GBG TAK & FASAD måleri AB

• BestInSweden2025
  • BestInSweden2025
  • BestInSweden2026
4.7

VI VANN!!! 😃🏆 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️SVERIGEST BÄSTA MÅLERIFIRMA 2025 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Vi vill först och främst förmedla att vårt bokföringssystem är kopplat med vårt Reco-konto. Det innebär att alla våra kunder som vi fakturerar får en förfrågan om att lämna ett betyg och en kommentar, oavsett om ni som kund skulle vara missnöjda av någon anledning...

522 omdömen om GBG TAK & FASAD måleri AB

Sedan starten hos Reco 2015

John J
Skrev om GBG TAK & FASAD måleri AB

Ett fanatiskt företag att jobba med, lösnings orienterade och hög kvalité på jobbet.

Svar från GBG TAK & FASAD måleri AB

Hej John! Tack så mycket för ert fina omdöme, Vi är väldigt glada för alla betyg vi kan få. Alla omdömen ni kunder ger innebär ett bidrag till Barncancerfonden. Stort tack för det. 🙏🏼/Christopher

Uwe M
Skrev om GBG TAK & FASAD måleri AB

Takpannorna på mitt hus var mycket angripen av mossa; rengöringen var arbetsintensiv men mycket effektiv. Taket är nu mossfritt; mycket bra jobbat !!!

Svar från GBG TAK & FASAD måleri AB

Tack så mycket Uwe, alltid kul för oss när vi blir rekommenderade i ett område. Ofta sprider det sig som en löpeld och vi får mycket arbeten när vi är i villaområden. Alla omdömen ni kunder ger innebär ett bidrag till Barncancerfonden. Stort tack för det. 🙏🏼 Gott nytt 2026 Mvh Christopher Olsson

Martin L
Skrev om GBG TAK & FASAD måleri AB

Bravo! Väl genomfört jobb och uppskattade avstämningen innan fakturering. Pålitliga

Svar från GBG TAK & FASAD måleri AB

Tack för ert fina omdöme Martin trotts att det var lite struligt med en av våra anställda som lovade lite mer än han kunde hålla. Måla vindskivorna från taket funkar om endast utsidan på vindskivorna skulle målas. Resultatet blev inte helt hundra på undersidan mot takutsprånget. Det verkade lösa sig för er till slut ändå och som kompensation struntade jag i att fakturera de ca 7000kr och bjöd på arbetet och materialet. Jag hoppas det inte ställde till det för er om ni fick göra lite själva eller om vår snickare hjälpte till...

Natalie C
Skrev om GBG TAK & FASAD måleri AB

GBG TAK & FASAD Måleri AB gjorde rengöring och ommålning av vårt tak för drygt ett halvår sedan och vi är mycket nöjda. Resultatet blev riktigt fint och taket ser fräscht ut. Extra plus för detaljarbetet, utmärkt målning av plåtdetaljerna i vitt mot vårt nymålade svarta tak, vilket blev väldigt snyggt och gav ett tydligt lyft till helheten. Trevliga, enkla att ha att göra med, tydlig kommunikation och smidigt genomfört utan krångel. Rekommenderas.

Svar från GBG TAK & FASAD måleri AB

Tack så mycket Natalie, vi ses ju vidare på fler uppdrag framöver. Tack för ditt bidrag till Barncancerfonden genom att lämna ett omdöme. Stort tack för det. 🙏🏼 Vi ses ;) /Christopher

Lotte M

Suveränt! Toppen! Tack för väl ute fört jobb🎯

Svar från GBG TAK & FASAD måleri AB

Tack så mycket Lotte, ja ibland flyter allt som det ska och det går fort, enkelt och smidigt. Precis så som vi vill att det ska vara. Jag vill även tacka för ditt bidrag till Barncancerfonden genom att du lämnar omdöme om oss. Stort tack för det. 🙏🏼 Fortsatt gott nytt 2026 Mvh Christopher Olsson

Hans O
Skrev om GBG TAK & FASAD måleri AB

Efter ett mycket bra första möte, inför lämnande av offert, fortsatte allt att löpa på mycket bra. Arbetet kom igång ngt senare än vad som var tänkt men löstes genom ökad bemanning, vilket gjorde att arbetet ändå var klart på utsatt tid. Platsansvarig för arbetet gjorde ett mycket bra arbete. Lyhörd inför våra önskemål och när vi inte var helt nöjda med ngn del av arbetet så var platsansvarig mycket förstående och vidtog åtgärder omgående. Övrig personal var även de tillmötesgående och framförallt noggranna i arbetet med...

