Är det här ditt företag? Aktivera ditt konto
Hadwick Djurskydd

Hadwick Djurskydd

4.9

Vi erbjuder trygg och kärleksfull hund- och kattpassning, öppen dygnet runt, året om. Hos oss får din fyrbenta vän regelbundna skogspromenader och omtanke i en lugn inomhusmiljö. Vår mission är enkel: Du lämnar dem, och vi älskar dem – och ser till att den glada svansen hålls uppe! Framtiden: Vi arbetar även för att kunna erbjuda en fristad för hemlösa djur och planerar för veterinärvård på plats.

30 omdömen om Hadwick Djurskydd

Josefin A
Skrev om Hadwick Djurskydd

Truls hade en toppeneftermiddag!!!

Jessica S
Skrev om Hadwick Djurskydd

Helt fantastiskt! Vi ringde runt till olika hundpensionat för behövde lite snabbt och bara några timmar. Svaret blev på alla ställen utom hos Hadwick att de inte kunde ta emot stora hundar som Leonberger. Och när vi sedan kom och hämtade "lilla" Tage så var det en trött men otroligt lycklig vovve vi tog med oss hem. Absolut att vi återkommer👍 Så trevligt å glatt bemötande, bra pris och med hjärtat på rätt ställe

Svar från Hadwick Djurskydd

Helt fantastiskt att höra! Vi är jätteglada att vi snabbt kunde lösa er förfrågan och välkomna 'lilla' Tage (en Leonberger!) när andra ställen inte kunde ta emot honom. Vi anser att alla hundar, oavsett storlek, förtjänar professionell omsorg och en säker plats att vistas på. Det gläder oss enormt att ni hämtade en trött men otroligt lycklig vovve! Att ge det trevliga bemötandet, bra service och att ha 'hjärtat på rätt ställe' är precis det vi strävar efter varje dag. Vi ser fram emot att välkomna Tage tillbaka till Hadwick Djurskydd snart igen!

Sophia B
Skrev om Hadwick Djurskydd

Kändes toppen att lämna vår stora hund några timmar. Hon bjöds på både lek och utevistelse så det var en nöjd hund som hämtades.

Svar från Hadwick Djurskydd

Tack för den fantastiska recensionen! Det är underbart att höra att det kändes toppen att lämna er stora hund hos oss några timmar. Vi var glada att bjuda henne på både lek och utevistelse, och det gläder oss alltid att en nöjd hund hämtas! Vi uppskattar ert förtroende

Tapio A
Skrev om Hadwick Djurskydd

Vi hade bokat boende på Ullared/Gekås 22/5-2025, och tyvärr var Gekås egna hunddagis inte öppet för säsongen ännu. Lyckligtvis fann vi Hadwick, som var öppet, personligare och trevligare än Gekås egna motsvarande. Eddi fick lekt och hade det trevligt ute, förutom när.det regnade, då han fick komma in i värmen. Riktigt kul att Hadwick precis hade öppnat som företag i närtid, det räddade vår camping/shopping resa med vår lilla Eddi.

Svar från Hadwick Djurskydd

Vilken underbar recension! Vi är så tacksamma att ni hittade oss, och vi är jätteglada att vi kunde rädda er camping- och shoppingresa med lilla Eddi! Det betyder otroligt mycket för oss att höra att ni upplevde Hadwick som mer personligt och trevligare än andra alternativ. Vi strävar alltid efter att erbjuda en omhändertagande miljö, vilket inkluderar att se till att Eddi hade roligt utomhus men kom in snabbt när regnet började. Tack för att ni valde ett litet, nystartat företag och för att ni litade på oss med Eddi. Vi...

Anneli W
Skrev om Hadwick Djurskydd

Vi är jättenöjda med Hadwick djurskydd, vi hade vår hund Liza där när vi på Gekås nu i somras. Trevligt bemötande och väldigt hundkunnig personal. Fina hundrum med mysiga sängar till hundarna Hadwicks tar väldigt fint hand om djuren när de vistas hos dem. Promenader och mat får de när de är där. Frågar saker om hunden som de behöver veta vid vistelsen hos dem. Vi kan varmt rekommendera Hadwick djurskydd. De har det toppenbra där. Märks väldigt tydligt att de älskar djur och vill deras bästa.

