Hjortens Värmepumpar

4.9

14 omdömen om Hjortens Värmepumpar

Philip Stefan H
Skrev om Hjortens Värmepumpar

Anders hjälpte oss och satte in en luftvärmepump av märket Daikin hos oss för 3år sedan. Den har fungerat fantastiskt bra och vi har sänkt elförbrukningen avsevärt. Allt gick smidigt och valet av värmepump med Anders rådgivning var enkelt. Rekommenderas varmt!

Jan Erik Lennart P
Skrev om Hjortens Värmepumpar

Anders installerade en luftvärmepump fantastiskt snabbt och snyggt i vårt garage/verkstad här i Ljungskile. Jättenöjda. Vilken skillnad - nu kan vi jobba här hela året om! Kajsa & Jan-Erik

Björn R
Skrev om Hjortens Värmepumpar

Ägare Anders Hjort, med kollega Hampus, är oerhört trevliga, serviceminded och professionella! Vi har installerat två luftvärmepumpar av Hjortens Värmepumpar och tvekar inte att använda dem igen. Ena nya pumpen hade fel från producenten, vilket var irriterande men Anders och Hampus var mycket noga med att allt skulle fungera så de beställde uppdateringar och kom tillbaka vid upprepade tillfällen för att tillse att allt blev bra. Rekommenderas!

Karl Magnus S
Skrev om Hjortens Värmepumpar

Jag fick en fantastiskt snygg installation samt både tips om inställningar och underhåll av min nya värmepump. Anders gav ett mycket kunnig och professionell intryck och jag kan starkt rekommendera Hjortens värmepumpar.

Nils Ingmar S
Skrev om Hjortens Värmepumpar

Det var länge sedan jag fick så personlig hjälp av en serviceman. Anders var verkligen tillmötesgående och inlyssnande. Han kom med superbra idéer och förslag och jag kunde inte ha blivit nöjdare med resultatet. Finns inte en chans i världen att jag ringer någon annan nästa gång jag behöver hjälp med värmepumpar. Rekommenderas starkt!

Anders H
Skrev om Hjortens Värmepumpar

Bra service! Hjälper även till med support så att jag får ut bästa möjliga effekt av pumpen!

Jan-ola N
Skrev om Hjortens Värmepumpar

Tack för bra tips och råd plus fantastik installation i mitt garage, där det nu alltid är varmt och torrt när man ska mecka..

Robin B
Skrev om Hjortens Värmepumpar

Snabb och proffsig service! God erfarenhet och snygg installation. Mycket nöjd.

Karl Anders A
Skrev om Hjortens Värmepumpar

Bra samtal och service runt affären

thomas ä
Skrev om Hjortens Värmepumpar

Min elförbrukning har halverats, och innemiljön är helt fantastisk. Montören gjorde ett mycket professionellt och snyggt jobb, till ett bra pris. Jag kan rekommendera Hjortens Värmepumpar till alla som vill förbättra både miljö och ekonomi.

Egon H
Skrev om Hjortens Värmepumpar

Jag köpte 3 st luft luft värmepumpar och fick det monterat Mycket bra bemötande samt kunnig Bästa köpet jag har gjort med sänkta elkostnader

Anders B
Skrev om Hjortens Värmepumpar

Snabb och smidig installation och riktigt skön värme i stugan nu!

Bjarne B
Skrev om Hjortens Värmepumpar

Duktig och kunnig. Bra konsultation innan installation, bra installation och bra support vid frågor och funderingar på anläggningen.

Fredrik B
Skrev om Hjortens Värmepumpar

Fint bemötande, klockren vägledning och jobbar med kvalitetspumpar.