Svar från GBG TAK & FASAD måleri AB

Tack för dert fina omdöme Hans. Ja det var både rengöring, murning, målning och snickeriarbete. Linolja och träfasader, rostskyddsmåling och plåtmålning samt målning av puts. Det var en hel del olika moment och vi är glada att du är nöjd oss. Fortsatt gott nytt 2026

Christopher A

Proffsiga, bra kommunikation, rekommenderat

Svar från GBG TAK & FASAD måleri AB

Tack för ert fina betyg Christopher! Jag vill även passa på att tacka för ditt bidrag till Barncancerfonden genom att du lämnar omdöme om oss. Stort tack! 🤩

Pontus A
Skrev om GBG TAK & FASAD måleri AB

Proffsiga och gör det lilla extra vilket gör en riktigt nöjd. Rekommenderas!

Svar från GBG TAK & FASAD måleri AB

Tack så mycket Pontus det glädjer mig att du nämner det. Ofta försöker vi göra det lilla extra för att ha nöjda kunder. 💪🏼 Önskar gott nytt 2026 mvh Christopher

Lennart D
Skrev om GBG TAK & FASAD måleri AB

Fungerade bra vid första mötet. Tog lite tid till att taket var åtgärdat tyvärr

Svar från GBG TAK & FASAD måleri AB

Tack för ert fina betyg trotts väntan på plåtslagaren. Ibland är det lite utmaningar med att få fram olika typer hantverkare. Vi är glada att vi fick ordning på det med relativt kort varsel trotts allt. Just plåtslagare är även det extra svårt att få tag i. Vi arbetar endast med ett fåtal hantverkare som vi vet är duktiga och det kan ibland begränsa oss lite. Jag vill även tacka för ditt bidrag till Barncancerfonden genom att du lämnar omdöme om oss. 😃Mvh Christopher

Carl-Johan A
Skrev om GBG TAK & FASAD måleri AB

Märks att de är proffs, bra att ha att göra med också!

Svar från GBG TAK & FASAD måleri AB

Tack så mycket Carl-Johan som är återkommande kund. Vi ses till sommaren igen. Mvh Christopher

Ingvar K
Skrev om GBG TAK & FASAD måleri AB

Takmålning av industrifastighet i Kungsten mycket fint arbete. Fasad tvättning av hyreshus i Kålltorp även det var fint arbete Ingvar Karlsson

Svar från GBG TAK & FASAD måleri AB

Tack för ert betyg Invar, Det var 2 lite större projekt vi gjorde hos dig. Det var synd att det var små rosthål i plåttaket som gjort att det läckte in lite vatten. Men i efterhand verkar det inte vara någon skada skedd som tur var. Vi sökte upp och tätade alla små hålen med lim och ett tätningsmembran och där efter lim igen och övermålning med färg. Detta gjorde vi utan extra kostnad som kompensation för att det droppat in i lokalen. Vi rengjorde det gamla plåttaket och renslipade taket från rost. Behandlade hela taket...

Oskar T
Skrev om GBG TAK & FASAD måleri AB

Vi anlitade Gbg Tak & Fasad för tvätt och målning av ett litet tak (ca 100 kvm) med betongpannor och plåtdetaljer. Vi är nöjda med arbetet och kan rekommendera firman: +Tydliga offerter (vi funderade på några olika alternativ, tex målning eller hydrofobering, installation av takstege, och det var aldrig några problem att hålla isär dem) och inga överraskningar på fakturan. +Snyggt slutresultat +Städade altan, uppfart och gata efter taktvätten och tog med sig allt skräp +Mycket konkurrenskraftigt pris +Mycket bra service!...

Svar från GBG TAK & FASAD måleri AB

Tack så mycket för ert fina omdöme. Det glädjer oss. Ni får återkomma till våren om ni behöver mer hjälp med ert hus eller om ni har några frågor. Vi hörs av igen. God jul och gott nytt år. Mvh Christopher Olsson

Kiril P
Skrev om GBG TAK & FASAD måleri AB

Mkt trevligt bemötande och snabbt och effektivt arbete av teamet. Punktliga och bra på att informera om de olika momenten. Vi är mycket nöjda med resultatet och kan varmt rekommendera dem.