Svar från Hadwick Djurskydd

Tusen tack för den här helt fantastiska och detaljerade recensionen! Vi är så glada att ni och Liza hade en så bra upplevelse hos Hadwick Djurskydd i somras när ni besökte Gekås. Det är mycket viktigt för oss att ni kände er väl bemötta och att ni märkte personalens kompetens och genuina kärlek till djur. Vi är särskilt stolta över att ni uppmärksammade omsorgen vi lägger på de fina hundrummen med mysiga sängar, och att vi proaktivt frågar efter den information vi behöver. Lizas välmående är vår högsta prioritet, och att det märks så tydligt glädjer oss

Raija Annikki S
Skrev om Hadwick Djurskydd

Mycket bra bemötande båda för mig och hunden, kändes tryck lämna Rambo min lilla mobbs där då kunde jag tillbringa några timmar på Ullared utan stress. Kan varmt rekommendera ☺️

Svar från Hadwick Djurskydd

Tack för er fantastiska recension! Vi blev så glada att välkomna Rambo (er lilla mops)! Det betyder mycket för oss att ni kände er trygga och att både ni och Rambo fick ett mycket bra bemötande. Vårt mål är just det – att låta er tillbringa några timmar på Ullared utan stress. Vi uppskattar verkligen er varma rekommendation och hoppas få träffa Rambo snart igen!

Jimmi T
Skrev om Hadwick Djurskydd

Väldigt trevligt ställe, kunde ta emot våran lilla Neo ner vi åkte förbi Ullared på våran mc-semester.

Svar från Hadwick Djurskydd

Tack för den vänliga recensionen! Det var ett nöje att välkomna lilla Neo när ni åkte förbi Ullared på er mc-semester. Vi är glada att vi kunde ta emot er och erbjuda honom en trygg och trevlig vistelse. Vi hoppas ni njöt av resten av resan!

Jennie F
Skrev om Hadwick Djurskydd

Tryggt att lämna min valp hos er några timmar. Vänlig personal.

Svar från Hadwick Djurskydd

Tack för er vänliga recension! Vi är så glada att ni kände er trygga med att lämna er valp hos oss några timmar och att ni uppskattade vår vänliga personal. Vi vet hur viktigt förtroende är, särskilt när man tar hand om en ung hund!

Pia F
Skrev om Hadwick Djurskydd

Jättefint och bra ställe. Vi kände oss trygga med att lämna vår hund och fick även ett sms med lägesrapport och bilder vilket vi uppskattade.

Svar från Hadwick Djurskydd

Tack för den fantastiska recensionen! Det gläder oss att ni upplevde vårt ställe som 'jättefint och bra'. Det är mycket viktigt för oss att ni kände er trygga med att lämna er hund, och vi är glada att veta att SMS-uppdateringarna och bilderna gav er extra trygghet. Vi uppskattar er feedback!

Bodil U
Skrev om Hadwick Djurskydd

Upplevde Hadwick som mycket seriös och det kändes tryggt att lämna vår lilla pälskling hos honom. Bra pris dessutom!

Svar från Hadwick Djurskydd

Stort tack för att ni delade med er av er positiva upplevelse! Vi är mycket glada att ni upplevde Hadwick som seriös och att det kändes helt tryggt att lämna er lilla pälskling hos oss. Vi strävar också efter att erbjuda bra pris för våra tjänster. Ert förtroende betyder allt för oss!

Anna Karin Maria I
Skrev om Hadwick Djurskydd

Ett mycket fint bemötande och tar hand om vår hund på ett fint sätt. Vi kommer att återkomma dit.

Svar från Hadwick Djurskydd

Tack för era vänliga ord! Vi är så glada att veta att ni fick ett mycket fint bemötande och att vi tog hand om er hund på ett fint sätt. Vi ser fram emot att välkomna er båda tillbaka snart igen!

Pontus H
Skrev om Hadwick Djurskydd

Supernöjd med Hadwick. Mycket trevligt bemötande och man märker att ägaren verkligen älskar hundar. Vi lär återkomma vid nästa besök på Gekås. Mvh/Chili med familj.

