Pernilla är proffsig, lyhörd o vänlig.
Headlines Kalmar
Välkommen till Headlines Kalmar! På Kaggensgatan 32 i Kalmar hittar du Headlines Kalmar. Vi ger dig en helhetsupplevelse när det kommer till hårvård och styling. Våra ledord är kreativitet, professionalitet och inspiration. Tjänster: Klippning, färgning, fransförlängning, bruduppsättning, hairtalk, balayage, folieslingor...
482 omdömen om Headlines Kalmar
Sedan starten hos Reco 2021
Alltid trevlig att gå ock klippa sig hos pernilla
Lättsam och trevlig. Uppskattade att få vara med och bli involverad i tankeprocessen samt att få veta varför vissa saker gjordes för att lyfta frisyren ytterligare. Tog sig tid och kändes engagerad och noga med att jag som kund skulle få tycka till och att det skulle kännas bra. Rekommenderas varmt.
Hej Jag har väldigt svårt att skriva upplevde. Men jag har varit kund sedan Maria Å tid. Pernilla har många fina ider som jag vill testa fram över. Hon har ett servistänk som man måste ha när man jobbar med människor. Hennes hatverk passa på min skalle.HJ
Väldigt trevlig och proffsig. Jag är nöjd!
Pernilla är helt fantastisk. Rätt kvinna på rätt plats! Vet alltid vad som passar en och vad man trivs med när man klipper sig hos henne. Mycket trevlig och blir alltid utmärkt bemött. Var över förväntan. Denna gången klippte jag och tvöttade håret och det ingår även en puts om 5 veckor som är helt suveränt!
Trevligt bemötande och nöjd med klippningen!
Pernilla är fantastisk! Mycket professionell frisör. Jag bor i Amerika - kommer hem till sommaren. Jag väntar att gå till Pernilla! Ingen i Amerika kan göra mitt hår som hon!
Headlines är ny för mig och även Emmy. Möttes av en vänlig, inlyssnande person, noggrann som såg till att jag var med på hur frisyren skulle bli. Resultatet blev mycket bra och är nöjd trots att det tog tid. Viste inte att hon var under träning och i och med det så förstår jag att det tog mer tid. Hälsningar till Emmy. Majvor Holm
Väldigt trevlig person som gjorde att man kände sig bekväm när man spenderade tiden. För att vara ganska ung frisör som inteså länge sen slutade skolan så tyckte jag hon gjorde ett bra jobb och jag var nöjd med resultatet,
Trevligt o bra resultat.Kommer tillbaks snart,håll ut🤣mvh waine
Klipp helt enligt kunden med Pernillas personliga touch. Pernilla är alltid trevligt och frågar om man vill ha något att dricka. Alla på bemöter kunderna på ett trevligt sätt. Man känner sig alltid välkommen
Glad och trevlig tjej, jag är nöjd med klippningen.
Alltid proffsigt och trevligt bemötande. Rebekka lyssnar noga in kundens önskemål och ger sedan förslag på den behandling hon anser passar bäst. Väldigt nöjd med både färg och klipp.
Mycket duktig trevlig och hörsam. Kan rekommendera henne
Jag blir alltid så trevligt och professionellt bemött. Förväntningarna är att känna mig självsäker och fin i min klippning vilket de alltid levererar. Jag köpte en ”större” klippning för dem som vill ha någon ändring av sin nuvarande frisyr, jag fick råd och rekommendationer över vad som skulle passa mig vilket jag uppskattade starkt.
Väldigt serviceinriktad o man kände sig väl omhändertagen
Rebekka är jättetrevlig och hjälpsam!
R hade lite svårt att ta till sig när jag sa att hon skulle klippa riktigt kort. Ett fånigt ”duttande” om att hon skulle känna och se vad håret sa till henne. Jag sa flera gånger till henne att jag ville ha riktigt kort. Hon verkade till slut förstå vad jag var ute efter. Slutresultatet blev riktigt bra. Bra att hon är riktigt noggrann. Kommer tillbaka på puts om 5 veckor och sedan igen när det är dags för en riktig ”klippning”.
Nyexad men duktig. Kan tänka mig att gå till henne igen
Gjorde ett jättebra inhopp när min frisör sedan många blev sjukskriven
Jättebra bemötande, trevlig under hela tiden. Väldigt duktig frisör. Super nöjd med allt!
Superbra bemötande, snabb och effektiv service.
Alltid lika trevliga och bra service
Proffsiga människor allihopa och Emma är favo
Väldigt trevlig och glad och seriös i sin yrkesroll.
Jag blev väl omhändertagen av Emmy och var mycket nöjd med klippningen.
Mycket proffsigt bemötande. Nöjd med resultatet!
Jättefint bemötande och resultatet av klippningen är jag helt nöjd med.
Pernilla är jätteproffsig! Förstår precis hur jag vill bli klippt. Hon levererar varje gång. Jag är jättenöjd. Blev endast klippt. Köpte inga varor
Hon är faktiskt på alla sätt, blir lika nöjd varje gång!
Trevliga och duktiga! Engagerad personal
Kommer alltid tillbaka till rebekka då jag alltid blir lika nöjd, riktigt trevligt bemötande och gör magi med mitt hår!
Blev mycket nöjd med klippningen och färgningen av håret.Trevligt bemötande.
Trevlig och skicklig! Mycket noggrann
Mycket trevligt bemötande. Lyhörd för mina önskemål Jag är nöjd med klippningen Känns bra att en erfaren frisör kollar resultatet
Blir alltid trevligt bemött. Pernilla är så duktig och lyhörd. Är aldrig missnöjd när jag går därifrån.
Det var ett mycket bra besök. Emmy var duktig, lyhörd o trevlig. Jättenöjd med klippningen o nyanseringen🤗👍
Snäll, gör allt för kunden! Duktig frisör!
Alltid nöjd när Alexandra klipper mig, bästa frisören i stan! Underbar person! Tack💞
Trevlig och proffsigt bemötande. Kom med bra tips om mitt hår och nuvarande frisyr.
Bra bemötande. Blev lyssnad på. Nöjd med klippningen. Det tog längre tid än vanligt, men det var vi förberedda på med tanke på att det var elev som klippte. Hon var väldigt noggrann och resultatet blev väldigt bra.
trevlig ,duktig perfekt på alla sätt
Bra noggrann frågar om jag tycker det är ok
Snäll personal, kollar så man trivs. Fokus på att kunden blir nöjd.
Väldigt lyhörd inför mina behov och önskningar. Huvudmassagen var något extra också!
Tycker bra om henne . Hon är kundvänlig och noggrann
Vänligt bemötande. Fräsch salong
Emelie klipper på ett mycket bra sätt och är servicemindad
Trevligt bemötande. Professionellt utförd klippning. Bra utbyte och receptivitet / lyhördhet. Nöjd med utförd klippning / resultat 🤗