Kakel i Stockholm

13 rekommenderade kakelaffärer i Stockholm kommun

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från kakelaffärer nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • EKLÖWS BYGGTEAM AB

Verifierat företag
    80 omdömen
    Välkommen till Eklöws Byggteam - Vi utför allt från mindre renoveringar till större husbyggen, såväl som plattsättning som mattläggning.
    Hans Peter L
    Hans Peter L: Mycket bra genomfört med goda idéer och ett mycket gott kvalitativt utfört arbete och i tid Genomgående trevliga och sociala medarbetare som uppfyller alla våra önskemål på att finna bra och snygga lösningar. Dessutom mycket bra på att städa upp på arbetsplatsen! Vilket vi uppskattar. Mycket nöjda men kanske inte billigast... Men hellre 100% kvalitet än ett lägsta pris! Använder mycket gärna Eklöws igen Hans-Peter
  • Driver du kakel i Stockholm?

• Anna-kari K
    Anna-kari K: Vi fick hjälp med att reparera och mura om vår grundplatta under huset. Vi fick snabbt svar, besök med underökning och efter det offert. Slutarbetet är vi mycket nöjda med. Pålitlit och flexibelt. Vi är mycket nöjda med kontakt, bemötande och arbete. Att rekommendera!!
  • Tobias A
    Tobias A: Fantastisk kvalitet och service! Vi anlitade Kista Bygg & Städ till att lägga om ett 140 kvm stort trågolv (som var dåligt lagt av dom vi köpte golvet av). De gjorde ett helt otroligt proffsigt arbete. Mycket bra genomför arbete och väldigt trevlig & kommunikativ personal! Rekommenderar verkligen.
  • Andreas S
    Andreas S: Vi har köpt bänkskivor mm i många år från Granitkungen och det fungerar alltid bra och våra kunder är nöjda.
  • Kenneth L
    Kenneth L: Företaget följer inte avtal trots att de skrivit på Hantverk formulär 17, De använder sig av företags målvakter , RECO bör känna till att de flesta av recensionerna är skriva av företaget själva , företaget använder sig av två namn , dela VILKELS BYGGOCH MÅLERI dels av VIKMANS BYGG OCH MÅLERI , dvs använder sig av två Orgnr. 559302–6528 Orgnr 559125–8867 i bland korsvis!!! Ägarna, både en nuvarande och tidigare är inte folkbokförda i Sverige och har en rad domar på sig, F Vilkels bygg och måleri AB skulle renovera fasaden och måla den och de skulle genomföres började i augusti 2023 och skull vara färdig på 10 veckor enl avtalet , de var inte klara . Vilkels bygg och måleri AB tog inte bort sina byggsopor! De målade inte ! Vilken kräver betalt arbeten de inte genomfört ! vi fick bekosta det , har nu skickat krav via kronofogden! vi litade på att RECO har koll på företaget , ser dock nu att de har mer är 7 föreläggande och enskilda domar på sig enl Alla bolag och mr koll .
  • ILIASS T
    ILIASS T: Köket har bra kvalitet och fin design. Men deras kundbemötande, problemlösning, leverans och kommunikation är under all kritik. Ren katastrof. Aldrig igen Noblessa Bromma. Fick slut på tecken och det går inte att lämna en fullständig recension men i vilket fall, vi beställde kök från dessa "proffs" för 125 k. Blev lovade guld och gröna skogar och att leveransen till och med skulle kunna komma två veckor tidigare. Schysst tänkte vi och tänkte att vi kör nog på det. Skulle aldrig ha gjort det, skulle bara kört med Ikea trots längre leveranstiden, i alla fall var Ikea ärliga. Bokade upp tider med hantverkare och hela köret, sen blir köket 3 veckor sent. Från vecka 46 till vecka 49. Vi får reda på det här Vecka 46 och alla hantverkare avbokas i sista sekund. Otroligt. Vi fick en ersättning på 10 k för att täcka "delar av montagekostnaden", som täckte knappt hälften och då räknar vi inte med pengarna vi la för utemat (3 veckor+ då vi ej kan laga). Ett oerhört nonchalant beteende från deras butikschef. Var tvungen och hota med tvist för att få fram ersättning. Ingen känsla för problemlösning utan försöker bara svara för stunden och inga resultat ges. Jag åkte själv ut till deras lager för att hämta blandare och diskho, då de inte kunde skicka ut i tid (detta var nu för ett par dagar sen, vecka 51 i skrivande stund). Sjukt att kunden ska behöva gå så långt?! För ert eget bästa, både för er tid, ekonomi och hälsa, så håll er borta från dessa och köp på något annat ställe, där de värderar kunder.
  • Anders B
    Anders B: Ombyggnad av badrum med marmor, massagebadkar m.m. installation av duschkabin, gfasdörrar m.m. i en annan lgh mycket väl bemött, proffsigt och vänligt de levde upp till mina förväntningar, rättade snabbt till de fåtal punkter som behövde korrigeras skall gärna använda dem på nytt....
  • Ulf Mattias M
    Ulf Mattias M: Renoverade vårt vattenskadade badrum, fantastiskt resultat. Det finns bara gott att säga - Offert tydlig o bra, avvikelser /tillägg gjorde vi upp om omfattning o kostnad innan det genomfördes. "Problem" diskuterades igenom så vi hittade en lösning som alla var nöjda med. Genomförandet av arbetet var pedantiskt- utan överdrift. Glad att vi hittade Robin och DTR Gruppen och att vi fick de hantverkare som genomförde arbetet
  • Sören A
    Sören A: Byggklar gjorde en tillbyggnad på 30m2 . Bra bemötande, prisvärda, punktliga o flexibla Problem som dök upp fixades till på ett bra sätt. Firman kan verkligen rekommenderas.
  • Mikko T
    Mikko T: Alltid pålitliga vid installationer! Utan tvekan bland de bästa i branschen. Vi känner oss alltid trygga med Alisol vid leveranser. Både gällande kvalitet och estetisk utformning.
  • Anders E
    Anders E: Engagerad och noggrann. Vi är jättenöjda med badrummet.
  • Ann B
    Ann B: En mycket bra leverantör och utförare, som sätter sig in i hur det skall bli och se ut; kommer med konstruktiva förslag o hållar vad de lovat
  • Driver du kakel i Stockholm?

• Cezary O
    Cezary O: Bästa varuhus för plattsättare-de har allt som vi behöver för en lyckad projekt
Områden i Stockholm
Vasastan  (2 st)