Alla kategorier Begagnade bilar Jönköping Jönköping Ha Bil i Jönköping AB

Ha Bil i Jönköping AB

Vasavägen 4, 554 54 Jönköping — Visa karta

3.0 i betyg av 2 omdömen
 

Läs vad 2 kunder tycker om Ha Bil i Jönköping AB

 • 2018-06-29

  Spontant omdöme
  Tomas W skrev om Ha Bil i Jönköping AB
  Vi lämnade in bilen för att få en löstagbar dragkrok. Testade den idag (två månader senare), fungerade inte, åkte tillbaka och firman måste kontakta sin leverantör. Uppenbarligen testade de inte om den passade innan de lämnade ut den.

  Hade stopp i spolarvätskemunstycket. Lämnade in den på Ha Bil, fick tillbaka en spräckt spolarvätskebehållare. Troligen backspolade de munstycket med tryckluft......
  Efter bytt behållare (som vi fick betala) fungerade det inte ändå. Lämnade in den, en slang var i kläm. Som "goodwill" (deras ord) behövde vi inte betala för felsökningen.

  Ta en annan firma, en som kan... Läs mer
  gillar detta
 • Peter S

  2013-08-07

  Spontant omdöme
  Peter S skrev om Ha Bil i Jönköping AB
  Var på semesterresa och bilen börjar låta fruktansvärt. Åker in till Habil och de undersöker den omgående. Mekanikern upptäcker att hjullagret är snart slut och ett nytt lager beställs till verkstaden.

  Kommer tillbaka tre dagar senare och lämnar in bilen på morgonen (utan att ha bokat en specifik tid). Tre timmar senare är bilen fixad och de bjöd på arbetskostnaden.

  Jag har aldrig tidigare varit glad och nöjd när jag har betalat reparation på bilen, men denna gången blev jag det :-) Läs mer
  gillar detta