Jätte bra! jag kände att vi hade en vänskaplig kontakt samtidigt som vi haft en seriös och proffetionell kontakt med varandra.
Karin Andersson
Karin Andersson är mäklare på Gofab Fastighetsbyrå Stenungsund
.Karin Andersson har varit registrerad mäklare sedan 2009-07. Karin Andersson har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-02 och har fått 122 omdömen med ett betyg på 4.8. Karin Andersson har haft 9 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
Det allra bästa med mäklaryrket är mötet med människor och att få hjälpa kunder fram till sitt drömboende.
Varför ska man välja dig när man ska göra en bostadsaffär?
För att jag är en väldigt engagerad, trevlig och målinriktad mäklare. Jag ger alltid det lilla extra för att uppnå bra resultat och nöjda kunder. Jag brinner verkligen för mitt yrke!
Vad gör du helst på fritiden?
När jag är ledig umgås jag helst med familjen.
Hur ser din drömbostad ut?
En rymlig villa med vacker havsutsikt.
2022-09 - 2023-08
122 omdömen om Karin Andersson
Tack Thomas för fint omdöme och bra samarbete.
Genom den mångåriga erfarerenhet som Karin har som fastighetsmäklare och de mycket goda allmänna kunskaper Karin har om fastigheter går det inte annat än att ge Karin betyget Berömlig. Karin är engagerad, hjälpsam och vänlig och kommunicerar snabbt och enkelt vad som händer i husaffären.
Tack Paul för fint omdöme och fint samarbete!
Trevligt och proffsigt bemötande. Allt gick enligt plan, fotografering, beskrivning av bostaden och läget, rätt utgångspris gjorde att våra förväntningar infriades. Är väldigt nöjd med Karin Anderssons arbete med att sälja bostaden. Har varit informativ hela tiden.
Tack för fint omdöme, var trivsamt att få vara er behjälplig med försäljningen!
Karin är engagerad i försäljningen och man får tag i henne när som. Detta är bra för oss som säljer. Hon är noggrann och påläst av objekt och det gillas av oss.
Tack Filip m familj för fint omdöme
Karin har varit helt fantastisk genom hela processen. Otroligt kompetent och driven, och med tydlig och bra kommunikation har hon sett till att hjälpa oss på bästa sätt med vår affär. Dessutom är hon både ödmjuk och väldigt trevlig! Kan varmt rekommendera Karin!
Tack för ert fina omdöme, har varit trevligt att få vara er behjälplig!
Hon gav oss en visning innan vi åkte till Spanien, vilket ledde till att vi fick huset vi ville ha. Proffsig och duktig på sitt jobb! Tummarna upp!!
Tack för fint betyg, njut av semestern!
Dyktig, informativ, løsningsorientert, behagelig og veldig positiv.
Tack för fint omdöme, har varit trevligt att få vara er behjälplig.
Jag blev väldigt bra bemött, väldigt proffsigt mycket bra förberedelser av Karin. och slutpriset över förväntan Karin skötte allt perfekt
Tusen tack för fint betyg, hoppas ni har haft en härlig sommar!
Proffesionell, och mycket trevlig. Värdering stämde bra med slutpris.
Tack för ert fina omdöme, ha en riktigt trevlig midsommar nu!
Mycket trevlig och härlig tjej! Kunnig och allt vi frågade angående huset och området kunde Karin svara på. Vi är mycket nöjda!
Tack för ert fina betyg, nu hoppas vi på en härlig varm sommar så ses vi till hösten!