vidare samtal. Ha en fin dag! Mvh Wilma Lie Klinikchef Agilokliniken Norrlandsgatan

Staffan O
Wrote about Agilokliniken - City (Norrlandsgatan)

Bra bemötande och bra förklaringar och information som man förstår lätt.

Jenny A
Wrote about Agilokliniken - City (Norrlandsgatan)

Gott bemötande och proffsig naprapat behandling.

Ola E
Wrote about Agilokliniken - City (Norrlandsgatan)

Fantastiskt! Mycket professionell behandling som leder till förbättringar.

Maud F
Wrote about Agilokliniken - City (Norrlandsgatan)

Fick den hjälp jag behövde Trevligt bemötande

Daniel F
Wrote about Agilokliniken - City (Norrlandsgatan)

Väldigt bra bemötande från start, kändes professionellt och trevligt. God kontakt och hjälp på distans också!

Rizoferm Invest AB
Wrote about Agilokliniken - City (Norrlandsgatan)

Ett bra läge för mig i stan och en mycket trevlig och kunnig Fanny Berg som fysioterapeut Dan

Svar från Agilokliniken - City (Norrlandsgatan)

Tack Dan för din fina recension! Med vänlig hälsning Agilokliniken Norrlandsgatan

Johan S
Wrote about Agilokliniken - City (Norrlandsgatan)

Vänligt bemötande, effektivt, verkar veta vad dom gör.

Ann K

Enkelt att boka trevligt bemött mkt bra naprapat , Henrik

Daniel A
Wrote about Agilokliniken - City (Norrlandsgatan)

Mycket bra - de fattar snabbt vad problemet består i och hittar lösningar för att komma till rätta med smärtan. Riktigt bra - gå dit nu!

Svar från Agilokliniken - City (Norrlandsgatan)

Tack Daniel för du tog dig tid och skrev denna fina recension! Med vänlig hälsning Agilokliniken Norrlandsgatan

Kresimir I
Wrote about Agilokliniken - City (Norrlandsgatan)

Bra hjälp, trevlig och lyhörd personal

Ingrid H
Wrote about Agilokliniken - City (Norrlandsgatan)

Jag beställde friskvårdande massage av fysioterapeut. Personen jag träffade var trevlig, men massagen var mycket dålig tyvärr. Hon verkade inte ha någon grundläggande kunskap om massage då hon masserade mycket på skelettet. Hon tog inte tag i problemområdet (min axel) och använde lösa grepp som inte hade någon inverkan.

Svar från Agilokliniken - City (Norrlandsgatan)

Hej Ingrid, Stort tack för din tid och återkoppling. Detta är en viktig fråga för oss och vill höra mer och utveckla vidare förståelse. Vi försöker nå dig för vidare samtal. Ha en fin dag! Mvh Wilma Lie Klinikchef Agilokliniken Norrlandsgatan

Peter S
Wrote about Agilokliniken - City (Norrlandsgatan)

Alltid bra bemötande hos Agilokliniken, och jag får den hjälp jag behöver jag kan varmt rekommendera Henrik Nyhus vid Norrlandsgatan.

Hugo C

Proffsig och hjälpsam. Super overall

Hedvig T
Wrote about Agilokliniken - City (Norrlandsgatan)

Väl bemött och Wilma är otroligt duktig. Gått till flera och inte fått den hjälp eller resultat som jag fått på bara några veckor hos henne!

Svar från Agilokliniken - City (Norrlandsgatan)

Tack Hedvig för du tog dig tid och skrev denna fina recension! Med vänlig hälsning Agilokliniken Norrlandsgatan

Carl-Johan P
Wrote about Agilokliniken - City (Norrlandsgatan)

Mycket bra i alla avseenden (bokning, bemötande ).

Christian W
Wrote about Agilokliniken - City (Norrlandsgatan)

Enkel tidsbokning och hjälp att hitta rätt. Trevligt mottagande och bemötande. Vet inte om behandlingen hjälpt mig ännu men det återstår att se. Hittills har allt varit bra.

Christian E
Wrote about Agilokliniken - City (Norrlandsgatan)

Tycker de är riktiga proffs! Bra bemötande, behandling och expertis. Har inget att klaga på!

Anders Ö
Wrote about Agilokliniken - City (Norrlandsgatan)

Bra mottagande med kunnig personal

Peter S
Wrote about Agilokliniken - City (Norrlandsgatan)

Mycket bra bemötande. Dom vet vad domm gör. Sökte för nacke och Axel.

Osman A
Wrote about Agilokliniken - City (Norrlandsgatan)

Jag var hos er första gången och fick träffa Emilia Larsson, hon var väldigt trevlig, hade väldigt bra bemötande och var social av sig, det var som att komma in och prata med en kompis. När jag kom dit så var mina förväntningar att få hjälp med mitt ryggproblem och det löste hon efter 2 besök. Jag skulle varmt rekommendera vänner/kollegor till henne - jag är väldigt nöjd.

