Kakel i Västra Götaland

Vänersborg  (1 st)
Lerum  (1 st)
Mölndal  (1 st)

Topp 9 kakelaffärer i Västra Götaland

• Välkommen till Damlex, vi hjälper till med både badrum och måleri
    Carl Å
    Carl Å: Professionellt bemötande och professionellt genomfört arbete. Jag är en riktig perfektionist, så Damlex var dom enda som fick renovera vårat sekelskiftesbadrum. Gråter en skvätt av lycka varje gång jag går in i badrummet. REKOMMENDERAR!!!
  • Välkommen till Filuni - Vi förverkligar dina badrumsdrömmar!
    Even K
    Even K: Bra bemötande, tydlig kommunikation, arbetade snabbt och vi fick precis det vi ville ha. Inga konstigheter eller fel, och de höll budget. Vet inte vad mer man kan förvänta sig? Vi är mycket nöjda!
  • Mölndals Kakel och Marmor AB

Verifierat företag
    72 omdömen
    Med professionell personal och lång erfarenhet hjälper vi dig med kök, badrum och övrig renovering.
    Josefin N
    Josefin N: Vi är mycket nöjda med vår totala badrumsrenovering genomförd av Mölndals Kakel och Marmor AB. Rivning av gammalt badrum, golvvärme, snickeri, nya tätskikt, eldragning, plattsättning, målning, montage av inredning och porslin. Proffesionellt och trevligt bemötande av samtliga hantverkare och bra kommunikation genom hela projektet med såväl hantverkare som projektledare. Minimalt med problem och hög finish på genomfört arbete. Lösningsorienterade och fixade smidigt extra toalett under bygget. Vi är mycket nöjda med vårt nya badrum!
  • Stone Center AB

Verifierat företag
    57 omdömen
    DAVID T
    DAVID T: Riktigt bra kundbemötande! Dom kunde verkligen sina produkter!!
  • Raimo R
    Raimo R: Trevlig mottagande och bra service
  • Ville S
    Ville S: Man blir alltid väl bemött och de har alltid en lösning för att man ska få hjälp.så fort som möjligt. Jag behövde akut hjälp och Finnholms löste mitt problem precis som de lovade när jag ringde. Professionellt, snabbt och vänligt bemötande!
  • Goran C
    Goran C: Jag har anlitat Sim Design vid flera tillfällen när jag behövde hjälp med renovering av kök, badrum och gästtoalett. Jag har via Sim Design köpt köks och badrumsmöbler och är jättenöjd med både designen, funktionaliteten och priset. Ett badrumsspegel med touch-styrning fungerade inte efter några månader men det byttes ut dagen efter att jag var i kontakt med bolaget. Jag kan varmt rekommendera Sim Design!
  • Henrik K
    Henrik K: Beställde asfaltering av uppfart till huset. Offerten kom samma dag som jag begärde den och jobbet utfördes snabbt utan strul. Väldigt nöjd!
  • Ingela A
    Ingela A: Mycket nöjda med plattsättning av badrum sommaren 2012. Trevlig, lyhörd, punktlig och med mycket gott resultat.