Bästa trafikskolan i stan med trevliga och kompetenta trafiklärare. Rekommenderar starkt Haninge Trafikskola!
Haninge Trafikskola AB
Välkommen till Haninge Trafikskola! Året var 2009 då Haninge Trafikskola grundades. Sen dess har vi utbildat 100-tals personer. Vi på Haninge Trafikskola är ditt trygga val när det är dags för dig att ta ditt körkort! Vägen till ett körkort är inte alltid spikrak. Oavsett vilka eventuella hinder du möter på vägen under din...
133 omdömen om Haninge Trafikskola AB
Sedan starten hos Reco 2019
Jätte bra utbildning, där jag fick lära mig mycket. Talip var super trevlig och en hjälpsamma lärare och tack vare honom fick jag körkortet!
Hej Sinem, Tack för ditt omdöme. Grattis till körkortet!, vi ses ute på vägarna.
Man blev jätte bra behandlad och jätte trevliga. Super bra utlärning och kan verkligen rekommendera att ta lektioner hos Haninge Trafikskola!
Hej William, Tack för ditt omdöme. Grattis till körkortet, vi ses ute på vägarna.
Alltid jätte trevliga, bra körskollärare med mycket tålamod och kunskap!
Hej Tilda, Tack för ditt omdöme. Grattis till körkortet, vi ses ute på vägarna.
Jag körde med Gustav som var otroligt lugn och pedagogisk under körningarna vilket passade mig perfekt. Ett alltid lika trevligt bemötande från alla på körskolan och enkelt att boka lektioner själv online. Efter 13 lektioner klarade jag uppkörningen på första försöket, det hade jag aldrig klarat utan Gustavs hjälp!
Hej Moa, Tack för ditt omdöme. Grattis till körkortet, vi ses ute på vägarna.
Jag blev väldigt bra bemött av alla där väldigt trevliga och hjälpsamma, jag hade som förväntning att kunna få lära mig så mycket som möjligt för att sen kunna få mitt körkort, dem lärde mig väldigt mycket, Jag är personligen väldigt nöjd med valet av körskolan rekommendationer.
Hej Elin, Tack för ditt omdöme. Grattis till körkortet, vi ses ute på vägarna.
Väldigt bra trafikskola, hjälper en med allting för att kunna få sitt körkort. Kan inte tänka mig ett bättre ställa att ta körkortet.
Hej Tobias, Tack för ditt omdöme. Grattis till körkortet, vi ses ute på vägarna.
Personalen var jätte trevliga och pedagogiska, jag blev jätte bra bemött av de, jag köpte några lektioner men jag lärde mig mycket på de få jag tog. Rekommendera Haninge trafikskola starkt.
Hej Ömer, Tack för ditt omdöme. Grattis till körkortet, vi ses ute på vägarna.
Fantastisk körskola! Lärarna är professionella, fantastiska och gör de kul att lära sig. Kommer alltid rekommendera deras körskola!
Hej Anton, Tack för ditt omdöme. Grattis till körkortet, vi ses ute på vägarna.
Hjälpsamma och förstående! Bra tips och förklarar så att man förstår. Klarade uppkörningen på första försöket. Ett extra stort tack till Daniel och Gustav!
Hej Felicia, Tack för ditt omdöme. Grattis till körkortet, vi ses ute på vägarna.
The service was absolutely exceptional. My tutor went the extra mile to make sure I passed the exam. I only took driving lessons, but my tutor also guided me through all the traffic rules and prepared me for the theory exam as well. Thanks to Hanninge Trafikskola, I passed both the theory and driving tests on my first try. It was not only preparation for the test, but I also gained a great experience driving around Sweden. I would recommend Hanninge Trafikskola to everyone without any hesitation. Thank you for everything.
Hi Ozan, Congratulations to your driving license. Drive safe and thank you for choosing us.
