Hey Kiddo

Hey Kiddo erbjuder aktiv barnpassning med säkerhetsutbildade barnvakter i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi erbjuder sporadisk, regelbunden och daglig hjälp från 135 kr/h inkl. RUT-avdrag. Det är enkelt att anlita en nanny från Hey Kiddo!

Vi börjar alltid med en behovsanalys innan vi handplockar en barnvakt – utifrån era önskemål och förutsättningar. Innan ni kommer igång med barnpassningen på riktigt får ni en kostnadsfri första träff, för att det ska kännas tryggt och säkert för er familj. Besök vår hemsida eller ring oss för att komma igång med aktiv barnpassning!

Utmärkelser

69 omdömen om Hey Kiddo

Sedan starten hos Reco 2022
  • 2022-11-17 Insamlad av företaget
    Jättenöjd med barnvakten från heykiddo!
  • 2022-11-16 Insamlad av företaget
    Bra kommunikation och de förstod våra behov.
  • 2022-11-11 Insamlad av företaget
    Proffsiga, trygga och bra upplägg
  • 2022-11-10 Insamlad av företaget
    Otroligt bra bemötande, mycket vänliga i telefon och tillmötesgående. Tjänsten är dock relativt dyrt jämfört andra liknande.
  • 2022-11-09 Insamlad av företaget
    Proffsigt bemötande av personalen som bokar uppdragen. Duktiga på att återkoppla.
    Vår nanny Molly är en klippa och har passat vårt barn sedan han var 7 månader, nu är han 9 månader. Hon har varit fantastisk. Kan inte tänka mig en bättre barnvakt.
  • 2022-11-06 Insamlad av företaget
    suverän hjälp, en räddare i nöden.
  • 2022-11-06 Insamlad av företaget
    Vi har hittat en fantastisk nanny/ barnvakt via HeyKiddo. Hon är lugn, pedagogisk och så fin med vår son som är 1,5 år. Han gillar henne så mycket och det känns väldigt tryggt att hon passar honom.
  • 2022-11-05 Insamlad av företaget
    Hey Kiddo är på tårna med att ringa tillbaka och vara aktiva. Bra Barnvakter.
  • 2022-11-02 Insamlad av företaget
    Vi är nöjda! De jobbar professionellt, vår nanny är superduktig och snäll! Nackdelen är priset, men de är i samma nivå som andra företag.
  • 2022-08-14 Insamlad av företaget
    Enkelt och smidigt, trevlig personal
    Tack My för ditt fina omdöme! Ha en fantastisk dag :) Hey Kiddo
  • 2022-08-13 Insamlad av företaget
    Vi har löpande barnvakt från Kiddo.
    Allt funkar toppen. Gillar särskilt att få ett mail med en liten rapport efter varje pass. Dock tycker vi att priserna är lite för höga och kommer att återgå till att ha en aupair framöver.
  • 2022-08-12 Insamlad av företaget
    Proactive and cares a lot about getting the right fit between the nanny and the family. Really happy with the service.
    Thank you Anne for your review! It makes us so happy to hear. Have a lovely day <3 Hey Kiddo
  • 2022-08-12 Insamlad av företaget
    Tycker kiddo har varit lätta att ha att göra med, bra kontakt och återkoppling. Fått en bra barnvakt som både vi och barnen trivs med. Lätt att följa sina timmar i timbanken
    Tack Linda för ditt omdöme! Det gör oss så glada att höra att ni trivs med er nanny från Hey Kiddo! Ha en fortsatt trevlig dag. /Hey Kiddo teamet Hey Kiddo
  • 2022-06-09 Insamlad av företaget
    Det har varit helt okej. Efter 4 försöket hittade vi en tjej som funkade, men som nu är rätt upptagen. Vi var tydliga med att vi har behov med kort varsel & det är 50/50 på det, vilket gör att vi använder en annan med utanför er firma. Alla har varit mindre bra på att ha koll på blöja när det är dax att byta även fast vi varit tydliga. Upplever även att de inte arbetar pedagogiskt med barnet & att ingen faktiskt plockar undan efter sig
  • 2022-06-07 Insamlad av företaget
    Enkelt och smidigt. Vi är mycket nöjda.
  • 2022-06-07 Insamlad av företaget
    Vi är mycket nöjda med vår barnpassare som leker och aktiverar vårt barn varje gång!
  • 2022-05-11 Insamlad av företaget
    Rörigt, otydliga rutiner, krånglig timbankshantering. Påbörjad elabonnemang utan att ha presenterat kandidat. Har inte avslutat abonnemang trots flera påminnelser. Dock alltid vänliga men mitt förtroende för hey kiddo är tyvärr förbrukat. (Jag har framfört kritiken till företaget vid flera tillfällen.)
  • 2022-05-07 Insamlad av företaget
    Med tanke på den höga timkostnaden är det väldigt lite service som faktiskt ingår.

