Göta E:
Varit kund nu i 3 månader och kan varmt rekommendera Göta Energi. Jag ringde in till deras kundtjänst då jag först var missnöjd med mitt avtal då jag hade fått ett rörligt avtal. Kundtjänst hjälpte mig då istället att ordna ett fastpris per kWh. Tack för utmärkt service!
Rikard Olof V:
Är relativt ny kund hos Kvänum Energi, tecknade avtal i maj -25 och är positivt överraskad av hur väl de vårdar sina kundrelationer. Övergången till Kvänum Energi gick väldigt smidigt och tack vare att de är lätta att nå och har korta svarstider vid eventuella frågor känns det tryggt och man blir väl omhändertagen. Stor skillnad jämfört mot att hamna hos call-centers.
Prissättning på deras tjänster ligger också helt rätt.
Bara plus från mig!
Sara C:
Min favorit affär i stenungsund! De senaste modeplaggen till de extremt låga priset! I love it! En affär med allt inom kosmetik, underkläder, accesoarer, modeplagg och basplagg. Allt under ett tak!
Jennie B:
Detta är min mammas favorit affär. Här kan du hitta jättefina grejer av märket kult och snygga, trendiga gardiner. Kult gör t ex ljusstakar, krukor och prydnadsgrejer. Här finns även många förslag på presenter i form av ljusarrangemang. Perfekt om du är bortbjuden och vill ha med dig något roligare än en blomma. Personalen är väldigt trevlig och hjälpsam.
Emilie L:
Inne i Arkaden ligger denna lilla guldgruva för fashionistor som letar efter något litet extra. Perfekt liten accessoarbutik där man kan hitta presenten till den som har allt eller till sig själv. Allt från D&G underkläder och Juciy Couture väskor till smycken och tvålar.
Anton Ä:
Stort utbud av jeans i alla möjliga utseenden och passformar, shyssta t-shirts och skjortor. hyffsade priser och god service, personalen är bra påläst och kan ge många goda råd vid köp utav deras kläder.
Anne F:
Fick väldigt snabbt hjälp att ordna el till min lägenhet jag skulle flytta in i.
Hon i telefon var väldigt duktig på sitt jobb och kände till och med till huset jag skulle flytta in i.
Jag fick brev redan dagen efter jag ringt med information.
Fick inte det bästa av bästa i priser men annars toppen.