Gofab Fastighetsbyrå Stenungsund

Gofab Fastighetsbyrå Stenungsund

Välkommen till Gofab Fastighetsbyrå Stenungsund!

Med en lokal förankring och specialisering av bostäder på Västkusten tar vi oss ann små såväl som stora försäljningar. Med över 30 års erfarenhet inom branschen och professionella mäklare gör vi vårt yttersta för att du ska bli ännu en nöjd Gofab-kund.

Värdera din lägenhet snabbt och enkelt direkt här på reco.se eller besök vår hemsida om du är intresserad av att köpa ny bostad. Anmäl intresse till någon av de nyproduktioner som tillhandahåller.

Varmt välkommen till oss!

Utmärkelser

889 omdömen om Gofab Fastighetsbyrå Stenungsund

Sedan starten hos Reco 2020
    • Högenorum
    2023-03-24 Verifierad kund
    Kent är trevlig och professionell i sitt bemötande och har hjälp oss genom vårat husköp!
    Tack så mycket Jesper och återigen Grattis att det äntligen blev er tur att hitta ert drömhus. Välkomna hit :) Mvh/Kent Kent Olsson
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Karin Andersson en del av Gofab Fastighetsbyrå Stenungsund
    • Norum
    2023-03-24 Verifierad kund
    Trevligt och proffsigt bemötande. Allt gick enligt plan, fotografering, beskrivning av bostaden och läget, rätt utgångspris gjorde att våra förväntningar infriades.
    Är väldigt nöjd med Karin Anderssons arbete med att sälja bostaden. Har varit informativ hela tiden.
    Gilla
  • sålde en tomt med hjälp av Katarina Johansson en del av Gofab Fastighetsbyrå Orust
    2023-03-24 Verifierad kund
    Känner mig trygg med min mäklare och får ett professionellt bemötande.
    Tack så mycket. Det är ett ömsesidigt bra samarbete!
    Mvh
    Katarina
    Katarina Johansson
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Katarina Johansson en del av Gofab Fastighetsbyrå Orust
    • Torsby
    2023-03-24 Verifierad kund
    Allt var mycket bra och vi är nöjda med allt!
    • Högenorum
    2023-03-22 Verifierad kund
    Bra lättsam kontakt,

Snabbt avslut bra utfört arbete med annons mm.

