Hey Kiddo
Hey Kiddo erbjuder aktiv barnpassning med säkerhetsutbildade barnvakter i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi erbjuder sporadisk, regelbunden och daglig hjälp från 135 kr/h inkl. RUT-avdrag. Det är enkelt att anlita en nanny från Hey Kiddo!
Vi börjar alltid med en behovsanalys innan vi handplockar en barnvakt – utifrån era önskemål och förutsättningar. Innan ni kommer igång med barnpassningen på riktigt får ni en kostnadsfri första träff, för att det ska kännas tryggt och säkert för er familj. Besök vår hemsida eller ring oss för att komma igång med aktiv barnpassning!
Utmärkelser
69 omdömen om Hey Kiddo
Sedan starten hos Reco 2022
skrev om Hey Kiddo
Jättenöjd med barnvakten från heykiddo!
skrev om Hey Kiddo
Bra kommunikation och de förstod våra behov.
skrev om Hey Kiddo
Proffsiga, trygga och bra upplägg
skrev om Hey Kiddo
Otroligt bra bemötande, mycket vänliga i telefon och tillmötesgående. Tjänsten är dock relativt dyrt jämfört andra liknande.
skrev om Hey Kiddo
Proffsigt bemötande av personalen som bokar uppdragen. Duktiga på att återkoppla.
Vår nanny Molly är en klippa och har passat vårt barn sedan han var 7 månader, nu är han 9 månader. Hon har varit fantastisk. Kan inte tänka mig en bättre barnvakt. -
skrev om Hey Kiddo
suverän hjälp, en räddare i nöden.
skrev om Hey Kiddo
Vi har hittat en fantastisk nanny/ barnvakt via HeyKiddo. Hon är lugn, pedagogisk och så fin med vår son som är 1,5 år. Han gillar henne så mycket och det känns väldigt tryggt att hon passar honom.
skrev om Hey Kiddo
Hey Kiddo är på tårna med att ringa tillbaka och vara aktiva. Bra Barnvakter.
skrev om Hey Kiddo
Vi är nöjda! De jobbar professionellt, vår nanny är superduktig och snäll! Nackdelen är priset, men de är i samma nivå som andra företag.
skrev om Hey Kiddo
Enkelt och smidigt, trevlig personal
skrev om Hey Kiddo
Vi har löpande barnvakt från Kiddo.
Allt funkar toppen. Gillar särskilt att få ett mail med en liten rapport efter varje pass. Dock tycker vi att priserna är lite för höga och kommer att återgå till att ha en aupair framöver. -
skrev om Hey Kiddo
Proactive and cares a lot about getting the right fit between the nanny and the family. Really happy with the service.
skrev om Hey Kiddo
Tycker kiddo har varit lätta att ha att göra med, bra kontakt och återkoppling. Fått en bra barnvakt som både vi och barnen trivs med. Lätt att följa sina timmar i timbanken
skrev om Hey Kiddo
Det har varit helt okej. Efter 4 försöket hittade vi en tjej som funkade, men som nu är rätt upptagen. Vi var tydliga med att vi har behov med kort varsel & det är 50/50 på det, vilket gör att vi använder en annan med utanför er firma. Alla har varit mindre bra på att ha koll på blöja när det är dax att byta även fast vi varit tydliga. Upplever även att de inte arbetar pedagogiskt med barnet & att ingen faktiskt plockar undan efter sig
skrev om Hey Kiddo
Enkelt och smidigt. Vi är mycket nöjda.
skrev om Hey Kiddo
Vi är mycket nöjda med vår barnpassare som leker och aktiverar vårt barn varje gång!
skrev om Hey Kiddo
Rörigt, otydliga rutiner, krånglig timbankshantering. Påbörjad elabonnemang utan att ha presenterat kandidat. Har inte avslutat abonnemang trots flera påminnelser. Dock alltid vänliga men mitt förtroende för hey kiddo är tyvärr förbrukat. (Jag har framfört kritiken till företaget vid flera tillfällen.)
skrev om Hey Kiddo
Med tanke på den höga timkostnaden är det väldigt lite service som faktiskt ingår.
