BÄSTA Emma! Så skicklig. Världsklass ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
The Local
För oss är The Local mer än bara en salong. Det är en plats för inspiration, personlig stil och genuina möten. Här får kreativiteten ta plats, samtidigt som du ska känna dig avslappnad, sedd och omhändertagen. Med många års erfarenhet, ett öga för detaljer och en ständig nyfikenhet på trender och teknik skapar vi hår och makeup...
65 omdömen om The Local
Sedan starten hos Reco 2026
Mycket trevlig och duktig. Hon kom med idéer på frisyr som blev så fint. Mycket nöjd med Emma blev väldigt bra.
Otroligt trevlig och duktig samt gav förslag på hur det skulle klippas på bästa sätt
Väldigt trevlig och har bra input och idéer! Involverar kunden superbra!
Fantastisk frisör, alltid lika nöjd när jag varit hos Sarah
Denise är fantastisk, tar tid med kunden och väldigt lyhörd för vad kunden vill. Samt kommer med bra förslag och tips. Super nöjd med klippningen hos Denise.
Professionell utövare och med mycket god service. Jag är mycket nöjd med hennes arbete och kan varmt rekommendera Denise till andra kunder!
Bästa bästa bästa! Kommer alltid med bra förslag på både frisyr och färg som alltid stämmer
Professionell, ödmjuk och otroligt trevlig.
Besök hos Denise för Lashlift och färg, supernöjd!
Så bra upplevelse! Lokalen är ljus och fräsch, och Emma är proffsig, lyhörd och dessutom jättetrevlig. Gick därifrån nöjd och kommer absolut gå tillbaka hit nästa gång. 🙌
För att du bryr dig om kunden Emma Bergquist!
Har svarat på detta en gång. Jag har känt Caroline i många år och aldrig haft något att anmärka på! Hon är alltid vänlig och gör ett bra jobb.
Bästa frisören jag har gått till.
Lyhörd, kommer med förslag, engagerad, toppenbra helt enkelt!
Trevlig och kunnig personal. Fick fler bra tips på hårvård. Lokalen ljus och luftig. Mycket nöjd.
Caroline är noggran och vill att man ska gå därifrån nöjd…vilket man gör 😊. Hon kan sin sak och ger bra förslag grundade på erfarenhet och kunskap.
Superfin lokal. Ljus, fräsch, välkomnande. Trevlig personal med skön stämning. Tvättning med massage, noggrann klippning och stajling. En kopp te med chokladpraliner gav en omtänksam vibe.
Alltid fin i håret när Emma har klippt mig och hon är alltid vänlig och trevlig!
Det är den bästa frisör jag haft.
Trevligt och professionellt bemötande.
Så fin salong och mycket trevlig och kompetent personal
Härlig och inbjudande lokal vid vattnet. Frisör Caroline som vanligt proffsig, kompet och mycket trevligt!
Lyhörda duktiga och trevliga. Fin trevlig lokal.
Mycket nöjd! VI ses snart igen.
Jag träffade Caroline. Wow vilken proffsig frisör. Jättenoga på konsultationen. Berättade om produkterna hon använde och gav tips gällande produkter och styling. Rekommenderar alla att gå till The Local, bästa på riktigt.
Bra bemötande & alltid bra resultat
Fina nya lokaler, alltid lika trevligt och professionellt bemötande. Supernöjd med klippningen!
Jag är alltid supernöjd när jag varit hos Caroline.
Trevligt och seriöst bemötade.
Denise är duktig och trevlig. Resultatet blir alltid bra
Alltid en fantastisk upplevelse. Så proffsiga. Sarah är lyhörd och man går alltid därifrån lycklig och nöjd. Alla på salongen är super. Snygg och lättillgänglig salong. Topp.
Jag var hos Elev och hon var jätte duktig jag blev super nöjd Tack Denise
Proffsiga frisörer som ser dig och din personlighet och skapar frisyrer som passar ihop med dig. Man blir väl omhändertagen. Härlig stämning med mycket skratt.
Supernöjd med min klippning. Trevliga och professionella ✨
Det är alltid lika trevligt och tryggt att besöka The Local! Blir alltid nöjd med resultatet och alltid mysigt att prata med min frisör Caroline.
Proffsigt och trevligt! De är superduktiga och bra på service😊
vänligt bemötande, inlyssnande frisör när hon klippte mig
Fantastic and extremely helpful
Mycket nöjd :) kan verkligen rekommendera!
Alltid trevligt bemött trevligt. Alltid nöjd med tiden där. Klippt o fönad
Jag fick en tid inom godkänd period. Trevlig personal och fin lokal. Fick den frisyr jag bad om och noggrant gjort. (Och det gör inget att The Local ligger nära min bostad) 😂
Trevligt ställe, fräscha lokaler
Trevligt bemött. Nöjd med min frisör.
Alltid trevlig och vänlig personal. Känns att man blir omhändertagen på bästa sätt. Mycket bra hårvård och fotvård. Såå nöjd.
Alltid lika nöjd efter ett besök hos The Local
Fantastiskt. Lugn och trevlig miljö. Brett utbud av tjänster. Duktiga frisörer.
Trevlig personal, fina lokaler och professionell service. Emma är en skicklig och lyhörd frisör, och resultatet känns bra direkt. Rekommenderas varmt!
Fantastisk service och omhändertagande! Alla i familjen klipper sig där och vi är så nöjda!
Alltid nöjd och med en behaglig känsla när man är klar hos Caroline!