Utbildningslandslaget AB
Vi på Utbildningslandslaget satsar för framtiden. Vi har just nu flyttat in i våra nya lokaler för våra kunder och oss själva givetvis, men det viktigaste är att våra kunder skall känna en trygghet och att vi är ett Utbildningslandslag som håller toppkvalitet från första samtalet till att ni återkommer igen för en ny utbildning. Vi lyssnar mycket på våra kunder vilka behov dom har och ser till att lösa frågan ni har till oss.
Vi hjälper er att bygga på kompetens och yrkeskunnande med en rad olika utbildningar. Utvecklingen går snabbt och kraven på rätt kunskaper ökar ständigt. Med nya kunskaper blir ni mer attraktiv för dina kunder och ökar tryggheten till era beställare.
Utmärkelser
Läs vad 41 kunder tycker om Utbildningslandslaget AB 2
2021-01-19Insamlad av företaget
Det var rolig att vara där, hon var rolig och duktig på vad hon gör
2020-12-22Insamlad av företaget
Heta Arbeten.
Allt var informativt och bra. Den enda kritik jag kan lägga är att det ibland gick lite fort.
Tack i övrigt.skrev om Heta arbeten (1 dag) en del av Utbildningslandslaget AB -
2020-12-21Insamlad av företaget
Upplägget kanon, instruktören kanon! Kursen i sin helhet kanon, kurs långt kanon
skrev om Mobila arbetsplattformar - Liftutbildning en del av Utbildningslandslaget ABHej Markus! Tack för ditt svar, vi blir glad att ni uppskattar våra utbildningar. God Jul önskar vi dig! Mvh Utbildningslandslaget
2020-12-21Insamlad av företaget
Väldigt bra handledare/ instruktör! Bra upplägg snabbt och lärorikt.
2020-12-20Insamlad av företaget
Fallskydd och Brandfarliga arbeten. Blev väldigt bra bemött och bra genomgående kurser med högt risktänk och bra svar på frågor.
skrev om Heta arbeten (1 dag) en del av Utbildningslandslaget ABHej Alexander! Vi på Utbildningslandslaget uppskattar ditt omdöme om oss, det är viktigt att få hör just ditt intryck av oss. God Jul önskar vi ! Mvh Utbildningslandslaget
2020-12-20Insamlad av företaget
skrev om Fallskydd en del av Utbildningslandslaget AB -
2020-12-14Insamlad av företaget
Bra och lärorik kurs. Proffsiga utbildare. Rekommenderas stark om ni vill gå kurs.
2020-12-14Insamlad av företaget
Superbra genomförd kurs i ställningsbyggnad!
skrev om Ställningsbyggnad en del av Utbildningslandslaget ABHej Leif! Vad kul att höra att ni gillar våra utbildning, det uppskattar vi att få höra av våra deltagare! Ha det gott och god Jul !
Ställningsbyggnad
2020-11-22Insamlad av företaget
Tack så mycket
Jag glad på Utbildning Fallskydd -
2020-11-09Insamlad av företaget
Lika omdöme som den andra kursen . Trevligt bemötande och lärorikt .
2020-11-09Insamlad av företaget
Lärorikt och spännande utbildning . Trevligt bemötande .
skrev om Ställningsbyggnad en del av Utbildningslandslaget AB -
Bra kursledare.
Jag saknade praktisk utbildningskrev om Ställningsbyggnad en del av Utbildningslandslaget AB -
2020-11-06Insamlad av företaget
Bra kursledare som pratade av erfarenhet, inte utefter ”bok”. bra lokaler
2020-10-28Insamlad av företaget
Bra lokaler för utbildningen, trevliga lärare och gött med fika
2020-10-27Insamlad av företaget
Lite väl snabb genomgång, annars va den helt perfekt!
2020-10-26Insamlad av företaget
Fallskydd utbildning, det var helt okej
2020-10-24Insamlad av företaget
Det var lärorikt, trevligt och kul
skrev om Heta arbeten (1 dag) en del av Utbildningslandslaget AB -
2020-10-12Insamlad av företaget
Varmt bemötande från personalen.
kursen var informativ och interaktiv till en nödvändig nivå och uppmuntrade nyfikenhet inom området.
en omfattande kurs kring risker samt utrustningen.Hej Adrian, Vi på Utbildningslandslaget blir glad av era kommentarer att vi levererar det vi står för. Kunskap är inte tungt att bära på :-) Mvh Utbildningslandslaget
2020-10-08Insamlad av företaget
Mobila arbetsplattformar
Kursen var bra och läraren var helt ok.(Carina)
Mer praktik vore bra. Inte köra men säkerhetstänk och hur man hanterar nödsänkning av liftarna.