Svar från GBG TAK & FASAD måleri AB

Tack så mycket för ert fina betyg Kiril. Ni var bra kunder att ha att göra med också. Vi hörs av i framtiden. Allt gott mvh Christopher

Roger E
Skrev om GBG TAK & FASAD måleri AB

De är väldigt professionella. Kommer när de lovar och genomför arbetet snyggt och bra. Behövs mer arbeten kommer jag att anlita dem. Kan rekommenderas.

Svar från GBG TAK & FASAD måleri AB

Tack så mycket Roger, det uppskattas. Det betyder mycket för oss för alla fina omdömen. Tack så mycket mvh Christopher Olsson

Pär G
Skrev om GBG TAK & FASAD måleri AB

Smidigt, professionellt och prisvärt!

Svar från GBG TAK & FASAD måleri AB

Tack så mycket för det bra betyget Pär. Ert omdöme precis som alla andras omdömen genererar pengar till Barncancerfonden och det betyder mycket för oss och för dom. Tack så mycket. Mvh Christopher

Lennart B
Skrev om GBG TAK & FASAD måleri AB

En bra kontakt från början och en väl utförd taktvätt. Mycket nöjd. Kan verkligen rekommendera Gbg Tak och Fasad

Svar från GBG TAK & FASAD måleri AB

Tack så mycket för ert fina betyg. Det hjälper oss mycket när våra kunder ger oss fina betyg. Stort tack. Mvh Christopher Olsson

Hallgrens A
Skrev om GBG TAK & FASAD måleri AB

GBG Tak och Fasad Måleri AB är en mycket pålitlig och kompetent samarbetspartner. De levererar alltid hög kvalitet i sitt arbete, håller tidsplaner och är tydliga i sin kommunikation genom hela processen. Samarbetet har fungerat smidigt och professionellt, med stor flexibilitet och lösningsfokus även när förutsättningarna förändrats. Vi uppskattar deras yrkesskicklighet, noggrannhet och ansvarstagande och kan varmt rekommendera dem till både företag och privatpersoner.

Svar från GBG TAK & FASAD måleri AB

Tack så mycket Calle. Ja vi har ett bra samarbete och lyckats få hundratals nöjda kunder ihop under 2024 och 2025. Vi ser fram emot ett fullspäckat 2026. Mvh Christopher Olsson

Helén E
Skrev om GBG TAK & FASAD måleri AB

Snabbt och bra jobb. Tydliga med vad som gäller och håller vad de lovar. Mycket nöjd!

Svar från GBG TAK & FASAD måleri AB

Tack så mycket Helén, Det glädjer oss att vi levererat bra resultat till er. Det är bara att höra av sig i framtiden vid frågor. Vi finns kvar här. Mvh Christopher Olsson

Christina W
Skrev om GBG TAK & FASAD måleri AB

Gjorde ett snabbt och bra jobb som blir bättre ju längre tid som det verkar.

Svar från GBG TAK & FASAD måleri AB

Stort tack Christina. Det kommer bli en stor skillnad till våren jämfört med grannarna. Vi skall ju komma tillbaka till ert område 2026 och göra fler arbeten så vi ses igen. Mvh Christopher Olsson.

Tommy F
Skrev om GBG TAK & FASAD måleri AB

✨ Stort tack till GBG Tak & Fasad! ✨ Vi är super nöjda med tvätt och målning av vår villa – allt blev perfekt och helt utan överraskningar på fakturan. Christopher och hans team är både trevliga och proffsiga, och det märks att de verkligen brinner för att leverera ett toppresultat. Kan varmt rekommendera GBG Tak & Fasad om du vill ha kvalitet och trygghet!

Svar från GBG TAK & FASAD måleri AB

Hej Tommy, tack så mycket för dina fina rekommendationer. Vi är glada att vi har levererat ett bra resultat. Vi ses fortsättningsvis 2026 för fortsatta arbeten. Tack för förtroendet och det fina omdömet. Med vänliga hälsningar, Cristopher Olsson 😉

Daniel M
Skrev om GBG TAK & FASAD måleri AB

Very customer focused. Keep up the great work!

