Hot Help

Hot Help

hothelp.se
  • BadgeSixYears
Omdömen totalt
613
Snittbetyg
4.8

Om företaget

Både i företaget och hemma är det viktigt att få hjälp snabbt när problem uppstår. Ett telefonsamtal eller mejl till Hot Help räcker för att vi skall komma, och på plats hitta en lösning. Kan problemet avhjälpas direkt, så fixar vi det. Behövs en långsiktig lösning så ger vi förslag på t ex inköp av ny utrustning eller programvara.... 

Skriv ett omdöme

613 omdömen om Hot Help

Sedan starten hos Reco 2019

Visar 613 omdömen med 4.8 i snittbetyg
Arita H
Skrev om Hot Help

Vi fick hjälp med vårt internet. Den bästa hjälp jag har fått. Suverän kille snabb o vänlig.

Christer C
Skrev om Hot Help

Snabb, kunnig och trevlig hjälp!

Mattias L
Skrev om Hot Help

Otroligt! Jag ringde för att ställa en snabb fråga och en halvtimme senare hade Hot Help skickat ut någon. Mycket kunnig och hjälpsam! Tack tack tack tack!!!

Svar från Hot Help

Hej Mattias! Kul att du uppskattar att vi kunde hjälp dig snabbt. Om din dator krånglar i framtiden är du välkommen att höra av dig. Vi är beredda att bistå dig igen.

Karl T
Skrev om Hot Help

Snabbt och proffsigt utfört. bra information och tips.

Svar från Hot Help

Hej Karl! Vi är glada att vi fick förtroendet att hjälpa dig. Tack för ditt positiva omdöme här på reco.se. Du är alltid välkommen åter vid behov av teknisk hjälp.

Lars S
Skrev om Hot Help

De svarade snabbt i telefon. Föreslog en tekniker på min adress samma dag. Det passade inte min planering så vi bokade in dagen efter utan problem. Tekniken dök upp exakt på överenskommen tid. Felsökte, hittar du felet Och installerade ny server trots krångliga installationsproblem. Allt klart på under 1 timme. Ovanligt bra service. Rekommenderas varmt.

Svar från Hot Help

Hej Lars! Det var trevligt att få hjälpa dig. Vi tackar och bockar för ditt omdöme om Hot Help och för de fem poäng vi fått av dig. Vi hjälper dig gärna igen om teknikkrångel uppstår igen.

Jannet A
Skrev om Hot Help

Allting var super bra och vi köpte data inställning

Svar från Hot Help

Hej Jannet! Så trevligt att få veta att du är en nöjd kund. Vi tackar för dina positiva ord och önskar dig välkommen åter om tekniken krånglar framöver.

Olle A
Skrev om Hot Help

Toppen ! Toppen ! Toppen ! Toppen ! Toppen ! Toppen ! Toppen ! Toppen ! Toppen ! Toppen ! Toppen ! Toppen ! Toppen ! Toppen ! Toppen ! Nu är det mer. Än 30?

Svar från Hot Help

Hej Olle! Det var toppen att läsa ditt omdöme. Vi tackar för att du ger Hot Help fem poäng och önskar dig ett trevligt nationaldagsfirande imorgon. Välkommen åter när du behöver mer teknikhjälp.

Dackeby A
Skrev om Hot Help

Fick tips om Anton Broms på Hot Help av en vän som har fått hjälp av honom tidigare och på hennes företag var de väldigt nöjda för att han hjälpt dem med lite allt möjligt och inget kändes för för litet problem vilket är skönt när man är egenföretagare utan ITavdelning. Jag har en ny dator och för första gången hade jag installerat mina program själv i den och jag behövde hjälp att gå igenom så att det nya Office-paketet funkade som det skulle, installera drivrutiner för mina skrivare och hitta förslag på tillbehör som jag... 

Svar från Hot Help

Hej A Dackeby! Tack för din utförliga beskrivning av hur du upplevt dina kontakter med Hot Help. Det är trevligt att läsa att du uppskattade vår tekniker Antons insats. Du är välkommen igen om du får fler teknikproblem framöver.

Claes P
Skrev om Hot Help

Helt suverän och proffsig support på min strulande PC. Ringde torsdag eftermiddag och redan nästa förmiddag stod en vänlig grabb och plingade på dörren! En timme senare var både dator och laserskrivare fixade! Rekommenderar Hot Help varmt!

