Hair Lounge

www.hairlounge.se
  • BadgeTwoYears
4.5
Call 08-650 01 20 Share

Hair Lounge är din kompletta frisörsalong och barberare i Västermalmsgallerian på Kungsholmen! Hos oss står service, kvalitet och ödmjukhet i fokus. Vi erbjuder högkvalitativa behandlingar i en miljö där du kan lämna vardagsstressen bakom dig. Vi erbjuder ett brett utbud av professionella tjänster, bland annat moderna klippningar,...

56 omdömen om Hair Lounge

Marie E
Wrote about Hair Lounge

Hon som klippte var lyhörd och duktig. Jag hade klippt mig på en annan salong tidigare i somras och var missnöjd med det. Nu blev det bra !

Svar från Hair Lounge

Tusen tack för din fina recension! Så roligt att höra att du blev nöjd med resultatet den här gången, särskilt efter att du varit missnöjd med din tidigare klippning. Det betyder mycket att du upplevde frisören som både lyhörd och duktig. Vi vill alltid att våra kunder ska känna sig trygga och lyssnade på och framför allt lämna oss med ett resultat de verkligen tycker om. ✨ Tack för ditt förtroende och varmt välkommen tillbaka till Hair Lounge!

Mikaela G
Wrote about Hair Lounge

George är en fantastisk frisör har alltid haft svårt hitta en frisör som får exakt den blonda färgen jag vill ha , men sen jag började gå hos George är jag alltid supernöjd ! Proffsig 🌟🌟🌟🌟🌟

Svar från Hair Lounge

Tusen tack för dina fantastiska ord! Det betyder extra mycket att höra att du äntligen har hittat en frisör som förstår precis vilken blond nyans du vill ha och att du alltid blir så nöjd hos George. ✨ George blir såklart jätteglad över dina fina ord och dina fem stjärnor! 🌟🌟🌟🌟🌟 Tack för ditt förtroende och för att du väljer Hair Lounge. Vi ser fram emot många fler fina blonda resultat tillsammans! 🤍

Saga P
Wrote about Hair Lounge

George är mycket bra! Jag tycker om min upplevelse

Svar från Hair Lounge

Tusen tack för dina fina ord! Så roligt att höra att du tycker om din upplevelse hos oss och att du är så nöjd med George. ✨ Tack för ditt förtroende och varmt välkommen tillbaka till Hair Lounge!

Camilla L
Wrote about Hair Lounge

Aktivt lyssnsnde frisör, fantastiskt! Lyssnar in och ger råd därefter.

Svar från Hair Lounge

Tusen tack för dina fina ord! Så roligt att höra att du uppskattar att vi verkligen lyssnar in dina önskemål och sedan ger råd utifrån just ditt hår och det du vill uppnå. Det betyder mycket för oss att du känner dig lyssnad på och trygg i stolen. Tack för ditt förtroende och varmt välkommen tillbaka till Hair Lounge!

Ammi L
Wrote about Hair Lounge

Blev nöjd med klippningen. Trevlig och kunnig frisör, Anna.

Svar från Hair Lounge

Tusen tack för din fina recension! Så roligt att höra att du blev nöjd med klippningen och att du uppskattade Annas trevliga och kunniga bemötande. ✨ Tack för ditt förtroende och varmt välkommen tillbaka till Hair Lounge!

Per Å
Wrote about Hair Lounge

På Hair Lounge får jag ett trevligt bemötande och personalen är kunnig. Hög tillgängligt, prisvärt, lätt att boka tid för klippning samt ett stort utbud av hårprodukter.

Svar från Hair Lounge

Stort tack för din fina recension! Det gläder oss verkligen att du uppskattar vårt trevliga bemötande och vår kunniga personal. Vi vill att det ska vara enkelt och smidigt att komma till oss, både när det gäller att boka tid och hitta rätt produkter för ditt hår. Tack för att du lyfter fram vår tillgänglighet, våra priser och vårt stora produktutbud. Det betyder mycket för oss! Varmt välkommen tillbaka till Hair Lounge! 🌸

Ingrid E
Wrote about Hair Lounge

Trevligt bemötande och duktig, professionell klippning/ behandling

Svar från Hair Lounge

Stort tack för din fina recension! Så roligt att höra att du uppskattade både vårt bemötande och behandlingen. Det betyder mycket för oss att du känner dig trygg och nöjd med resultatet. ✨ Tack för ditt förtroende och varmt välkommen tillbaka till Hairlounge!