Mvh
Dan kiby
0700 818 207skrev om Mobila arbetsplattformar - Liftutbildning en del av Utbildningslandslaget AB -
2020-10-05Insamlad av företaget
Heta arbeten kurs. Det blev fel första tillfället. Företaget dök inte upp, blev miss i bokningen. Bemötandet var helt ok. Trevlig föreläsare.
Den var lätt p g a vi har bra erfarenhet i gruppen.
Helt ok kurs. Vi har stor erfarenhet i gruppen så det kan ibland kännas som återupprepningar.skrev om Heta arbeten (1 dag) en del av Utbildningslandslaget AB -
2020-09-28Insamlad av företaget
Riktigt bra utbildning. Alla utbildningar från utbildningslandslaget är riktigt bra.
skrev om Mobila arbetsplattformar - Liftutbildning en del av Utbildningslandslaget ABTack Toni Det glädjer oss att ni är nöjd med utbildningen hos oss, det är viktigt att ni som deltagare/företagare är nöjda med oss! Mvh Utbildningslandslaget
2020-09-26Insamlad av företaget
Mycket bra! Trevlig personal, bra lokaler.
skrev om Mobila arbetsplattformar - Liftutbildning en del av Utbildningslandslaget ABHej Ossi ! Vad roligt att ni tycker det om oss på Utbildningslandslaget! Ni är välkommen tillbaka även på andra utbildningar om ni behöver det. Mvh Utbildningslandslaget
2020-09-15Insamlad av företaget
Kursen var givande och lärorikt, väldigt gott bemötande som förväntat.
Kursdagen gick som planerat och vi fick fylla på med den kompetensen vi saknat.skrev om Heta arbeten (1 dag) en del av Utbildningslandslaget ABTack Hany ! Det glädjer oss när vi får kommentarer från er deltagare, vi hoppas att ni kanske kommer på fler av våra utbildningar framöver? MVH Utbildningslandslaget
2020-09-14Insamlad av företaget
Heta / brandfarliga arbeten. Utmärkt bemötande!
skrev om Heta arbeten (1 dag) en del av Utbildningslandslaget ABHej Christoffer! Tack för att du gillade vår utbildning hos oss på Utbildningslandslaget :-)
2020-09-13Insamlad av företaget
Instruktören kom 20 min sent. Men det gjorde inget. Jag tyckte det var tråkigt att vi inte fick någon frukost Kl 07.00, utan den kom kl 08.30 vid första rasten. Kursen Är bra för att man behöver att uppdatera sig kring risker och konsekvenser om en brand någon gång skulle hända. Lunchen tycker jag att man kan äta tillsammans med kurs ledaren för då kan man ventilera lite frågor som man vill ställa till henne.
Mvh Jimmyskrev om Heta arbeten (1 dag) en del av Utbildningslandslaget ABHej Jimmy, Det var inte bra att utbildaren var 20 min sen, det skall vi ta upp på nästa möte. Vi uppskattar att ni talar om för oss vad vi kan förbättra oss på framöver. Välkommen tillbaka på nästa utbildning hos oss på Utbildningslandslaget.
2020-09-13Insamlad av företaget
Det var en fantastiskt utbildning bra bemötande och skitbra utbildning
skrev om Heta arbeten (1 dag) en del av Utbildningslandslaget ABTack Hüseyin! Det är roligt att vi får kommentarer från er deltagare på våra utbildningar !! Ni är välkommen tillbaka på våra andra utbildningar om ni behöver fler :-) Mvh Utbildningslandslaget
2020-09-05Insamlad av företaget
Det är mycket viktigt att känna till riskerna och den omsorg som måste vidtas för att arbeta i höjder. Kursen är mycket bra. Tack
skrev om Fallskydd en del av Utbildningslandslaget AB -
2020-09-03Insamlad av företaget
Mycket bransch läorikt tack ycket
Hej Dodou! Vi blir glad att vi kan ge er en bra utbildning, ni är välkomna igen att höra av er till oss och rekommendera gärna andra som ni känner till oss på Utbildningslandslaget.