Proffsigt bemötande, lyhörd.
    Tack för din feeback Leo. Nu ser vi fram emot en härlig vår! :) Mvh/Kent Kent Olsson
    2023-03-17 Verifierad kund
    Stort engagemang, tillmötesgående och trevlig.
    Tack så mycket för din feedback Lars. :) Kent Olsson
    2023-03-15 Verifierad kund
    Mycket trevlig och lätt att kommunicera med. Snabb att svara på eventuella frågor.
    Överträffade våra förväntningar. Mycket snabb och smidig affär.
    Tack så jättemycket Stig! Känns alltid skönt att få feedback tillbaka med nöjda kunder. Det har gjort min dag idag :) Vi ses framöver. Mvh/Kent Kent Olsson
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Markus Berg en del av Gofab Fastighetsbyrå
    2023-03-10 Verifierad kund
    Mycket bra bemött och han respekterade även mina önskemål och mäklaren var väldigt driven.. Jag trodde att försäljningen skulle ta några månader men bostaden var såld inom en vecka. Snabb försäljning och köparna flyttar in inom en månad.
    Tack för omdömet, Eva. Och hoppas du kommer trivas i din nya lägenhet. Vi syns! Markus Berg
  • sålde sitt hus med hjälp av Markus Berg en del av Gofab Fastighetsbyrå
    • Klövedal
    2023-03-03 Verifierad kund
    Nästan lika bra som Kent :)...............................................................
    Nästan lika bra är ändå nära..... :)
    Får man vara nöjd med!
    Markus Berg
    Gilla
  • köpte sitt hus med hjälp av Thomas Winqvist en del av Gofab Fastighetsbyrå Orust
    • Stala
    2023-03-01 Verifierad kund
    Klara besked och snabb återkoppling.
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Kent Olsson en del av Gofab Fastighetsbyrå
    • Nordviksberg
    2023-02-24 Verifierad kund
    Kent känns proffsig och som en väldigt seriös mäklare.
    Tack så mycket Hugo! Vi ses framöver vid inflyttningen :) Mvh/Kent Kent Olsson
    2023-02-20 Verifierad kund
    Friendly. Clear. In English too!
    Active. Quick.
    Thanks for your feedback Dan and you´re welcome to beutiful Tjörn island :) Mvh/Kent Kent Olsson
    2023-02-20 Verifierad kund
    Trevligt bemötande samma uppfattning som vi om fördelarna med huset
    Han motsvarade våra höga förväntningar och jobbade snabbt och effektivt
    Tack Ulf, ett sant nöje att jobba med er med! Ni var både kunniga, hjälpsamma och en härlig glimt i ögat :) Tack själva. Mvh/Kent Kent Olsson
    2023-02-19 Verifierad kund
    Trevligt bemötande och avsatte nog med tid för att få ordentlig beskrivning av huset.
    Kände väl till prisbilden i vårt område. Kontaktade kunder som visat intresse för området.
    Lätt att nå.
    Noga med att presentationen av huset blev bra.
    Korrekt och noggrann .
    Tack så jättemycket för din feedback. Nu ser vi fram emot en härlig vår! :) Mvh/Kent Kent Olsson
    2023-02-19 Verifierad kund
    Det var proffsigt och vänligt!
    Toppen Åsa, så härligt att ni är nöjda och välkomna till Tjörn :) Mvh/Kent Kent Olsson
  • sålde en tomt med hjälp av Peter Karlsson en del av Gofab Fastighetsbyrå
    2023-02-18 Verifierad kund
    Mycket bra. Vi är nöjda. ............................
    Tack ör omdömet, har ni vägarna förbi så stanna gärna på en kaffe. Peter Karlsson
    2023-02-11 Verifierad kund
    Hejsan 👋🏽
    Ja, jag tyckte riktigt bra om honom.
    Mycket tillmötesgående/hjälpsam.
    Och ett härligt skratt.
    (kan man få adoptera honom? 😺)
    Roligt att höra att ni gör gott för andra genom
    Barn Cancer Fonden.
    Ha det fint.
    MVH Caroline 🌻
    Tack för de fina orden, verkligen trevligt att hjälpa dig med köpet av din bostad. Vi fick några härliga skratt när vi träffades. Peter Karlsson
    Gilla
  • köpte sitt hus med hjälp av Martin Johansson Prenninge en del av Gofab Fastighetsbyrå Stenungsund
    2023-02-07 Verifierad kund
    Han var trevlig, proffsig och saklig.
    Vi visste sedan innan att säljaren var speciell men Martin gjorde processen enkel och var en god medlare och han lyckades underlätta det som andra nog inte hade löst på samma sätt.
    Tack för positiv feedback Gustaf.
    Kul att det gick så smidigt till slut. Kommer bli perfekt när ni får sätta tänderna i huset.

Vi ses snart igen
    • Klövedal
    2023-02-07 Verifierad kund
    Trevligt och professionellt bemötande av Martin på Gofab
    Tack för din feedback Martin

Det kommer att bli riktigt bra med era byggplaner.

Nu skall vi göra något bra av ert hus också. Ser fram emot att sätta tänderna i det.
    2023-01-18 Verifierad kund
    Martin Johansson Prenninge har hjälpt mig med både försäljning av bostadsrätt och köp av hus . Funkat fantastiskt bra och smidigt , rekommenderas varmt 😊
    Tack så mycket för feedback Sofia.

Såå kul att vi fick till det på ett så himla smidigt sätt både med försäljning och köp.
    Tror det blir kanon för er där uppe, det är bra möjligheter till att utveckla.
    Gilla
  • sålde sitt hus med hjälp av Martin Johansson Prenninge en del av Gofab Fastighetsbyrå Stenungsund
    2023-01-16 Verifierad kund
    Mäklaren va engagerad och väldigt hjälpsam.
    Tack för feedback Zarah.

Kul att det så smidigt att få till en affär,
    Nu skall vi försöka få till en ny bostad till er också.
    Gilla
  • sålde sitt hus med hjälp av Karin Andersson en del av Gofab Fastighetsbyrå Stenungsund
    • Norum
    2023-01-10 Verifierad kund
    Karin är engagerad i försäljningen och man får tag i henne när som. Detta är bra för oss som säljer. Hon är noggrann och påläst av objekt och det gillas av oss.
    Tack Filip m familj för fint omdöme Karin Andersson
    Gilla
  • sålde sitt hus med hjälp av Katarina Johansson en del av Gofab Fastighetsbyrå Orust
    • Stora Hasselön
    2023-01-02 Verifierad kund
    Öppet, vänligt och trevligt bemötande.
    Har inte så mycket erfarenhet av mäklarkontakter. Men uppfattade Katarina som professionell i det hon gjorde för oss i vårt ärende. Gällde en fastighet med tre gamla hus på en ö, dit man bara tar sig med egen båt. Inte helt ett dussinställe. Katarina hjälpte oss att hålla modet uppe när det först kändes motigt. Påpekade vikten av att hitta rätt spekulant/köpare. Till slut landade det också i det.
    Är mycket nöjd med Katarinas hantering av ärendet och utfallet.
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Martin Johansson Prenninge en del av Gofab Fastighetsbyrå Stenungsund
    2022-12-30 Verifierad kund
    Rekommenderas varmt , gick smidigt och fort med min försäljning. Tack!
    Tack Sofia.
    Ha en fin tripp till Marocko.