Svar från Hot Help

Hej Claes! Det var trevligt att läsa ditt positiva omdöme om Hot Help och vår tekniker. Om datorn eller annan teknik krånglar, då kommer vi gärna och hjälper dig igen.

Sophia G
Skrev om Hot Help

Hot Help är utmärkta, de är mycket kunniga, trevliga och har löst alla mina IT problem snabbt. De är lika bra med datorn, som med mobilen. Rekommenderas varmt!

Svar från Hot Help

Hej Sophia! Det är trevligt att ha dig som återkommande kund när du får problem med tekniken. Vi tackar för dina berömmande ord och för att du ger Hot Help fem poäng.

Berit W
Skrev om Hot Help

Mycket bra, pedagogiska, kunniga och snabba, tusen tack. Gillar också att ni stöder barncancerfonden. Med vänlig hälsninig Berit Wenngren

Svar från Hot Help

Hej Berit! Vi tackar för förtroendet att få hjälpa dig. Det gör vi gärna igen om du får problem med tekniken. Tack för att du ger Hot Help fem poäng.

Leif L
Skrev om Hot Help

Jag hade problem med installation av en NAS. Efter att ha kontaktat Ho Help fick jag dagen efter hjälp av en mycket kompetent tekniker. Jag är mycket nöjd och kommer att kontakta dem igen om jag får problem.

Svar från Hot Help

Hej Leif! Trevligt att läsa ditt positiva omdöme om den hjälp du fick med din NAS. Vi tackar för att du ger Hot Help maxpoäng. Du är välkommen åter om du får nya teknikproblem.

Jonzon H
Skrev om Hot Help

Kompetent hjälp. Duktig kille som gjorde jobbet och dessutom kunde förklara problem och åtgärder på ett begripligt sätt. Det tog några timmar men färre än jag befarat.

Svar från Hot Help

Hej Jonzon! Vad trevligt att få ta del av hur du upplevde Hot Help och teknikern som hjälpte dig. Vi tackar för ditt positiva omdöme och låter dig veta at vi gärna hjälper dig igen.

Jean-Pierre B

Jag fick hjälp direkt och fått bra service. Rekommenderas mest! 👍👍👍

Svar från Hot Help

Hej Jean-Pierre! Det är trevligt att se att du är en nöjd kund. Vi tackar för ditt positiva omdöme här på reco.se och önskar dig välkommen åter som kund.

Kenth D
Skrev om Hot Help

Kom snabbt och avhjälpte det akuta problemet samt hjälpte mig med andra problem som handlade om säkerhetsinställningar. Jag är supernöjd. Snabbt, kunnigt och trevligt bemötande.

Svar från Hot Help

Hej Kenth! Vi tar tacksamt emot dina fina ord om Hot Help. Kul att vi kunde hjälpa dig så vi har en nöjd kund. Stort tack för att du ger oss maxpoäng.

Lennart H
Skrev om Hot Help

Bra hjälp. En kunnig man hjälpte med datorproblemen.

Svar från Hot Help

Hej Lennart! Vi uppskattar ditt positiva omdöme om Hot Help här på reco.se. Stort tack för fem poäng. Vi välkomnar dig åter om du behöver hjälp i framtiden.

Margaretha K

Jättebra, han förstod direkt vad vi behövde hjälp med!

Svar från Hot Help

Hej Mararetha! Kul att se ditt positiva omdöme och att du ger Hot Help maxpoäng. Dyker det upp fler teknikproblem är du hjärtligt välkommen åter.

Mats S
Skrev om Hot Help

Inget att klaga på nu går tvn som en klocka Mats

Svar från Hot Help

Hej Mats! Tack för informationen om att din TV funkar som den skall. Vi tackar för att du anlitade Hot Help för att hjälpa dig. Du är välkommen att kontakta oss igen om du får teknikproblem nå’n annan gång.

Jan P
Skrev om Hot Help

Väntar på hörselkomp. till Tv då ni återkommer som planerat.

Svar från Hot Help

Hej Jan! Tack för dina fem poäng. Vi hjälper dig gärna igen när dina komponenter anlänt.

