Holland Hair Stockholm

www.hollandhair.se
  • BadgeTwoYears
4.7
Call 08-555 535 00 Share

Välkommen till Holland Hair! Vi har en salong i Stockholm, på sköna Södermalm.. Vi står för kvalitet, kunskap, kreativitet och service sedan 1988 och erbjuder allt inom hårvård. Vi erbjuder klippning och färgning till kunder i alla åldrar. Vi erbjuder även keratinbehandlingar och insättning av extensions. Hos oss ingår alltid...

363 omdömen om Holland Hair Stockholm

Sedan starten hos Reco 2011

Marianne V
Wrote about Holland Hair Stockholm

Väl bemött, kunnig frisör som klarar mitt tunna hår.

Charlotte G

................................

Peter C
Wrote about Holland Hair Stockholm

Bra bemötande, lugn och trivsam miljö. Givetvis en professionell frisör som lyssnar på mina idéer och önskemål.

Anna S
Wrote about Holland Hair Stockholm

Jag köpte en vanlig klippning. Jag blev bemött vänligt och hon som klippte mig var duktig. Även massagestol och kaffe. Det uppskattas!

Gabriella B
Wrote about Holland Hair Stockholm

Bra konsultation kring frisyr och väldigt nöjd med klippningen

Pia K
Wrote about Holland Hair Stockholm

Mycket duktig trainee som klippte, blev bättre än när färdigutbildadade frisörer hos andra frisersalonger klippt.

Annika F
Wrote about Holland Hair Stockholm

Bästa färgexpertisen på Södermalm!

Maria M
Wrote about Holland Hair Stockholm

Tania är väldigt duktig på färg och ge råd. 👍

Carolin F
Wrote about Holland Hair Stockholm

Trogen kund sedan ~10 år tillbaka. Alltid nöjd efter mitt besök hos Christina :)

Anna H
Wrote about Holland Hair Stockholm

Jag är supernöjd med Holland hair. Jag har gått dit i många år för slingor och jag blir aldrig missnöjd. Önskade dock att salongen i Vasastan fanns kvar då jag bor nordväst om stan. Dock värt det att åka till söder! Mvh Anna

Anna W
Wrote about Holland Hair Stockholm

Jag har alltid blivit bemött med respekt och fått full uppmärksamhet på Holland Hair Stockholm. Jag låter Filippa sköta mitt hår sedan snart två år. Hon är mycket kunnig om allt som gäller hår och svarar på mina frågor. När vi bestämt om färgning, klippning och skötsel av håret, lutar jag mig lugnt tillbaka och låter mig bli ompysslad, för jag litar till hundra procent på Filippas skicklighet. Resultatet överträffar alltid mina förväntningar. När jag fått mitt hår gjort har mina vänner gett mig kommentarer som ”snyggt”,...

Amanda V
Wrote about Holland Hair Stockholm

De tar ofta mer cm än det jag sagt.

Svar från Holland Hair Stockholm

Hej Amanda, tack för din feedback. Det är aldrig vår mening att klippa mer än överenskommet och vi beklagar att det inte blivit som du tänkt dig. Vi hoppas att vi får förtroendet att göra dig nöjd nästa gång. Vänligen, Julia på Holland Hair

Eva L

Fint bemötande. Jätte duktig frisör Tania

Jennie T
Wrote about Holland Hair Stockholm

Hej, Jag är så nöjd med min upplevelse! Gick in till Filippa för första ggn med ett par bilder och berättade om mina erfarenheter med tidigare liknande klippningar (från långt till relativt kort och lugg) och hon frågade, funderade och klippte. Vi kände av tillsammans och hon justerade därefter. Blev så fantastiskt bra! Tusen tack Filippa!!

Irene G
Wrote about Holland Hair Stockholm

Klippning, snabb, bra och trevligt bemötande.

Elin S

Kunnig personal. Jag blev jättenöjd. Aldrig blivit så nöjd

Carina Ö
Wrote about Holland Hair Stockholm

Mycket bra mottagande och kunnig frisör.

Lis N
Wrote about Holland Hair Stockholm

Fantastiskt! Elev Julia o handledare Filippa var ett mycket kunnigt Super team - stort varmt tack ❤️

Gisela L
Wrote about Holland Hair Stockholm

Duktig och inlyssnande frisör.

Ilona M
Wrote about Holland Hair Stockholm

Har gått till Tania i många år och hon är helt enkelt bäst! Lyhörd, professionell och mycket kunnig i både klipp och färg!

Sara L
Wrote about Holland Hair Stockholm

Super nöjd! Trevligt bemötande! Kunnig frisör! Bra hjälp med förklaring ang behandling för håret för hemmavård!