2020-08-31Insamlad av företaget
-Sax lyft utbildning
-Trevligt
-Lär mig mer om säkerhet och hur man använder sax lyft.
ja företag visade och berättade om allt .
Det var bra man lärde sig nya saker och precis när man är ny på branschen som man jobbar med .skrev om Mobila arbetsplattformar - Liftutbildning en del av Utbildningslandslaget ABHej Leila! Va roligt att höra från dig och att ni har lärt er mycket mer om säkerheten runt liftutbildningen vår. // Utbildningslandslaget
2020-08-16Insamlad av företaget
Bra bemötande
Bra uppstyrt
Mycket nöjd med det helaskrev om Mobila arbetsplattformar - Liftutbildning en del av Utbildningslandslaget AB -
2020-08-16Insamlad av företaget
Bra bemötande
Bra uppstyrt
Mycket nöjd med det helaTjena Simon, Vi på Utbildningslandslaget vill ge det bästa till våra deltagare, det betyder mycket för oss att ni ger ett omdöme. Välkommen tillbaka om det är något mer vi kan hjälp er med!
2020-08-15Insamlad av företaget
Allt det är bra
Mvh. Ramiro Aguayoskrev om Asbestsanering en del av Utbildningslandslaget AB -
2020-08-13Insamlad av företaget
Bra läroplan, bra utbildare. Lättförståeligt.
skrev om Asbestsanering en del av Utbildningslandslaget ABHej Lars, Tack för ditt omdöme om oss på Utbildningslandslaget. Vi hoppas att hela ert gäng också tycker lika :-)
Asbestsanering
2020-03-20Insamlad av företaget
Jag tycker att ,Jag hade den hjälpen jag behövde och upplevelser var oerhört bra .Tack på förhand
skrev om Utbildningslandslaget ABHej Sam! Tackar ödmjukast för ditt svar! Trevlig helg önskar vi på Utbildningslandslaget
2020-03-19Insamlad av företaget
Vi har behövt utbildningar med kort varsel och då har utbildningslandslaget ordnar extra kurstillfällen för oss.
Bra Jobbat!
Mvh// TWS Grund & Mark ABskrev om Utbildningslandslaget AB -
2020-03-17Insamlad av företaget
# Truckutbildning för ledstaplare
# Väl bemött i telefonen inför utbildningarna. Väldig bra utbildning, all min personal klarade den.
# Väldigt kompetent utbildare.
# Kommer garanterat anlita er igen framöver.skrev om Utbildningslandslaget ABHej Christian! Vad glad vi blir att höra av er och det omdömet ni givit oss på Utbildningslandslaget. Vi ser framemot att ni kommer tillbaka till oss. Mvh Utbildningslandslaget
2020-03-16Insamlad av företaget
Det var en bra kurs vi lärde oss mycket man fick den informationen va ute efter vi blev bemötta på ett trevligt och professionellt sätt
Mvh Stefanskrev om Utbildningslandslaget ABHej Stefan! Tackar för ditt omdöme. Roligt att du blev så nöjd och vi hoppas att vi får se dig snart igen. // Utbildningslandslaget
2020-03-15Insamlad av företaget
Som vanligt med snabbkurser så kommer man inte ihåg innehållet dagen efter med systemet kräver certifikat och godkänner systemet så vi är bara glada att det gick fort
skrev om Utbildningslandslaget ABTack för ditt svar Fredrik ! Det är bara att ringa oss om ni undrar något från Utbildningen som ni var på.
2020-03-14Insamlad av företaget
Hej det jag Raban jag studerar på Hermods kurs 3c och jag skulle försätter ett svetsre utbildning hur ni kan hjälpa mig🙏
skrev om Utbildningslandslaget AB -
2020-03-13Insamlad av företaget
Brandfarliga arbeten,
Nöjd med kursen.
Väl bemött av kursledare.skrev om Utbildningslandslaget ABHej Rasmus! Tack för ditt omdöme. Trevlig helg önskar Utbildningslandslaget!
2020-03-13Insamlad av företaget
Jag var där och gjorde 3 olika kurs (säkra lift, fall skydd och mobila arbetsplataformer). Jag hade ingen förväntningar, måste säga att instruktör var väldigt bra, trevligt och med mycket erfarenhet märkte jag. Jag vill vara tacka er.
skrev om Utbildningslandslaget AB