Frisör i Stockholms län

Topp 25 frisörer i Stockholms län

• Creative Headz Odengatan 75

1,712 opinions
    SANDRA T
    SANDRA T: Otroligt proffsig & lyhörd. Lyssnade verkligen på vad jag ville ha och klippte därefter med egna förslag för att de skulle bli så bra som möjligt. Allt förankrades med mig innan klippning vilket uppskattades jättemycket. Fick även med mig väldigt mycket tips :) rekommenderar!
  • Creative Headz Sveavägen

921 opinions
    Jenalyn C
    Jenalyn C: Thea is very nice and vety professional. I really like the color of my hair and she spent as much time as needed to make sure it looks good. However, I would like the technique to be more blending as a balayage than traditional highlights. As it is now, my hair is a little bit more stringy or stripe-y than what I normally go for which is more blended towards the end.
  • Oh Yes

2,685 opinions
    Erik H
    Erik H: Trainee-klippning av Elisa. Punktlig, kunnig, och personlig. Klippningen blev perfekt. Rekommenderar.
  • Creative Headz Hornsgatan

1,028 opinions
    Hanna G
    Hanna G: Jannike är bäst! Efter flera år och återkommande besök litar jag blint på henne och hon får fria händer med mitt hår. Jag går alltid därifrån jättenöjd!
  • Creative Headz Odengatan 32

1,103 opinions
    Sandra E
    Sandra E: Supertrevlig och jätteduktig! :-)
  • Creative Headz Skånegatan

989 opinions
    Madeline A
    Madeline A: Hon var jätte trevlig och hjälpte mig uppnå exakt den looken jag ville ha, jag blev jättenöjd och fick lite tips om styling också. Jag kommer definitivt tillbaka!
  • Creative Headz Drottninggatan

816 opinions
    Yvonne N
    Yvonne N: Trevlig, kompetent och serviceinriktad Amanda kan sitt jobb och kan inget säga mer än att jag blev väldigt nöjd och kommer tillbaka
  • Frisör Extend

1,010 opinions
    Annalisa W
    Annalisa W: Linda gjorde ett fantastiskt jobb och jag har aldrig varit nöjdare efter ett frisörbesök!
  • Creative Headz Sankt Eriksgatan

710 opinions
    Maria L
    Maria L: Superfin blowdry som håller bra
  • Creative Headz Scheelegatan

718 opinions
    LINNEA O
    LINNEA O: Förstående, kunnig och varm person!
  • Creative Headz Götgatan

796 opinions
    Maria L
    Maria L: Proffsig blow dry som håller bra
  • Green Heads SOFO

648 opinions
    Josefina S
    Josefina S: Lyhörd, trevlig och professionell personal, känner mig trygg och omhändertagen. Sen att de använder ekologiska produkter är toppen och viktigt för mig.
  • Creative Headz Regeringsgatan

593 opinions
    Jakob V
    Jakob V: Mycket positiv upplevelse. Väldigt trevligt bemötande direkt när jag kom in i salongen och så blev klippningen sedan toppen tack vare Edda.
  • Holland Hair Stockholm

368 opinions
    Vi vill att just du ska bli en av alla våra nöjda kunder. Därför erbjuder vi dig 10% rabatt på din behandling när du uppger reco.se vid bokning. Gäller nykunder.
    Yiassou B
    Yiassou B: Har gått dit i flera år nu. Var halvnöjd med min första frisör, men sedan hittade jag Stina! Hon vet presic hur jag vill ha mitt hår och gör det bra. Alla är trevliga. Gillar huvudmassagen under schamponeringen! Toppen att kunna boka tid på nätet! Rekommenderas varmt!
  • Salong Willarp

503 opinions
    Susanne L
    Susanne L: Alltid en upplevelse att komma hit. Man kan slappna av och njuta samtidigt som man blir bortskämd. Fantastiskt duktiga både på färg och klippning. Längtar att få komma tillbaka.
  • 1,215 opinions
    Bangerhead Studio i Stockholm har erfarna frisörer med hög servicekänsla och kompetens för att ge sina kunder toppresultat. Salongen erbjuder även hudvårdsbehandlingar.
    Zeina F
    Zeina F: Hur ska jag sammanfatta denna kvinna, i hennes stol är jag som gladast! Hon är duktig som få, håret mår bäst och kunden är alltid i fokus. Efter flera frisörer har jag landat rätt. Bästa Jennifer
  • Green Heads BIRKA

330 opinions
    Gunilla M
    Gunilla M: Jag bokade och fick klippning av vald frisör. Det råder ett lugn och välkomnande av övriga frisörer. Min frisör är lugn, samtalar om mina önskemål, ger råd kring klippningen. Nöjd med resultatet.
  • Creative Headz Humlegårdsgatan

198 opinions
    Adina T
    Adina T: Älskade sofie! Hon lyssnade på vad jag ville samtidigt som hon kom med sin expertis med förslag på saker hon tyckte skulle bli bra.
  • Frisör Extend Hejsta

253 opinions
    Annalisa W
  • Green Heads ÖSTERMALM

298 opinions
    Isabel R
    Isabel R: Allt var jättebra, duktig frisör som lyssnade noga på mina önskemål och ställde frågor. Toppenupplevelse!
  • Salong Domeij

510 opinions
    Välkommen till vår mysiga salong! Vi är två lyhörda och välutbildade frisörer som älskar att jobba med hår och skapa frisyrer som passar just dig!
    Raluca M
    Raluca M: Har haft Christian som frisör i över 10 år. Och haft massa olika frisyrer. Det är både tryggt, snyggt och ytterst kreativt varenda gång. Kommer aldrig byta frisör!
  • NOWN Östermalm

569 opinions
    Nown på Östermalm är en vacker salong med professionell personal och hårprodukter med fokus på hållbarhet och ekologi. Utöver ordinarie tjänster erbjuds även hårförlängning och Opalexbehandling.
    Beata U
    Beata U: Härligt välkomnande lokal, personligt, topp frisörer av yppersta klass. Bra produkter. Favoritställe.
  • Nown Kungsholmen

340 opinions
    Lina L
    Lina L: Jättetrevlig och mysig salong med bra produkter, jag går hos Sandra och är alltid nöjd.
  • Revolt Stockholm

159 opinions
    Karin S
    Karin S: Trevligt bemötande Trevlig miljö Professionell klippning
  • 814 opinions
    Varmt välkommen boka tid, ni hittar mig inne på Hiertagården på Lidingö
    Margaretha S
    Margaretha S: Kunder som kommer in blir alltid sedda och mycket vänligt bemötta. Klipp- och sling ✂️ Jag har alltid varit mycket nöjd när jag blivit klar 👌🏼 Margareta Schauman
Show page:
123...17