Blev väl bemött av folket på trafikskolan och hade en riktigt bra handledare med mig i bilen när jag körde. Handledaren var lugn och trygg och förkkarade på ett bra sätt allt som har med körningen att göra samt tips och råd inför uppkörningen. Jag lärde mig massor på de tre veckor jag körde min intensivutbildning på och det resulterade i att jag klarade körprovet på första försöket. Stort tack! Är supernöjd!
Hej Michael, Tack för ditt omdöme. Grattis till körkortet, vi ses ute på vägarna.
Jättebra lärare, de är duktiga på att anpassa kursen efter ens körförmåga och ge värdefull feedback. Jag rekommenderar dem starkt!
Hej Andreas, Tack för ditt omdöme. Grattis till körkortet, vi ses ute på vägarna.
Så pedagogiska och lugna. Tack vare Haninge trafikskola (främst riktat till Talip) så fick jag mitt körkort idag 😁 har varit så lärorikt och fick feedback hela tiden vad jag ska tänka på. Tack för allt ❤️ /Sandra
Hej Sandra, Tack för ditt omdöme. Grattis till körkortet, vi ses ute på vägarna
Jag lärde mig verkligen jättemycket under varje lektionspass. Min trafik lärare Talip är en jättebra och trevlig lärare som insåg varje misstag jag gjorde och rättade dem på bästa sätt. Haninge Trafikskola AB har även fått mig att rekommendera dem till andra. Ett stort tack!
Hej Beyza, Tack för ditt omdöme. Grattis till körkortet, vi ses ute på vägarna.
Jätte bra, lärde mig så mycket och kände mig jätte bekväm.
Hej Salma, Tack för ditt omdöme. Grattis till körkortet, vi ses ute på vägarna
Bra och pedagogiska körskolelärare
Hej Linnea, Tack för ditt omdöme. Grattis till körkortet, vi ses ute på vägarna.
Ottoligt trevlig gäng. Dem har sina knep och kunskap om hur man ska gå tillväga med olika områden som kan få dig att göra nånting som du själv tänker att du har svårt med att bli hur lätt som helst. Skulle rekommendera några lektioner för att utvecklas som förare.
Hej David, Tack för ditt omdöme. Grattis till körkortet, vi ses ute på vägarna.
Jättenöjd med allting, 10/10⭐️!
Hej Maria, Tack för ditt omdöme. Grattis till körkortet, vi ses ute på vägarna.
Trevligt bemötande, väldigt lärorikt på få lektioner
Hej Erik, Tack för ditt omdöme. Grattis till körkortet, vi ses ute på vägarna.
Utmärkt skola, fantastiska tränare. Bästa skolan.
Hej Kevin, Tack för ditt omdöme. Grattis till körkortet, vi ses ute på vägarna.
Bästa trafikskolan. hade ingen möjlighet att köra något hemma utan enbart på trafikskolan läraren och alla andra var jättetrevliga o enkelt att fråga om nån behövde fråga något om teori eller körning, alla fanns till hands om det behövdes lätt att byta tider om behövdes osv
Hej Jonas, Tack för ditt omdöme. Grattis till körkortet, vi ses ute på vägarna.
It was good and clear. Great advices which helped me to do best during process of obtaining my driving licence
Hi Miljan, Congratulations to your driving license. Drive safe and thank you for choosing us.
Riktigt bra körskola. Fick hjälp med allt jag behövde från topp till tå. En extra hyllning till Gustav också som var min lärare.
Hej Leo, Tack för ditt omdöme. Grattis till körkortet, vi ses ute på vägarna
Väldigt professionelt. Talib är grymt. Vad jag tyckte var bra är att dem jobbar även mentalt med din självförtroende.
Hej Vibha, tack för ditt omdöme. Grattis till körkortet, vi ses ute på vägarna
Jag tyckte det allt som allt var en bra upplevelse. Jag fick bra feedback på min körning efter jag hade kört. Det var en skön körlärare jag fick åka runt med. Fick lära mig saker som jag missat när jag körde hemma utan lärare. Enda negativa är priset, 1150kr för 70min är lite lite tid för den summan pengar. Annars väldigt bra trafikskola!
