Frisör i Stockholms län

Lena D: Engagerad och professionell frisör
  • Creative Headz Sveavägen

1,084 opinions
    Karin C
    Karin C: Stella är super-duktig! Jag är super-nöjd!
  • Creative Headz Skånegatan

1,237 opinions
    Jonas H
    Jonas H: Marjorie är såväl lyhörd som skicklig och gjorde ett väldigt bra jobb med mitt lite krångliga tjocka hår. Mycket nöjd!
  • Creative Headz Hornsgatan

1,224 opinions
    Åsa L
    Åsa L: Maria var så proffsig & lyhörd! Så nöjd med min färgning & klippning! Varmt rekommenderar!
  • Creative Headz Odengatan 32

1,346 opinions
    Helena K
    Helena K: Weronika var snabb, lyhörd och skicklig! Hennes föning av mitt hår var exceptionellt!
  • Creative Headz Sankt Eriksgatan

869 opinions
    Tommie L
    Tommie L: Det var första gången jag blev blev friserad av Erika. Mycket trevlig och duktig. Jag är mycket nöjd!
  • Frisör Extend

1,139 opinions
    Rebeca S
    Rebeca S: Therese är väldigt trevlig och professionell. Jag känner mig omhändertagen och härligt bemött. Resultatet blev fantastiskt! Blev supernöjd! Bättre frisör finns det inte på denna jord!😊
  • Creative Headz Drottninggatan

939 opinions
    MICHAEL L
    MICHAEL L: Supernöjd över att Amanda lyckas tygla mitt bångstyriga hår som gör att jag kan se respektabel ut! Väldigt trevlig dessutom ☺️
  • Creative Headz Götgatan

923 opinions
    Rebecca E
    Rebecca E: Uppskattade att han var snabb med slingorna :)
  • Creative Headz Scheelegatan

756 opinions
  • Creative Headz Regeringsgatan

740 opinions
    Roshin H
    Roshin H: Jätteduktig och förstod precis vad jag ville ha, lugn och trevlig.
  • Green Heads SOFO

757 opinions
    Emilia M
    Emilia M: Alltid alltid fint resultat på Green Heads!
  • Salong Willarp

598 opinions
    Kristina O
    Kristina O: Alltid supernöjd med klippning hos Salong Willarp! Väldigt trevligt och personligt bemötande.
  • Creative Headz Humlegårdsgatan

310 opinions
    Fanny Å
    Fanny Å: Jag älskar Nathalie! Hon är så duktig och så vänlig också, sprider härlig energi
  • Frisör Extend Hejsta

314 opinions
    Daniel T
    Daniel T: Emma var jättetrevlig! Jag fick väldigt bra tips gällande styling/hårvård och jag är väldigt nöjd med klippningen :) kommer absolut boka tid igen när det är dags!
  • Green Heads BIRKA

382 opinions
    Birgitta L
    Birgitta L: Bästa frisören, Frida med stort kunnande och känsla för form. Jag blir alltid nöjd. Fint bemötande i en lugn och behaglig miljö.
  • Holland Hair Stockholm

436 opinions
    Vi vill att just du ska bli en av alla våra nöjda kunder. Därför erbjuder vi dig 10% rabatt på din behandling när du uppger reco.se vid bokning. Gäller nykunder.
    Yiassou B
    Yiassou B: Har gått dit i flera år nu. Var halvnöjd med min första frisör, men sedan hittade jag Stina! Hon vet presic hur jag vill ha mitt hår och gör det bra. Alla är trevliga. Gillar huvudmassagen under schamponeringen! Toppen att kunna boka tid på nätet! Rekommenderas varmt!
  • 4.9
    1,249 opinions
    Bangerhead Studio i Stockholm har erfarna frisörer med hög servicekänsla och kompetens för att ge sina kunder toppresultat. Salongen erbjuder även hudvårdsbehandlingar.
    Zeina F
    Zeina F: Hur ska jag sammanfatta denna kvinna, i hennes stol är jag som gladast! Hon är duktig som få, håret mår bäst och kunden är alltid i fokus. Efter flera frisörer har jag landat rätt. Bästa Jennifer
  • Salong Domeij

550 opinions
    Välkommen till vår mysiga salong! Vi är två lyhörda och välutbildade frisörer som älskar att jobba med hår och skapa frisyrer som passar just dig!
    David Å
    David Å: Antonia Domeij är tveklöst en av de bästa frisörerna i världen.
  • Green Heads ÖSTERMALM

339 opinions
    Stina B
    Stina B: Hej, ja jag hade panik eftersom jag blivit tokigt klippt på annat håll. Frida tog lugnt sig an katastrofen och gjorde det bästa av situationen. Så nu mår jag ok igen.
  • NOWN Östermalm

613 opinions
    Nown på Östermalm är en vacker salong med professionell personal och hårprodukter med fokus på hållbarhet och ekologi. Utöver ordinarie tjänster erbjuds även hårförlängning och Opalexbehandling.
    Beata U
    Beata U: Härligt välkomnande lokal, personligt, topp frisörer av yppersta klass. Bra produkter. Favoritställe.
  • Nown Kungsholmen

376 opinions
    Isabelle F
    Isabelle F: Varmt välkomnande, superproffsig klippning, jättenöjd! Rekommenderar!
  • Revolt Stockholm

187 opinions
    Maja J
    Maja J: Alltid fantastisk att komma till Tonie och Revolt! Lyhörd och kreativ och hittar alltid en perfekt balans mellan vad jag vill ha och nya idéer.
  • Salong Divo & Diva

95 opinions
    Åsa W
    Åsa W: Toppen! Jättebra bemötande! Hit kommer jag absolut gå igen!
  • 4.9
    71 opinions
    Maria E
    Maria E: Rekommenderas. Fint bemötande och bra service! Och hårets kvalité är verkligen högsta klass!
Show page:
123...18