Svar från Hadwick Djurskydd

Tusen tack, Chili med familj, för er fantastiska feedback! Vi är 'supernöjda' att höra om er fina upplevelse. Det betyder mycket för oss att ni kände er väl bemötta och att vår genuina kärlek till hundar lyser igenom. Vi ser fram emot att välkom

Pernilla S
Skrev om Hadwick Djurskydd

Mycket bra bemötande, hunden trivdes och var glad. När vi besöker Ullared vid fler tillfällen då får hunden komma dit igen.

Svar från Hadwick Djurskydd

Stort tack för denna utmärkta feedback! Vi är överlyckliga att höra att ni fick ett mycket bra bemötande och att er hund var glad och trivdes hos oss. Det är underbart att vi kommer att vara ert val för framtida besök i Ullared. Vi ser fram emot att träffa er båda igen!

Nina B
Skrev om Hadwick Djurskydd

Våran hund mådde så bra av att få vara hos er, och bara vara. Ligga på gräsmattan och njuta

Svar från Hadwick Djurskydd

Vilket underbart omdöme att få! Vi är så glada att er hund mådde så bra av att vara hos oss, och kunde koppla av och njuta av att ligga på gräsmattan. Att erbjuda en lugn och bekväm miljö är mycket viktigt för oss. Vi ser fram emot deras nästa besök!

Mariann S
Skrev om Hadwick Djurskydd

Mycket bra. Rekommenderar dom enkelt att lämna sen handla i lugn o ro o sen hämta upp sin guldklimp.

Svar från Hadwick Djurskydd

Tack för recensionen, 'Mycket bra'! Det gläder oss att inlämning och hämtning var så enkelt, så att ni kunde handla i lugn och ro innan ni hämtade er 'guldklimp'. Vi uppskattar er rekommendation!

Annelie F
Skrev om Hadwick Djurskydd

Det var rent och fint och ägaren gav ett mycket förtroendegivande intryck. Min hund var lugn och fin när jag hämtade henne efter 7 timmar. Kommer definitivt att lämna henne där igen om vi ska till Ullared. Rekommenderas varm.

Svar från Hadwick Djurskydd

Tusen tack för denna detaljerade och vänliga recension! Vi är mycket glada att ni var nöjda med renligheten och att ägarens bemötande kändes så förtroendegivande. Det är ett verkligt bevis på vår omsorg att er hund var lugn och fin efter sin 7-timmarsvistelse. Vi ser absolut fram emot att välkomna henne tillbaka när ni besöker Ullared igen! Tack för den varma rekommendationen

Anna Ingela Kristina R
Skrev om Hadwick Djurskydd

Väldigt bra omsorg om min hund.

Svar från Hadwick Djurskydd

Tack för den utmärkta feedbacken! Vi är mycket glada över att höra att er hund fick väldigt bra omsorg. Vi uppskattar ert förtroende!

Sofia S
Skrev om Hadwick Djurskydd

Trevligt ställe, har god hand om hundar min lilla chihuahua trivdes jättebra god omsorg skickade bilder under dagen så jag såg att han mådde bra rekommenderar varmt 3 min till Gegås Ullared

Svar från Hadwick Djurskydd

Tusen tack för den härliga recensionen! Vi är så glada att höra att er lilla Chihuahua trivdes jättebra och att ni kände er trygga med att veta att han fick god omsorg. Det är toppen att bilduppdateringarna hjälpte er att se hur bra han mådde! Vi är också glada att ni nämner vårt läge – det är verkligen bekvämt att vara bara några minuter från Gekås Ullared! Vi uppskattar varmt er rekommendation och ser fram emot att träffa er och er Chihuahua igen på Hadwick Djurskydd.

Göran H
Skrev om Hadwick Djurskydd

Mycket fint och bra ställe rent och fint kan rekommendera bara bra samt trevlig personal Göran

Svar från Hadwick Djurskydd

Tusen tack för den fina recensionen! Det gläder oss att ni upplevde vår rena och fina miljö samt trevliga personal. Vi uppskattar er rekommendation!

Ulla A
Skrev om Hadwick Djurskydd

Trevlig bemötande vid ankomst. Våran hund trivdes utmärkt under vistelsen. Roligt att vi fick en video på hur och vad våran hund gjorde under tiden när vi var och handlade. Rekommenderar verkligen Hadwick 😊

Svar från Hadwick Djurskydd

Stort tack för er fina feedback och för att ni valde Hadwick Djurskydd! Det gläder oss verkligen att ni kände er väl bemötta vid ankomst, och framför allt att er hund trivdes utmärkt under sin vistelse. Det är roligt att höra att video-uppdateringen var en kul överraskning och att den gav er mervärde medan ni var ute och handlade. Vi uppskattar verkligen er starka rekommendation av Hadwick. Vi ser fram emot att välkomna er hund tillbaka snart!