Svar från Agilokliniken - City (Norrlandsgatan)

Tack Osman för du tog dig tid och skriva denna fina recension! Med vänlig hälsning Agilokliniken Norrlandsgatan

Daniel S
Wrote about Agilokliniken - City (Norrlandsgatan)

Bra lägen, trevlig och kunnig personal

Carl Fredrik E
Wrote about Agilokliniken - City (Norrlandsgatan)

Trevligt & kompetent bemötande i en avslappnad & fräsch miljö!

Linda Karin Elisabeth O
Wrote about Agilokliniken - City (Norrlandsgatan)

Bra bemötande av kunnig personal.

Eliza N
Wrote about Agilokliniken - City (Norrlandsgatan)

Noggrann genomgång av rehab övningar, anpassade till min situation.

Lina B
Wrote about Agilokliniken - City (Norrlandsgatan)

Alltid bra bemötande och får adekvat hjälp. Denna gång går jag och får laserbehandlingar.

Svar från Agilokliniken - City (Norrlandsgatan)

Tack Lina för din fina recension! Med vänlig hälsning Agilokliniken Norrlandsgatan

Clas Andreas Å
Wrote about Agilokliniken - City (Norrlandsgatan)

Proffsigt och trevligt bemötande.

David A
Wrote about Agilokliniken - City (Norrlandsgatan)

Bra bemötande och bra behandlingar!

Anders C
Wrote about Agilokliniken - City (Norrlandsgatan)

Lätt att få tid! Trevlig mottagning Kunnig och pedagogisk, bra på att förklara vad och varför. Efter mötet, uppföljning via mail, idéer om fler hjälpmedel och övningar.

Svar från Agilokliniken - City (Norrlandsgatan)

Tack Anders för din fina recension! Med vänlig hälsning Agilokliniken Norrlandsgatan

Anna W
Wrote about Agilokliniken - City (Norrlandsgatan)

Jag har fått genomgående professionellt bemötande och ett effektivt utnyttjande av tiden. Bra råd om träning mm.

Lena Eriksson S
Wrote about Agilokliniken - City (Norrlandsgatan)

Super nöjd med Emilia. Kliniken ligger bra till och är super fräsch

Luis Y
Wrote about Agilokliniken - City (Norrlandsgatan)

kunnig och bra bemötande från personalen , Och framförallt fick hjälp med min rygg.

Olga L
Wrote about Agilokliniken - City (Norrlandsgatan)

Emilia Larsson är en fantastisk specialist – både lyhörd och erfaren. Tack vare vårt arbete tillsammans känner jag verkligen att jag gör framsteg.

Svar från Agilokliniken - City (Norrlandsgatan)

Tack Olga för din fina recension! Med vänlig hälsning Agilokliniken Norrlandsgatan

Marcus Sievert H
Wrote about Agilokliniken - City (Norrlandsgatan)

Fick bra hjälpt och väldigt kunnig på mitt problem med nacken. Väldigt nöjd kommer tillbaka när jag kommer behöva hjälp.

Annika Å
Wrote about Agilokliniken - City (Norrlandsgatan)

Mycket trevlig, kunnig och tillmötesgående fysioterapeut. Kändes personligt. Jag fick bra och adekvat hjälp. Gick smidigt att ändra tid då det behövdes.

Svar från Agilokliniken - City (Norrlandsgatan)

Tack Annika för att du tog dig tid till din fina recension! Med vänlig hälsning Agilokliniken Norrlandsgatan

Knut P

Hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

David L
Wrote about Agilokliniken - City (Norrlandsgatan)

Mycket bra och proffsig personal.

Riborg Marie E

Vänligt och kompetent - engagerat

Harald M
Wrote about Agilokliniken - City (Norrlandsgatan)

Jag har fått ett toppenbemötande och toppenhjälp av Fanny Berg med min tennisarmbåge!

Toni L
Wrote about Agilokliniken - City (Norrlandsgatan)

väldigt bra, känner att man fokuserar på att lösa mitt problem och hitta "root cause" och lösa det med

Jesper K
Wrote about Agilokliniken - City (Norrlandsgatan)

Trevlig personal! Kunnig. Ger bra beskrivning på skada, symtom och vad man kan förvänta sig.

Olle F
Wrote about Agilokliniken - City (Norrlandsgatan)

Mycket bra, trevligt mottagande och bra behandling

Svar från Agilokliniken - City (Norrlandsgatan)

Tack Olle för din fina recension! Med vänlig hälsning Agilokliniken Norrlandsgatan

Emelie Yvonne Therese L
Wrote about Agilokliniken - City (Norrlandsgatan)

Med ett ord: fantastiska. Både personal och lokal är inlyssnande, kunniga, moderna, holistiska. Rekommenderar varmt att gå till Emilia som bjuder på både smärtlindring och glädje.

Agilokliniken - City gillar detta
Offensive content