Hayotulla visade på otroligt professionalism. Alltid i tid och lyhörd för sina kunders önskemål. Hayotulla lade också mycket vikt vid att städa undan efter sig i slutet av varje dag, något som jag personligen uppskattade väldigt mycket när man bor i lägenheten medan det pågår större renovering. Jag kan inte annat än att rekommendera HMR.
4 omdömen om HMR
Svar från HMR
Hej Leo , Tack för din uppmärksamhet !
HMR
Hayotulla renoverade vårt badrum och vi blev jättenöjda! Det blev väldigt fint och klart inom utsatt tid. Hayotulla är hårt arbetande, kunnig och pålitlig. Rekommenderas!
HMR
Vi kan varmt rekommendera Hayotulla för din kommande badrumsrenovering! Hayotulla är noggrann, kunnig och vet vad han gör. I vårt badrum finns inga ojämnheter i kakel och fogar och grundarbetet är mycket gediget gjort. Hayotulla är en skicklig hantverkare med blick för lösningar.
HMR
Hayotulla på HMR bygg är den bästa hantverkaren vi nånsin anlitat. Noggrann, extremt skicklig, hårt arbetande. Väldigt proffsig. Vårt badrum blev fantastiskt fint, tack vare Hayotulla. Vi ger honom våra varmaste rekommendationer!