Haninge Trafikskola AB

Haninge Trafikskola AB

www.haningetrafikskola.se
  • BadgeFourYears
4.9

Välkommen till Haninge Trafikskola! Året var 2009 då Haninge Trafikskola grundades. Sen dess har vi utbildat 100-tals personer. Vi på Haninge Trafikskola är ditt trygga val när det är dags för dig att ta ditt körkort! Vägen till ett körkort är inte alltid spikrak. Oavsett vilka eventuella hinder du möter på vägen under din...

266 omdömen om Haninge Trafikskola AB

Sedan starten hos Reco 2019

Alan A
Skrev om Haninge Trafikskola AB

Absolut bästa trafiklärarna, väldigt pedagogiska lärare som ger en djupinlärning och verkligen kämpar för att deras elever ska få körkortet. Rekommenderar starkt! 10/10

Svar från Haninge Trafikskola AB

Tack Alan för ditt omdöme och dina ord. Stort Grattis till körkortet, vi ses där ute på vägarna !

Trym S
Skrev om Haninge Trafikskola AB

Helt fantastisk upplevelse, började från noll men körläraren förklarade fantastisk hur och vad som ska göras under varje lektion, gav påminnelser när jag körde vilket fick allt att sitta och helt fantastiskt humör varje dag.

Svar från Haninge Trafikskola AB

Tack Trym för ditt omdöme och dina ord. Stort Grattis till körkortet, vi ses där ute på vägarna !

Felizia B
Skrev om Haninge Trafikskola AB

Haninge trafikskola är toppen! Rekommenderar stort!

Svar från Haninge Trafikskola AB

Tack Felizia för ditt omdöme och dina ord. Stort Grattis till körkortet, vi ses där ute på vägarna !

Thea S
Skrev om Haninge Trafikskola AB

Super lugna och trevliga! Jätte bra på att lära ut

Svar från Haninge Trafikskola AB

Tack Thea för ditt omdöme och dina ord. Stort Grattis till körkortet, vi ses där ute på vägarna !

Kutlay C
Skrev om Haninge Trafikskola AB

Jättebra trafikskola och lärare de var alltid så lugna och jag lärde mig så mycket varje körlektion rekommenderar verkligen

Svar från Haninge Trafikskola AB

Tack Kutlay för ditt omdöme och dina ord. Stort Grattis till körkortet, vi ses där ute på vägarna !

Serhat C
Skrev om Haninge Trafikskola AB

Väldigt bra trafikskola med jordnära personal. Bra upplevelse. Extra stor shoutout till Anil, jättebra handledare och person 💪🏻

Svar från Haninge Trafikskola AB

Tack Serhat för ditt omdöme och dina ord. Stort Grattis till körkortet, vi ses där ute på vägarna !

Alexzandra F
Skrev om Haninge Trafikskola AB

Otroligt trevliga, duktiga och stöttande! Alla är fantastiska! Ett extra stort tack till Daniel som hjälpte mig att klara körkortet på första försöket! Jag rekommenderar alla Haninge Trafikskola!

Svar från Haninge Trafikskola AB

Tack Alexzandra för ditt omdöme och dina ord. Stort Grattis till körkortet, vi ses där ute på vägarna !

Anna-Linnéa U
Skrev om Haninge Trafikskola AB

Super nöjd! Super trevliga och pedagogiska lärare som hjälpte mig att ta körkort på första försöket!

Svar från Haninge Trafikskola AB

Tack Anna-Linnéa för ditt omdöme och dina ord. Stort Grattis till körkortet, vi ses där ute på vägarna !

Anzhela E
Skrev om Haninge Trafikskola AB

Kunniga lärare som kan sitt jobb. Mycket nöjd. Klarade uppkörningen på första försök. 13 lektioner.

Svar från Haninge Trafikskola AB

Tack Anzhela för ditt omdöme och dina ord. Stort Grattis till körkortet, vi ses där ute på vägarna !

