Linnéa L

Linnéa L

34 omdömen om Linnéa L

Sedan starten hos Reco 2022
Sebastian Jern J

Jag är alltid nöjd när jag klippt mig hos Linnéa. Hon är lyhörd, kunnig, noggrann och dessutom en helt underbar människa!

Filip A
Skrev om Linnéa L en del av Headlines Kalmar

Linnéa rekommenderas varmt, hon är professionell, ödmjuk och social!

Tommy V
Skrev om Linnéa L en del av Headlines Kalmar

Noggrann och trevlig! Lyssnar till dina behov och önskningar!

Elin L
Skrev om Linnéa L en del av Headlines Kalmar

Fantastiskt service, fantastisk kompetens, fantastiskt bemötandet, slår allt!

Kajsa K
Skrev om Linnéa L en del av Headlines Kalmar

Väldigt kunnig och lyhörd. Ser alltid till mina behov och är duktig på att följa mitt åldrande hår och gör så det ser fint och friskt ut igen. Duktig på att se hur håret kommer utvecklas och tipsar om bra produkter. Den bästa frisören jag mött!

Ingrid S
Skrev om Linnéa L en del av Headlines Kalmar

Linnea är en otrolig frisör som verkligen lyssnar på alla tips och applicerar hennes expertis på dem. Hon är mycket trevlig och underbar att prata med. Utan tvekan den bästa frisör jag har haft till mitt lockiga hår!

Malin R
Skrev om Linnéa L en del av Headlines Kalmar

Jag kan varmt rekommendera Linnéa. Mycket proffsig med känsla för vad som gör kunden fin. Jätteglad att jag hittat henne! Kommer definitivt tillbaka.

Jasmina B
Skrev om Linnéa L en del av Headlines Kalmar

Ingen är som Linnéa, den absolut bästa frisören jag har haft. Lyhörd, professionell, koll på det senaste och kreativ. Dessutom med stort hjärta och att sitta i hennes frisörstol är inget mindre än en varm kram.

Kajsa E
Skrev om Linnéa L en del av Headlines Kalmar

Jag blev bemött med positivitet direkt från början och Linnea (och hennes kollegor) gjorde sitt yttersta hela vägen för att jag skulle bli nöjd. Jag gjorde en stor förändring som tog en hel dag och Linnea gjorde dagen till en väldigt bra upplevelse. Headlines ÄR stället!

Christin A
Skrev om Linnéa L en del av Headlines Kalmar

Jättenöjd! Bra klippning och trevligt bemötande.