Svar från GBG TAK & FASAD måleri AB

Thank you for your fine review. See you in the future. Thank you very much. /Christopher Olsson 🤗

Karin P
Skrev om GBG TAK & FASAD måleri AB

Vi fick ett trevligt personligt bemötande av alla vi kom i kontakt med hos er Vi upplevde att GBG TAK & FASAD Måleri AB var unika genom att vara snabbt tillgängliga under jourtid. Över vår förväntan Vi fick snabb respons på vårt ärende om takläckage och omläggning av nytt yttertak och felsökning om ev fuktskada på innertaket Vi är mycket nöjda

Svar från GBG TAK & FASAD måleri AB

Tack för ditt fina betyg Karin. Vi jobbar på så mycket vi kan när det läcker in under storm. Det är inte alla som kan hjälpa till med dessa typer av arbeten. Vi är glada att vi kan hjälpa till när det har varit storm och problem. Tack så mycket för ditt omdöme. Mvh Christopher

Katrin Å
Skrev om GBG TAK & FASAD måleri AB

Allt bra förutom att det drog ut 2,5 månad för länge. Vi skyller på vädret och force major.

Svar från GBG TAK & FASAD måleri AB

Hej Kartin. Tack så mycket för ditt betyg trotts en lång väntan på oss. Våra arbeten är uppdelade lite säsongsvis och flera av våra projekt utförs vår höst och vinter. Måleriarbeten gör vi mest på sommaren. Just ditt projekt hanns inte med riktigt inför säsongs-skifte. Beklagar att vi blev sena och vi är glada att det inte var någon stress för er del heller. Tack för ert fina betyg och det är bara att höra av sig vid frågor i framtiden. Mvh Christopher Olsson

Daniel B
Skrev om GBG TAK & FASAD måleri AB

Proffessionella, lyhörda och positivt bemötande

Svar från GBG TAK & FASAD måleri AB

Tack så mycket Daniel. Tack så mycket för omdömet. Det glädjer oss att vi kunde leverera fem stjärnor den här gången med. Tack för det. Bidrag till Barncancerfonden, precis som alla andra, som bidrar när de ger oss omdömen här på Reko. Tack så mycket. Välja hälsningar, Christopher Olsson 🤍

Neuza P
Skrev om GBG TAK & FASAD måleri AB

Smidigt, enkelt att få kontakt. Super nöjd

Svar från GBG TAK & FASAD måleri AB

Tack så mycket för ert fina omdöme. Det glädjer oss väldigt mycket. Vi fortsätter hos er 2026 och levererar fortsatt fina resultat till er. Tack så mycket. Välja hälsningar, Christopher.

Marie A
Skrev om GBG TAK & FASAD måleri AB

Väldigt väl utförd tak-tvätt och inga överraskningar när fakturan kom. Kan varmt rekommendera GBG Tak & Fasad

Svar från GBG TAK & FASAD måleri AB

Hej Marie. Tack så mycket för ditt fina omdöme. Och ja, det är så vi brukar jobba. Vi brukar inte lägga på några överraskningar på fakturan, till skillnad från många andra. Det har vi märkt av att vårta kunder uppskattar och det glädjer oss mycket att vi anses som pålitliga. 🤗

Carl-Johan J
Skrev om GBG TAK & FASAD måleri AB

Vi blev otroligt trevligt bemötta av Christofher och hans personal. Han visar en stor vilja på att få slutresultatet perfekt. Våra 45 år gamla tak blev som nya. Vi rekommenderar Gbg Tak & Fasad å det varmaste.

Svar från GBG TAK & FASAD måleri AB

Hej Carl-Johan, tack så mycket. Det glädjer oss att vi har levererat ett bra resultat till er. Och tack så mycket för rekommendationen på återseende. Fortsätt gott nytt år och god fortsättning. Mvh Christopher Olsson

Johan F
Skrev om GBG TAK & FASAD måleri AB

Bra bemötande, väl genomfört arbete och ett bra pris

Svar från GBG TAK & FASAD måleri AB

Tack så mycket Johan för ditt fina betyg. Ja, våra priser försöker vi vara jämförbara med andra inom vår bransch. Vi vill levererar dock mer i våra priser än vad andra levererar. Det är en viktig poäng 😉Åter igen, tack för ditt betyg och ditt bidrag till barncancerfonden. Mvh Christopher Olsson

Eva W
Skrev om GBG TAK & FASAD måleri AB

Kanonfint bemötande och resultatet av fasadtvätten på mina föräldrars hus var väldigt bra. Kan verkligen rekommendera dem.

