Guldhedens Flyttexpress AB

www.guldhedensflytt.se
  • BadgeElevenYears
1 015
4.8

Guldhedens Flyttexpress är en väletablerad flyttfirma i Göteborg med anor från 1946. Vårt kontor och magasin är beläget i Sisjöns industriområde. Vi är stolta över att vara auktoriserade hos SMF, Sveriges Möbeltransportörers Förbund, och vi värnar om vårt enastående rykte. Vi hjälper både privatpersoner och företag. Vi lägger...

1015 omdömen om Guldhedens Flyttexpress AB

Sedan starten hos Reco 2016

Magnus J
Skrev om Guldhedens Flyttexpress AB

Jag har inte många flyttar att jämföra med. Det gick fort, ingenting blev skadat, väldigt prisvärt i mina ögoon!

Tommy A
Skrev om Guldhedens Flyttexpress AB

Trygg och snabb flytt med trevlig personal

Eva Cari S
Skrev om Guldhedens Flyttexpress AB

Noggrann och snabb lastning och lossning. Uppskattade speciellt att de var mycket försiktiga med mina saker.

Esbjörn A
Skrev om Guldhedens Flyttexpress AB

Snabb och bra flytthjälp, samt gedigen flyttstädning.

Annika B
Skrev om Guldhedens Flyttexpress AB

Positivt. Trevliga uppmärksamma proffsiga flyttkillar. Tillmötesgående personal på kontoret när datum var tvunget att ändras och frågor ställdes.

Alexander L
Skrev om Guldhedens Flyttexpress AB

Min upplevelse av Guldheden Flytt Express var tyvärr inte särskilt bra. Inför flytten hade vi på förhand kommit överens om ett pristak. Trots detta fick jag efteråt en faktura som översteg det vi hade kommit överens om. Jag påtalade att fakturan var felaktig och påminde vid flera tillfällen, men upplevde att företaget inte tog tag i frågan eller rättade fakturan. Situationen blev dessutom mer problematisk när företaget hade räknat fel på den tid som arbetet skulle ta. Istället för att slutföra flytten valde man att avbryta...

Dan P
Skrev om Guldhedens Flyttexpress AB

Tack för en trevlig upplevelse av de tre som kom och hjälpe mig med flytten. Det gick väldigt smidigt och dom var jättetrevliga och kommunikativa med mycket humor under hela tiden. Kan starkt rekommendera. Har även beställt flyttstädning av min avflyttatde fastighet. Mvh Dan Prytz

Jonas L
Skrev om Guldhedens Flyttexpress AB

Grova missar i flyttstädet, de fick komma 3 gånger och gjorde ändå inte klart jobbet. Uruselt. Jag beställde flyttstäd via Guldheden Express och när städfirman (underleverantör) är på plats och städer ringer Guldheden upp mig med en aggressiv ton och säger "DIN LÄGENHET ÄR ÄCKLIG!". De förklarade sen att min lägenhet va onormalt skitig och behöver saneringsstädas. Vi är en barnfamilj med 2 barn, varav 1 är en bebis (6 mån), givetvis har vi inte lagt tid på att städa innan vi köper tjänsten flyttstäd, det är ju därför vi...

Svar från Guldhedens Flyttexpress AB

Hej J Linde, Tack för att du delar din upplevelse av flyttstädningen på Svanebäcksgatan 11C. Vi har dock en annan bild av hur uppdraget genomfördes. På plats konstaterades att lägenheten krävde betydligt mer städning än normalt. Du informerades om detta och godkände tilläggskostnaden. När du därefter hade synpunkter återkom städpersonalen omgående för att åtgärda dessa. Vi anser därför att omdömet ger en missvisande bild av hur ärendet hanterades och färdigställdes. Du är varmt välkommen att kontakta oss om det finns...

Michael Carl M
Skrev om Guldhedens Flyttexpress AB

Mycket kompetenta och trevliga. Gick otroligt smidigt. Kan varmt rekommendera.

David Ove Oskar Daniel N
Skrev om Guldhedens Flyttexpress AB

Snabbt och smidigt gick det, och priset var mycket överkomligt. Är jättenöjd!