Lova S
Skrev om Haninge Trafikskola AB

Väldigt bra och trevliga. Klarade min uppkörning på första försöket!

Svar från Haninge Trafikskola AB

Tack Lova för ditt omdöme och dina ord. Stort Grattis till körkortet, vi ses där ute på vägarna !

Wilma R
Skrev om Haninge Trafikskola AB

Kan inte beskriva det mer än perfekt! Allt från när jag betalade och bokade lektioner i repan, där bemötandet var välkomnande och hjälpsamt, till körlektionerna med bästa Daniel som var lugn, förstående och noggrann vid körning av bilen och vid genomgångar i slutet på lektionen av saker jag gjorde bra samt saker att tänka på vid nästa körning.

Svar från Haninge Trafikskola AB

Tack Wilma för ditt omdöme och dina ord. Stort Grattis till körkortet, vi ses där ute på vägarna !

Monica F
Skrev om Haninge Trafikskola AB

Vi tycker att Haninge trafikskola har haft ett bra bemötande när vi har kommit in till er , när sonen har kört lektioner och när vi har mailat till varandra. Jag rekommenderar denna körskola . Vi hade Daniel som trafiklärare och han var lugn , tydlig och berättade alltid vad sonen behövde träna på hemma innan nästa lektion . Tack för att ni stöttade våran son till att lyckas med körkortet. 😉

Svar från Haninge Trafikskola AB

Tack Monica för ditt omdöme och dina ord. Stort Grattis till Simon!

Isidor W
Skrev om Haninge Trafikskola AB

Fantastiska lärare som bjuder på sig själva och gör lärandet både roligt och pedagogiskt! Här får man alla verktyg man behöver för att klara uppkörningen på första försöket!

Svar från Haninge Trafikskola AB

Tack Isidor för ditt omdöme och dina ord. Stort Grattis till körkortet, vi ses där ute på vägarna !

Felix H
Skrev om Haninge Trafikskola AB

Utan Haninges Trafikskola hade jag inte varit med körkort idag. Tack vare läraren Talip fick jag på 4 körlektioner en bättre förståelse om hur man kör bil på ett lugnt och säkert sätt.

Svar från Haninge Trafikskola AB

Tack Felix för ditt omdöme och dina ord. Stort Grattis till körkortet, vi ses där ute på vägarna !

Mira-Denisa S
Skrev om Haninge Trafikskola AB

Blev väldigt bra bemött och är glad över att jag valde just denna trafikskolan.

Svar från Haninge Trafikskola AB

Tack Mira-Denisa för ditt omdöme och dina ord. Stort Grattis till körkortet, vi ses där ute på vägarna !

Maria B
Skrev om Haninge Trafikskola AB

Vilka stjärnor! Hade inte kunnat vara mer nöjd! Hela upplevelsen har varit positiv, lärorik och rolig. Tack för all er hjälp, ert tålamod och er förmåga att hela tiden anpassa undervisningen efter mina behov och förutsättningar. Ett särskilt stort tack till Daniel och Gustav för utan er hade jag aldrig klarat av att ta körkort. Ni är bäst! Rekommenderar varmt Haninge Trafikskola!

Svar från Haninge Trafikskola AB

Tack Maria för ditt omdöme och dina ord. Stort Grattis till körkortet, vi ses där ute på vägarna !

Melda E
Skrev om Haninge Trafikskola AB

Det var mitt bästa val att välja Haninge trafikskola, jätte engagerade körlärare. Extra mycket tack till Talip som körde med mig.

Svar från Haninge Trafikskola AB

Tack Melda för ditt omdöme och dina ord. Stort Grattis till körkortet, vi ses där ute på vägarna !

Yusuf E
Skrev om Haninge Trafikskola AB

Jätte bra, lärde mig mycket nytt och bra information

Svar från Haninge Trafikskola AB

Tack Yusuf för ditt omdöme och dina ord. Stort Grattis till körkortet, vi ses där ute på vägarna !