Vår barnvakt är bra men förmedlingen är halvhjärtat intresserad av vår kundupplevelse. Exempelvis då vi anställde en vikarie till vår ordinarie barnvakt. Timpriset varierar beroende på barnvaktens ålder. Vi har aldrig fått timpriset justerat trots att vikaren är mycket yngre än vår ordinarie barnvakt. Bara faktumet att sån info inte följts upp gör att jag upplevelsen av förmedlingen är tråkigare än den behövde vara.

Alla fakturor refererar till en timbank och ett saldo i den, ingen från Hey Kiddo har förklarat hur timbanken fungerar eller hur dessa timmar kan användas. De verkar fluktuera en del, det är det enda vi vet.

Jag har anlitat en annan barnvaktsförmedling innan och de var nonchalantare och dyrare än denna. Så ja, helt ok är bedömningen.

Vi gillar att vi iaf får notiser om vilka timmar barnvakter rapporterar. Det är bättre än den förra förmedlingen rutin.

Det allra sämsta är att efter att RUT avdraget infördes för barnvaktstjänster så höjde de sina priser så att kundfaktureringen blev exakt den samma. Gäller alla förmedlingar, men snacka om att använda skattepengar för egen vinst.
  • 2022-05-06 Insamlad av företaget
    Jag kan varmt rekommendera Hey Kiddo! De har varit väldigt professionella och tillmötesgående! Kommer att välja de igen om jag behöver barnvakt!!
    Tack Cinar för din fina kommentar! Vi blir så glada att höra att du är nöjd med Hey Kiddo <3 Ha en fortsatt fin dag. Hey Kiddo
  • 2022-05-05 Insamlad av företaget
    Mycket nöjd med trevliga Felicia som är mycket duktig barnvakt. Barnen älskar henne. Mycket lek och lärande. Vi är mycket glada att ha en underbar barnvakt.
    Hey Clara! Så roligt att höra att ni är nöjda med Felicia och Hey Kiddo <3 Hey Kiddo
  • 2022-05-05 Insamlad av företaget
    Superbra på alla sätt! Underlättar vardagen enormt!
    Tack Hanna för din fina kommentar <3 Hey Kiddo
  • 2022-05-04 Insamlad av företaget
    Oklara urvalsprocesser på nannies
    Ingen profil för beställare
    Dålig kvalitet
    Ingen uppföljning / åtgärder
    Dålig presentation av kandidater
  • 2022-05-04 Insamlad av företaget
    Vi är nöjda med Maya som hjälper till med lillen. Hey kiddo är ganska dyrt (också efter RUT) och det är kanske något vi oftast funderar över då 170kr/timme (efter RUT) för barnpassning är super mycket. Och barnflickan får bara 110kr/timme lön. Vi skulle ju kunna betala lite extra för barnflickan och fråga om hon vill jobba direkt till oss och då skulle man slippa att ha en agent mellan. Men vi vill fortsätta med nuvarande barnflickan iaf en tid ännu så har därför stannat med Hey Kiddo
  • 2022-05-02 Insamlad av företaget
    Rekryterare av barnvakterna jobbar hårt och engagerade för hitta rätt barnvakt. Det tog lite tid att hitta rätt person men vi lyckades till slut och är väldigt nöjda med hen.
    Hej Syard, tack för ditt omdöme! Vad roligt att ni tillslut fick en bra match <3 Hey Kiddo
  • 2022-04-27 Insamlad av företaget
    Hittade snabbt en kandidat, när denna inte funkade var det inga problem att be om ett nytt möte. Nästa person passade klockrent.
    Vad härligt att höra Lina! Ha en fortsatt fin dag! <3 Hey Kiddo
  • 2022-04-27 Insamlad av företaget
    Så bra och pålitliga Nannys!
    Känns extra bra att vi fick träffa två olika innan vi körde igång. Kan starkt rekommendera tjänsten!
    Tack Stefanie för ditt fina omdöme! <3 Hey Kiddo
  • 2022-04-26 Insamlad av företaget
    Toppenservice med snabb, trevlig och förstående kommunikation med kontoret. De valde ut en prefekt barnvakt med de kvaliteter vi sökte på första försöket. Enda negativa är att vi inte kan spara mer än 10 timmar av vårt abonnemang per månad i vår timbank, då vi har behövt ställa in mycket pga egen sjukdom.
    Tack Erica för dina fina ord! Härligt att det fungerar så väl med er barnvakt <3 Hey Kiddo
  • 2022-04-25 Insamlad av företaget
    Proffsiga och snabba på att svara, jätteduktig personal!
    Tack för era fina ord. Ha en fortsatt fin dag! <3 Hey Kiddo
  • 2022-04-25 Insamlad av företaget
    Köper barnvaktstjänst och är mycket nöjd med min nanny
    Vad härligt att du är nöjd med er nanny! Fantastiskt att höra :) Ha en fortsatt fin dag! Hey Kiddo
  • 2022-04-13 Insamlad av företaget
    Perfekt bemötande och vår nanny är helt fantastisk.
    Tack Andreas för din fina kommentar! Vi är så glada över att ni trivs med er nanny <3 Ha en fortsatt fantastisk dag! Hey Kiddo
  • 2022-04-11 Insamlad av företaget
    Trivs väldigt bra med vår Nanny från Hey Kiddo. Hon är engagerad och lyhörd samt frågor om hon känner sig osäker men framförallt tycker vårt barn väldigt mycket om henne vilket är det viktigaste för oss.
    Hej Malin, vad fantastiskt att höra att allt fungerar så fint med er nanny från Hey Kiddo!
    Ha en härlig dag <3
  • 2022-04-11 Insamlad av företaget
    Bra avlastning i vardagen, hjälp med hämtning på föris ca 1 gång i veckan.
    Hej Anna, tack för ditt omdöme! Ha en fortsatt fin dag <3 Hey Kiddo
  • 2022-04-06 Insamlad av företaget
    Känner trygg med barnvakten som jag har nu.
    Tack föda samarbete!

