Blev bemött med ett stort leende och att hon kom ihåg mig trots att det var mer än 3 år sedan mitt första besök. Mina förväntningar var att få en stor förändring och vi hade en lång och bra konsultation där hon såg till att förstå mina förväntningar. För att sammanfatta min upplevelse så har jag alltid haft samma frisör men av en händelse bokade in mig hos henne och jag har ALDRIG varit så nöjd efter ett frisörbesök så kommer alltid komma tillbaka till henne!
244 omdömen om Rebekka N
Rebekka är väldigt trevlig och proffsig i sin yrkesroll. Hon gör allt väldigt noggrant och är mån om att man har det bra och är nöjd med resultatet som kund.
Rebecca var den bästa jag kunde tänka mig. Hon är otroligt noggrann och duktig. Jag blev helnöjd. När jag kom var jag mycket osäker och rädd att det inte skulle bli så bra och att jag därför skulle bli missnöjd. Rebecka var lugn, trevlig och förklarade allt så att jag kände mig nöjd och trygg. Hon gav mig en mycket behaglig stund. Allt perfekt. Rebecka är otroligt duktig och säker. Jag blev helnöjd😊. Behandlingen var blekning av ett begynnande grått hår. Hon får 10⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ av 10 möjliga🤩
Alltid lika trevligt att bli friserad o klippt av Rebekka N
Härlig, duktig, varm och jag rekommenderar alla att låta Rebekka ta hand om en ❤️
Noggrann, kunnig och har ett trevligt bemötande.
Rebekka gör alltid håret perfekt!
Allt blir superbra med Rebekka! Färgerna blir precis som man tänkt och man går alltid därifrån nöjd
Mycket trevlig och kompetent frisör. Känner mig alltid väl omhändertagen och får verkligen lära mig hur jag ska göra för att ta hand om mitt hår. Går alltid ut från salongen med ett stort leende!
Den bästa frisör jag någonsin haft 🤗. glad , professionell.på sist jobb. Alltid lika nöjd när jag går därifrån.