Svar från GBG TAK & FASAD måleri AB

Hej Eva. Tack så mycket för ditt fina betyg gällande fasatvätten. Det är något vi är väldigt bra på och vi utför många fasadtvättar per år. Tack så mycket, fortsätt gott nytt år och god jul. Mvh Christopher Olsson 🤗

Peter L
Skrev om GBG TAK & FASAD måleri AB

Både Kristoffer och killen som var ute hos mig var så bra och trevliga. Jag hade fel steg till min Takstege men det fixade dom direkt och kom dagen efter men nyinköpta steg. Kostnaden var samma som om jag gått och köpt dom själv. Jag är mycket imponerad av deras service.

Svar från GBG TAK & FASAD måleri AB

Hej Peter. Tack så mycket för att vi fick ett fint betyg av dig. Jag skulle färdigställa lite ytterligare här. Nu har haft ryggskott och inte kunnat arbeta under min semester. Jag kommer och färdigställer det sista här i dagarna. Tack så mycket Mvh Christopher

Hans O
Skrev om GBG TAK & FASAD måleri AB

Behandling av taktegel. Resultatet visar sig först om 6 månader men utförandet gjordes mycket proffsigt o vi är jättenöjda. Är inte behandlingen ok till sommaren kommer de igen o gör om behandlingen 👍

Svar från GBG TAK & FASAD måleri AB

Hej Hans. Tack så mycket. Jag förstår att du inte har kunnat lämna ett fullt gott betyg ännu. Jag lovar och garanterar att behandlingen på ditt tak kommer ge ett utmärkt resultat. Precis som många av era grannar. Är de alltid nöjda och det kommer alltid nya kunder till oss varje år efter vi har varit och behandlat tak i ett område. Gott nytt år med vänliga hälsningar Christopher Olsson

Madeleine A
Skrev om GBG TAK & FASAD måleri AB

Trevligt bemötande av Christopher samt snabbt och bra utfört arbete i enlighet med överenskommelse. Kan varmt rekommendera GBG TAK & FASAD måleri AB.

Svar från GBG TAK & FASAD måleri AB

Madeleine, tack så mycket för ditt fina omdöme och din fina rekommendation. Det glädjer oss och det betyder mycket för oss att få bra omdömen och att våra kunder är nöjda. Tack så mycket med vänliga hälsningar Cristopher Olsson

Tuulikki O
Skrev om GBG TAK & FASAD måleri AB

Trevliga ungdomar, smidigt arbete tusen tack!

Svar från GBG TAK & FASAD måleri AB

Hej Tuulikki! Tack så mycket för ert fina betyg. Kul att ni sett att era grannar fått så fint tak. Vi ses säkert under 2026 när vi är i området igen. Mvh Christopher Olsson

Inga P
Skrev om GBG TAK & FASAD måleri AB

Bra kommunikation inför och efter genomfört arbete, tydliga och snabba svar. Professionellt genomfört arbete. Rekommenderas.

Svar från GBG TAK & FASAD måleri AB

Hej Inga! Tack så mycket för ditt fina betyg. Det glädjer oss. Det är viktigt för oss att få bra betyg och det glädjer oss att vi har kunnat leverera även denna gången.Fortsatt god fortsättning. Mvh Christopher Olsson

Helena L
Skrev om GBG TAK & FASAD måleri AB

Jag var mycket nöjd med målningen av mitt hus. Arbetet var mycket professionellt och noggrant utfört i alla detaljer. Ägaren av företaget visade stort engagemang och yrkesstolthet. Ägaren visade även stor flexibilitet och kom själv och målade. Rekommenderas.

Svar från GBG TAK & FASAD måleri AB

Hej Helena, tack så mycket för ditt fina betyg. Ibland får även jag komma ut och måla. God jul & gott nytt år! ✨ Mvh Cristopher Olsson

Vivek S
Skrev om GBG TAK & FASAD måleri AB

Proffsigt, tryggt och med ett fantastiskt resultat! Vi anlitade GBG Tak & Fasad för en taktvätt och kunde inte vara mer nöjda. Från första kontakten blev vi bemötta med tydlighet och engagemang. Offerten var detaljerad och stämde perfekt med fakturan - inga oväntade kostnader, vilket vi verkligen uppskattar. Vi kan varmt rekommendera GBG Tak & Fasad och kommer definitivt anlita dem igen vid framtida projekt!

