Grabbarna Flytt Sweden AB

• BadgeFiveYears
1 399
4.4
Få Prisförslag Ring 070-292 92 84 Dela

Välkommen till Grabbarna Flytt Sweden AB! Grabbarna Flytt är en flyttfirma med bas i Stockholm som fixar allt du kan tänka dig behöva hjälp med i samband med din flytt. Vi sköter allt från packning, flytt, flyttstädning, magasinering och återvinning av ditt bohag. Är det något vi missat så är det bara att fråga oss vad ni behöver...

1399 omdömen om Grabbarna Flytt Sweden AB

Sedan starten hos Reco 2022

Emma W
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Mycket effektiva, snabba och smidiga. Allt gick på under 1 timme och inget gick sönder eller liknade. Kommer absolut att boka om dessa grabbar vid nästa flytt.

Emma T
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Snabbt och smidigt. Extremt prisvärt!!

Nani L
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Kan verkligen rekommendera Grabbarna Flytt! Från första kontakt till att sista kartongen var på plats kändes allt otroligt smidigt. Att kunna lämna över allt till ett team som verkligen vet vad de gör gjorde en enorm skillnad och att man kände sig trygg genom hela processen (inga gömda avgifter, snabb kommunikation, anpassar sig utefter dina behov osv.) De hjälpte till med allt från packning till själva flytten och hanterade mina saker med stor omsorg. Dessutom var de supertrevliga, effektiva och professionella, vilket...

Eric A
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Väldigt effektiva och allt gick som planerat!

Ditte H
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Snabb återkoppling via mail och tydlig information på hemsidan inför val av flytttjänst. Effektiva, flexibla, kommunikativa och trevliga. Rekommenderar dem varmt

Mimi C
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Effektiva, snabba och trevliga. Kom på utsatt tid och höll sig inom tidsramen för vad dom uppgett.

Johan C
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Vi tog Premiumpaketet, vilket innehöll tre olika delar: Packning, Flytt och Flyttstäd. Jag kommer ranka de olika delarna nedan Packning 3/5 Många saker var kantstötta och repade. Men inget gick sönder under transporten. Flytt 5/5 Otroligt hur snabbt och effektivt ni fick in alltid. Supersmidigt att bara lämna nycklarna och åka till slutdestination och invänta er där. Flyttstäd 4/5 Bra och grundligt arbete, men man måste kolla noga vad som faktiskt ingår. Fick olika bud av min kontakt mot vad som gjordes på dagen.

Marcus R

Riktigt snabba! 12 grabbar som packade och flyttade allt på ca 2 timmar

DAVID D
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Flyttade från en lägenhet på 37 kvadratmeter. Grabbarna började vid 08:00. Runt 09:05 var flytten klar. 09:21 fick jag ett samtal om att flyttstädningen var klar, och det var helt perfekt städat. Minst sagt imponerad. Förstår fortfarande inte hur det är möjligt men de får till det galant. 10/5 stjärnor.

Caj J
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Det blev en upplevelse med snabba grabbar som viste vad som skulle göras stort tack mvh Caj

Julia P
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Hade flytt med packningshjälp, väldigt snabbt och effektivt!

Louise J
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Mycket trevligt gäng. De kom i god tid, jobbade effektivt och hela flytten utfördes på ett mycket bra sätt.

Stefan H
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Undvik så mycket ni kan. Egentligen borde dom anmälas för skadegörelse och falsk marknadsföring. Vill ni ha snabbhet då är denna firma för er. Vill ni ha hela saker som kommer fram, undvik deluxe. Ju mer jag packar upp, desto mer trasiga saker hittar jag. En halv bokhylla, mosat sideboard, hål i skärmen på TVn osv. Nedslängda saker i lådor utan någon åtanke. Cash is king men kvalitet är inte grabbarnas starka sida. Aldrig mer och undvik detta företag för allt vad ni är värda. Mycket snack men liten verkstad. Bara en...

Caroline F
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Högsta betyg. Rekommenderar dem starkt. Från första början var det enkelt att kommunicera och ha att göra med Grabbarna Flytt. De återkom snabbt med information och tillgänglighet och svar på alla frågor vi hade. På själva flytt dagen var jag imponerad av deras effektivitet och kommunikation genomgående. Skulle absolut använda mig av dem igen!

Fredrik Z
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Fantastiskt bra upplägg 111 kvm Flyttat från A till B på undre 4 timmar inklusive packning av kök och otroligt bra städning. Verkligen drivna grabbar

Johanna J
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Snabb och smidig flytt, samt enkel och trevlig kontakt både innan och under flytten.

Matteus Ö
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Mycket bra och effektiv hantering.

Christina I
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Mycket trevligt bemötande. Oerhört effektiva. Kunniga och varsamma. Snabb fakturering.

Lars K
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

När karavanen av 5 - 6 flyttbilar kom på rad till min nya adress förflyttades jag till en filmscen i bästa Oceans Eleven stil.: avslappnat , noggrann planering, humor, effektivitet, driv, engagemag, framåttänk!! Jag är supernöjd med Grabbarna Flytt!!

Åsa P
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Otroligt snabb och effektiv flytt! Ett stort gäng som kom och alla var väldigt artiga och trevliga. Tydlig och smidig kommunikation i samband med bokning mm

Cecilia A
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Jättesmidigt att anlita dom, allt från första kontakten till att de kom och flyttade under enbart ett par timmar bara. Jättetrevliga och effektiva, rekommenderas varmt!