Hej Pontus, tack för ditt omdöme. Grattis till körkortet, vi ses ute på vägarna
Duktiga och seriöst 💯 Rekommenderar starkt.
Hej Selim, tack för ditt omdöme.
Jag köpte en testlektion och sedan 10 körlektioner. Jag blev bra bemött av skolan och fick en bra körlärare. Jag var alltid bekväm och kände att jag kunde fråga vad som helst. Fick även lära mig mycket nödvändigt som gjorde att jag klarade min uppkörning på första försöket.
Hej Maja, tack för ditt omdöme. Grattis till körkortet, vi ses ute på vägarna
Blev jättebra bemött av personalen och superkunniga lärare! Fick hjälp hela vägen till körkortet!
Hej Fredrik, tack för ditt omdöme. Grattis till körkortet, vi ses ute på vägarna.
Bra service, bra lärare. Mycket nöjd
Hej Annelie, tack för ditt omdöme. Grattis till körkortet, vi ses ute på vägarna.
Personalen var jätte trevliga och jag blev jätte bra bemött av de, jag köpte bara några lektioner men jag lärde mig super mycket på de få jag tog. Tipsar verkligen
Hej Cristian, tack för ditt omdöme. Grattis till körkortet, vi ses ute på vägarna.
Haninge trafikskolan har hjälpt mig att klara uppkörningen :) :) :). Jag hade Daniel och Gustav som trafiklärare som hjälpte mig under hela resan. Jag fick lära mig att köra bil i min egen takt och detta gav mig motivationen att fortsätta. Tack så mycket Gustav och Daniel bästa trafiklärarna. Och Jag vill också säga att ni är den Bästa Trafikskolan i Haninge. Jag rekommenderar alla som bor i Haninge att välja den här trafikskolan eftersom dem kommer att hjälpa er att nå ert mål och bli trafiksäker förare. Gustav och Daniel...
Hej Zain, tack för ditt omdöme. Grattis till körkortet, vi ses ute på vägarna.
Jag är så nöjd med min tid hos Haninge trafikskola! Man blev så fint bemött av alla medarbetare på skolan, vilket bidrog till en mycket trevligare och tryggare upplevelse. Det gick inte för långsamt eller snabbt fram, utan det blev en lagom takt där man lärde sig tillräckligt fort till sin uppkörning. Om man ska övningsköra hemma samt på en trafikskola eller endast på trafikskola rekommenderar jag verkligen Haninge trafikskola 👍🏼
Hej Emma, tack för ditt omdöme. Grattis till körkortet, vi ses ute på vägarna.
Otroligt trevliga personal, fick lära mig väldigt mycket tack vare mina lärare som gav mig konstant stöd under alla 10 lektioner. Ingen stress, väldigt lugna med hur de förklarar vad som ska/inte ska göras osv. Det var verkligen värt att ha valt Haninge Trafikskola <3
Hej Emanuel, tack för ditt omdöme. Grattis till körkortet, vi ses ute på vägarna.
Fick mycket bra handledning av Talip. Jag kom till skolan utan erfarenhet av att köra och lämnade med ett körkort 13 lektioner senare. Planeringen har varit på topp från början till slut och jag kunde inte varit nöjdare. Rekommenderas starkt!
Hej Pontus, tack för ditt omdöme. Grattis till körkortet, vi ses ute på vägarna.
Väldigt trevliga och hjälpsamma, rekommenderar👍👍
Hej Joel, tack för ditt omdöme. Grattis till körkortet, vi ses ute på vägarna.
Proffsig körskola. Man får den hjälp och kunskap som behövs och skräddarsydd planering. All personal är proffsig och supertrevliga. Extra stort tack till Talip. Jag klev in på körskolan och trodde att jag kunde köra men tack vare dig så KAN jag nu köra. 🌺
Hej Melodi, tack för ditt omdöme. Grattis till körkortet, vi ses ute på vägarna.