Svar från GBG TAK & FASAD måleri AB

Tack så mycket för ditt utförliga omdöme. Vi ses senare i år igen kanske. Vi är ju målare i grunden så alla typer av måleriarbete invändigt och utvändigt är vi experter på. Samtidigt som vi har snickare, elektriker och plåtslagare i teamet. Det är bara att höra av sig igen. Jag vill även tacka för ert bidrag till Barncancerfonden genom att ni lämnar omdöme om oss. Tackar så mycket för det. Mvh Christopher

Sören E
Skrev om GBG TAK & FASAD måleri AB

Jag är mycket nöjd med hur taktvätten utfördes. David, som utförde tvätten, gjorde ett imponerande jobb. Kan rekommendera ert företag å det varmaste.

Svar från GBG TAK & FASAD måleri AB

Tack så mycket för ditt fina omdöme, Sören! Vi blir väldigt glada att höra att du är nöjd med taktvätten. David kommer att uppskatta den positiva feedbacken. David har väldigt hög yrkesstolthet och det är viktigt även för honom att göra riktigt bra arbeten. Varmt välkommen tillbaka om du behöver hjälp igen i framtiden! Vänliga hälsningar, GBG TAK & FASAD måleri AB

Lars G
Skrev om GBG TAK & FASAD måleri AB

Bra bemötande och resultat. Inga överaskningar med kostnaderna

Svar från GBG TAK & FASAD måleri AB

Tack så mycket för ditt fina omdöme, Lars! Vi är glada att du uppskattade både bemötandet och resultatet. Att vara tydliga med kostnader från start är viktigt för oss, inga överraskningar ska behöva uppstå. Du är ju en återkommande kund och vi ses ju snart här i vår. Vänliga hälsningar Christopher Olsson Gbg tak & fasad

Dan J
Skrev om GBG TAK & FASAD måleri AB

Väldigt professionellt företag. Hög kundservice nivå. Dom hanterar reklamationer på ett utmärkt sätt. Jag rekommenderar GBG Tak & Fasad måleri AB, till alla mina grannar och vänner som behöver hjälp!

Svar från GBG TAK & FASAD måleri AB

Stort tack för det fantastiska omdömet, Dan! Det värmer att höra att du upplever vår kundservice som professionell. Vi strävar alltid efter att hantera alla ärenden på bästa sätt, och din rekommendation betyder mycket för oss. Tack för förtroendet! Vänliga hälsningar, GBG TAK & FASAD måleri AB

Bengt D
Skrev om GBG TAK & FASAD måleri AB

Bra jobb och bra personal. Tvätt o målning av takpannor.

Svar från GBG TAK & FASAD måleri AB

Tack för dina fina ord, Bengt! Roligt att höra att du är nöjd med tvätten och målningen av takpannorna. Vi hoppas att taket håller sig fint länge! Hör gärna av dig igen om du behöver hjälp i framtiden. Mvh Christopher GBG TAK & FASAD måleri AB

Landervik A
Skrev om GBG TAK & FASAD måleri AB

Gjorde ett bra jobb när de målade om på vår fasad. Trevlig personal.

Svar från GBG TAK & FASAD måleri AB

Tack så mycket för ditt omdöme! Vi är glada att fasadmålningen blev bra och att du upplevde vår personal som trevlig. Det är alltid roligt att få bidra till att hus får nytt liv. Välkommen åter! Vänliga hälsningar, GBG TAK & FASAD måleri AB

Mikael Harry C
Skrev om GBG TAK & FASAD måleri AB

Snabbt på plats då jag behövde hjälp med ett jobb ganska fort. Blev nån miss men åtgärdades på ett snyggt sätt. Bra kontakt och trevliga.

Svar från GBG TAK & FASAD måleri AB

Tack för ditt ärliga omdöme, Mikael Harry! Vi är glada att vi kunde komma snabbt när det behövdes och att vi kunde åtgärda missen på ett bra sätt. Att ha god kommunikation och lösa eventuella problem smidigt är viktigt för oss. Tack för förtroendet! Vänliga hälsningar, GBG TAK & FASAD måleri AB

Helena L
Skrev om GBG TAK & FASAD måleri AB

Jätte nöjd. Snabbt, smidigt och proffsigt!

