Besök hos Pegah Kafi på Hudläkartjänst 2026-02-04. Läkaren var försenad men stressade ändå igenom besöket. Jag blev avbruten flera gånger och fick bristfällig information om ingreppet som gjordes i hålfoten. Efteråt har jag haft kraftig smärta och svårt att gå. Upplevde brist på lyhördhet och respekt. Kan tyvärr inte rekommendera detta besök. Välj gärna en seriösare klinik de saknar kompetensen här.
2.0
3 omdömen om Hudläkartjänst Stockholm AB
Hudläkartjänst Stockholm AB
Extremt dåliga på att svara i telefonen. Trots att man ringer när telefontiden öppnar så tas inga samtal emot. Har remiss för dotterns som har problem med acne men eftersom det är omöjligt att få tag på någon företrädare på företaget så får hon ingen hjälp. Går inte att nå via e-post heller. Oseriöst företag.
Hudläkartjänst Stockholm AB
En tanke när det gäller ljusbehandling. Istället för att ta en ny rock varje gång är det bra om ni sätter upp några hyllor där man kan förvara sin rock i plastpåse, skriver sitt namn på påsen. Det funkade på PSO. Det är inte försvarbart att inte optimera användandet, även bra för miljön.