Elbolag i Västra Götaland

Mölndal  (1 st)
Stenungsund  (1 st)

Topp 13 elbolag i Västra Götaland

• Göta  E
    Göta E: Varit kund nu i 3 månader och kan varmt rekommendera Göta Energi. Jag ringde in till deras kundtjänst då jag först var missnöjd med mitt avtal då jag hade fått ett rörligt avtal. Kundtjänst hjälpte mig då istället att ordna ett fastpris per kWh. Tack för utmärkt service!
  • Maria A
    Maria A: Mycket bra service. =)
  • Jennie B
    Jennie B: Detta är min mammas favorit affär. Här kan du hitta jättefina grejer av märket kult och snygga, trendiga gardiner. Kult gör t ex ljusstakar, krukor och prydnadsgrejer. Här finns även många förslag på presenter i form av ljusarrangemang. Perfekt om du är bortbjuden och vill ha med dig något roligare än en blomma. Personalen är väldigt trevlig och hjälpsam.
  • Sara C
    Sara C: Min favorit affär i stenungsund! De senaste modeplaggen till de extremt låga priset! I love it! En affär med allt inom kosmetik, underkläder, accesoarer, modeplagg och basplagg. Allt under ett tak!
  • aron e
    aron e: Bra och exakt!/Aron
  • Emilie L
    Emilie L: Inne i Arkaden ligger denna lilla guldgruva för fashionistor som letar efter något litet extra. Perfekt liten accessoarbutik där man kan hitta presenten till den som har allt eller till sig själv. Allt från D&G underkläder och Juciy Couture väskor till smycken och tvålar.
  • Anne F
    Anne F: Fick väldigt snabbt hjälp att ordna el till min lägenhet jag skulle flytta in i. Hon i telefon var väldigt duktig på sitt jobb och kände till och med till huset jag skulle flytta in i. Jag fick brev redan dagen efter jag ringt med information. Fick inte det bästa av bästa i priser men annars toppen.
  • Anton Ä
    Anton Ä: Stort utbud av jeans i alla möjliga utseenden och passformar, shyssta t-shirts och skjortor. hyffsade priser och god service, personalen är bra påläst och kan ge många goda råd vid köp utav deras kläder.
  • Anders K
    Anders K: Välkänd klädbutik med mycket varierande kvalitet på kläderna. Personalen är tillmötesgående och hanterar klagomål på ett bra sätt. Det som sänker betyget är de taskiga kläderna, det går säkert att hitta bra kläder där med men för en så nischad butik skall det bara finnas kläder med hög kvalitet.
  • Ertan G
    Ertan G: Företaget är väldigt oseriöst från dag ett när dem knackade på mitt dörr och vi gick med avtal. Företaget skickar inte fakturor som vanligt utan påminnelse och inkasso för att tjäna extra kronor, har haft flera gånger kontakt med dem och i början sa dem att det va nåt fel i systemet men att dem har ändrat adressen och fixat nu men det hände igen samma sak och jag fortsatt betala påminnelse avgifter och inkasso kostnad, flera gånger gång efter gång kontakt med dem men samma sak, väntar på avtalet ska ta slut och tipsar alla att inte göra samma fel som vi gjorde.
  • Elin V
    Elin V: Alingsås Energi har ett vinstpåslag på 7 öre. Säger inget mer. Ett tillsvidarepris på 1,7 kr/kwh! För några år sen låg de bäst till i jämförelser, inte nu längre...
  • Tomas N
    Tomas N: Avråder starkt från denna butik! De rekommenderade en dyr resväska som vissa flygbolag inte tar emot. Sedan fick jag inte lämna igen den på öppet köp, då de klagade på ett hjul som såg dåligt ut (bör nämnas att jag hade fått ett demonstrationsex.) Ville inte göra någon som helst deal eller förhandling, tyckte att det blev för mycket besvär. Utan var nöjda med att de hade blivit av med ännu en väska och förlorat en kund. Vill inte på något sätt vårda en kundrelation. Usch säger jag bara! Mår dåligt bara jag tänker på dem...
  • Monica k
    Monica k: otrevligt,nonchalant och totalt oförstående.