Kemal C
Skrev om Haninge Trafikskola AB

Det var en fantastisk och lärorik upplevelse

Svar från Haninge Trafikskola AB

Tack Kemal för ditt omdöme och dina ord. Stort Grattis till körkortet, vi ses där ute på vägarna !

Edina M
Skrev om Haninge Trafikskola AB

Jag blev bemött superbra av all personal, väldigt proffsiga och trevliga. Jag tog 5 körlektioner och detta var mycket lärorikt, det hjälpte väldigt mycket inför uppkörningen. Jag hade en väldigt bra upplevelse hos Haninge Trafikskola och skulle verkligen rekommendera det till alla som behöver hjälp med att ta körkort 👍

Svar från Haninge Trafikskola AB

Tack Edina för ditt omdöme och dina ord. Stort Grattis till körkortet, vi ses där ute på vägarna !

Julia L
Skrev om Haninge Trafikskola AB

Jag blev bemött på ett jättebra sätt, bra på att lära ut och förklara, de kändes kul att komma dit varje gång. Köpte 10 körlektioner manuell och så hade jag en testlektion innan det. Klarade uppkörning på första försöket!

Svar från Haninge Trafikskola AB

Tack Julia för ditt omdöme och dina ord. Stort Grattis till körkortet, vi ses där ute på vägarna !

Arman A
Skrev om Haninge Trafikskola AB

Jätte bra upplevelse Talip är en väldigt kunnig och hjälpsam instruktör hade varmt rekommenderat honom

Svar från Haninge Trafikskola AB

Tack Arman, för ditt omdöme och dina ord. Stort Grattis till körkortet, vi ses där ute på vägarna !

Biran A
Skrev om Haninge Trafikskola AB

Tack vare Haninge Trafikskola har jag fått den bästa möjliga utbildningen! Från första lektionen till det sista provet har deras professionella och engagerade instruktörer stöttat mig på varje steg av vägen. Jag är oerhört tacksam för allt stöd jag har fått och kan varmt rekommendera Haninge Trafikskola till alla som vill ta sitt körkort på ett tryggt, effektivt och professionellt sätt. Tack för att ni Anil och Talip hjälpte mig att uppnå denna viktiga milstolpe i livet.

Svar från Haninge Trafikskola AB

Tack Biran, för ditt omdöme och dina ord. Stort Grattis till körkortet, vi ses där ute på vägarna !

Michaela F
Skrev om Haninge Trafikskola AB

Jag är jättenöjd med all hjälp dem har gett mig. Alltid glada miner och fantastiskt välkomnande

Svar från Haninge Trafikskola AB

Tack Michaela, för ditt omdöme och dina ord. Stort Grattis till körkortet, vi ses där ute på vägarna !

Elisabeth G
Skrev om Haninge Trafikskola AB

Bästa trafikskolan med jättetrevlig erfaren och professionell personal. Jag hade dålig erfarenhet från en annan trafikskola när jag började hos dom och jag kände mig varmt välkommen av all personal. Jag körde med Gustav och Daniel som hjälpte mig med mina brister på ett pedagogiskt och skickligt sätt och fick mig att känna mig trygg och klara uppkörningen. Stort tack till all personal för ert engagemang! Jag vill rikta ett särskilt stort tack till Gustav som hade hand om mig den mesta tiden, jag hade inte klarat det utan dig! Jag rekommenderar starkt Haninge Trafikskola!

Svar från Haninge Trafikskola AB

Tack Elisabeth, för ditt omdöme och dina ord. Stort Grattis till körkortet, vi ses där ute på vägarna!

Kevin V
Skrev om Haninge Trafikskola AB

Min upplevelse med haninge trafikskola har varit jättebra, lärarna är bra och fokuserar på lektionen. Jag kände aldrig att jag ville byta skola samt körde med dom under hela min utbildning. Mina lärare var talip och Daniel samt skulle rekommendera dom till 100%

Svar från Haninge Trafikskola AB

Tack Kevin, för ditt omdöme och dina ord. Stort Grattis till körkortet, vi ses där ute på vägarna!