Svar från GBG TAK & FASAD måleri AB

Tack Helena! Kul att höra att allt gick snabbt, smidigt och proffsigt 😃 Precis som vi vill att det ska vara. 💪🏼Välkommen tillbaka om du behöver hjälp igen! Vänliga hälsningar, GBG TAK & FASAD måleri AB

Johan G
Skrev om GBG TAK & FASAD måleri AB

Toppen.Bra jobb,bra kommunikation och slutresultatet blev jättebra. Inga överraskningar när räkningen kom. Jag är helnöjd😀

Svar från GBG TAK & FASAD måleri AB

Stort tack för det fina betyget, Johan! Vi blir väldigt glada att höra att du är helnöjd med både jobbet, kommunikationen och slutresultatet. Transparens kring kostnader är viktigt för oss. Tack för förtroendet och välkommen åter! Vänliga hälsningar, GBG TAK & FASAD måleri AB

MARGARETA A
Skrev om GBG TAK & FASAD måleri AB

Fantastiskt fint bemötande från första kontakt tills jobbet var slutfört. Tydlig och klar offert med noggrann beskrivning hur arbetet skulle genomföras med information om vad som ingår i kontraktet. Ränndalar och torntak i plåt rengjordes noggrant, rost slipades bort och sedan primer och två lager färg. Gabriel, som utförde arbetet var oerhört skicklig och kunnig och sist men inte minst gjorde rent efter arbeter både på tak och runt huset där det kommit mycket färgflagor från den gamla färgen. Vi är mycket nöjda med arbetet och kan rekommendera GBG Tak o Fasad. Margareta och Ove

Svar från GBG TAK & FASAD måleri AB

Tusen tack för det otroligt fina och utförliga omdömet, Margareta och Ove! Det är fantastiskt att höra att ni uppskattade hela processen från offert till färdigt resultat. Gabriel kommer att bli mycket glad över era fina ord han lägger alltid stor stolthet i sitt arbete. Vi är stolta över att ha fått förtroendet att ta hand om era ränndalar och torntak. Varmt välkomna tillbaka! Vänliga hälsningar, GBG TAK & FASAD måleri AB

Andreas N
Skrev om GBG TAK & FASAD måleri AB

Jättebra! Från första kontakt till utmärkt utfört jobb! Jag kan verkligen rekommendera firman.

Svar från GBG TAK & FASAD måleri AB

Tack så mycket, Andreas! Vi är glada att hela upplevelsen från första kontakt till färdigt jobb höll hög kvalitet. Din rekommendation betyder mycket för oss. Välkommen tillbaka! Vänliga hälsningar, GBG TAK & FASAD måleri AB

Niclas B
Skrev om GBG TAK & FASAD måleri AB

Jättebra! från kontakt till utfört arbete. Vi hade problem efter senaste stormen som va. GBG TAK kom ut och hjälpte oss snabbt och smidigt.

Svar från GBG TAK & FASAD måleri AB

Tack för ditt fina omdöme, Niclas! Vi vet hur stressigt det kan vara med skador efter en storm, så vi är glada att vi kunde hjälpa er snabbt och smidigt. Hoppas allt håller sig fint nu! Hör av dig om ni behöver hjälp igen. Vänliga hälsningar, GBG TAK & FASAD måleri AB

Laurence H
Skrev om GBG TAK & FASAD måleri AB

Quick response, efficient work, nice people. Very professional and reliable. The work done was a bit extra but we paid what was told on the quote. I would recommend them.

Svar från GBG TAK & FASAD måleri AB

Thank you so much for your kind words, Laurence! We're happy to hear that you found our team professional, reliable, and efficient. Keeping our word on quotes is important to us. Thank you for recommending us! Don't hesitate to reach out if you need help in the future! Best regards, GBG TAK & FASAD måleri AB

Isaac K
Skrev om GBG TAK & FASAD måleri AB

Snabb, professionell och noggrann underhålls-fasadtvätt! Rekommenderas!

Svar från GBG TAK & FASAD måleri AB

Tack för rekommendationen, Isaac! Roligt att höra att fasadtvätten blev bra och att du upplevde oss som snabba och noggranna. Välkommen tillbaka när det är dags för nästa underhåll! Vänliga hälsningar, GBG TAK & FASAD måleri AB

Gisela Ä
Skrev om GBG TAK & FASAD måleri AB

Bra bemötande och proffsigt. Gav tydlig beskrivning av skadan och vad som behöver åtgärdas framöver.

Svar från GBG TAK & FASAD måleri AB

Tack för ditt omdöme, Gisela! Vi tycker det är viktigt att vara tydliga med vad som behöver göras så att du som kund kan fatta välgrundade beslut. Hör gärna av dig när det blir dags att åtgärda det vi pratade om! Vänliga hälsningar, GBG TAK & FASAD måleri AB