Mycket trevligt bemötande! Fick beröm av andra när jag var nyklippt!
Headlines Mörbylånga
Välkommen till Headlines Mörbylånga! På Köpmangatan 25 i Mörbylånga hittar du Headlines Mörbylånga. När du besöker oss så får du en helhetsupplevelse. På plats hittar du kreativa, professionella och inspirerande frisörer, redo för att göra allt för att du ska bli så nöjd som möjligt med ditt hår. Tjänster: Klippning, bryn,...
409 omdömen om Headlines Mörbylånga
Sedan starten hos Reco 2022
P Jag blev mycket nöjd både med bemötandet och med det utförda arbetet.MVH Margareta
Louise är trevlig, och har ett fint bemötande. Hon är en proffsig frisör. Jag kan rekommendera henne.
Helt nöjd med både bemötande och utförande!
Lyssnar och klipper noggrant med omsorg.
Alltid nöjda med hur Elin klipp och färga mitt hår!
Det var bra. Alla är mästare på sitt område. Mysig atmosfär och vänliga människor. Jag gillar verkligen det här stället och besöker det gärna om och om igen.
Innan jag hittade Elin, var jag alltid besviken efter frisören för ingen lyckades klippa mitt lockigt hår rätt. Men Elin är proffs på det och jag är så himla nöjd varje gång!
Kunnig , kompetent , vänlig , engagerad !
Trevligt bemötande bra tips jättenöjd
Elin gör alltid det bästa som är möjligt för att ge mig en bra frisyr och en bra upplevelse av klippningen över huvud taget. Verkar aldrig stressad eller ha bråttom.
Trevligt personligt möte med ett bra arbetets resultat.
Hel nöjd med hela besöket. Väl omhändertagen och kunde inte bli bättre. 👍
Trevligt bemötande, proffsig behandling, lyhört för kundens önskemål!
Noggrann. Lyssnar till det jag säger. Rekommenderar bra produkter. Alltid lugn och trevlig.
Väldigt trevlig och duktig, lyssnar på vad man vill ha och petig och noggrann med klippningen.
Fantastisk frisör som vet precis hur mitt hår funkar och fixar det efter konstens alla regler. Supertrevlig!
Trevlig pratstund under tiden klippningen pågår! Klipper mej som jag förväntar mej!
Profesionellt och trevligt bemötande. Är nöjd och kan varmt rekommendera Elin.
Klippning och hårprodukter Bra service och punktliga
Louise är en mycket vänlig och kompetent frisör. Hon gav mig goda råd. Jag är väldigt nöjd!
Den är god kommer nog komma tillbaka. Bra samtal om klippningen och kommande resultat. Lagom med prat och inget tjat om att köpa produkter
Trevlig, man kan prata om allt möjligt. Lockar mitt hår. Glad och gullig tjej.
Hon fick fria händer att göra en ny frisyr som passar mig, kom med lite nya idéer som resulterade i en frisyr som jag inte kommer ihåg senast som jag blivit så nöjd med. Toppklass!
Mycket bra några härliga timmars avkoppling med permanent och lite massage
Hon bemöter en på ett väldigt trevligt sätt. Jag var på klippning och klippningen blev helt som jag tänkte mig.
Jag fick bästa mottagande.. blev bra klippt.
Alltid en mycket braupplevelse! Alltid nöjd Enda frisör jag anlitar!
Märitha är jätte trevlig och förstod precis hur jag vill klippa mig. Alltid jättenöjd!
Bäst! Väl klippt, trevligt och nära!
Ville ha brunt hår efter flera år av att bleka det. Elin K tog fram en färg som passade mig väldigt bra och lyssnade på mina önskemål. Hon gav också väldigt bra tips på vård och skötsel av mitt hår för att behålla färgen så länge som möjligt. Är supernöjd.
Mycket skicklig, snabb, trevlig. Jag hade en mycket trevlig stund i salongen. Helnöjd med resultatet. Tack! Birgit, 85
Väldigt nöjd med mitt besök! Trevligt o proffsigt bemötande. Upplevde henne som både noggrann och kunnig. Hit kommer jag tillbaka.
Jag har bokat en herrklippning hos Maritha flera gånger nu. Hon är väldigt vänlig och gör ett perfekt jobb! Jag är mycket nöjd med henne och kommer att boka henne om och om igen i framtiden.
Trevligt bemötande och bra klippning, perfekt
Elin har alltid ett fint bemötande! Är väldigt inkännande och är mån att göra kunden 100 procentigt nöjd
Det fungerade bra som vanligt.
Mycket bra . Marita är rolig och trevli
Mycket duktig och trevlig! Kommer tillbaka absolut!
Jag hade en härlig tid med Elin på Headlines i Kalmar! Hon lyssnade på mina önskemål, var väldigt uppmärksam och klippte mitt hår precis som jag ville ha det. Salongen var fin och schampo/hårbottenmassagen var mycket avkopplande. Att prata med henne under tiden hon klippte mitt hår var också trevligt. Tack för din service!
Underbart bemötande, vet precis vilken frisyr och färg man passar i. Du är bäst.
Mycket bra bemötande. Trevlig och positiv. Klippte bra efter dialog med mig.
Blir bemöt proffsigt på alla sätt Är jätte nöjd med klippningen och bemötandet
Ett mycket trevligt och bra bemötande,lyssnar in det man säger.Är mycket nöjd med hennes professionella klippning och styling.
Väldigt trevlig och proffsig. Vet precis vad jag menar när jag beskriver hur jag vill bli klippt.
Lyhörd person som kan sitt yrke.
Får högsta betyg! Klipper väldigt bra och är en väldigt trevlig person. En mycket bra kombination. Kundbemötandet och resultatet av klippningen får därför högsta betyg.
Alltid lika trevligt att bli klippt av Maritha.
Nöjd och bra bemött ingen väntetid, alltid trevluga
Mycket proffsigt & lyhörd mot kund. Verkligen nöjd!