Mvh
    Diary Kafroshi
    Hej Diary, tack för din fina kommentar. Trygghet är vårt största fokus :) Hey Kiddo
  • 2022-04-06 Insamlad av företaget
    Väldigt personlig och professionell hjälp!
    Hej Tove! Vad härligt att du är nöjd med Hey Kiddo! Tack för ditt omdöme <3 Hey Kiddo
    Vi har varit jättenöjda med vår barnvakt Karin och hur vi bemötts av Hey Kiddo
    Hej Katinka, vad roligt att höra att ni är nöjda med er nanny och vår kundservice. Vi uppskattar att du tog dig tiden att lämna ett omdöme :) Hey Kiddo
  • 2022-04-05 Insamlad av företaget
    Bra service rakt igenom! Känns tryggt och säkert för vårt barn, och vi är super nöjda med vår nanny! Hjälper oss verkligen i livspusslet!
    Tack Hanna för ditt omdöme! Vi blir så glada att höra att ni är nöjda med er barnpassning från Hey Kiddo <3 Ha en fortsatt fin dag! Hey Kiddo
  • 2022-03-30 Insamlad av företaget
    Vi har haft barnvakt via heykiddo sedan i höstas. Det har fungerat väldigt bra och hon som är barnvakt hos oss är väldigt ansvarstagande och lägger sitt fulla fokus på barnen. Vi är även nöjda med företags snabba svar på mail om det är någonting man behöver komma i kontakt med dem om.
    Hej Markus! Tack för ditt omdöme, det gör oss så glada att höra att du är nöjd med både nanny och kundservice. <3 Hey Kiddo
  • 2022-03-30 Insamlad av företaget
    Bra, snabb service, personligt bemötande.
    Tack Rikard för din kommentar! Vi blir så glada att höra att du är nöjd med vår kundservice och familjens nanny :) Hey Kiddo
  • 2022-03-30 Insamlad av företaget
    Rekommenderar verkligen HeyKiddo. Vi fick snabbt hjälp av en fantastisk barnvakt som tagit hand om vår 1åring. Det var tex perfekt att ha någon som kunde rycka in några timmar över lunch när vår dotter var sjuk så att vi båda föräldrar kunde jobba större delen av dagen även när vi delade på det. Ofta hann de bara äta och sova, men värdefulla timmar för oss.

