Holland Hair Södermalm

Holland Hair Södermalm

Ring 08-555 535 00 www.hollandhair.se
3.7

Hos oss möter Du frisörer med kunskap, känsla och engagemang. För att tillgodose dina behov och önskemål ser vi alltid till att lägga stor vikt vid konsultationen för att få frisyr och färgsättning att stämma med önskningar, livsstil och personlighet.

15 omdömen om Holland Hair Södermalm

ANN-CHARLOTTE P
Skrev om Holland Hair south

I somras bokar jag tid och förklarar vad jag vill med klipp och färg. Gör detta vid fysiskt besök. Jag berättar för Tania vad jag vill och tydligt vad jag inte vill. Min hårfärg blev allt annat en det jag bad om. Det blev precis som jag tydligt sa att jag inte vill ha. Jag ska få det åtgärdat., Tania försöker sig på vid återbesöket att minska det dåliga resultatet. Lyckades ej. Jag har mailat men salongen vägrar svara. De erbjuder inte ens återbetalning. De bet inte ens om ursäkt. I samband med första besöket så tog...

Creative Headz Scheelegatan
4.8/5 i betyg av 126 omdömen 4.8 av 126 omdömen
Badge2023

Otroligt lyhörd, kunnig och trevlig! Rekommenderar Catta till precis alla som behöver en fantastiskt duktig frisör💛

Sofia N
Skrev om Holland Hair south

Gjorde en rakpermanent/opti smooth heat på Hollandhair i somras. Innan behandlingen talade jag med ansvarig som utlovade ett ”drömhår” och som inte tyckte att en provslinga var nödvändig att göra då mitt hår endast var lätt tonat och i god kondition. Hon konsulterade alltså mig via telefon. Resultatet blev allt annat än ett ”drömhår”. Platt och helt livlöst, otroligt frissigt och allt annat än vad som utlovades. Har försökt få kontakt med ansvarig i efterhand men hon återkommer aldrig. Behandlingen kostade mig över...

Linnea W
Skrev om Holland Hair south

Går hos Elin på 92:an och är såååå nöjd. Fina lokaler, man får alltid kaffe och mörk choklad. Och hon är väldigt lyhörd och säger ärligt vad jag skulle vara snygg i och inte! Har värvat flera vänner som berömt mitt hår och velat ha samma frisör som jag. Både jag och min pojkvän går till samma frisör!

Sponsor
O Frisör
5.0/5 i betyg av 81 omdömen 5.0 av 81 omdömen
Badge2020

Otroligt bra frisör! Jag rekommenderar varmt!!

Pia J

Linda W
Skrev om Holland Hair south

Bra service, bra öppettider, lyhörd frisör (Hanna) som ger rekommendationer om vad som passar.

Bangerhead Studio
4.9/5 i betyg av 932 omdömen 4.9 av 932 omdömen
BadgeFiveYears

Hur ska jag sammanfatta denna kvinna, i hennes stol är jag som gladast! Hon är duktig som få, håret mår bäst och kunden är alltid i fokus. E

Emma K
Skrev om Holland Hair south

Trevligt, är nöjd med klippning och sling. Bra service

Magnus E
Skrev om Holland Hair south

Proffessionella, bra att de håller tiden

Creative Headz Sankt Eriksgatan
4.5/5 i betyg av 123 omdömen 4.5 av 123 omdömen
Badge2023

Mitt andra besök hos Creative Headz på St:Eriksgatan där jag båda gånger gick från långt hår till pixie cut och är supernöjd ✨ Fantastisk ly

Mona R
Skrev om Holland Hair south

Blev omhändertagen av proffesionella personer och man kände sig hemma där första gången. trevlig personal och härliga ljusa fina lokaler med BRA musik i lugnande tempo så man kan koppla av. Dryck fanns att tillgå. Bra service!

Nikke L gillar detta
Helena
Skrev om Holland Hair south

Jag tycker att frisörerna på Holland Hair är mycket duktiga och trevliga!

Creative Headz Hornsgatan
4.8/5 i betyg av 226 omdömen 4.8 av 226 omdömen
Badge2023

Jess is good at communicating her thoughts and what the process will entail and what the probable total cost will be before starting. She is

Marcus S

Yiassou B
Skrev om Holland Hair south

Har gått dit i flera år nu. Var halvnöjd med min första frisör, men sedan hittade jag Stina! Hon vet presic hur jag vill ha mitt hår och gör det bra. Alla är trevliga. Gillar huvudmassagen under schamponeringen! Toppen att kunna boka tid på nätet! Rekommenderas varmt!

Monas Klippotek
4.8/5 i betyg av 163 omdömen 4.8 av 163 omdömen
BadgeFourYears

Mona är en otroligt professionell och skicklig frisör. Hon kommer med egna synpunkter och förslag på vad som passar mig bäst. Hon lyssna

Pia L
Skrev om Holland Hair south

Har provat 4 olika frisörer på Holland Hair och alltid varit nöjd med resultatet, både vad gäller färg och klippning! Har till och med värvat en del vänner som efter att ha sett mitt hår frågat vart jag går och klipper mig, det om något är väl ett bra betyg!

Helena G
Skrev om Holland Hair south

Holland Hair har duktiga frisörer! Jag började gå dit när mitt hår var helt förstört av olika produkter & frisörer. Efter det har jag alltid gått dit! Jag har bytt frisyrer och färger och alltid varit lika nöjd! Proffs!

Creative Headz Regeringsgatan
4.7/5 i betyg av 174 omdömen 4.7 av 174 omdömen
Badge2023

Ett lyhört och proffesionellt bemötande för kundens önskan samtidigt som Angie ger inputs på ett fantastiskt sätt hur man kan klippa, färga

Åsa
Skrev om Holland Hair south

Jätteduktiga & trevliga frisörer som verkligen vet vad de gör! Enormt duktiga på färg & slingor. Bäst i stan!

Madelene R
Skrev om Holland Hair south

Jag vände mig hit för att få hjälp med mitt hår som redan var förstört av en tidigare frisör som skulle slinga det. Tjejen som svarade i telefonen på Holland Hair när jag skulle boka tid sa att jag skulle få hjälp av den frisören som var bäst på färg och slingor hos dom och att det inte skulle bli några problem så jag bokade en tid! När jag kom dit berättade frisören vad hon skulle göra med håret och eftersom jag inte är frisör själv så förväntade jag mig att det skulle bli super bra. Eller åtminstonde att det skulle bli...

Ib I gillar detta
WAU Jakobsbergsplatsen
4.8/5 i betyg av 886 omdömen 4.8 av 886 omdömen
BadgeEightYears

Fantastisk salong på alla sätt. Blir alltid sedd och fint bemött. Salongen sprider en härlig stämning där alla pratar med varandra både fris