Frisör in Stockholm

316 reviewed frisörer in Stockholm municipality

• Creative Headz Odengatan 75

1,860 opinions
    Nadia R
    Nadia R: Den bästa frisören jag mött. Inlyssnade, noggran, professionell, genuin. En riktigt stjärna kommer definitivt tillbaka . Har jätte tjockt och komplicerat hår. Hon klippte precis så som jag ville ha det vägledde mig och guida mig. 100000 miljoner nöjd tacksam
  • Driver du frisörsalong i Stockholm?

• Creative Headz Sveavägen

1,041 opinions
    PINGIS B
    PINGIS B: Otroligt bra! Inlyssnande, kreativ och trevlig.
  • Creative Headz Hornsgatan

1,159 opinions
    Aida A
    Aida A: Jätteduktig på föning. Snabb och trevlig!
  • Creative Headz Odengatan 32

1,286 opinions
    Jacob D
    Jacob D: Angie förstod sig på saxens poesi. Rekommenderas varmt.
  • Creative Headz Skånegatan

1,122 opinions
    HEDVIG A
    HEDVIG A: Första gången jag klippte och färgade håret hos Elwira efter många år hos annan frisör. Hon var superproffsig, snabb och trevlig. Kommer gå tillbaka - tack! 🌸
  • Creative Headz Sankt Eriksgatan

800 opinions
    Tommie L
    Tommie L: Sally är mycket duktig och trevlig frisör. Hella gänget på Creativ Headz på S:a Eriksgatan är mycket välkomnande och trevliga. Tommie
  • Creative Headz Drottninggatan

890 opinions
    Domenica G
    Domenica G: Väldigt fin med sonen som var nervös innan.
  • Frisör Extend

1,075 opinions
    Lovisa H
    Lovisa H: Bästa Felicia! Jag har klippt mig regelbundet hos Felicia i snart 3 år och jag kommer absolut fortsätta. Lyhörd och nogrann ut i fingerspetsarna.
  • Creative Headz Götgatan

864 opinions
    Joel B
    Joel B: Bra och proffsig klippning, kommer tillbaka!
  • Creative Headz Scheelegatan

688 opinions
    Philip E
    Philip E: Otroligt proffsig och har sett till så jag har ett riktigt bra Swag nu när våren är igång!
  • Green Heads SOFO

716 opinions
    Ingrid L
    Ingrid L: Är så nöjd med min blekning med uppljusningslera. Har gjort det många år nu. Det blir så naturligt
  • Creative Headz Regeringsgatan

661 opinions
  • 1,249 opinions
    Bangerhead Studio i Stockholm har erfarna frisörer med hög servicekänsla och kompetens för att ge sina kunder toppresultat. Salongen erbjuder även hudvårdsbehandlingar.
    Zeina F
    Zeina F: Hur ska jag sammanfatta denna kvinna, i hennes stol är jag som gladast! Hon är duktig som få, håret mår bäst och kunden är alltid i fokus. Efter flera frisörer har jag landat rätt. Bästa Jennifer
  • Green Heads BIRKA

362 opinions
    Kajsa S
    Kajsa S: Fin fin luggklippning, så nöjd!😌
  • Creative Headz Humlegårdsgatan

236 opinions
    Adela C
    Adela C: Fick jättebra bemötande och resultat hos Nathalie M. Jag upplevde henne noggrann och lyhörd.
  • Holland Hair Stockholm

397 opinions
    Vi vill att just du ska bli en av alla våra nöjda kunder. Därför erbjuder vi dig 10% rabatt på din behandling när du uppger reco.se vid bokning. Gäller nykunder.
    Yiassou B
    Yiassou B: Har gått dit i flera år nu. Var halvnöjd med min första frisör, men sedan hittade jag Stina! Hon vet presic hur jag vill ha mitt hår och gör det bra. Alla är trevliga. Gillar huvudmassagen under schamponeringen! Toppen att kunna boka tid på nätet! Rekommenderas varmt!
  • Salong Domeij

545 opinions
    Välkommen till vår mysiga salong! Vi är två lyhörda och välutbildade frisörer som älskar att jobba med hår och skapa frisyrer som passar just dig!
    Wiveca S
    Wiveca S: Jag går nästan aldrig till en frisör, men Christian på Domeij är inget annat än en magiker! Jag kom in med ett hår som var tunt och frasigt och hade ärligt talat ganska låga förväntningar. Men Christian lyssnade verkligen på vad jag ville ha, kom med fantastiska professionella råd och tog sig tid att förklara processen. Resultatet? Jag har aldrig haft en så snygg m frisyr! Det blev precis den där tjocklek jag drömt om, och håret känns friskare och tjockare än på flera år. Det märks att Christian är otroligt kunnig, noggrann och passionerad i sitt hantverk. Det var värt varenda krona för att få uppleva en sådan förvandling. Vill du ha en frisör som faktiskt åstadkommer underverk och som du kan lita på till 100%? Boka hos Christian. Jag kommer aldrig gå någon annanstans igen!
  • Green Heads ÖSTERMALM

321 opinions
    Ylva R
    Ylva R: Jag blev mycket väl bemött av Green Heads Östermalm. Jag hade höga förväntningar och tyckte att min frisör levde upp bra till dem. Jag är mycket nöjd med resultatet.
  • NOWN Östermalm

594 opinions
    Nown på Östermalm är en vacker salong med professionell personal och hårprodukter med fokus på hållbarhet och ekologi. Utöver ordinarie tjänster erbjuds även hårförlängning och Opalexbehandling.
    Beata U
    Beata U: Härligt välkomnande lokal, personligt, topp frisörer av yppersta klass. Bra produkter. Favoritställe.
  • Nown Kungsholmen

365 opinions
    Isabelle F
    Isabelle F: Varmt välkomnande, superproffsig klippning, jättenöjd! Rekommenderar!
  • Revolt Stockholm

170 opinions
    Gabriela G
    Gabriela G: Toni var duktig och tydlig. Jag hade en mycket märklig färg och klippning från tidigare håll och Toni lyckades rädda allting. Fick fina kommentarer från främlingar redan samma dag 🤗
  • 55 opinions
    Felicia P
    Felicia P: Blev jättebra bemött av Stella, proffsig och kunde sin sak
  • 171 opinions
    Välkommen in i vår kreativa och vackra salong i Stockholms city!
    Christer A
    Christer A: Man blir så snygg i håret efter ett besök hos Marjam.
  • 185 opinions
    25 kvadrat -- En mysig frisörsalong med personligt bemötande beläget mitt i stan, redo att uppfylla kundernas önskemål.
    Frida H
    Frida H: Gick in för en klippning. Kom ut efter ett givande samtal om livet och med en ny fräsch frisyr. Supernöjd!!
  • Driver du frisörsalong i Stockholm?

• 103 opinions
    O Frisör är centralt belägen. Här får du en professionell frisör som fixar din drömfrisyr. Välkommen!
    Gustav F
    Gustav F: Fredrik är grym. Inte tvekat sedan första besöket för många år sedan.
Show page:
123...13