Fantastisk salong med kunnig och trevlig personal. Elin är otroligt duktig på både färg och klippning. Alltid nöjd efter ett besök på Headlines. Bästa frisören helt enkelt!
62 omdömen om Elin K
Elin är väldigt duktig på särskilt färg mrm även klipp o hjälper mig gärna trots att jag byter färg och frisyr varje halvår. Vill inte gå till någon annan!
Mycket trevligt bemötande. Förväntningarna var stora då jag fått rekommendationer. Både färg och klippning var allra bästa och jag är supernöjd. Tack!
Elin är fantastiskt bra på att omvandla mina idéer till verklighet, även om de är otydliga ibland. Det är alltid lika trevligt att klippa sig hos henne! Jag är väldigt noga med vem som får klippa mitt hår så ingen annan får röra det nu.
Alltid lika trevligt gå dit och en duktig frisör som är bra på att lyssna rekommenderas
En salong som känns proffsig. Elin är alltid trevlig och lugn. Uppskattar att fokus ligger på hantverket och inte försäljning.
Färgar o klipper alltid mitt hår hos Elin på headlines pga det professionella o vänliga bemötandet samt kunnigheten i utförandet. Jag är alltid nöjd när jag lämnar salongen :)
Mycket professionell rådgivning och klippning. Rekommenderas varmt.
Fint bemötande, och fin klippning! Tog emot vid utsatt klockslag.
Jag har gått och klippt mig hos Headlines så länge salongen har existerat. Även när jag bott flera år i andra städer, i Sverige och utomlands, så har jag alltid kommit tillbaka till Elin för att klippa mig, det säger något om hur bra jag tycker att det är!