Camilla N
Wrote about Hair Lounge

Bra, adekvat pris, bra hårfrisörer, efterlyser mer ansiktsbehandlingar. Priserna likaså adekvata, lätt att hitta och boka.

Svar från Hair Lounge

Stort tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du uppskattar våra frisörer, våra priser och att det är enkelt att både hitta till oss och boka tid. ✨ Tack också för ditt önskemål om fler ansiktsbehandlingar – det tar vi verkligen med oss! Vi uppskattar all feedback som hjälper oss att utvecklas och kunna erbjuda våra kunder ännu mer. Varmt välkommen tillbaka till Hairlounge!

Helena N

Trevligt bemötande. lyssnar. o bra resultat. !! Alltid nöjd

Svar från Hair Lounge

Tusen tack för dina fina ord! Det gör oss så glada att höra att du alltid är nöjd med både bemötandet och resultatet. För oss är det viktigt att verkligen lyssna på våra kunder och förstå vad just du önskar. ✨ Tack för ditt förtroende och för att du återkommer till oss! Vi ser fram emot att få ta hand om dig igen. 🌸

Inger G
Wrote about Hair Lounge

Alltid vänligt och trevligt bemötande. Om man vill kan få en kopp kaffe. Hjälpsam personal.

Svar från Hair Lounge

Tusen tack för dina fina ord! Det värmer verkligen att höra att du alltid känner dig välkommen och uppskattar vårt bemötande och vår service. ☕️✨ Vi tycker att de små detaljerna gör stor skillnad, och självklart ska en kopp kaffe finnas när man vill njuta lite extra av sin stund hos oss. Tack för att du väljer oss – varmt välkommen tillbaka till Hairlounge!

Doris L
Wrote about Hair Lounge

Är väldigt nöjd med mitt frisörbesök hos George på Hairlounge. Har gått många år där hos Yamara och alltid varit nöjd. Nu fick jag med mitt tidigare hårrecept hjälp av George och blev precis lika nöjd med både blekning av slingor och klippning. Kan varmt rekommendera.

Svar från Hair Lounge

Tusen tack för dina fina ord! Så roligt att du har varit hos oss i så många år och att vi fått följa dig genom åren. Det var extra roligt att få ta hand om dig den här gången, och jag blir så glad att höra att du blev lika nöjd med George och resultatet som du alltid varit tidigare. ✨ Tack för ditt förtroende och för att du varmt rekommenderar oss! Vi ser fram emot att få ta hand om dig igen. 🌸

Gudrun A
Wrote about Hair Lounge

Blev så fin med lite mer silver i håret. Hade inte varit hos frisören på väldigt länge. Så därför bjöd jag mig själv på diverse produkter, det blev ju dyrt, men jag får väl skylla mig själv. Frisören var trevlig och hade en mjuk och vänlig framtoning.

Svar från Hair Lounge

Stort tack för din fina recension! Så glad att du blev nöjd med ditt hår och dina fina silvertoner. Tack också för dina värmande ord – det uppskattas verkligen. ✨ Varmt välkommen tillbaka!

Therese L
Wrote about Hair Lounge

Den var riktigt bra. Klippte mig och blev nöjd

Svar från Hair Lounge

Hej Therese! Stort tack för din recension ! Vi är så glada att kunna hjälpa till, du är välkommen när det är dags igen :) Mvh Hair Lounge

Peder A
Wrote about Hair Lounge

Alltid bra service Toppen att systemet skickar ut påminnelser

Svar från Hair Lounge

Hej Peder! Tack för dina fina ord om oss! Du är välkommen när det är dags igen ! Mvh Hair Lounge

Lena B
Wrote about Hair Lounge

Tack Anna för ett mycket fint bemötande med många vårdande tips & fin färgning med klipp, nöjd & glad kund som kommer tillbaks! Skönt med möjlighet till många bokningsbara tider & droppin!