Marie A
Skrev om Hadwick Djurskydd

Mycket trevligt bemötande, både för mig o min hund. Lätt o hitta dit. Närheten till varuhuset är ett stort plus. Lämnade min hund medan jag handlade. Fick bilder o info att allt var bra. Toppen. Kan verkligen rekommendera detta fantastiska ställe. Vi kommer bli stammisar. Ebba o matte

Svar från Hadwick Djurskydd

Vilken fantastisk recension! Det betyder mycket för oss att ni upplevde att omhändertagandet av Ebba var utmärkt. Djurens välmående är alltid vår högsta prioritet. Vi ser fram emot att träffa er båda igen!

Therese N
Skrev om Hadwick Djurskydd

Jätte bra omhändertagande av bår lilla hund. Rekommenderas varmt.

Svar från Hadwick Djurskydd

Tusen tack för de fina orden! Vi är så glada att höra att er lilla hund fick jättebra omhändertagande och att ni varmt rekommenderar oss. Vi älskar att ta hand om er fyrbenta vän!

Satu K
Skrev om Hadwick Djurskydd

Kan varmt rekommendera Vi lämnade in vår rottweiler Tjabo och vi kände att det här kommer bli super. Nästa sommar är vi tillbaka

Svar från Hadwick Djurskydd

Tack för din tid att recensera, dina ord visar att vi är på rätt spår i vår vision.

Torpbjörn H
Skrev om Hadwick Djurskydd

Bra bemötande, service och omsorg.

Svar från Hadwick Djurskydd

Tack för den positiva recensionen, du är välkommen när du är i Ullared.

Zandra M
Skrev om Hadwick Djurskydd

Uno älskade stället och ville knappt följa med till bilen 😅 Mycket bra personal, promenader i skogen och stor inhägnad han kunde springa lös på. Vi kommer absolut återkomma.

Svar från Hadwick Djurskydd

Vi uppskattar tiden du tog för att skriva denna fina recension, du och Uno är varmt välkomna.

Melinda J
Skrev om Hadwick Djurskydd

Vi skulle besöka Ullared och hade först bestämt oss för att använda Gekås hunddagis, väl på plats på tiden de skulle öppna så var där ingen där. Ingen info om senare öppettider på hemsida eller Facebook. Så vi kontaktade Hadwick hunddagis i sista minuten , otroligt trevliga. Tog emot vår lilla Fenris, Fenris spenderade dagen där med promenad, lek med andra och stormtrivdes. Lämna en glad hund och hämtade en ännu gladare hund! Rekommenderar starkt Hadwick!

Svar från Hadwick Djurskydd

Tack så mycket för den fina recensionen, du och Fenris är alltid välkomna.

Jörgen H
Skrev om Hadwick Djurskydd

Ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok

Svar från Hadwick Djurskydd

Tack tack tack tack, Vi står alltid till er tjänst! Varmt välkomna.

Jenny S
Skrev om Hadwick Djurskydd

Smidig bokning. Super trevligt bemötande. Min hund var hos Hadwick under dagen medan jag besökte varuhuset och min hund trivdes utmärkt där

Svar från Hadwick Djurskydd

Tack så mycket för recensionen, du och din pälskling är alltid varmt välkomna.

Rana M
Skrev om Hadwick Djurskydd

Min hund var på hunddagiset över helgen och trivdes jättebra. Trevlig personal och trygg miljö – rekommenderas!

Svar från Hadwick Djurskydd

Tack så mycket för din positiva recension, du och din hund är alltid välkomna.

Karl Mikael L
Skrev om Hadwick Djurskydd

Max på Hadwick är alltid positiv, proffsig och vänlig. Han ställer upp med kort varsel och vi behöver inte planera med att ta med mat eller leksaker. Vår Giovanni stortrivs hos honom och vi känner oss alltid trygga att lämna honom där. Giovanni älskar att springa i den stora hagen och leka med andra hundar.

Svar från Hadwick Djurskydd

Tack så mycket för din fin recension, du och Vanny är alltid välkomna.