Alla kategorier Webbsida Stockholms län Nacka Guidelight Solutions AB

Guidelight Solutions AB

Ormingeringen 44A, 132 33 Saltsjö-boo — Visa karta

4.9 i betyg av 16 rekommendationer
Guidelight Solutions har hjälpt företag med deras webb- och digitala affärslösningar sedan 2002, men alla har vi arbetat med IT sedan tidigt 90-tal. Målet är alltid att fånga varje kunds känsla genom att få den digitala plattformen att spegla verkligheten och föra fram budskapet på bästa sätt.

Det som skiljer oss från mängden webbyråer är att vi verkligen älskar det vi gör. Och det märks. Vi tror att det personliga mötet med kunden gör hela skillnaden och vi brinner för att hitta kreativa lösningar för er verksamhet. För att ni ska känna er trygga med oss ger vi alltid ett kostnadsfritt förslag innan vi startar ett samarbete, sedan kommer vi överens om ett fast pris och ni betalar inte förrän allt är godkänt och sidan är publicerad.

Läs mer på vår hemsida eller slå en signal, vi berättar gärna mer om hur vi jobbar!
Stängt just nu
Mån-Fre: 08:30-17:00
Lör-Sön: Stängt

Läs vad 16 kunder tycker om Guidelight Solutions AB

 • Sofie P
  Sofie P skrev om Guidelight Solutions AB
  Fick väldigt bra bemötande på än gång. Jag uppskattade att de var så insatta i vår bransch och pålästa om våra produkter. Leveransen gick snabbare än jag förväntat mig och jag är mer än nöjd med resultatet. Kan absolut rekommendera dem.
  gillar detta
 • Hans F
  Hans F skrev om Guidelight Solutions AB
  Utveckla och producera webbsida för Staff Scandinavia Search & Interim.
  Trevligt och proffsigt bemötande, alltid snabba svar på frågor via mejl.
  Guidelight Solutions AB gillar detta
 • Karin S
  Karin S skrev om Guidelight Solutions AB
  Vi fick hjälp att göra en ny hemsida till vårt företag. Jag har fått ett otroligt proffsigt och trevligt bemötande och hemsidan blev jättebra.
  Guidelight Solutions AB gillar detta
 • Christer W
  Christer W skrev om Guidelight Solutions AB
  Jag beställde ny webbsida till mitt enmansföretag och fick ett bra, positivt bemötande från den första kontakten och framåt. Genomgående bra tempo i produktionen, bra lyhördhet för mina önskemål och ett slutresultat som fullt ut levde upp till mina höga förväntningar.
  Guidelight Solutions AB gillar detta
 • Lena J
  Lena J skrev om Guidelight Solutions AB
  Vi är jättenöjda med vår nya webbplats. Glatt överraskad att ni kunde fånga våra värderingar och företagskultur på ett så tydligt sätt. Tack för ett jättefint arbete. Jag hör av mig igen nästa gång vi behöver hjälp!
  Guidelight Solutions AB gillar detta
 • Eva H
  Eva H skrev om Guidelight Solutions AB
  Kan varmt rekommendera Guidelight Solutions. Professionellt förtroendeingivande bemötande från början till slut. Levererar det vi kommit överens om över förväntan och i tid. Hemsida och underhåll av den.
  Guidelight Solutions AB gillar detta
 • Joanna N
  Joanna N skrev om Guidelight Solutions AB
  Väldigt bra bemötande och snabb service. Hjälpsamma och kunniga.
  Guidelight Solutions AB gillar detta
 • Jonas F
  Jonas F skrev om Guidelight Solutions AB
  Riktigt bra genomfört projekt från början till slut. Vår nya hemsida kom upp på planerad tid och blev ännu bättre än vi först hade tänkt oss. Snabba svar och man känner sig prioriterad.
  Guidelight Solutions AB gillar detta
 • Thomas L
  Thomas L skrev om Guidelight Solutions AB
  Väldigt proffsigt företag. Uppskattar deras engagemang och vilja att hjälpa oss att få ut det mesta av vår webbplats. Vi fick både ny logga och en ny grafisk profil vilket känns väldigt inspirerande. Nu kan vi verkligen referera till vår webbplats med stolthet. Tack för ett grymt bra samarbete.