Svar från Hair Lounge

Hej Lena! Vad roligt att läsa att du är så nöjd med Anna! Tack för dina fina ord om oss, vi ses snart igen :) Mvh Hair Lounge

ove s
Wrote about Hair Lounge

Jättebra salong. Prisvärd med hög kvalitet. Bra läge i Västermalmsgallerian.

Tack så mycket Ove! Du är så välkommen när det är dags igen :) Mvh Hair Lounge

Frida B
Wrote about Hair Lounge

Älskar massagen i stolarna och förstås superproffs som fixar mitt hår år efter år.

Svar från Hair Lounge

Hej Frida! Visst är dom härliga :) Tack för dina fina ord , du är så välkommen när det är dags igen ! Mvh Hair Lounge

Jolanta W
Wrote about Hair Lounge

Trevlig bemötande, bra klippning.

Svar från Hair Lounge

Hej Jolanta! Tack för dina vänliga ord, du är välkommen när det är dags igen ! Mvh Hair Lounge

Karin A
Wrote about Hair Lounge

Jätteduktig frisör och trevligt bemötande.

Svar från Hair Lounge

Hej Karin! Tack så mycket för dina fina ord! Du är så välkommen när det är dags igen :) Mvh Hair Lounge

Hampus L
Wrote about Hair Lounge

Jag är alltid lika nöjd när jag klipper mig hos Hair Lounge. Personalen är både professionell, trevlig och lyhörd, och salongen känns alltid fräsch och välkomnande. Bokningssystemet är smidigt och det är dessutom väldigt praktiskt med möjligheten till drop-in när det passar. Vi är faktiskt hela familjen som klipper oss på Hair Lounge, vilket väl säger en del om hur nöjda vi är. Kan varmt rekommendera dem! Mvh Hampus med familj

Svar från Hair Lounge

Tack så mycket Hampus för dina fina ord om oss!' Vi är så glada att läsa detta och det ger oss motivation att fortsätta utvecklas och göra våra kunder nöjda! Du och hela familjen är så välkomna när det är dags igen :) Mvh Hair Lounge

Björn-Erik P
Wrote about Hair Lounge

Trevlig personal. Framför alt Mariel, känns som kunnig lyhörd för hur jag vill att det skall vara.

Svar från Hair Lounge

Tack så mycket Björn-Erik Så roligt att du är nöjd med Marielle! Mvh Hair Lounge

Åsa A
Wrote about Hair Lounge

Ok bemötande ,färgning ok ,hade önskat något annat med klippningen.

Svar från Hair Lounge

Tack för din feeback Åsa Så bra att färgen blev bra, vill du göra något annorlunda med klippningen kan du bara kontakta oss så löser vi det! Självklart utan debitering om du var här för inte så längesen Välkommen! Mvh Hair Lounge

Mirabelle E
Wrote about Hair Lounge

Alltid trevlig och kunnig personal

Svar från Hair Lounge

Tack så mycket Mirabelle för dina fina ord! Det betyder så mycket för oss :) Vi ses när det är dags igen! Mvh Hair Lounge

Lasse A
Wrote about Hair Lounge

Mycket trevlig personal och Marielle fixar håret precis som jag vill ha det.

Svar från Hair Lounge

Tack så mycket Lasse! Så roligt är du är nöjd med Marielle :) Välkommen när det är dags igen! Mvh Hair Lounge

Ingegärd M
Wrote about Hair Lounge

Snabb service för ett snabbvuxet sommarhår Fick tipps på hårinpackning

Tack så mycket Ingegärd för din fina recension! Mvh Hair Lounge

Gith B
Wrote about Hair Lounge

Alltid så tjusig när man lämnar dem, både efter klippning eller enbart tvätt o fön. Duktiga och trevliga frisörer och ägare. 5 🌟

Svar från Hair Lounge

Tack så mycket för din fina recension Gith! Det betyder så mycket för oss när våra kunder är nöjda ! Vi ses i veckan när det är dags igen :) Mvh Hair Lounge

Daniel L
Wrote about Hair Lounge

Bra, duktig frisör- George! Rent och snyggt.

