DTR Gruppen AB

inedalsgatan 13 b, 112 33 Stockholm — Visa karta

4.9 i betyg av av 10 omdömen
Välkommen till DTR Gruppen, familjeföretaget med full koll på badrum och stambyten.

Har du börjat fundera på hur ditt drömbadrum ser ut? Behöver ni fräscha till ett badrum hemma? Våra badrumsspecialister vet vad som fungerar, vilka regler som gäller och hur ni bäst kan utnyttja ytan ni har att jobba med.

Vi jobbar alltid med tydlig kommunikation och personlig service för att projektet ska flyta så smidigt som möjligt och resultatet bli precis så som du tänkt dig. I vårt showroom har vi byggt upp exempel att inspireras av och vi erbjuder ett brett sortiment av kakel, blandare och inredning att välja bland. Vi hjälper dig gärna rita upp och designa ditt drömbadrum, boka bara en tid!

Eftersom vi inte bara har projektledare i bolaget utan även elektriker och rörmokare tar vi gärna på oss hela ditt badrumsprojekt och leder det från start till mål. Du slipper hålla koll på flera entreprenörer samtidigt, renoveringen blir enkel och smidig.

Läs vad 10 kunder tycker om DTR Gruppen AB

 • Ulf Mattias M

  2019-09-19

  Spontant omdöme
  Ulf Mattias M skrev om DTR Gruppen AB
  Renoverade vårt vattenskadade badrum, fantastiskt resultat.
  Det finns bara gott att säga - Offert tydlig o bra, avvikelser /tillägg gjorde vi upp om omfattning o kostnad innan det genomfördes. "Problem" diskuterades igenom så vi hittade en lösning som alla var nöjda med. Genomförandet av arbetet var pedantiskt- utan överdrift.
  Glad att vi hittade Robin och DTR Gruppen och att vi fick de hantverkare som genomförde arbetet Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Badrumsrenoverarna
  4.4 / 5 i betyg — 62 omdömen
  Badge2019
  "Vi anlitade företaget för cirka 9 år sedan. De fixade vårt badrum på utlovade 10 dagar. Vi var nöjda och glada. Åren har gått och vi börjad"
 • 2019-08-31

  Spontant omdöme
  Ida W skrev om DTR Gruppen AB
  Ett fantastiskt väl utfört arbete av DTR-gruppen! Prisvärd helrenovering av badrum och kök. DTR-gruppen tog helhetsansvaret men höll oss hela tiden involverade kring viktiga beslut. Mycket proffsiga och kunniga samt förtroendeingivande kommunikation och trevligt bemötande under hela projektet. Vi hade en tight tidsplan och allt blev klart i tid med mycket hög kvalitet, känsla för detaljer och det där lilla extra! Läs mer
  gillar detta
 • 2017-05-11

  Spontant omdöme
  Jussi J skrev om DTR Gruppen AB
  Faktisk bra firma som hjälpade oss hela vägen att renovera vår badrum. Kunniga och duktiga killar. Precis i tid och i budget. Tåg helhetsansvarighet för renoveringen.

  Rekommenderas! Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Allmänna Rörjouren
  3.7 / 5 i betyg — 529 omdömen
  Badge2020
  "Snabbt och kompetent fixat av en trevlig rörmokare. Allt klart inom 2 timmar från vårt nödrop lördag kväll. Söndag morgon kunde vi tryggt åk"
 • 2017-03-10

  Insamlad av företaget
  Stefan H skrev om DTR Gruppen AB
  Helrenovering av badrum. Snabba med att svara och hjälpsamma. Ett mycket gott och professionellt bemötande. Läs mer
  Tobias B gillar detta
 • 2017-03-07

  Insamlad av företaget
  Johanna G skrev om DTR Gruppen AB
  Bra! Man gjorde ett fint jobb. Ordentligt, seriöst, bra tips på vägen men också hänsyn till vad jag ville ha. Vägledning när jag behövde tänka om för att resultatet skulle bli bra funktionsmässigt. Bra leverantörer. En offert som höll hela vägen. Inga överraskningar på slutfakturan. Jag är jättenöjd och rekommenderar dem. Läs mer
  Tobias B gillar detta
 • Reco tipsar!
  DEKÅ Entreprenad AB
  4.7 / 5 i betyg — 140 omdömen
  fiveYearsBadge
  "Totalrenoverade vår sekelskiftesvåning med snäva tidsmarginaler. Är själv väldigt krävande och noggrann kund. Resultatet och vägen dit var e"
 • 2014-10-13

  Spontant omdöme
  Jan V skrev om DTR Gruppen AB
  Vi renoverade vårt badrum på sommaren och det var mycket kritiskt att det skulle bli klart i tid - det blev det.
  Viktigt var också att man kunde ta ett helhetsansvar för renoveringen och det fungerade mycket bra.
  Stjärnkakel kom även med smarta lösningar och det blev riktigt fint. Inte en krona över offerten. Läs mer
  gillar detta
 • 2013-12-22

  Spontant omdöme
  Stefan D skrev om DTR Gruppen AB
  För ca två år sedan renoverade Stjärnkakel vårt badrum och vi blev jättenöjda med resultatet. Kändes tryggt. Projektledaren och hantverkarna var trevliga och duktiga. Läs mer
  Representant för Stjärnkakel gillar detta
 • Reco tipsar!
  M5 BYGG AB
  4.8 / 5 i betyg — 113 omdömen
  Badge2020
  "Vi anlitade M5 för renovering av både kök och badrum och har känt oss mycket nöjda från start! M5 har varit väldigt lyhörda när vi stött på"
  Rebecka P
 • Nikola T

  2013-11-12

  Spontant omdöme
  Nikola T skrev om DTR Gruppen AB
  Bra och seriös firma som hjälper till hela vägen från val av kakel & klinkers, blandare och inredning till färdigt badrum. Försäkringar och certifikat. Ärliga och schyssta priser. Skönt att få ett fast pris som hålls. Rekommenderas! Läs mer
  gillar detta
 • 2012-12-10

  Spontant omdöme
  Tom T skrev om DTR Gruppen AB
  Stjärnkakel renoverade vårt badrum hösten 2011. Vi fick hjälp med planeringen av trevliga och kunniga personer och är mycket nöjda med slutresultatet. Läs mer
  gillar detta
 • Sponsor
  MF Rör AB
  4.6 / 5 i betyg — 10 omdömen
  "Åter igen ett jättebra jobb med stambyte i en källare i ett av våra hus i vår bostadsförening. Snabba, effektiva, håller både tidsplan och p"
 • 2012-12-10

  Spontant omdöme
  Jan N skrev om DTR Gruppen AB
  Helrenovering av badrum;Perfekt genomfört jobb till minsta detalj och helt enligt den bra detaljerade offerten med realistisk tidplan som dom höll. Minimerade byggdamm och höll rent efter sig dagligen så långt det var möjligt.Trevliga hantverkare som verkade jobba efter en detaljerad tidplan. Inte billigast i stan men väl värt skillnaden. Kunniga och trevliga killar i butiken. Läs mer
  gillar detta

Bästa badrumsrenoverarna i Stockholm:

4.9 i betyg av 144 omdömen
Matilda S Matilda S tycker:
“Anlitade renovera nu förra mån...” Läs mer
4.8 i betyg av 242 omdömen
4.8 i betyg av 139 omdömen
4.9 i betyg av 118 omdömen
4.7 i betyg av 127 omdömen

Karta

Kategorier