  Guidelight Solutions AB gillar detta
 • Tarja R
  Tarja R skrev om Guidelight Solutions AB
  Jag är mycket nöjd med tjänsten. Guidelight var mycket lyhörda och kompetenta. De återkopplade snabbt under hela processen och hade en positiv och hjälpsam inställning under hela projektet. Jag kan verkligen rekommendera Guidelight!
  Guidelight Solutions AB gillar detta
 • Stefan D
  Stefan D skrev om Guidelight Solutions AB
  1. kartläggning av behov (hemsida för mitt företag. Samtal med Patrik. Snabb, intresserad och engagerad i vår verksamhet. Många olika förslag, idérik som ibland kunde ta över och kanske jag drogs med i samtidigt som vi pratade om enkla lösningar. Uthållig eftersom jag inte hade tid att följa upp våra överenskommelser. Bra på att summera vad vi kom överens om.
  2. Genomförande med olika provningar kändes bra. Bra känsla för vår identitet.
  3. Stödet till att själv skriva lämnades över till en medarbetare som ibland blev otålig och kanske överskattade min tekniska kompetens. Vill gärna att jag skulle "klara mig själv" snabbare än jag gjorde. Kanske skulle en förståelse för olika inlärningsstilar kunna bidra till att alla lär sig inte på samma sätt som it.kunniga.
  Guidelight Solutions AB gillar detta
 • Ali A
  Ali A skrev om Guidelight Solutions AB
  God bemötande av personal, speciellt Patrik och David. Väldigt snabb service, har fått hjälp med det mesta mitt företag har haft behov av. Har fått hjälp med att utforma min webbsida där jag har haft ständig kontakt med Guidelights kontaktperson David, där han har formellt gett flera idéer och struktur för att bygga en passande och välutformad webbsida för mitt företag. Från först början så har jag haft höga förväntningar på deras kapacitet, men den blev besvarad med god erfarenhet av Guidelight. Upplevelse jag har fått av samarbetet med Guidelight är väldigt bra och jag skulle rekommendera dem till utomstående. Väldigt nöjd med Guidelight och hoppas flera kan ta del av deras professionella nivå.
  Guidelight Solutions AB gillar detta
 • Majeli C
  Majeli C skrev om Guidelight Solutions AB
  Det var ett mycket trevligt och personligt samarbete.
  Jag fick gehör för mina ideer ang min Hemsida, kände mig förstådd och de kunde lyfta min vision till något mycket bättre. De svarade snabbt och proffesionellt på mina frågor.
  Jag vart mycket nöjd med min hemsida och support kring ändringar efteråt.
  Guidelight Solutions AB gillar detta
 • Per S
  Per S skrev om Guidelight Solutions AB
  Snabb och proffsig behandling av beställda arbeten
  Guidelight Solutions AB gillar detta
 • Jeanette O
  Jeanette O skrev om Guidelight Solutions AB
  Vi kan varmt rekommendera Guidelight Solutions för ett mycket bra samarbete.

  De har varit lyhörda, kunniga, flexibla och snabba i sitt arbete. Vi är oerhört nöjda med vår hemsida!

  Jeanette Omra
  Kulturhälsan i Stockholm
  Guidelight Solutions AB gillar detta
 • Per J
  Per J skrev om Guidelight Solutions AB
  Guidelight har byggt två hemsidor till företag jag driver. I bägge fallen har de visat en mycket bra förståelse för vad jag velat förmedla via hemsidan och jag har fått mycket bra rådgivning kring hur jag bör kommunicera och strukturera hemsidan för att uppnå maximal effekt. Som helhet riktigt bra hjälp till bra pris. Kan verkligen rekommendera Guidelight Solutions!
  Per Johansson
  Guidelight Solutions AB gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Ormingeringen 44A, 132 33 Saltsjö-boo
Kategorier