Sofie S
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Fantastisk flyttfirma! Mycket bra kommunikation före flytten, lyhörda för ändringar och alltid trevliga att ha att göra med. På flyttdagen kom de till och med lite tidigare än avtalat och arbetade snabbt, effektivt och professionellt. De lyssnade på våra önskemål och allt gick väldigt smidigt. Stort plus att man kunde kommunicera på både svenska och engelska med hela teamet. Dyraste offerten vi fick, men också klart bäst värde för pengarna. Vi kommer definitivt att anlita dem igen vid nästa flytt. Rekommenderas varmt!

Richard A
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Tydlig offert, det ser man aldrig hos flyttfirmor. Duktiga på att beskriva förloppet. Flyttstäd godkänd för köparen klagade inte.

Camilla L
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Överlag väldigt nöjd. Snabba, trevliga, duktiga och prisvärt. Bra kommunikation innan. Hade dock gärna haft mer info samma dag då de blev ca två timmar sena. Och hade även uppskattat att få info om att det fanns saker kvar i lägenheten efter att städning var genomförd. Utöver det, väldigt nöjd!

Louise D
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Tog väl hand om alla saker och var snabba och effektiva!

Douglas B
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Extremt snabbt och effektivt till bra pris!

Alva S
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Otroligt nöjd! Snabba, service och trevliga!

Sara E
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Snabbt och smidigt! Mycket tillmötesgående.

Sara D
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Snabb och smidig flytt!! Bra kommunikation.

Johannes J
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Bra firma. Lite svåra att ha en dialog med och svåra att nå. Kom inte på utsatt tid så det blev körigt med flyttstädningen. Kommer använda de igen.

Fredrik S
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Smidigt och problemfritt. Kan absolut rekommendera detta företag

Carlos G
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

enkelt o snabbt och dem bar o packade ner och upp !!

Eva S
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Snabbt, koordinerat, hjälpsamma, trevliga.

Birgitta T
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Allt flöt mycket bra från offert till upphämtningen av flyttlådor mm. Allt kunde jag följa via Min order. Packningen gick snabbt och inte något skadades.Möbler och lådor hamnade där de skulle efter flytten. Flyttstädningen gick snabbt och med mycket gott resultat. Mina bästa rekommendationer

Isabel Maria Åsa H
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Otroligt lätta att ha kontakt med, trevliga och effektiva! Och snabba!

Erik N
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Allt var bra från bokning till genomförande. Extra plus för flyttstädningen!

Robert B
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Snabba och smidiga. Trevliga. Det gick smidigt till alltihopa.

Tobias N
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Otroligt imponerad av hur snabbt och effektivt flytten gick samt hur trevliga flyttarna var. Smidig bokning och betalning. Allt var toppen! Mycket prisvärt

Erik B
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Förvånansvärt snabb flytt och flyttstädning, klart på runt 3 timmar. Bra överlag. Vi förpackade en hel del innan för att få bort allt smått men använde premiumpaketet då det inte fanns tid att packa ihop allt på egen hand.

Marie R
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Vi anlitade Grabbarna Flytt med förväntningen om en komplett flytt inklusive flyttstädning och montering av möbler i det nya boendet, vilket vi också blev lovade. Tyvärr levde de inte upp till detta. Flera moment blev inte utförda som utlovat, bland annat monterades inte allt i det nya boendet. Dessutom gick flera av våra saker sönder under flytten, inklusive dyrare designföremål. Dessa skador ersattes inte på ett tillfredsställande sätt. Det visade sig även att deras försäkring inte täcker skador på “saker” i den utsträckning...

Rebecca Å
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Jag köpte packning och flytt av Grabbarna Flytt och det var en toppenupplevelse rakt igenom, så snabbt och smidigt och lösningsorienterat! Trygg och bra service som man kan anpassa helt efter det egna behovet.

Zhala D
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Vi hade kommit överens om ett pris via telefon, men när flyttfirman väl var på plats höjdes priset till det dubbla utan rimlig förklaring. Personalen upplevdes dessutom som otrevlig och dryg under arbetet. Våra förväntningar var tydlig kommunikation och att det överenskomna priset skulle gälla, men tyvärr levde Grabbarna Flytt Sweden AB inte upp till detta. Tjänsten vi köpte var flytthjälp.

Eva L
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Snabbt, tydligt och effektivt. Premiumkänsla. Kommer anlita igen.

Karin L L
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Otroligt snabba, effektiva och duktiga i sin kommunikation. Rekommenderar varmt!

Theresia F
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Jättetrevliga, både på mail, SMS och irl. Själva flytten var toppen, de var snabba och effektiva och flyttade hela vårt bohag utan några problem. Det enda de behöver bli bättre på är flyttstädningen, den var lite slarvigt utförd. Men annars rekommenderar jag dem varmt!

Bie K
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Snabbt och bra! Allt kom iväg oskadadat i ett huj.

Charlotte S
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Smidigt, allt ifrån bokning till själva flytten! Snabba på att svara på mail och anpassningsbara!

Anna K
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Grabbarna Flytt gjorde ett riktigt bra jobb. Extra skönt att de kom ett helt gäng och fick ut allt snabbt. De arbetade organiserat och packade väl och var professionella och trevliga i bemötandet mot mig som kund. För en femte stjärna hade jag önskat att det gick lite lugnare till vid avlastningen, det kändes lite stressigt. Men jag skulle absolut rekommendera dem till andra.

Emilie T
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Snabb kommunikation och trevligt bemötande. Lätt att följa flytten via hemsidan.

Ulrika O
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Snabbt och effektivt- åh gjorde även andra saker, utöver flytten- fraktade bort bråte till skroten och lejde målare!