Noga med att klippa.Man är nöjd när man går därifrån. Trevligt bemötande.
Headlines Mörbylånga
Välkommen till Headlines Mörbylånga! På Köpmangatan 25 i Mörbylånga hittar du Headlines Mörbylånga. När du besöker oss så får du en helhetsupplevelse. På plats hittar du kreativa, professionella och inspirerande frisörer, redo för att göra allt för att du ska bli så nöjd som möjligt med ditt hår. Tjänster: Klippning, bryn,...
470 omdömen om Headlines Mörbylånga
Sedan starten hos Reco 2022
Maritha är en duktig o proffsig frisör. Alltid pigg och glad. Har ett fint bemötande.
Hej, ni är väldigt duktiga och skickliga och ha ett väldigt fint bemötande mot mig som kund
Blev väldigt bra bemött o nöjd med min klippning av Valezka Allendes.
Jättetrevlig, lyhörd och tillmötesgående mot mig som kund och mycket duktig på sitt jobb
Duktig och trevlig . Är nöjd med min nya frisyr
Ett trevligt bemötande vid klippning av min mamma och det fanns möjlighet att även hjälpa mig som spontanbokade på plats då det fanns ledig tid.
Jag är mycket nöjd både med bemötande och klippning och
Det blev bra ,allt till belåtenhet. God jul
Duktig lyhörd och bra på färg o slingor! Positivt bemötande
Hej! Helnöjd med klippning och fint bemötande. Rekommenderar Valezka. Mvh Monica Malmberg
Bokade klippning med tvätt av Valezka och blev mycket nöjd. Första gången vi träffades och tycker jag blev fint bemött. Lätt att prata med Valezka, som undrade hur jag ville bli klippt. Återkommer gärna.
Snabbt, effektivt och proffsigt
Hon var trevlig, lättsam och noggrann.
Professionell och lyhörd! Mycket nöjd!
Skicklig frisör! Ser helheten, ansiktsform, klippning o personlighet. Trevlig och avslappnad miljö. Av 5 poäng ger jag 6. Mvh Solveig Hermansson
Upplever hon som mycket duktig o trevlig
Världens bästa frisör! Och dessutom jättetrevlig!
Tack för att du jobbade med handskar pga min bältros.
Jag har skrivit en gång förut men det kanske blev fel. Jag gillar Marita hon är trevlig och frågar hur man vill har det hon permanentade mitt hår jag har väl inte det bästa håret ,det brukar blir lite trissigt och tort kan jag få ett gott råd var jag ska köpa annars är jag nöjd
Valezka är en trevlig och duktig frisör, förra gången jag var hos henne blev jag supernöjd! Denna gången blev det tyvärr lite för kort.
Vet precis som jag vill ha det! Noggrann och trevlig
Bra bemött. Klippte enligt önskemål. Trevlig. Effektiv.
Det var första gången hon permanentade mitt hår. Hon var väldigt noga med att det skulle bli som jag ville ha det och gjorde som jag föreslog. Mycket trevlig och hade ett mycket fint bemötande.
Mycket Trevlig och duktig, blev väldigt nöjd efter besöket
Alldeles utmärkt. Valezka är mycket trevlig. Klippte mitt hår perfekt och snabbt.
Var ett första besök hos henne så har inte så mycket erfarenhet av henne.
Har inget att klaga på var nöjd när jag gick där ifrån hon har klippt mig efter mitt önskemål och kan rekommendera henne till andra kunder på salongen i mörbylånga
Trevlig och klipper väldigt bra.
Trevligt. Jag var nöjd med klippningen.
Trevlig lyssnar bra klippning återkommer gärna
Du är en väldigt glad och trevlig tjej. Vi hade väldigt trevliga samtal. Du klippte snabbt men med klippkunskap. Du behandlade mitt hår försiktigt. Du hade lätt kunnat klippa en håröm person. Jag känner att håret blev lite ”tjockt” så du hade behövt tunnat ut det lite till och som de flesta som jag klipper mig hos idag, så ”flikar” du det försiktigt. Jag hade en lugn, trevlig och avslappnande stund hos dig. Jag kommer att rekommendera dig när folk frågar. Vänligen Kicki
Blev bra bemött! Lyssnad på! Helnöjd med min klippning!
Trevligt bemötande glad lyhörd
Jag fick ett lugnt och fint bemötande, en skicklig hårfrisör som gav mig precis den frisyren jag ville ha.
Trevlig o superduktig tjej 👍 Jättenöjd! Bra pris. /Karin
Riktigt bra frisör lyssnade och gav råd för göra frisyren bättre. Helt underbar människa och man ska sätta högt pris för ha som anställd. Jag kommer komma tillbaka hoppas få henne som min frisör vid mitt nästa klippning.
Trevligt o bra! Snabbt! Duktiga frisörer! Lätt o boka tid!
Jättetrevlig kvinna som tog emot mig. Fick klippa mig direkt då det fanns en tid ledig 14:15. Hon lyssnade på mina önskemål och gjorde jobbet/klippning utmärkt. Jag är mycket nöjd och vi små pratade trevligt under hela klippningen. Högsta betyg och rekommendation/ Med vänlig hälsning, Richard Linge
Hun var trevligt och kunnig. Jag är väldigt nöjd
Skicklig och professionell jag är mycket nöjd med min frisyr
Mycket gott bemötande. Var noga med att ta reda på mina önskemål. Min luggklipp blev mycket bra och Elin bjuder alltid på det där lilla extra.
Proffsig! Mycket nöjd med mitt besök. Trevlig och positiv. Lyssnar på hur man önskar ha det.
Mycket bra färgning och puts. Fint och sympatiskt bemötande i lugn och avslappnad miljö.
Jag har alltid haft väldigt positiva upplevelser av Headlines Mörbylånga! Alltid trevligt bemötande.
Mycket bra! Trevlig elev som klippte
Väldigt bra bemötande och noggrannhet. Väldigt bra
Välkommen direkt Som vanligt bra efter 8 år varje sommar Klippning.
Jätteduktig frissa. Är helnöjd. Väldigt trevlig också.
Jag önskar att ordanaire personal tar mer ansvar.
Hej! Ordinarie personal är väl informerad om att hjälpa elev ordentligt så detta ska vi påminna personal om åter igen. Tack för information