Anna Cecilia S
Skrev om Guldhedens Flyttexpress AB

5:e gången jag har anlitat Guldhedens flyttexpress! Jag har även magasinerat vid 2 tillfällen. Duktiga, positiva och hjälpsamma! Stort tack Oscar för bra hjälp vid bokningen och Mattias & Jocke som verkligen gjorde min flytt så enkel. Mvh Cecilia Sjösvärd

Klas Johan V
Skrev om Guldhedens Flyttexpress AB

Otroligt smidigt och proffsigt. Kunde inte ha varit mer nöjda! 🙂

Sören O
Skrev om Guldhedens Flyttexpress AB

Fantastiskt bemötande, bra service och hjälpsamma killar.

Lena Christin K
Skrev om Guldhedens Flyttexpress AB

Gustav och Olof var jättetrevliga och duktiga och skötte mig flytt jättesmidigt! Känns tryggt att anlita Guldhedens flytt under den stress det innebär att flytta.

Dime V
Skrev om Guldhedens Flyttexpress AB

En riktigt bra upplevelse från början till slut! Flytten gick snabbt och smidigt, och flyttstädningen blev mycket väl utförd. Professionell och trevlig personal som gjorde allt enkelt. Kan varmt rekommendera!

Erik Gustaf S
Skrev om Guldhedens Flyttexpress AB

Anlitade Guldheden Flytt för första gången och vilken upplevelse det var! Professionell, effektiv och kommunikativ personal. Varsamma med bohaget och trevliga att ha att göra med. Högsta betyg och kommer anlitas igen!

Elna Cecilia M
Skrev om Guldhedens Flyttexpress AB

Guldheden är proffsiga, flexibla och väldigt lätta och trevliga att ha med att göra. Allt funkade klockrent med magasinering och flytt. Jag behövde göra en del ändringar under resans gång, vilket inte var några problem. Allt kändes tryggt och strukturerat. Rekommenderas varmt!

Karin Linnéa Beatrice L
Skrev om Guldhedens Flyttexpress AB

Det var verkligen toppen på alla sätt och vis, extremt hjälpsamma och lösningsorienterade!

Per Mikael O
Skrev om Guldhedens Flyttexpress AB

Mycket trevliga gubbar med proffsigt bemötande Flytten skötte dem hur smidigt som helst trots värmen Varma rekommendationer om er till andra som skall använda era tjänster

Ingela M

Jättebra alltihop, helnöjda är vi, trevliga o starka grabbar. 10 av 10

Bengt Anders P
Skrev om Guldhedens Flyttexpress AB

Toppen killar inget skadat och fort gick det

Melvin J
Skrev om Guldhedens Flyttexpress AB

Grym flytt firma, Skulle rekommendera dom starkt ifall ni ska flytta nån gång!!

Jonas Alex L

Proffsigt bemötande från dag 1 till flytt, rekommenderar strakt

Märta Ragnhild Irene M
Skrev om Guldhedens Flyttexpress AB

Trevliga flexibla och tålmodiga goa ”gubbar”som gjorde flytten lättare för mej🤗

Erik B
Skrev om Guldhedens Flyttexpress AB

Det var proffsigt och bra utfört både flytten och städningen. Vill varmt rekommendera företaget till andra kunder. Hälsningar, Erik

Marcus A
Skrev om Guldhedens Flyttexpress AB

Mycket nöjd med Pelle & Holst, effektiva och noggranna!

Martin Andréas K
Skrev om Guldhedens Flyttexpress AB

Motsvarade alla förväntningar, snabba, noggranna och fin känsla för service mot oss som kund. Bemötandet var hela tiden väldigt bra och trevligt. Vi rekommenderar absolut Guldhedens som flytthjälp.

Annelie Pia Monica Ö
Skrev om Guldhedens Flyttexpress AB

Kan verkligen rekommendera Guldhedens Flytt. Mycket trevliga, proffessionella och håller det de lovat. Bokade både flytt och städ, är jättenöjd med allt. Hade frågor om fakturan som jag missuppfattat, mailade och fick förklaring strax efteråt, allt stämde. Har anlitat dom tidigare och kommer göra det igen.

Annica I
Skrev om Guldhedens Flyttexpress AB

Proffsiga, starka och trevliga.

Marie Elisabeth L
Skrev om Guldhedens Flyttexpress AB

Punktliga, snabba och trevliga. Bästa flyttfirman i Stor-Göteborg!

Mats Johan M

Kanonbra hjälp och glada miner trots en trång trappa o svåra passager . 100%

Lars Johnny E
Skrev om Guldhedens Flyttexpress AB

Utmärkt service, mycket professionella killar!

