Emmy E

121 omdömen om Emmy E

Sedan starten hos Reco 2023
Soma H
Skrev om Emmy E en del av Headlines Kalmar

Emma var riktigt bra hon fixade till det jag inte var nöjd med mitt hår så hon får högsta betyg av mig och kommer att återkomma till henne när det är dax igen att fixa håret igen

Josefin S
Skrev om Emmy E en del av Headlines Kalmar

Jag blev bemött vänligt, välkomnande och avslappnat. Det överträffade mina förväntningar då Emmy var väldigt uppmärksam och engagerad i hur jag ville ha mitt hår. Hon var också väldigt duktig på att styla lockigt hår viket jag inte stött på så ofta. Jag kände mig avslappnad direkt och jag kände inte att jag behövde vara så social utan jag kunde slappna av och njuta. Det var perfekt.

Eva N
Skrev om Emmy E en del av Headlines Kalmar

Trevlig och duktig. Blev väldigt nöjd med resultatet.

Calle G
Skrev om Emmy E en del av Headlines Kalmar

Blev skit nöjd, fick den frisyren jag bad om.

Sussane T
Skrev om Emmy E en del av Headlines Kalmar

Mycket bra. Hon tog sig verkligen tid att lyssna och föreslå. En upplevelse där man kände sig omhändertagen.

Sandra J
Skrev om Emmy E en del av Headlines Kalmar

Hej! Jag "copy/paste" det jag skrev som recension på Google! Klippte mig hos Emmy, helt fantastisk upplevelse! Oerhört avslappnat, bekväm och lätt stämning. Hon klippte efter eget öga då jag själv aldrig har en aning om vad jag vill ha för frisyr. Har aldrig någonsin tidigare varit så nöjd med både upplevelse och frisyr! Detta är första frisören jag absolut kommer komma tillbaka till! ☀ Supertack för en oerhört rolig och trevlig timme på en måndag!

Karl L
Skrev om Emmy E en del av Headlines Kalmar

Alltid glad och sprudlande, noggrann och säker.

Janette B
Skrev om Emmy E en del av Headlines Kalmar

Super härlig tjej som fick mig att känna mig väldigt omhändertagen. Väldigt kunnig och var duktig på att förklara. Har aldrig varit med om att en frisör berättat och gett så mycket information så det var en trevlig upplevelse! Blev också väldigt nöjd med färgen och klippningen.

Ida J
Skrev om Emmy E en del av Headlines Kalmar

Jätteduktig tjej. Engagerad, duktig med olika tekniker och ett superbra resultat! Rekommenderar!!

Helén K
Skrev om Emmy E en del av Headlines Kalmar

Bra samtal och noga med att göra ett bra arbete så att kunden blir nöjd.