Mycket engagerad och duktig. Är personlig i sitt bemötande och tar sig tid.
Headlines Kalmar
Välkommen till Headlines Kalmar! På Kaggensgatan 32 i Kalmar hittar du Headlines Kalmar. Vi ger dig en helhetsupplevelse när det kommer till hårvård och styling. Våra ledord är kreativitet, professionalitet och inspiration. Tjänster: Klippning, färgning, fransförlängning, bruduppsättning, hairtalk, balayage, folieslingor...
1505 omdömen om Headlines Kalmar
Sedan starten hos Reco 2021
Mycket trevlig och gjorde ett bra jobb. Jag var nöjd med arbetet.
Kunnig, trevlig. Frisyren blir alltid bra!
Blev mycket nöjd med klippningen. En trevlig frisörska. Plus att jag fick lite go massage under hårtvätten. En kopp fika var lite xtra, eftersom det var tidigt på morgonen.
Otroligt skicklig på att ge en exakt den önskade frisyren och dessutom supertrevlig!
Elin har klippt mitt hår i över 10 år - det säger väl allt!
Jättebra! Klippte min lugg, och det blev bra.
Klippning av dotterns långa hår. Proffsig klippning med ett väldigt trevligt bemötande.
Det finns ingen som Linnea, jag blir alltid mitt snyggaste jag hos henne.
Bra och trevligt besök. Rebekka var väldigt kunnig och ärlig
Blev trevligt välkomnad i tid för min herrklippning med tvätt (och puts). Ny frisör var informativ och hade kontinuerliga avstämningar för att säkerställa att det blev som jag önskat. Avslappnad miljö under klippning med lagom nivå på dialog.
Alicia är en otroligt duktig frisör och jag har aldrig gått ifrån ett besök missnöjd!
Jätte snäll frisör, trevlig lokal, skön massagestol och väldigt nöjd med resultatet
Jag är mycket nöjd med både Helny och Emmy. Första gången jag färga håret i sverige och det är bästa gången. Dom förstod exakt vad jag ville ha.
Trevligt bemötande. Fick precis det jag förväntade mig och behövde. Alltid mitt val när jag vistas här.
Har relativt tjockt hår och alltid haft svårt att hitta frisörer som kan arbeta med det, både när det kommer till klipp men också färg/slingor. Jag gick till Alicia och WOW! Hon valde nyanser som gjorde att håret både känns elegant och lyxigt men som också lyfter min ansiktsdrag. Slingorna är gjorda med precision, där kan jag annars vara petig men här finns inget att anmärka på. Kan inte vara mer nöjd! Hon är också supertrevlig! Rekommenderar varmt!
Fick hjälp av Alicia, så duktig!! Och SÅ nöjd med både hår och mitt besök!
Jag blev väl bemött! Hon lyssnade på mina önskemål! Småpratade lite om vardagliga saker! Mycket nöjd med klippningen och ”fixet ”efter klippningen! Vill gärna återkomma o bli klippt av Valezka!
Alltid glad och öppen för nya idéer men samtidigt säker nog i sin egen kunskap för att kunna ge förslag på varianter som kan fungera bättre.
Följsam och observant på mina önskemål
Alltid lika nöjd hos Emmy, hon är alltid lyhörd och glad och det blir alltid så bra 👌
Mycket mycket bra, en mycket duktig och lyhörd frisör, det var helt enkelt riktigt roligt och enkelt👍
Är så nöjd med Helnys klippning blev jättebra
Jag hade Alicia som frisör innan hon flyttade till Stockholm, och ingen är gladare än jag över att hon är tillbaka i Kalmar! Hon är utan tvekan den bästa frisören man kan tänka sig. Jag blir alltid så nöjd med resultatet – den här gången blev det fina ljusa slingor och en klippning. Jag känner mig alltid så trygg hos Alicia och litar blint på hennes känsla och kompetens. Headlines ska verkligen vara glada över att ha fått tillbaka en sådan stjärna till Kalmar. Kan varmt rekommendera!
Emmy var jättetrevlig och lyssnade in min dotters önskemål. Vi är mycket nöjda med besöket :)
Det var som alltid skönt att känna sig väl mött och omhändertagen på Headlines. Jag hoppades att jag skulle få en härlig stund med lite massage av både hårbotten och kroppen i den sköna massagefåtöljen. Inte heller den här gången blev jag besviken. En annan sak som jag tycker är så bra med Headlines är att det känns okej att vara tyst ibland. Jag känner mig sedd som en människa och inte enbart som kund. Sist men inte minst vill jag ge högt betyg för professionellt friserande. Jag är så nöjd med mitt hår den här gången...
Lyhörd, kunnig duktig. Lyssnade in.
Mkt trevligt mottagande,vänligt och "proffsigt ".Hon färgade och klippte .Jag är väldigt nöjd med resultatet. Alltid lite nervöst att gå till ny" frissa". Behöver man inte vara när man går hit.Köpte även en produkt till mitt lockiga hår som hon använde.
Mycket kunnig i sitt jobb, vet hur man vill ha frisyren. Trevlig😊
Proffsig på alla sätt med ett väldigt trevligt bemötande
Mycket trevligt bemötande. En trivsam stund i salongen.
Emmy är väldigt duktig snäll social o man blir alltid bemött med leende.
Professionellt bemötande och kunnande med kunden i centrum oavsett trainee eller fast personal.
Proffsig, trevlig, duktig och ett fint bemötande.
Korrekt social inlyssnande Väl utfört arbete. Nöjd
Jag blev väldigt varmt och professionellt bemött av Emmy från första kontakten till sista hårnålen. Jag hade förväntningar på en vacker och hållbar bröllopsfrisyr, och hon överträffade dem verkligen. Hon lyssnade på mina önskemål, var noggrann och skapade en frisyr som höll hela dagen och kvällen. Jag är supernöjd med både bemötandet och resultatet och kan varmt rekommendera henne till alla som söker en skicklig frisör, särskilt inför ett bröllop.
Mycket professionell och trevlig!
Duktig frisör. Väldigt nöjd med klippningen.
Väldigt skicklig frisör, med trevlig personlighet. Har klippt mig hos henne under en längre tid nu. Tillsammans har vi finslipat fram en frisyr som passar mig väldigt bra. Är supernöjd!
Fick inte håret klippt som bokat, inte heller tillräckligt ljusa slingor. Kommer inte tillbaka
Vänlig, skicklig och personlig.
Otroligt bra kundservice. Vänlig, lyhörd och otroligt kunnig. Kommer fortsätta gå till henne så länge hon jobbar kvar, byter hon salong så kommer jag gå över dit.
Trevligt bemötande och bra resultat! Supernöjd!
trevlig, duktig både på att klippa, färga och permanenta, kommer med bra råd, glad och positiv.
Dottern blev superfin och nöjd med sin nya frisyr. För mig kändes det också bra.
Helt fantastisk. Så kunnig och har ett öga för vad som är bäst för mig. Så fint bemötande.
Bra bemötande, hon lyssnade in mina tankar och förklarade sen hur hon tänkte och vad som kommer funka långsiktigt. Visade på både yrkesglädje och profession.
Superduktiga frisörer som lyssnar på dina önskemål!
Jättebra och mycket nöjd kommer säkert åter
Återigen jätte fint bemötande. Super trevlig i kontakt och inkluderade vårt barn i beslutsfattandet om frisyren på ett helt naturligt och autentiskt sätt. Resultatet blev precis som önskat och vi är jätte nöjda! Vi skulle utan tvekan komma tillbaka!