Har rekommenderat er vidare till flera!
    Hej Johanna. Wow! Vad roligt att ni är nöjda och tipsar era vänner om oss. Hoppas du får en fantastisk dag :) Hey Kiddo
  • 2022-03-29 Insamlad av företaget
    Vi har en underbar nanny tack vare Hey Kiddo som barnen älskar!
    Hej Mikaela, vad härligt att det fungerar så bra med er nanny. Tack för din kommentar! <3 Hey Kiddo
  • 2022-03-28 Insamlad av företaget
    Hey Kiddo fungerar utmärkt för oss. Alltid trevliga och hjälpsamma vid frågor och de har dessutom hittat den bästa barnvakten åt oss!
    Tack Elisabeth för ditt värmande omdöme! Vad roligt ni gillar er barnvakt, det gör oss så glada <3 Hey Kiddo
  • 2022-03-28 Insamlad av företaget
    Så nöjda med underbara Alma som hjälper oss från Hey Kiddo. Pålitliga och hjälpsamma .
    Hej Angelica, Alma är verkligen en fantastisk nanny! Vad roligt att ni trivs tillsammans <3 Hey Kiddo
  • 2022-03-28 Insamlad av företaget
    Vi är mycket nöjda med Hey Kiddo och vår nanny. Vi har anlitat dem länge och är glada över att våra barn är i trygga händer.
    Tack Johan för ditt omdöme! Trygghet är en viktig grund i vår verksamhet <3 Ha en fortsatt fin dag! Hey Kiddo
  • 2022-03-27 Insamlad av företaget
    Vi har fått hjälp från hej kiddo med barnpassning och vi kunde inte vara nöjdare med det! Vår barnvakt har varit väldigt omtänksam och duktig,en intresserad och glad person helt enkelt!
    Hej Kiddo har även hjälpt oss hitta bra balans med schemat som ändras från vecka till vecka. Allt har fungerat smidigt och vi är mycket tacksamma för det!
    Hej Keiti, tack för din fina kommentar! Vi brinner för att förenkla vardagspusslet och göra våra kunder nöjda <3 Ha en fortsatt fin dag! Hey Kiddo
  • 2022-03-24 Insamlad av företaget
    Snabb och smidig hjälp med att hitta en superbra kandidat som vi nu använder varje vecka 🥰
    Hej Anna! Fantastiskt att höra att familjen är nöjd med er nanny <3 Ha en fortsatt fin dag! Hey Kiddo
  • 2022-03-23 Insamlad av företaget
    Vi är väldigt nöjda med vår nanny Charlotta.
    Hej Johan! Vad roligt är att ni trivs med duktiga Charlotta! Hey Kiddo
  • 2022-03-23 Insamlad av företaget
    Vi är jättenöjda med vår nanny Michelle som vi har sedan 4 mån tillbaka. Hon hämtar barnen ca 1 gång per vecka på skola och förskola, går hem och leker med dem och fixar mat. Barnen älskar henne och ser fram emot att hon ska komma. Enkelt att kommunicera med Hey Kiddo och enkelt att betala. Rekommenderas!
    Tack snälla Jessica för ditt omdöme! /Emma på Hey Kiddo Hey Kiddo
  • 2022-03-22 Insamlad av företaget
    Kanon, bra service och de hittade en nanny snabbt!
    Hej Emil! Tack för ditt omdöme! Vi är så glada att ni trivs med er nanny :) Hey Kiddo
  • 2022-03-22 Insamlad av företaget
    Fantastiskt bra bemötande, snabb svarstid och hög flexibilität!
    Rekommenderar starkt!
    Tack Mariya för ditt omdöme! Nöjda kunder gör vårt jobb på Hey Kiddo så mycket roligare! Ha en fortsatt fantastisk dag i vårsolen <3 Hey Kiddo
  • 2022-03-21 Insamlad av företaget
    Bra bemötande, bra kommunikation. Dom alltid svarar snabbt när jag vill ändra på abonnemanget eller liknande. Det har en underbar gäng av nanny's som jobbar åt dem :)
    Tack Linnea för att du tog dig tiden att skriva ett omdöme – det gör oss väldigt glada att höra! Ha en fortsatt fin dag i vårsolen <3 Hey Kiddo