Läs vad 44 Läs vad Privatpersoner
2021-01-04Insamlad av företaget
Spolning av kökstam. Snabb respons, bra service och kompetent och trevlig personal.
skrev omTack Patrik för er medverkan att lämna en rekommendation här på reco. MVH Rolf Pettersson
2021-01-01Insamlad av företaget
Mycket trevligt bemötande vid bokning och av personal som utförde tjänsten.
Vi beställde avloppsrensning, s k "villapaket".skrev omTack Catherine För att du tog dej tid att lämna en rekommendation här på reco. MVH Rolf Pettersson
2020-12-31Insamlad av företaget
Avlopps Stopp i köket !
Sökte på nätet i min närhet !
Fann denna firma !
Fick respons direkt och inplanerat åtgärd
Snabbt åtgärdat ! Rensning och utredning till stoppet ! Bra jobbat uppfattades som noggrann !
Trevliga killar !skrev omHej Ingalill Stort tack för din medverkan här på reco och dom fina betygen. MVH Rolf Pettersson
2020-12-30Insamlad av företaget
Bra och renliga svenska killar med väldigt bra service. Tog av sig skorna och noga med att torka efter sig. Väldigt nöjd !
skrev om -
Tack Thomas Alltid roligt att hjälpa någon när man bokstavligen sitter i "skiten". MVH Rolf Pettersson
2020-12-28Insamlad av företaget
Spolning av rör. Blev trevligt bemött. Allt var som förväntat
skrev omHej Anna Tack för att du valde att lämna en rekommendation här på reco. MVH Rolf Pettersson
Privatpersoner
Hej Madeleine Tack för att du tog dej tiden att lämna en rekommendation här på Reco. MVH Rolf Pettersson
2020-08-07Insamlad av företaget
Trevliga i både telefon och ute på plats.
Vanlig stamspolning i villa gick snabbt och smidigt.skrev omTack Daniel för att du tog dej tid att lämna din upplevelse med vårt besök hos dej. MVH
2020-08-06Insamlad av företaget
De har hjälpt oss flera gånger då vi haft stopp i avloppet. De har kommit snabbt, jobbat proffsigt och förklarat problemet. Mycket nöjd! Bra service och vettigt pris.
skrev om - Visa svar