Vår barnvakt är bra men förmedlingen är halvhjärtat intresserad av vår kundupplevelse. Exempelvis då vi anställde en vikarie till vår ordinarie barnvakt. Timpriset varierar beroende på barnvaktens ålder. Vi har aldrig fått timpriset justerat trots att vikaren är mycket yngre än vår ordinarie barnvakt. Bara faktumet att sån info inte följts upp gör att jag upplevelsen av förmedlingen är tråkigare än den behövde vara.
Alla fakturor refererar till en timbank och ett saldo i den, ingen från Hey Kiddo har förklarat hur timbanken fungerar eller hur dessa timmar kan användas. De verkar fluktuera en del, det är det enda vi vet.
Jag har anlitat en annan barnvaktsförmedling innan och de var nonchalantare och dyrare än denna. Så ja, helt ok är bedömningen.
Vi gillar att vi iaf får notiser om vilka timmar barnvakter rapporterar. Det är bättre än den förra förmedlingen rutin.
Det allra sämsta är att efter att RUT avdraget infördes för barnvaktstjänster så höjde de sina priser så att kundfaktureringen blev exakt den samma. Gäller alla förmedlingar, men snacka om att använda skattepengar för egen vinst. -
skrev om Hey Kiddo
Jag kan varmt rekommendera Hey Kiddo! De har varit väldigt professionella och tillmötesgående! Kommer att välja de igen om jag behöver barnvakt!!
skrev om Hey Kiddo
Mycket nöjd med trevliga Felicia som är mycket duktig barnvakt. Barnen älskar henne. Mycket lek och lärande. Vi är mycket glada att ha en underbar barnvakt.
skrev om Hey Kiddo
Superbra på alla sätt! Underlättar vardagen enormt!
Oklara urvalsprocesser på nannies
Ingen profil för beställare
Dålig kvalitet
Ingen uppföljning / åtgärder
Dålig presentation av kandidater -
skrev om Hey Kiddo
Vi är nöjda med Maya som hjälper till med lillen. Hey kiddo är ganska dyrt (också efter RUT) och det är kanske något vi oftast funderar över då 170kr/timme (efter RUT) för barnpassning är super mycket. Och barnflickan får bara 110kr/timme lön. Vi skulle ju kunna betala lite extra för barnflickan och fråga om hon vill jobba direkt till oss och då skulle man slippa att ha en agent mellan. Men vi vill fortsätta med nuvarande barnflickan iaf en tid ännu så har därför stannat med Hey Kiddo
skrev om Hey Kiddo
Rekryterare av barnvakterna jobbar hårt och engagerade för hitta rätt barnvakt. Det tog lite tid att hitta rätt person men vi lyckades till slut och är väldigt nöjda med hen.
skrev om Hey Kiddo
Hittade snabbt en kandidat, när denna inte funkade var det inga problem att be om ett nytt möte. Nästa person passade klockrent.
skrev om Hey Kiddo
Så bra och pålitliga Nannys!
Känns extra bra att vi fick träffa två olika innan vi körde igång. Kan starkt rekommendera tjänsten! -
skrev om Hey Kiddo
Toppenservice med snabb, trevlig och förstående kommunikation med kontoret. De valde ut en prefekt barnvakt med de kvaliteter vi sökte på första försöket. Enda negativa är att vi inte kan spara mer än 10 timmar av vårt abonnemang per månad i vår timbank, då vi har behövt ställa in mycket pga egen sjukdom.
skrev om Hey Kiddo
Proffsiga och snabba på att svara, jätteduktig personal!
skrev om Hey Kiddo
Köper barnvaktstjänst och är mycket nöjd med min nanny
skrev om Hey Kiddo
Perfekt bemötande och vår nanny är helt fantastisk.
skrev om Hey Kiddo
Trivs väldigt bra med vår Nanny från Hey Kiddo. Hon är engagerad och lyhörd samt frågor om hon känner sig osäker men framförallt tycker vårt barn väldigt mycket om henne vilket är det viktigaste för oss.
skrev om Hey Kiddo
Bra avlastning i vardagen, hjälp med hämtning på föris ca 1 gång i veckan.
skrev om Hey Kiddo
Känner trygg med barnvakten som jag har nu.
