Alla kategorier Elbolag Västra Götaland Göteborg Göta Energi AB

Göta Energi AB

Sten Sturegatan 12, 411 39 Göteborg — Visa karta

1.8 i betyg av 4 rekommendationer
Är det här ditt företag?
Genom några enkla steg kan du förbättra din profil på Reco.se. Det tar bara några minuter!
Ändra beskrivning
Lägg till öppettider
 

Läs vad 4 kunder tycker om Göta Energi AB

 • Sara J
  Sara J skrev om Göta Energi AB
  Varning! Blufföretag! Lägger på avgifter som ni inte kommit överens om, luras med hur höga avgifterna kommer att bli. Får det att låta billigt med el till inköpspris med fast månadsavgift men detta blir istället otroligt mycket dyrare än om du väljer ett bolag som gör påslag per kWh. Kolla inte på Elskling eller Compricer (där betalar bolagen för att göra reklam). Jämför istället på Elpriskollen, som är en oberoende sajt som drivs av Energimarknadsinspektionen.
  gillar detta
 • Mikaela B
  Mikaela B skrev om Göta Energi AB
  Blev i princip telefonterroriserad av dem förra året när de ringde dagligen i flera veckor. Det slutade med att jag anmälde dem till DM-nämnden och jag blev lovad att de aldrig skulle ringa mig igen. Nu har de ringt fem gånger på en vecka trots detta OCH att jag är med i NIX-registret. Fruktansvärt oseriöst företag. De skyller på att de ringer från olika kontor och int har synkade eller uppdaterade telefonlistor.
  gillar detta
 • Madeleine B
  Madeleine B skrev om Göta Energi AB
  Mina problem startade när jag skulle byta från Göta Energi. Till skillnad mot nedanstående recension från Andreas G som sa att hans gamla elbolag informerat honom om att han hade bindningstid kvar, struntade Göta energi med det fullkomligt (trots kontakt per telefon innan bytet var klart) och skickade mig sedan en saftig avslutsräkning för avtalsbrott. De lutar sig tillbaka på att det står i det avtal som de själva flyttat över mitt ursprungliga elavtal till (dvs efter första året hade gått).

  Göta Energi är ett företag som lyfter fram sin fantastiska kundservice, trots det har jag aldrig fått sämre infomation och sämre hjälp från något annat elbolag än vad jag fått hos Göta energi.
  gillar detta
 • Andreas G
  Andreas G skrev om Göta Energi AB
  Bytte till Göta Energi för någon månad sen, men fick av mitt gamla elbolag veta att jag minsann hade uppsägningstid kvar hos dem. Ringde då Göta Energi som flyttade fram starten några månader så att jag skulle komma undan avbrottskostnaden som mitt gamla bolag ville ha ut. Bra service!!
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Sten Sturegatan 12, 411 39 Göteborg
Kategorier