Jan-erik H
Skrev om Hot Help

Snabb service och tekniskt kunnande.

Svar från Hot Help

Hej Jan-Erik! Vi tackar och bockar för att du gett os fem poäng och ett positivt omdöme här på Reco.se. Det var trevligt att få hjälpa dig och vi bistår dig gärna igen om du får nya teknikproblem.

Nb A
Skrev om Hot Help

Ilya har alltid levererat och även denna gång. Jag rekommenderar varmt Hot Help. :)

Svar från Hot Help

Hej Nordiskbyggentreprenad! Det är trevligt att ha dig som återkommande kund, när nya problem uppstår. Vi uppskattar ditt positiva omdöme om Hot Help och önskar dig välkommen åter.

Peder L
Skrev om Hot Help

Fick hjälp med min dator som jag önskade/Tack

Svar från Hot Help

Hej Peder! Tack för att du tog tillfälle att betygssätta Hot Help här på Reco.se. Vi tackar för ditt positiva omdöme och önskar dig välkommen åter om datorn krånglar igen.

Bengt A
Skrev om Hot Help

Snabbt, effektivt och trevligt

Svar från Hot Help

Hej Bengt! Vi tackar för dina positiva ord om Hot Help. Det var trevligt att få hjälpa dig, och vi gör det gärna igen om problem uppstår.

Elisabeth O
Skrev om Hot Help

Snabb hjälp o. trevligt bemötande. Kan jag verkligen rekommendera. Elizabeth Olsson

Svar från Hot Help

Hej Elisabet! Tack för att vi fick i uppdrag att hjälpa dig med din TV. Trevligt att se att du är en nöjd kund som ger oss maxpoäng. Vi hjälper dig gärna igen om nya problem uppkommer.

Daniela rita paola C

Kan inte tacka Hot Help tillräckligt för all den hjälp jag har fått. Ilya har löst så många problem med emailkonton och program att man tappar hakan. Också fantastiskt prisvärt. Fem stjärnor till detta fantastiska företag.

1
Ilya Z gillar detta
Stötande innehåll
Välj anledning:
Dela
Svar från Hot Help

Hej Daniela! Vi tackar och bockar för dina fina ord och för att du ger Hot Help fem poäng. Det är alltid trevligt att få hjälpa dig med problemlösning, och vi gör det gärna igen om tekniken krånglar.

Lennart S
Skrev om Hot Help

Toppen service och mycket snabba

Svar från Hot Help

Hej Lennart! Tack för ditt fina omdöme om Hot Help. När tekniken krånglar vill våra kunder oftast ha en snabb lösning. Så, vi anstränger oss för att kunna hjälpa dem snabbt. Kul att det funkade för dig.

Nina P
Skrev om Hot Help

Fantastiskt snabb hjälp!! Så nöjd!

Svar från Hot Help

Hej Nina! Kul att vi kunde hjälpa dig snabbt. Vi heter ju Hot Help och det förpliktigar. Tack för fem poäng och ett positivt ömdöme.

Inga S
Skrev om Hot Help

Killen som hjälpte mig var duktig och mycket trevlig. Jättenöjd!

Svar från Hot Help

Hej Inga! Tack för att du tog dig tid att tycka till om Hot Help här på Reco. Vi uppskattar dina fina ord om oss och önskar dig välkommen åter om du behöver hjälp framöver.

Mona S
Skrev om Hot Help

Snabb återkoppling och snabb hjälp av trevlig person.

Svar från Hot Help

Hej Mona! Tack för att du ger oss på Hot Help fem poäng och ett positivt omdöme. Du är välkommen åter om tekniken krånglar igen.

Ralf S
Skrev om Hot Help

Väldigt duktigt och trevlig person Anton Om jag behöver kommer jag att anlita Hot Help igen

Svar från Hot Help

Hej Ralf! Det var ju bra att Anton kunde lösa ditt problem. Vi tackar för ditt positiva omdöme och önskar dig hjärtligt välkommen åter som kund.