Susanna Ö
Wrote about Holland Hair Stockholm

Jättenöjd, Tania gjorde ett jättebra jobb Rekommenderar verkligen Tania och Holland Hair

Pia C
Wrote about Holland Hair Stockholm

Alltid supernöjd efter besök på Holland hair!

Susanna H
Wrote about Holland Hair Stockholm

Proffsigt och massagen när jag får håret tvättat är både avkopplande och härlig. Extra plus för väldigt god cappocina med fint skum. alltid nöjd

Mona B
Wrote about Holland Hair Stockholm

Lätt att få en tid och trevligt bemötande Jag blev jättenöjd med klippningen av Philippa första gången Andra gången blev jag också nöjd även om jag bara tog topparna Det ända som inte kändes bra andra gången var priset på 725 kr med pensionärsrabatt!

Åsa B
Wrote about Holland Hair Stockholm

Duktig frisör, behaglig salong som ligger centralt. Rekommenderar!

Anne C
Wrote about Holland Hair Stockholm

Toppen! Proffsigt och trevligt.

Kristina E

Skönt och bra med tidig tid kl 8 Välklippt Bra att kunna välja tyst klippning

Solveig N
Wrote about Holland Hair Stockholm

Trevliga och kunniga frisörer. Ger förslag om lämplig frisyr Till ansiktsform och hårkvalite. Skön tvätt och huvudmassage ingår.

Barbro J
Wrote about Holland Hair Stockholm

Så trevliga kunniga mycket nöjd med behandlingen

Hillevi M
Wrote about Holland Hair Stockholm

Det var förstagången jag kom till Söder salongen. Följde med min frisör Anna. Jag färgade och klippte och är supernöjd. Trevlig inredning.

Amanda B
Wrote about Holland Hair Stockholm

Bästa stället, man blir så omhändertagen. Familjärt och snäll personal. Och de gör ett väldigt bra jobb också, alla.

Sofia E
Wrote about Holland Hair Stockholm

Klippte en ny frisyr hos Tania. Från långt till kort. Jag blev så nöjd! Kan vart rekommendera Tania.

Mona M
Wrote about Holland Hair Stockholm

Man blir alltid trevligt bemött när man kliver in. Christina lyssnar på mig hur jag vill bli klippt. Har aldrig blivit besviken. Det var länge sen jag köpte någon produkt och man blir inte påtvingad någon heller, vilket är bra.

Helen H
Wrote about Holland Hair Stockholm

Har klippt mig hos Marina i över 30 år, bästa frisören. Prövat massor med olika frisyrer och färger alltid lika nöjd.

Albertina K
Wrote about Holland Hair Stockholm

Supernöjd med håret och den fantastiska servicen.

Birgitta W
Wrote about Holland Hair Stockholm

Proffsigt mycket duktiga dessutom trevliga

Carina B
Wrote about Holland Hair Stockholm

Alltid proffsigt och trevligt bemötande. Blir alltid nöjd! Kan alltid diskutera hur jag vill ha det och får bra tips.

Jenny O
Wrote about Holland Hair Stockholm

Filippa var lösningsorienterad och en trollkonstnär för att uppfylla dotterns önskemål! Så bra!

Asil K
Wrote about Holland Hair Stockholm

Allt var toppen Bemötandet, behandlingen,till och med enkelt att hitta. Rekommenderar starkt!

Maria-Louise B
Wrote about Holland Hair Stockholm

Jag har fått mitt hår fixat hos Holland Hair i flera år nu och alltid gått nöjd därifrån.Trevlig,mycket kunnig personal och fin miljö, inget slammer och dessutom fin musik på lagom volym. Rekommenderar verkligen Holland Hair!

Pernilla L
Wrote about Holland Hair Stockholm

Lugn och fin miljö. Mjuka omhändertagande händer. Kände mig väl sedd och trygg i kunnig personal.

Anna-clara H
Wrote about Holland Hair Stockholm

Noggrann och vänlig frisör. Nöjde med resultatet.

Christian J

Bästa Trevlig personal Proffsigt Hel nöjd med min frisyr

Sara B
Wrote about Holland Hair Stockholm

Anna är en trevlig och skicklig frisör som jag gärna bokar. Blir alltid nöjd.

Jonina G
Wrote about Holland Hair Stockholm

Proffsig och trevlig frisör. Mycket nöjd med resultatet.

Elisabeth T
Wrote about Holland Hair Stockholm

Utmärkt, trevligt och proffsigt.

Elisabeth S
Wrote about Holland Hair Stockholm

Alltid proffsigt och trevligt bemötande.

Inger Margareta P
Wrote about Holland Hair Stockholm

Trevlig, kunnig frisör. Nöjd med resultatet.

Eva E
Wrote about Holland Hair Stockholm

Proffsig färgning och klippning.