Hanna B
Skrev om Haninge Trafikskola AB

Riktigt bra körskola med trevlig och pedagogisk personal! Kvalité för pengarna!

Svar från Haninge Trafikskola AB

Tack Hanna, för ditt omdöme och dina ord. Stort Grattis till körkortet, vi ses där ute på vägarna!

Isabella T
Skrev om Haninge Trafikskola AB

Jättetrevlig personal, riktig hemmakänsla! Jag utvecklades och lärde mig så mycket, tack vare de lyckades jag ta körkortet på första försök efter 20 lektioner. Shoutout till Gustav, bästa läraren jag kunde tänkt mig!

Svar från Haninge Trafikskola AB

Tack Isabella, för ditt omdöme och dina ord. Stort Grattis till körkortet, vi ses där ute på vägarna!

Lara T
Skrev om Haninge Trafikskola AB

Bästa trafikskolan i området! Super pedagogiska lärare som håller sig lugna oavsett vad och som alltid är stöttande! Jag har kört med både Gustav och Daniel och båda var jätteduktiga! Särskilt viktigt är att de aldrig har försökt sälja på massa lektioner som man inte behöver. Man får även ut väldigt mycket av en lektion. Tack så jättemycket för körkortet ❤️

Svar från Haninge Trafikskola AB

Tack Lara, för ditt omdöme och dina ord. Stort Grattis till körkortet, vi ses där ute på vägarna!

Oscar H
Skrev om Haninge Trafikskola AB

Jag blev bra bemött och fick bra stöttning och hjälp. Det var simpelt att boka/avboka lektioner och utbildningar och jag fick hjälp att lägga upp en plan för min körning. Jag hade dock förväntat mig att det skulle gå snabbare men med brist på tider och oklarheter om hur många lektioner jag behöver så blev det några i taget vilket drog ut på processen mer och mer vilket kostade mer. Allt som allt tycker jag ändå att det var värt det. Jag nådde in i mål och fick godkänt på både uppkörningen och teoriprovet på första försöket.

Svar från Haninge Trafikskola AB

Tack Oscar, för ditt omdöme och dina ord. Stort Grattis till körkortet, vi ses där ute på vägarna!

Lizzi J
Skrev om Haninge Trafikskola AB

Rekommenderar Haninge trafikskola alla dagar i veckan!!! Hade inte kunnat få ett bättre bemötande😇

Svar från Haninge Trafikskola AB

Tack Lizzi, för ditt omdöme och dina ord. Stort Grattis till körkortet, vi ses där ute på vägarna!

Bahar A
Skrev om Haninge Trafikskola AB

“Jag köpte ett paket och tog mitt körkort på två månader! Personalen var jättetrevlig och väldigt kunnig.”

Svar från Haninge Trafikskola AB

Tack Bahar, för ditt omdöme och dina ord. Stort Grattis till körkortet, vi ses där ute på vägarna!

Enes B
Skrev om Haninge Trafikskola AB

Väldigt trevliga och hjälper väldigt mycket att konstruera min körning

Svar från Haninge Trafikskola AB

Tack Enes, för ditt omdöme och dina ord. Stort Grattis till körkortet, vi ses där ute på vägarna!

Bijan Ü
Skrev om Haninge Trafikskola AB

Min upplevelse på Haninge Trafikskola var mer än förväntat! Jag hade Anil som trafiklärare. Hans erfarenhet och professionella bemötande var till en stor fördel under mina körlektioner. Han var närvarande under hela processen och gav mig bra instruktioner. Sammanfattningsvis rekommenderar jag Haninge Trafikskola till alla som går körkortstankar/ Bijan

Svar från Haninge Trafikskola AB

Tack Bijan, för ditt omdöme och dina ord. Stort Grattis till körkortet, vi ses där ute på vägarna!