Raniya Afifi S
Skrev om Guldhedens Flyttexpress AB

Ricky and his colleague were very helpful and professional. This was my second move with them and again excellent service. I recommend Guldhedens Flyttexpress.

Alen B
Skrev om Guldhedens Flyttexpress AB

Anlitade guldhedens första gången nu och imponerades av deras service! Fantastiska ägare som hade löpande dialog med mig från start till mål. Kommer definitivt anlita dom igen och rekommendera andra ta dessa! Förtjänar all uppmärksamhet de kan få!

Eva Heléne S
Skrev om Guldhedens Flyttexpress AB

Toppen bra service vid mammas flytt till äldreboende.Fyttkillarna var fexibla för boendes rutiner.

Pär-axel F
Skrev om Guldhedens Flyttexpress AB

Vi hade hört gott om Guldhedens flytt innan, och det stämde bra. Vi hade bra kontakt både via telefon och e-post. De två killarna som flyttade allt vårt bohag var mycket trevliga och effektiva. Allt gick bra och inga missöden inträffade.

Leif A
Skrev om Guldhedens Flyttexpress AB

Killarna flyttade allt med säker hand, dessutom var dom mycket trevliga.

Pär Karl Martin P
Skrev om Guldhedens Flyttexpress AB

Trevliga killar som flyttade allt smidigt och bra. Tack för hjälpen.

Erik Joakim A
Skrev om Guldhedens Flyttexpress AB

Trevliga, starka, raska (men försiktiga) flyttkarlar som gjorde ett fantastiskt jobb! Inte en repa på vare sig prylar eller det nya parkettgolvet. Full pott!!! Även mycket hög servicenivå då man kontaktade kontoret.

Thomas H
Skrev om Guldhedens Flyttexpress AB

Flytten från vårt hus i Kikås Mölndal till Brf vid Jungfruplatsen gick fantastiskt bra med så bra flyttkillar som Pelle och Liridon. Fanns inga problem som de inte kunde lösa enkelt och snabbt med ett stort leende. Arbetade diskret och värdigt man märkte dem nästan inte trots det stora bohag vi hade med massor av olika flyttlådor, mycket och tunga möbler. Vi är mer än nöjda med dessa killar och företaget Guldhedens Flyttexpress. Bara rosor till er.

James A
Skrev om Guldhedens Flyttexpress AB

Fantastisk firma med grymma killar. Jättebra😀

Mario Sebastian G
Skrev om Guldhedens Flyttexpress AB

Jag kan varmt rekommendera Flyttheden för dig som söker en pålitlig och effektiv flyttfirma. Under hela processen visade de prov på hög professionalism, punktlighet och ett mycket gott bemötande. Personalen var noggrann, arbetade strukturerat och hanterade både möbler och ömtåliga föremål med stor omsorg. Flytten genomfördes smidigt och utan några problem, vilket gjorde hela upplevelsen stressfri. Det som verkligen utmärker Flyttheden är deras servicekänsla och vilja att göra det lilla extra för kunden. Kommunikation,...

Nils Sture Axel L
Skrev om Guldhedens Flyttexpress AB

Fantastiskt företag. Flytten gick perfekt. Snabbt och smidigt. Toppen killar som utförde jobbet

Risto Ricky S
Skrev om Guldhedens Flyttexpress AB

Bokade Guldheden och kan ej vara mer än nöjd! Proffsiga killar som lyssnade på allt jag sa till dom o utmärkt jobb utfört av dom !!

Joakim A
Skrev om Guldhedens Flyttexpress AB

Utmärkt arbete, tack för hjälpen med mitt biljardbord! Mycket imponerande

Magnus J
Skrev om Guldhedens Flyttexpress AB

Lugn och metodisk flyttning av alla saker och bra städning efteråt.

Adam A
Skrev om Guldhedens Flyttexpress AB

Guldhedens flytt express är bäst⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Gunnel M
Skrev om Guldhedens Flyttexpress AB

Grymma killar som var noggranna, varsamma. Proffsigt.

Maja B
Skrev om Guldhedens Flyttexpress AB

Fantastiskt duktiga, nogranna och effektiva!

Magnus B
Skrev om Guldhedens Flyttexpress AB

Kan varmt rekommendera Guldhedens Flyttexpress som gjorde vår flytt. Fick ett bra bemötande från bokningstillfället och hela vägen till avslutad flytt. De skickade två trevliga killar som jobbade metodiskt, varsamt och gjorde det lilla extra så att vår flytt kunde avlöpa utan skador och stress.