Duktig frisör. Väldigt nöjd med klippningen.
Headlines Kalmar
Välkommen till Headlines Kalmar! På Kaggensgatan 32 i Kalmar hittar du Headlines Kalmar. Vi ger dig en helhetsupplevelse när det kommer till hårvård och styling. Våra ledord är kreativitet, professionalitet och inspiration. Tjänster: Klippning, färgning, fransförlängning, bruduppsättning, hairtalk, balayage, folieslingor...
1468 omdömen om Headlines Kalmar
Sedan starten hos Reco 2021
Väldigt skicklig frisör, med trevlig personlighet. Har klippt mig hos henne under en längre tid nu. Tillsammans har vi finslipat fram en frisyr som passar mig väldigt bra. Är supernöjd!
Fick inte håret klippt som bokat, inte heller tillräckligt ljusa slingor. Kommer inte tillbaka
Vänlig, skicklig och personlig.
Otroligt bra kundservice. Vänlig, lyhörd och otroligt kunnig. Kommer fortsätta gå till henne så länge hon jobbar kvar, byter hon salong så kommer jag gå över dit.
Trevligt bemötande och bra resultat! Supernöjd!
trevlig, duktig både på att klippa, färga och permanenta, kommer med bra råd, glad och positiv.
Dottern blev superfin och nöjd med sin nya frisyr. För mig kändes det också bra.
Helt fantastisk. Så kunnig och har ett öga för vad som är bäst för mig. Så fint bemötande.
Bra bemötande, hon lyssnade in mina tankar och förklarade sen hur hon tänkte och vad som kommer funka långsiktigt. Visade på både yrkesglädje och profession.
Superduktiga frisörer som lyssnar på dina önskemål!
Jättebra och mycket nöjd kommer säkert åter
Återigen jätte fint bemötande. Super trevlig i kontakt och inkluderade vårt barn i beslutsfattandet om frisyren på ett helt naturligt och autentiskt sätt. Resultatet blev precis som önskat och vi är jätte nöjda! Vi skulle utan tvekan komma tillbaka!
En tid hos Linnéa är väl värd att vänta på. Hon bemöter en med så mycket värme och glädje, samtidigt som hon är professionell. Jag känner mig alltid trygg och förstådd hos Linnéa och när jag går därifrån känner jag mig snygg. Hon är mycket skicklig och noggrann och det märks att hon tycker om sitt jobb och att hon bryr sig om sina kunder på riktigt. Jag gjorde en stor förändring med färg sist jag var hos Linnéa och jag är så nöjd. Jag rekommenderar henne verkligen, även att det kanske gör att det blir ännu svårare att få...
Första gången Valezka klippte mig. Resultatet blev jättebra. Det kändes att hon var en mycket kunnig frisör.
Så himla nöjd med min klippning av Helny! 10 av 10!!!
Jag fick ett glatt bemötande av Emmy som jag var och klippte mig hos. Så trevlig och kunnig tjej. Jag fick bra tips om hårvård. Rekommenderar🌸
Bra bemötande och bra klippt😀
Som alltid bra ! Service vänlighet omtanke
Blev som jag ville. Väldigt trevlig
Glad och trevlig och mycket duktig frisör. Rekommenderas 👍🏻
Bästa frisören jag har haft. Lyhörd och trevlig.
Blir alltid glad och nöjd av att träffa violetta, väldigt duktig på sitt jobb!
Första gången vi träffades, hon var mycket trevlig. Jag är nöjd med resultatet.
Noggrann, duktig, tillmötesgående.
Jag blev mycket positivt bemött av Emmy vilket motsvarade mina förväntningar. En i det hela positiv upplevelse som jag kan rekomendera. Jag köpte tvättning och klippning.
Mycket bra, alltid varit nöjd.
Det gick inte identifiera mig med BankID och när jag var nummer 5 i telefon kö försvann samtalet?? Jag behöver oennkanyler till mina sprutor?? När jag ringer er igen får jag väntrummet 19. Detta är skandal!!
Redan från första bokningen har Alexandra visat stor lyhördhet för mina behov (bl a allergi) och hårönskemål, vilket visar på kompetens och erfarenhet. Hon har en varm och inkännande personlighet och är bra på att förklara för- och nackdelar med olika val så jag har alltid känt mig trygg i situationen och nöjd med resultatet. Extra plus för att vi dessutom alltid har väldigt trevligt och mycket att prata om. Alexandra är kommunikativ, kundorienterad, professionell i sitt bemötande och en utmärkt frisör. Därför får Alexandra mina varmaste rekommendationer.
Går gärna till henne fler gånger om jag bott i samma stad.
Är jättenöjd - själva stilen har håll i sig sen jag var hos Valezka - sen uppskattade jag vårt samtal - ser fram emot den 27 augusti då hon ska få klippa mig igen - genom er önskar jag henne en trevlig sommar . Mvh Marie Wallerton
Min frisör Rebekka N är bäst . Hon skapar min frisyr & känner mitt hår , alltid fint bemötande, glad , kunnig & vänlig .
Nöjd, första gången jag blev klippt av Rebecka.Återkommer.
Fruktansvärt bra frisör! Rekommenderar till andra. Blev jätte nöjd.
Rebeckas bemötandet var trevligt och hon är fantastisk bra på att klippa håret, är noggrann vilket jag verkligen uppskattar. Toppbetyg alltså 👍 kommer helt klart tillbaka.
Linnéa är den bästa! Hon var helt uppbokad men lyckades klämma in mig och gjorde ett fantastiskt jobb.
Alla är alltid supertrevliga och hjälpsamma!
Väldigt välkomnande redan från start. Gjorde sitt jobb mycket bra!
Emmy har gjort balayage på mig nu flera gånger och får alltid till färgerna superfint!
Inte nöjd.Klippte i torrt hår.''Blåste o skulle lägga" till håret när det var torrt. Ojämnt klippt vid öronen
Bara positivt. Jag blev jättenöjd.
Engagerad, noggrann, angelägen om att jag skulle bli nöjd och ha en bra upplevelse.
Stammis hos Linnea sedan 10 år tillbaka. Det är för att jag både kommer hem med snyggt hår och en energiboost efteråt. Vill aldrig gå till någon annan. Hon lyssnar, ger kloka råd och förverkligar tankar och idéer med finess!
Ny kund hos Rebekka N. Jag är mycket nöjd & kommer fortsätta gå till henne. Inlyssnande & mycket noggrann.
Bra bemötande, intresse för kund, kunnig, trevlig allt blev väldigt bra. Jag är helnöjd!
Hon var trevlig att prata med. Hon bemötte mig bra och trevlight, diskutioner var inte tvingade och hon tog hänsyn till vad jag ville vid klippningen.
Kunnig med ett bemötande som på ett fint sätt balanserar mellan professionalitet och vänlighet. Jag kände mig trygg och väl omhändertagen.
Har känt henne i flera år och alltid fått ett glatt och positivt bemötande. Håret blir alltid så bra när man går till henne😊
Är nöd blev som jag tänkt mig.
Mycket trevlig. Lätt att prata med så jag vet vad hon gör med håret och lätt att förklara vad jag vill.