Inge-Marie J

Han kom en kvart för sent, var här i en halvtimme. Var egentligen inga svåra problem han löste. betalade räkningen igår, han vafr här i 30 minituter , skulle få25% rabatt vid första besöket, Men det fick jag inte, Kommer nog inte anlita er igen,

Svar från Hot Help

Hej Inge-Marie! Vi beklagar att du inte fick rabatten som du var berättigad till. Vi har nu haft en genomgång med våra nyanställda, så vi inte skall missa den rutinen framöver. Hade du ringt oss innan du betalt fakturan kunde vi fixat det direkt, nu kan vi göra det i efterhand. Det var ju bra att problemet gick snabbt att lösa, även om teknikern var sen på plats.

Lars S
Skrev om Hot Help

Fick proffsig och trevligt bemötande som hjälpte mig vidare med uppgradering av operativsystemet. Lars sahl Nacka

Svar från Hot Help

Hej Lars! Stort tack för ditt positiva omdöme och fem poäng. Det var trevligt att få hjälpa dig med uppgraderingen, och vi önskar dig välkommen åter vid framtida behov av teknikassistans.

Masoumeh O
Skrev om Hot Help

Kommunikationen med Hothelp gick snabb och snygg på olika sätt som telefon, chatt, mail och även online kontakt. Det kan inte bli bättre när dem hittar problemet med tålamod och deras expertis, mycet kunniga och problemlösare. Ett bred kunskap och erfarenhet om allt digitalt redskap du kan tänka dig, Dem hjälpte mig med datorer samt rådgivning om min telefon och andra saker när jag frågade dem. Härlig hjälp, jag är väldig nöjd med dem. Tack för ett bra jobb.

Svar från Hot Help

Hej Masoumeh! Kul att läsa att du är en av våra nöjda kunder. Vi uppskattar dina fina ord om Hot Help. Krånglar tekniken igen är du välkommen åter.

Maria J
Skrev om Hot Help

Hjälp med att låsa upp en laptop. Snabbt avklarat av kunnig och trevlig tekniker och bekvämt att teknikern utför hjälpen i hemmet.

Svar från Hot Help

Hej Maria! Stort tack för att du gav Hot Help en fin recension här på Reco.se. Vi tackar för fem poäng och önskar dig välkommen åter med nya uppdrag när tekniken krånglar.

Gun-Britt H
Skrev om Hot Help

När min dator hade låst sig kom en tekniker hem och hjälpte till. Jätteskönt att inte behöva åka nånstans. Trevlig kille, Ilya. När han hade fixat datorn tog han sig tid att förklara vilka förändringar som skett; dokument mm. Mina förväntningar var naturligtvis att detta skulle Hot Help kunna fixa! Skönt att det finns nån hjälp för pensionärer som kanske inte är de mest tekniska när det gäller. Hälsningar Gun Holmström

Svar från Hot Help

Hej Gun! Vi tackar och bockar för ditt positiva omdöme här på Reco.se. Det var trevligt att få hjälpa dig med datorn och vi återkommer gärna om du får problem igen.

Mozhgan A
Skrev om Hot Help

Trevlig bemötande Snabb och profetionell hjälp Jätte nöjd kunstort tack :)

Svar från Hot Help

Hej Mozhagan! Det var skoj att se att du är ännu en av våra nöjda kunder. Det var trevligt att hjälpa dig också, och dyker det upp nya teknikproblem är du välkommen att höra av dig.

Dag J
Skrev om Hot Help

Mycket trevligt och proffsigt Innan tekniken gick hann vi med en genomgång av vad som gjorts och lite tips på vad jag kan tänka på

Svar från Hot Help

Hej Dag! Vad kul att du ger Hot Help fem poäng. Det var trevligt att få hjälpa dig med routern och nätverket. Nu hoppas vi du det skall vara stabilt och tillförlitligt. Välkommen åter om du får andra IT-problem.

David L
Skrev om Hot Help

Sabbt och professionellt Väldigt nöjd med resultatet Hälsningar David

Svar från Hot Help

Hej David! Tack för dina positiva formuleringar kring oss på Hot Help. Det gläder oss att se att du är en nöjd kund. Välkommen åter vid behov.

Telemission A

Mycket bra bemötande. Snabbt och mycket bra utfört arbete

Svar från Hot Help

Hej! Tack för att ni på Telemission uppskattade Hot Helps service. Vi tackar för ert positiva omdöme och att ni ger oss fem poäng. Ni är alltid välkomna att anlita oss igen.