Nu skall vi hitta något bra till dig på hemmaplan:)
    Gilla
  • köpte sin stuga med hjälp av Martin Johansson Prenninge en del av Gofab Fastighetsbyrå Stenungsund
    2022-12-30 Verifierad kund
    Super god oppfølging under prosessen og i etterkant.
    Tack så mycket för feedback Geir.

Ser fram emot att ses den 20 januari.
    Gott nytt År:))
    2022-12-23 Verifierad kund
    Katarina är en mycket bra försäljare och fastighetsmäklare. Rak och tydlig i sitt engagemang med allas bästa för ögonen. Har rekommenderat Katarina till många bekanta.
    2022-12-23 Verifierad kund
    Det har fungerat klockrent med Katarina, hon är enkel, säger vad hon tycker och går in för sin uppgift för att det skall bli bra för både köpare och säljare. Verkligen proffsig !

Agneta o Per-Olof Magnusson
    Gilla
  • sålde sin stuga med hjälp av Martin Johansson Prenninge en del av Gofab Fastighetsbyrå Stenungsund
    2022-11-25 Verifierad kund
    Mycket duktig trevligt bemötande bra o snabbt jobbat
    Tack för feedback Börje.
    Det blir bra med ny arrendator.

Vi har ju mer kul att göra tillsammans också:))
    2022-11-21 Verifierad kund
    Mycket professionellt bemötande. Lyhörd både mot säljare och köpare. Tog sig god tid.
    Tusen tack för omdömet, vill önska er en God Jul & Gott Nytt År så ses vi nästa år. Peter Karlsson
    2022-11-16 Verifierad kund
    Vi upplevde att Martin var tydlig med förutsättningar och stod för allt han lovade från början till slut, vi är mycket nöjda.
    Stort tack för din feedback Jonathan.

Hoppas du och familjen skall trivas bra.
    Om du behöver prata av dig så hör av dig. Tänker på dig.
  • sålde sitt hus med hjälp av Markus Berg en del av Gofab Fastighetsbyrå
    • Långelanda
    2022-11-15 Verifierad kund
    Proffsigt och lyhört bemötande, som trots högt ställda förväntningar överträffades.
    Markus Berg hade örnkoll på marknaden trots svajigt och svåranalyserat läge.
    Vi är oerhört nöjda med Markus Berg både som person och som mäklare, och dessutom med gott ekonomiskt utfall av vår försäljning.
    Tack Markus !
    Tack för de fina orden, Mats. Och tack själva för förtroendet! Var riktigt roligt att få hjälpa er med förmedlingen av ert fantastiska hus. Hoppas ni kommer trivas på ert nya ställe. Markus Berg
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Martin Johansson Prenninge en del av Gofab Fastighetsbyrå Stenungsund
    2022-11-15 Verifierad kund
    Kunnig, hjälpsam och trevlig mäklare som gett bra och tydlig information inför och under köp.
    Stort tack för din feedback Ann-Charlotte

Det känns bra att du fick din lägenhet och att du har så mycket historia från byggnaderna också.
    Vi ses snart igen.
    2022-11-10 Verifierad kund
    Jag kände ett bra personligt bemötande och engagemang. Allt kändes bra och positivt. Tack
    Tack för feedback Marie.

Det kommer bli bra i Varberg för dig. Närmare till familjen.
    2022-11-07 Verifierad kund
    Trevlig och proffesionell noggran
    Hej,

