Det gick väldigt bra och smidigt! Väldigt trevlig personal och väldigt bra montering och leverans!
Helles Tält AB är baserat i Göteborg och idag erbjuder vi uthyrning av partytält och möbler med de- och monteringen i hela Västra Götaland. Vi har ett brett utbud, som smidigt kan anpassas till specifika behov hos privata kunder och företag. Vår passion och erfarenhet har byggt en lojalitet med ett starkt budskap för pålitlighet...
24 omdömen om Helles Tält
Jag blev bemött på ett väldigt trevligt och tillmötesgående sätt. Jag ville hyra tält, bord och stolar men det fanns endast tält att tillgå men då införskaffade han bord och stolar så jag även kunde få hyra det. Först kunde dem inte ordna med hemleverans, montering och demontering på grund av fullbokat men ett par veckor innan hörde dem av sig att dem kunde ordna det, så det hjälpte oss jättemycket att vi slapp åka och hämta grejerna och montera själva, så det sparade oss massa tid. Det funkade jättebra vid leverans, montering och demontering och trevligt bemötande även då.
Allting var i bra skick och sattes upp snabbt!
Allt funkade jättebra och de svarade snabbt
Service inriktat bolag med flexibelt schema. Trevlig personal.
Svarade alltid snabbt på telefon , SMS o Mail. Levererade som avtalat i god tid, kändes pålitliga och visade sig oxå vara det. Trevligt bemötande ! Rekommenderas!
Hej o stort tack för all hjälp! Allt har fungerat alldeles utmärkt. Vi är supernöjda! // Marina
Mycket trevligt och professionellt bemötande. Ett seriöst och ansvarstagande företag som både hade kvalitet i produkter och utförande men även tog ansvar för säkerheten.
Helt enligt förväntan! Bara positivt!
Fin service! Snabb uppsättning och fick med ett extrabord med stolar när jag bad om det.
Trevligt och professionellt bemötande. Fint tält. Rekommenderas
Toppen bra på alla sätt Trevliga, proffsiga och mycket bra killar att ha att göra med!!!
Fin service och trevligt bemötande!
jag är nöjd med leveransen och service
Proffesionellt bemötande och levde verkligen upp till förväntningarna. Servicenivån hög. Trevliga killar som gjorde allt för att underlätta för oss i samband med hyra/montering/nedmontering av tält. Tack!
Mycket smidigt och trevlig personal! Rekommenderas!
Mycket bra service! Punktliga på alla sätt! Lätta.att ha att göra med
Fantastisk service! Fick hjälp att sätta upp tältet dagen innan och när det sedan började blåsa för mycket (väldigt mycket!) så var de snabba på att komma och hjälpa oss ta ner det.
Trevligt bemötande, bra tillval och precis som man önskat sig - fint tält och punktlighet i montage.
Enkelt att kommunicera med. Snabb uppsättning & nedmontering . Killarna som satte upp tältet va trevliga och lyhörda. Allt gick otroligt smidigt och smärtfritt till. Sjukt nöjd.
Tält m.m. levererades enligt överenskommelse av två trevliga killar. Snabb uppsättning och sen nedmontering dagen efter tillställningen.
Superbra service , fint tält och hjälp med montering!! Höll för både regn och vind! Supernöjda 🤗
Är sjukt nöjd med deras produkter och service. Riktigt proffsiga och flexibla killar som gör ett snyggt jobb. Rekommenderar starkt
Perfekt service. Snabb och effektiv leverans dagen före och montering och demontering dagen efter. Kul med er entreprenörsanda! Kan varmt rekommenderas. Lycka till ned verksamheten. Kommer rekommendera er vidare. William