Tack föda samarbete!
Mvh
Diary Kafroshi -
skrev om Hey Kiddo
Väldigt personlig och professionell hjälp!
Vi har varit jättenöjda med vår barnvakt Karin och hur vi bemötts av Hey Kiddo
skrev om Hey Kiddo
Bra service rakt igenom! Känns tryggt och säkert för vårt barn, och vi är super nöjda med vår nanny! Hjälper oss verkligen i livspusslet!
skrev om Hey Kiddo
Vi har haft barnvakt via heykiddo sedan i höstas. Det har fungerat väldigt bra och hon som är barnvakt hos oss är väldigt ansvarstagande och lägger sitt fulla fokus på barnen. Vi är även nöjda med företags snabba svar på mail om det är någonting man behöver komma i kontakt med dem om.
skrev om Hey Kiddo
Bra, snabb service, personligt bemötande.
skrev om Hey Kiddo
Rekommenderar verkligen HeyKiddo. Vi fick snabbt hjälp av en fantastisk barnvakt som tagit hand om vår 1åring. Det var tex perfekt att ha någon som kunde rycka in några timmar över lunch när vår dotter var sjuk så att vi båda föräldrar kunde jobba större delen av dagen även när vi delade på det. Ofta hann de bara äta och sova, men värdefulla timmar för oss.
Har rekommenderat er vidare till flera! -
skrev om Hey Kiddo
Vi har en underbar nanny tack vare Hey Kiddo som barnen älskar!
skrev om Hey Kiddo
Hey Kiddo fungerar utmärkt för oss. Alltid trevliga och hjälpsamma vid frågor och de har dessutom hittat den bästa barnvakten åt oss!
skrev om Hey Kiddo
Så nöjda med underbara Alma som hjälper oss från Hey Kiddo. Pålitliga och hjälpsamma .
skrev om Hey Kiddo
Vi är mycket nöjda med Hey Kiddo och vår nanny. Vi har anlitat dem länge och är glada över att våra barn är i trygga händer.
skrev om Hey Kiddo
Vi har fått hjälp från hej kiddo med barnpassning och vi kunde inte vara nöjdare med det! Vår barnvakt har varit väldigt omtänksam och duktig,en intresserad och glad person helt enkelt!
Hej Kiddo har även hjälpt oss hitta bra balans med schemat som ändras från vecka till vecka. Allt har fungerat smidigt och vi är mycket tacksamma för det! -
skrev om Hey Kiddo
Snabb och smidig hjälp med att hitta en superbra kandidat som vi nu använder varje vecka 🥰
skrev om Hey Kiddo
Vi är väldigt nöjda med vår nanny Charlotta.
skrev om Hey Kiddo
Vi är jättenöjda med vår nanny Michelle som vi har sedan 4 mån tillbaka. Hon hämtar barnen ca 1 gång per vecka på skola och förskola, går hem och leker med dem och fixar mat. Barnen älskar henne och ser fram emot att hon ska komma. Enkelt att kommunicera med Hey Kiddo och enkelt att betala. Rekommenderas!
skrev om Hey Kiddo
Kanon, bra service och de hittade en nanny snabbt!
skrev om Hey Kiddo
Fantastiskt bra bemötande, snabb svarstid och hög flexibilität!
Rekommenderar starkt! -
skrev om Hey Kiddo
Bra bemötande, bra kommunikation. Dom alltid svarar snabbt när jag vill ändra på abonnemanget eller liknande. Det har en underbar gäng av nanny's som jobbar åt dem :)