Evay B
Skrev om Haninge Trafikskola AB

Haninge Trafikskola AB levererade en helt fantastisk upplevelse! Från det ögonblick jag kontaktade dem blev jag bemött med värme, professionalism och genuint engagemang. Personalen var otroligt hjälpsam och pedagogisk, vilket skapade en trygg miljö för att lära sig köra. Mina förväntningar var höga eftersom jag hört mycket positivt om deras rykte, och de överträffade dem på alla sätt. Lärarna var kunniga, tålmodiga och hade en fantastisk förmåga att anpassa undervisningen efter mina behov och min nivå. Oavsett om det...

Svar från Haninge Trafikskola AB

Tack Evay för ditt omdöme och alla dina fina ord. Ska framföra allt till Talip. Stort Grattis till körkortet, vi ses där ute på vägarna !

Tilda L
Skrev om Haninge Trafikskola AB

Trafiklärarna på Haninge Trafikskola ser verkligen föraren framför sig och ger individanpassad undervisning. Konstruktiv och rak feedback som hjälpte mig otroligt mycket på min körkortsresa! Körde med Anil som var en fantastisk lärare men även person! Hela gänget på trafikskolan var alltid trevliga och glada och det märks att dom brinner för det dom gör! Tack snälla för hjälpen!

Svar från Haninge Trafikskola AB

Tack Tilda, för ditt omdöme och dina ord. Stort Grattis till körkortet, vi ses där ute på vägarna!

Ann Kristin A
Skrev om Haninge Trafikskola AB

Jag kände att alla på körskolan alltid bemötte mig på ett fint, trevligt och smidigt sätt. Min körlärare Talip är verkligen är en mycket bra lärare som jag varmt kan rekommendera. Stort tack Talip till vägen till körkortet!!! 😁💐💐. Och resten av gänget.

Svar från Haninge Trafikskola AB

Tack Ann Kristin för ditt omdöme och dina ord. Återigen Stort Grattis till körkortet, vi ses där ute på vägarna !

Gustav S
Skrev om Haninge Trafikskola AB

Bästa trafikskolan!! Så bra hjälp på vägen. Gustav solklart bästa läraren också

Svar från Haninge Trafikskola AB

Tack Gustav, för ditt omdöme och dina ord. Stort Grattis till körkortet, vi ses där ute på vägarna!

Marcus O
Skrev om Haninge Trafikskola AB

Köpte ett 10 lektioners paket med risk ettan och risk tvåan samt 3 extra lektioner. Otroligt trevliga och pedagogiska lärare, bidrar med bra och tydlog kritik. Snabba med att svara på frågor och lösa problem.

Svar från Haninge Trafikskola AB

Tack Marcus, för ditt omdöme och dina ord. Stort Grattis till körkortet, vi ses där ute på vägarna!

Defne B
Skrev om Haninge Trafikskola AB

Den bästa trafikskolan med sympatiska och duktiga trafiklärare!!!

Svar från Haninge Trafikskola AB

Tack Defne, för ditt omdöme och dina ord. Stort Grattis till körkortet, vi ses där ute på vägarna!

Lulia H
Skrev om Haninge Trafikskola AB

Blev bemött på ett väldigt bra sätt, min körlärare Talip gjorde så att jag kände mig säker i min körning. Jag har tidigare haft problem med andra trafikskolor men Talip var definitivt en duktig och erfaren lärare. Med hans hjälp klarade jag uppkörningen på första försöket :)

Svar från Haninge Trafikskola AB

Tack Lulia, för ditt omdöme och dina ord. Stort Grattis till körkortet, vi ses där ute på vägarna!

Hacer K
Skrev om Haninge Trafikskola AB

Jag är oerhört nöjd med mina körlektioner och den fantastiska service jag fick från hela teamet. Ett särskilt stort tack till min lärare Gustav, som alltid var lugn, pedagogisk och mycket konstruktiv, vilket hjälpte mig att känna mig trygg och självsäker bakom ratten. Jag kan varmt rekommendera den här trafikskolan till alla som vill ha professionella och engagerade lärare.