Svar från Hair Lounge

Tack så mycket Daniel! Så roligt att du är så nöjd med George Välkommen när det är dags för en klippning igen! Mvh Hair Lounge

Isabel J
Wrote about Hair Lounge

Mycket bra, även bra pris! Aldrig blivit missnöjd

Svar från Hair Lounge

Tack så mycket Isabel för din recension! Du är så välkommen när det är dags igen. Mvh Hair Lounge

Ulla R
Wrote about Hair Lounge

Alltid vänligt bemött hjälpsamma, för mig är dom bäst. Kram

Svar från Hair Lounge

Tack så mycket för din fina recension Ulla! Du är så välkommen när det är dags igen :) Mvh Hair Lounge

Stella A

Trevligt. Proffesionellt. Tryggt! Blev exakt som jag ville!👍✨

Svar från Hair Lounge

Tack så mycket Stella! Så kul att du blev nöjd Vi ses när det är dags igen! Mvh Hair Lounge

Ruges C
Wrote about Hair Lounge

Blir alltid bra hos Helin. Noggrann och har känsla för vad som fungerar för håret.

Svar från Hair Lounge

Hej Ruges Tack så mycket för din recension! Så roligt att du är nöjd med Helin :) Vi ses när det är dags igen Mvh Hair Lounge

Eva T
Wrote about Hair Lounge

Lätt att få tider duktiga frisörer

Tack så mycket Eva! Välkommen när det är dags igen:) Mvh Hair Lounge

Henrik J
Wrote about Hair Lounge

Alltid mycket bra klippning av George👊

Svar från Hair Lounge

Hejsan Henrik! Tack så mycket för din recension:) Kul att du är så nöjd med Georges klippning! Vi ses snart igen Mvh Hair Lounge

Kersty K
Wrote about Hair Lounge

Från mig får ni bra betyg på både klippning och bemötande.

Tack så mycket Kersty! Vi ses när det är dags igen:) Mvh Hair Lounge

Celeste P
Wrote about Hair Lounge

Bra klippning! Jag blev helnöjd.

Tack så mycket Celeste! Välkommen när det är dags igen! Mvh Hair Lounge

Lena L
Wrote about Hair Lounge

George är en skicklig och trevlig frisör!

Svar från Hair Lounge

Hej Lena Stort tack för din recension , Vi är så glada att du är nöjd! Du är så välkommen när det är dags igen! Mvh Hair Lounge

Håkan Clas Lennart J

Hair Lounge ligger centralt och de har en avslappnad och serviceminded aura. Jag har klippt mig hos Yamara i många år och jag har alltid varit väldigt nöjd. Yamara är till yrket snabb och professionell. Hon har därtill en behaglig framtoning kopplat med en härlig personlighet som bidrar till att man känner sig varmt välkommen. Yamara har nu precis gått på föräldraledighet så nu fick hennes ersättare Anna möjligheten att hjälpa till. Anna är trevlig och jag tycker att det blev ett lyckat resultat direkt.

Svar från Hair Lounge

Stort tack för dina fina ord om oss och din utförliga recension :) Vi är så glada att du är nöjd! Du är så välkommen när det är dags igen! Mvh Hair Lounge

Marie-Louise M
Wrote about Hair Lounge

Trevligt bemötande och professionell frisör. Den första som kan klippa lugg snyggt så man inte ser ut som man är på väg till skolan. Jag hade bokat klippning. Enda minuset: När frisören frågade om jag ville ha en inpackning i samband med hårtvätten frågade jag vad den kostade och tackade nej när jag fick veta priset, 250 kr. Jag önskade att frisören talat om priset direkt. Det hade känts schystare. I övrigt supernöjd!

Svar från Hair Lounge

Hej Marie-Louise Stort tack för din recension , Vi är så glada att du är nöjd med din klippning Du är så välkommen när det är dags igen! Mvh Hair Lounge

Åsa S
Wrote about Hair Lounge

Jag är alltid nöjd. Bra frisörer och vänligt bemötande.