Tog kontakt med Haninge Trafikskola för min sons räkning. Vi kom fram till en bra lösning/plan då han även övningskörde privat hemma. Vi köpte 5 lektioner och bokade även uppkörningen med trafikskolan. Tack, Daniel som körde med Jesper som nu har sitt B-kort i handen!! Alla har haft ett bra bemötande och mina förväntningar uppfylldes 👍🏻 Rekommenderas starkt!
Hej Madelene, Tack för förtroendet till oss och dina ord.
Jag körde med Talip och blev bra bemött. Jag lärde mig mycket och jag är mycket nöjd med lektionerna jag fick. Haninge körskola rekommenderas starkt!
Hej Viktor, tack för ditt omdöme. Grattis till körkortet, vi ses ute på vägarna
Blev bemött väldigt bra, dom lär ut lugnt och pedagogiskt. Jag är väldigt nöjd
Hej Jesper , tack för ditt omdöme. Grattis till körkortet, vi ses ute på vägarna. Haninge Trafikskola
Jätte bra trafikskola!! Rekommenderar verkligen.
Hej Nikola, tack för ditt omdöme. Grattis till körkortet, vi ses ute på vägarna.
Blev bemött utmärkt, köpte deras intensivpaket 3 och fyra veckor senare stod jag där med körkortet
Hej Max, tack för ditt omdöme. Grattis till körkortet, vi ses ute på vägarna.
Mycket fakta och information. Kunnig föreläsare.
Hej Mikael, tack för ditt omdöme. Vi önskar er lycka till med övningskörningen hemma.
Jag blev bemött jättebra av alla och trivdes på körskolan och kände att det var roligt varje gång jag skulle dit. Mina förväntningar var att bli en bättre förare och klara körkortet så snabbt som möjligt efter 18 vilket också hände.
Hej Emil, tack för ditt omdöme. Grattis till körkortet, vi ses ute på vägarna.
Jag som inte kunde köra bil alls lärde mig jätte mycket utav läraren, snabbt och detaljerat. Personalen är trevliga och anpassar sig efter ens egen förmåga. 5 av 5 stjärnor ⭐️ Tack för att ni hjälpt mig att ta körkortet!
Hej Zeynep, tack för ditt omdöme. Grattis till körkortet, vi ses ute på vägarna.
Bytte från den sämsta trafikskolan i Haninge till den bästa. Tack för ett jätte proffsigt arbete och ett trevligt bemötande.
Hej Emma, tack för ditt omdöme och förtroendet. Stort grattis till körkortet, vi ses ute på vägarna.
Jag är supernöjd med Haninge Trafikskola tack för all hjälp ni är bäst. Trevlig personal man blir bemött på ett professionellt sätt och blir handledd hela vägen till körkortet.
Hej Nazli, tack för ditt omdöme. Grattis till körkortet, vi ses ute på vägarna.
Trevliga och hjälpsamma lärare, tack för all stöd. Rekomenderar starkt för andra också.
Hej Dilan, tack för ditt omdöme. Grattis till körkortet, vi ses ute på vägarna.
Haninge trafikskola har hjälpt mig att ta mitt körkort jag rekommendera verkligen dom till alla som vill ta körkort alla som jobbar där är duktiga och bäst på vissa hur det ska vara att ta ett körkort, samtidigt hur man kör Bil som proffs.
Hej Stefan, tack för ditt omdöme. Stort grattis till körkortet, vi ses ute på vägarna.
Att ha provat tre närliggande trafikskolor innan och hört om andra via vänner och bekanta kan jag lugnt säga att Haninge Trafikskola™ varvar!! Du kommer att förbli mätt och belåten på de näringsrika kunskapen de OTROLIGT grymma lärarna har att erbjuda! Att hitta en skola där läraren anpassar efter dina behov och gör sitt allra bästa att ge dig den där körkortet är priceless! Ta vara på det! Tips! Va dig själv och va ärlig. DIN lärare blir DIN vän under DIN väg till körkortet ~
Hej Reda, tack för ditt omdöme. Stort grattis till körkortet, vi ses ute på vägarna.