Svar från Haninge Trafikskola AB

Tack Hacer, för ditt omdöme och dina ord. Stort Grattis till körkortet, vi ses där ute på vägarna!

Salina G
Skrev om Haninge Trafikskola AB

Jätte engagerade lärare som vill att du ska klara dig!

Svar från Haninge Trafikskola AB

Tack Salina, för ditt omdöme och dina ord. Stort Grattis till körkortet, vi ses där ute på vägarna!

Bedirhan A
Skrev om Haninge Trafikskola AB

Klart och tydligt den bästa körskolan på planeten med den bästa läraren talip 11/10

Svar från Haninge Trafikskola AB

Tack Bedirhan för ditt omdöme och dina ord. Stort Grattis till körkortet, vi ses där ute på vägarna!

Emil K
Skrev om Haninge Trafikskola AB

Min upplevelse var bra och jag blev bemött bra och vänligt av alla, jag köpte 5 lektioners paket och de var jättebra

Svar från Haninge Trafikskola AB

Tack Emil för ditt omdöme och dina ord. Stort Grattis till körkortet, vi ses där ute på vägarna!

Deborah A
Skrev om Haninge Trafikskola AB

Blev tipsad om haninge trafikskola från en kompis och kan klart säga att det var helt över förväntan! Kom hit bara någon vecka innan mitt körprov och kan lungt säga att jag inte skulle klarat det utan dem. De hjälpte mig att finslipa min körning på bästa sätt och var otroligt pedagogiska i sitt lärande. Hade kört på en annan trafikskola sedan innan och det var massvis med saker som de inte hade nämnt som lärarna här på haninge hjälpte mig med. Stor eloge till Anil som är en otrolig lärare och person. Han såg bland annat...

Svar från Haninge Trafikskola AB

Tack Deborah för ditt omdöme och dina ord. Stort Grattis till körkortet, vi ses där ute på vägarna!

Sofia L
Skrev om Haninge Trafikskola AB

Kan verkligen rekommendera Haninge Trafikskola! Tack till Gustav som var min lärare som var professionell och pedagogisk, och var den som hjälpte mig fram till ett körkort!

Svar från Haninge Trafikskola AB

Tack Sofia för ditt omdöme och dina ord. Stort Grattis till körkortet, vi ses där ute på vägarna!

Jens E
Skrev om Haninge Trafikskola AB

Ett helt underbart gäng som verkligen lägger hjärta och själ i din utbildning – kan inte rekommendera dem nog! Jag hade förmånen att ha Gustav som körlärare, och han överträffade alla förväntningar. Grym, lugn och riktigt härlig att sitta i bilen med!

Svar från Haninge Trafikskola AB

Tack Jens för ditt omdöme och dina ord. Stort Grattis till körkortet, vi ses där ute på vägarna!

Rasmus N
Skrev om Haninge Trafikskola AB

Köpte 5 lektioner och körprov med trafikskolans bil, funkade alldeles utmärkt! Blev väldigt bra bemött, förväntningarna överträffades och jag skulle starkt rekommendera!

Svar från Haninge Trafikskola AB

Tack Rasmus för ditt omdöme och dina ord. Stort Grattis till körkortet, vi ses där ute på vägarna!

Valter N
Skrev om Haninge Trafikskola AB

Jag kan varmt rekommendera denna trafikskola! Med hjälp av deras professionella och trevliga personal lyckades jag ta körkort på första försöket. Min lärare, Gustav, var fantastisk – han var otroligt pedagogisk, tålmodig och hade en förmåga att lära ut på ett sätt som gjorde att man kände sig trygg och säker bakom ratten. Hans metodiska tillvägagångssätt gjorde att jag snabbt kunde utvecklas som förare och känna mig redo för uppkörningen. Dessutom var hela personalen väldigt hjälpsam och vänlig, vilket skapade en positiv och avslappnad atmosfär. Stort tack för all hjälp!

Svar från Haninge Trafikskola AB

Tack Valter för ditt omdöme och dina ord. Stort Grattis till körkortet, vi ses där ute på vägarna !