Hjärtsäker – Utbildning som räddar liv

Hjärtsäker – Utbildning som räddar liv

hjartsaker.se
5.0

På Hjärtsäker erbjuder vi de kunskaper och verktyg som varje individ behöver för att kunna agera självsäkert och korrekt vid hjärtstopp. Basen för våra utbildningar ligger i Stockholm, men vi anordnar kurser över hela landet. För att möta dina behov är vi flexibla både vad gäller plats och tid. Vi erbjuder följande utbildningar:...

3 omdömen om Hjärtsäker – Utbildning som räddar liv

Sedan starten hos Reco 2024

Annika H
Skrev om Hjärtsäker – Utbildning som räddar liv

Jag har gått HLR-kursen. Har tänkt många år att gå den. Nu när min arbetsgivare anordnar kurser genom hjärtsäker så tog jag chansen. Det är en bra kurs, mkt praktik och det kändes väldigt bra att få träna mkt på det som sen kan bli verklighet. Bra, pedagogisk lärare. Tycker att alla som har möjlighet ska gå denna kurs.

Maria R
Skrev om Hjärtsäker – Utbildning som räddar liv

HRL utbildningen var väldigt bra med en tydlig instruktör. Väldigt lärorikt

Svar från Hjärtsäker – Utbildning som räddar liv

Hej Maria! Tack för att jag fick förtroendet att utbilda dig och en del av er personal i detta livsviktiga ämne och för att du tagit dig tid att lämna ett positivt omdöme. Jag hoppas att ni aldrig kommer behöva använda era nya kunskaper, men om det skulle krävas - att ni känner er mer motiverade och trygga att påbörja HLR vid ett hjärtstopp! På återseende när det är dags för repetitionsutbildning.

Dzano B
Skrev om Hjärtsäker – Utbildning som räddar liv

Duktig lärare och lärorik utbildning .

Svar från Hjärtsäker – Utbildning som räddar liv

Hej Dzano! Tack för ditt deltagande på utbildningen och att du tagit dig tid att lämna ett positivt omdöme Jag hoppas att du aldrig kommer behöva använda dina nya kunskaper, men om det skulle krävas - att du känner dig mer motiverad och trygg att påbörja HLR vid hjärtstopp!