Nadja A:
Mitt första möte med Samuel, han är mycket trevlig och professionell! Är mycket nöjd med min klippning och har rekommenderat honom till mina systrar! Har äntligen hittat min nya frisör 🤗
Angelique A:
Kände mig mycket väl omhändertagen & hörd!
Trevligt säljsam utan att vara påpropsande, skulle säga Ebba är väldigt lyhörd! En ynnest o ha hittat dit!
Majvor Susanne L:
Är så nöjd med mina slingor och klippningen som Johanna gjorde på mig idag. Köpte ett jättebra texture spray som ger stadga och volym till mitt hår. Redan bokat ny tid hos henne till nästa gång de är dags
Marie F:
Felicia var väldigt lyhörd och noggrann. Dessutom hade vi en himla trevlig stund under de många timmarna som behandlingen tog! Tusen tack för ascoolt hår!
Josefina S:
Lyhörd, trevlig och professionell personal, känner mig trygg och omhändertagen. Sen att de använder ekologiska produkter är toppen och viktigt för mig.
Vi vill att just du ska bli en av alla våra nöjda kunder. Därför erbjuder vi dig 10% rabatt på din behandling när du uppger reco.se vid bokning. Gäller nykunder.
Yiassou B:
Har gått dit i flera år nu. Var halvnöjd med min första frisör, men sedan hittade jag Stina! Hon vet presic hur jag vill ha mitt hår och gör det bra. Alla är trevliga. Gillar huvudmassagen under schamponeringen! Toppen att kunna boka tid på nätet!
Rekommenderas varmt!
Bangerhead Studio i Stockholm har erfarna frisörer med hög servicekänsla och kompetens för att ge sina kunder toppresultat. Salongen erbjuder även hudvårdsbehandlingar.
Zeina F:
Hur ska jag sammanfatta denna kvinna, i hennes stol är jag som gladast! Hon är duktig som få, håret mår bäst och kunden är alltid i fokus. Efter flera frisörer har jag landat rätt. Bästa Jennifer
Gunilla M:
Jag bokade och fick klippning av vald frisör. Det råder ett lugn och välkomnande av övriga frisörer. Min frisör är lugn, samtalar om mina önskemål, ger råd kring klippningen. Nöjd med resultatet.
Välkommen till vår mysiga salong! Vi är två lyhörda och välutbildade frisörer som älskar att jobba med hår och skapa frisyrer som passar just dig!
Raluca M:
Har haft Christian som frisör i över 10 år. Och haft massa olika frisyrer. Det är både tryggt, snyggt och ytterst kreativt varenda gång. Kommer aldrig byta frisör!
Caroline A:
Jag var mycket nöjd med min klippning som Julia utförde! Hon var supertrevlig och lyssnade in mina behov och tankar. Hon peppade mig även till att våga klippa lite kortare när jag velade och jag blev jättenöjd med resultatet - lite French bob style. Rekommenderar verkligen!
Nown på Östermalm är en vacker salong med professionell personal och hårprodukter med fokus på hållbarhet och ekologi. Utöver ordinarie tjänster erbjuds även hårförlängning och Opalexbehandling.
Beata U:
Härligt välkomnande lokal, personligt, topp frisörer av yppersta klass. Bra produkter. Favoritställe.
Sofie B:
Jag har klippt och färgat mitt långa hår hos Gabriella. Hon har verkligen ett öga för vad man passar i både gällande färg och klipp. Jag är väldigt nöjd!
Juan Martin K:
No matter where in Stockholm you live, it will be worth the effort to get to African magic salong. In this beautifully decorated salon, you will be taken care of by real professionals in an atmosphere of african rhythm. Hawa, truly a part of Africa's heart and her colleagues take on every customer and task with pride of joy. Do not hesitate, book an appointment now. African magic salon, where real magic happens! ❤️🫶🏾💯