Tack för omdömet, hoppas du kommer trivas i ny lägenheten!
    Peter Karlsson
  • sålde sin stuga med hjälp av Kent Olsson en del av Gofab Fastighetsbyrå
    • Lilla Fjellsholmen
    2022-11-06 Verifierad kund
    Trevligt bemötande, snabb respons och smidigt rakt igenom.
    Tack Fredrik, ett nöje att jobba tillsammans med er. Ni hade superbra ordning på allt också! Mvh/Kent Kent Olsson
  • köpte sin stuga med hjälp av Kent Olsson en del av Gofab Fastighetsbyrå
    • Lilla Fjellsholmen
    2022-11-04 Verifierad kund
    Kent har vært responsiv og hjulpet oss med alle praktiske spørsmål i forbindelse med vårt boligkjøp
    Tack så mycket Bård för er feedback och välkomna nu till Sverige :) Mvh/Kent Kent Olsson
    2022-11-03 Verifierad kund
    Bra och tydlig kommunikation.
    Snabba svar på frågor.
    Tack så mycket Stig! Ett nöje från min sida att vara det och blir super glad av nöjda kunder. :) Vi ses vidare framöver. Mvh/Kent Kent Olsson
    2022-11-03 Verifierad kund
    Toppenbra mäklare,lugn,proffsig högsta betyg 10 av 10.
    Med vänlig hälsning,
    Ingmari
    Tack så jättemycket Ingmari. Nu kan ni snart bara njuta i Spanien och slippa tänka på alla affärer. :) Ha det skönt och hälsa Tommy. Kent Olsson
    2022-11-03 Verifierad kund
    Professionell i alla delar av processen och duktig på att hantera olika personligheter och viljor.
    Tack så mycket Hans. Det värmer att ni är nöjda. :) Kent Olsson
    • Lödöse
    2022-11-02 Verifierad kund
    Martin är en supertrevlig mäklare och väldigt lätt att kommunicera med. Han är närvarande och duktig på att informera löpande gällande affären.
    Tack för en snabb och smidig försäljning!
    Kan varmt rekommendera Martin som er mäklare.
    Tack för feedback Dragana. Väldigt kul att få hjälpa till och att det gick så smidigt att få till en bra lösning för er båda. Lycka till med de nya "PILLREN":)) Martin Johansson Prenninge
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Markus Berg en del av Gofab Fastighetsbyrå
    2022-10-31 Verifierad kund
    Kunnig, lyhörd, tog sig tid och informerade om byggnaden.
    Tack för denna positiva feedbacken! Markus Berg
    2022-10-29 Verifierad kund
    Klockren från start till mål.
    Jobbade både för säljare och köpare på ett professionellt sätt. Kan varmt rekommenderas.
    Hallå Kenta, Tack så mycket! Vi hörs och ses :) Kent Olsson
    2022-10-29 Verifierad kund
    Kan inte bli bättre!! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
    Hallå Pethra, härligt att ni är så nöjda. Det gör mig glad! :) Kent Olsson
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Katarina Johansson en del av Gofab Fastighetsbyrå Orust
    • Torsby
    2022-10-26 Verifierad kund
    Vi tyckte att Katarina Johansson var en mycket vänlig och kompetent fastighetsmäklare och var mycket nöjda med hennes arbete. Katarina är ärlig, pålitlig - en mycket sympatisk och snabb person som vi kan rekommendera med gott samvete!
    2022-10-23 Verifierad kund
    Katarina bemötte oss jättebra. Väldigt välkomnande & supertrevlig! Hjälpsam med allt & hade svar på de frågor vi ställde.

Jättenöjda!
    2022-10-23 Verifierad kund
    Bra bemötande, hon är flexibel och har ett positivt förhållningssätt både till köpare och säljare. Hon är rak och enkel samt ger snabb respons. Enkel att prata med.
    Gilla
  • sålde sitt hus med hjälp av Thomas Winqvist en del av Gofab Fastighetsbyrå Orust
    2022-10-13 Verifierad kund
    Trevligt bemötande! Vi hade förväntat oss att försäljningen skulle avslutas fortare men pga av omständigheterna blev det inte så!
  • Ramona F
    köpte sin lägenhet med hjälp av Markus Berg en del av Gofab Fastighetsbyrå
    2022-10-05 Verifierad kund
    Marcus bemötande är mycket tillmötesgående.
    Marcus levde upp till alla våra förväntningar.
    Vår upplevelse i samband med köpet av Prosteviken 23 lhg 1001 var enbart positiv.
    Tack för dom orden, Ramona. Vi syns på Kajen! Markus Berg
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Markus Berg en del av Gofab Fastighetsbyrå
    2022-10-03 Verifierad kund
    Kanonbra, bättre kan det INTE bli.
    Härligt att höra! Hoppas ni trivs i lägenheten! Markus Berg
    2022-10-02 Verifierad kund
    Vi är mycket nöjda med Martin! Trevlig, artig på ett naturligt sätt. Vi upplevde Martin som mycket lyhörd för våra önskemål och hade snabb återkoppling på allt. Han får toppenbetyg av oss. Mvh Sissi och Tony
    Stort tack för feedback Signhild.
    Det var väldigt roligt att få hjälpa till att förmedla ert hus.
    Hoppas allt funkar så bra det bara kan i Skövde.

Hälsa Tony så gott, jag tänker på er.

mvh
    Martin