Beatrice J
Skrev om Hot Help

Mycket imponerad.Snabb service Kunig personal

Svar från Hot Help

Hej Beatrice! Det var trevligt att ta del av ditt positiva omdöme om Hot Help och vår tekniker. Vi tar tacksamt emot dina fem poäng. Du är förstås välkommen åter om du får teknikproblem igen.

Kenny A
Skrev om Hot Help

Snabbt gensvar på förfrågan. Den som genomförde uppdrsget var mycket kunnig och flexibel. Arbetet rörde LAN i hemmet.

Svar från Hot Help

Hej Kenny! Tack för ditt positiva omdöme om Hot Help här på Reco. Det var trevligt att läsa att du uppskattade våra tjänster. Du är välkommen åter om du behöver mer teknikhjälp.

Gunvor S
Skrev om Hot Help

Jag blev bra bemött och jag fick den hjälp jag behövde o lite till. sammanfattning: Positivt bemötande o hjälp med bl a att ta bort oönskade, aggresiva annonser från McAffee o Norton o andra som jag tidigare själv klarat men nu en lite annan väg. Tips om att kolla batteriets prestanda.

Svar från Hot Help

Hej Gunvor! Kul att läsa ditt omdöme på Reco, som är så positivt. Tack för att du ger oss fem poäng. Du är välkommen åter om nya problem med tekniken uppstår.

Bo T
Skrev om Hot Help

Dom gör skäl för namnet snabbare kan man inte få hjälp.

Svar från Hot Help

Hej Bo! När tekniken krånglar vet vi att kunderna vill ha hjälp snabbt. Kul att vi kunde bistå dig inom rimlig tid. Tack för ditt positiva omdöme.

Gudrun J
Skrev om Hot Help

Snabb och bra hjälp, i hemmet. Har anlitat dem för två lite ovanliga IT-behov som jag tror få liknande företag erbjudit.

Svar från Hot Help

Hej Gudrun! Vad trevligt att läsa att du litar på våra teknikers kompetens. Vi rycker gärna ut igen och hjälper dig om behov uppstår. Tack för fem poäng.

Solveig B
Skrev om Hot Help

Bemötandet är alltid trevligt. Hot Help, den kontakt jag har, Anton, passar mig utmärkt. Han löser mina problem enkelt. Han är så professionell. Jag är mycket tacksam. Solveig

Svar från Hot Help

Hej Solveig! Vad bra att du får den hjälp du behöver. Anton är beredd att rycka ut igen och rädda dig om tekniken krånglar. Tack för fem poäng.

Lennart S
Skrev om Hot Help

Hej Ni är toppen,Trevliga och duktiga är de som hjälpt mig,Återkommer säkert

Svar från Hot Help

Hej Lennart! Oj vilka positiva ord om Hot Help. Vi tackar och bockar för att vi fick hjälpa dig. Och vi gör det gärna igen. Välkommen åter vid behov.

Advokatfirman K

Mycket bra! I alla avseenden. Högsta betyg.

Svar från Hot Help

Hej! Tack för att du tog dig tid att svara på Recos enkät. Vi är förstås jätteglada för ditt positiva utlåtande och tackar för fem poäng.

Karl S
Skrev om Hot Help

Lätt att boka via chat. Fick tid snabbt. Är mycket nöjd med hjälpen av att kunna skriva ut från dator och telefon.

Svar från Hot Help

Hej Karl! Tack för att vi fick hjälpa dig med dina utskriftsproblem. Roligt att se dina uppskattande ord, och vi är glada för att du ger Hot Help fem poäng hos Reco.

Leif Göran Elwin H

Ett väldigt proffsigt hantverk och snabb hjälp.

Svar från Hot Help

Hej Leif! Det var trevligt att läsa dina fina ord om Hot Help. Vi tackar för att du ger oss maxpoäng och välkomnar dig åter om du får teknikproblem igen.

Lisbritt M
Skrev om Hot Help

Jag får hjälp snabbt av en skicklig tekniker

Svar från Hot Help

Hej Lisbritt! Tack för att du tog dig tid att svara på Recos enkät. Det var trevligt att få hjälpa dig och vi gör det gärna igen om du får problem med tekniken i framtiden.

Filtrera omdömen