Det är alltid lika trevligt och tryggt att besöka The Local! Blir alltid nöjd med resultatet och alltid mysigt att prata med min frisör Caroline.
The Local
30 omdömen om The Local
Sedan starten hos Reco 2026
Proffsigt och trevligt! De är superduktiga och bra på service😊
vänligt bemötande, inlyssnande frisör när hon klippte mig
Fantastic and extremely helpful
Mycket nöjd :) kan verkligen rekommendera!
Alltid trevligt bemött trevligt. Alltid nöjd med tiden där. Klippt o fönad
Jag fick en tid inom godkänd period. Trevlig personal och fin lokal. Fick den frisyr jag bad om och noggrant gjort. (Och det gör inget att The Local ligger nära min bostad) 😂
Trevligt ställe, fräscha lokaler
Trevligt bemött. Nöjd med min frisör.
Alltid trevlig och vänlig personal. Känns att man blir omhändertagen på bästa sätt. Mycket bra hårvård och fotvård. Såå nöjd.
Alltid lika nöjd efter ett besök hos The Local
Fantastiskt. Lugn och trevlig miljö. Brett utbud av tjänster. Duktiga frisörer.
Trevlig personal, fina lokaler och professionell service. Emma är en skicklig och lyhörd frisör, och resultatet känns bra direkt. Rekommenderas varmt!
Fantastisk service och omhändertagande! Alla i familjen klipper sig där och vi är så nöjda!
Alltid nöjd och med en behaglig känsla när man är klar hos Caroline!
Superproffs, ett ord som sammanfattar min upplevelse väl. Bemötande, kunskap, lokaler och slutprodukt, allt under superproffs.
Mycket trevlig salong och proffsigt bemötand
Duktiga frisörer med bra idéer. Mycket trevlig och vänlig stämning, jättebra service. Jag är så glad över att jag hittat dit.
Supertrevliga och glad personal. Mycket välkomnade att kliva innanför dörren på Salongen. Mycket fina och proffsiga behandlingar. Jag är så nöjd och kan varmt rekommendera The Local till andra för deras behandlingar.
Personligt och proffsigt i ny fräsch miljö.
Alltid lika proffsiga och trevliga! Så nöjd varje gång jag går ut där ifrån.
Fint ställe och bra klippning
Alltid lika trevligt och välkomnande🥰
Proffsigt bemötande. Är jättenöjd med resultatet.
Professionellt bemötande i en inbjudande och stilfull miljö. Jag känner mig alltid omhändertagen och går därifrån mer än nöjd. Caroline har en imponerande kompetens och en säker känsla för stil, vilket gör att jag alltid känner mig trygg i hennes händer.
Duktiga, trevliga, kundanpassade bra bemötade moderna lokaler gott kaffe.
Världens bästa frisör 🤩✨ Helt otroligt kunnig och professionell. Skulle aldrig gå någon annanstans! Superfin salong, allt är mysigt och genomtänkt. Gå hit, du kommer inte ångra dig!
Mycket bra! Blev nöjd med klippning och fick kaffe vill ett alltid känna extra lyxigt!
Tack Sofia för ditt fina omdöme 💕
Kompetent personal, trevlig stämning, helt klart bäst på ekerö !
Tack så hjärtligt Örn och Birgitta, ni är fantastiska 💕
Otroligt professionella, trevliga och kunniga inom området. Jag skulle aldrig välja någon annan salong nu efter jag varit här.
Tack så hjärtligt Denice för ditt fina omdöme och stort TACK för att du väljer oss 💕