Tack så mycket Åsa! Vi ses igen! Mvh Hair Lounge

Börje L
Wrote about Hair Lounge

Trevlig personal och snyggt klippt :-)

Svar från Hair Lounge

Stort tack Börje! Välkommen när det är dags för nästa klippning! Mvh Hair Lounge

Lena S
Wrote about Hair Lounge

Mycket bra! Jag klippte håret där tidigare, innan jag åkte utomlands. Glad att se att George var kvar! Snabbt inbokad och fin service.

Svar från Hair Lounge

Hej Lena Så roligt att du är tillbaka till oss! Uppskattar din fina recension Mvh Hair Lounge

Marie V
Wrote about Hair Lounge

Professionell klippning. Exakt som jag ville ha det. Nu har jag långt hår och behövde bara korta det ca 4 cm. Har länge funderat på att klippa kortare. Nu känner jag mig trygg med denna frisör och kommer att låta honom klippa mig. Återkommer.

Svar från Hair Lounge

Hej Marie Stort tack för din recension , Vi är så glada att vi kunde hjälpa dig Du är så välkommen när det är dags igen! Mvh Hair Lounge

Isabelle J

Anna är toppen! Lyssnar in och ger tips! Jag rekommenderar henne varmt 🥰

Svar från Hair Lounge

Hej Isabelle, Stort tack för din recension , Vi är så glada att du är nöjd! Du är så välkommen när det är dags igen! Mvh Hair Lounge

Ximena S
Wrote about Hair Lounge

Härlig och proffsig personal. Jag är inte en kund som alltid vet vad jag vill ha men min frisör vet alltid. När hon har varit upptagen så har jag valt andra och upplever nöjdhet där med. Riktigt bra priser jämfört med andra frisörer i stan fastän jag tycker att kvalitersnässigt skulle de ha råd att höja. Många vänner som gått till kända frisörställen har flyttat hit i rekommendation av mig. De är nu stamkunder och kommer aldrig mer byta frisör. Precis som jag!

Svar från Hair Lounge

Tack så mycket Ximena! Du är så välkommen när det är dags igen :) MVH Hair Lounge

Christoffer V
Wrote about Hair Lounge

Personligt bemötande, skicklig personal och alltid ett resultat jag är nöjd med. Kund sedan 11 år tillbaka – rekommenderas varmt.

Tack så mycket Christofer! Vi ses när det är dags igen :) MVH Hair Lounge

Lena N
Wrote about Hair Lounge

Bästa salongen, rent och fräscht! Alltid bra bemötande, proffsiga och hjälper dig med inspiration om du behöver. Blir alltid glad av att besöka min salong och litar helt på min frisör - hon kan mitt hår! Köper även mina hårprodukter här för bra utbud och hjälp att välja det som passar mitt hår. Vill du, så får du gott kaffe också.

Svar från Hair Lounge

Tack så mycket Lena för din fina beskrivning! Du är välkommen när det är dags igen :) Mvh Hair Lounge Västermalmsgallerian

Calle V
Wrote about Hair Lounge

Jättenöjd, svinduktig, fråga efter Yamara!

Svar från Hair Lounge

Stort tack för din recension Calle! Du är välkommen när det är dags igen :) Mvh Hair Lounge

Åsa T
Wrote about Hair Lounge

Hairlounge är trevligt och fräscht. Man får inte en känsla av att det ligger i en galleria. Lugnt läge. Personalen är både proffsiga och tillmötesgående. Av de frisörer jag gått hos vill jag särskilt framhålla Nassim och Marielle, men alla på salongen är duktiga och vänliga.

Svar från Hair Lounge

Tack så mycket Åsa för din fina recension , du är så välkommen ! Vi ses snart igen :) Mvh Hair Lounge

Eva Birgitta H
Wrote about Hair Lounge

Gått hos Yamaha sedan salongen öppnades och alltid lika nöjd! Fräsch salong med bästa kaffet och bästa frisörerna

Svar från Hair Lounge

Tack så mycket Birgitta! Alltid lika trevligt att ha dig hos oss, vi ses om några veckor igen :) Mvh Hair Lounge

Marielle B
Wrote about Hair Lounge

Trevlig personal och bra service, väldigt fin salong

Stort tack för din recension! Vi ses när det är dags igen Mvh Hair Lounge