Bra lärare med bra upplägg så alla förstår. Kan mycket väl rekommenderas.
77 omdömen om Asbestsanering
Bra kursledare, bra upplägg på kursen och intressant och viktigt ämne
Hej Gabriella! Va kul att Haninge bostäder genomförde denna utbildning med oss, och det är jag som ligger bakom denna utbildning åt er Mr Ken, extra kul att just du var med också :-) Trevlig helg och hälsa din man från Tullinge gänget! God jul.
Bra information och tydligt. Många upprepningar och kursen hade kunnat vara iaf 1 h kortare med tanke på innehållet, tempot och alla upprepningar.
Jag tänker den kursen är på riktigt viktig,, jättebra information till mig och alla kamrater jobbar i bygget
Bra kursledare, schyssta lokaler. Rekommenderas
Lite långtråkigt. Skulle lika gärna varit interaktivt då det ej uppstår så mycket frågor utan mer korv matning.
Första delen va lite seg men den som handlade om asbest va intressant
Jag blev bemött på ett professionellt, respektfullt och välkomnande sätt. Instruktören var tydlig, engagerad och tog sig tid att svara på frågor. Det skapade en trygg och seriös känsla genom hela utbildningen. Jag förväntade mig en tydlig. Jag deltog i en asbestutbildning och är mycket nöjd med upplägget och kvaliteten på genomförandet
Beskrivs som positiv, med en "toppkvalitet" från första samtalet. det är den praktisk, tydlig och ger konkreta resultat. Kvalitet och anpassning: Utbildningarna följer branschens krav och anpassas efter unika behov. Utbildning av asbest!
Fick ett bra och trevligt bemötande från första samtalet till sista dagen på kursen. Erfaren och kunnig instruktör.