John Nilsson

John Nilsson

John Nilsson är mäklare på HusmanHagberg Boden

John Nilsson har varit registrerad mäklare sedan 2008-11. John Nilsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-03 och har fått 216 omdömen med ett betyg på 4.6. John Nilsson har haft 53 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.

2025-07 - 2026-06

216 omdömen om John Nilsson

Sedan starten hos Reco 2023
Catarina H
Torpgärdan

Mycket trevlig och tillmötesgående. Svarar på alla frågor som man kan tänkas ha inför ett köp

Monica W
Torpgärdan

Kunnig och sympatisk, inte påträngande

Cecilia E
Fagernäs

Lätt att ha och göra med. Bra på att återkoppla.

Eric B
Sävast

Mycket bra. Vi är nöjda med John Nilsson

Ida S
Mjölkudden

Jag uppskattade hans avslappnade framtoning under visningen.

Lisa S
Sävast

Toppen, snabbt och smidigt, stort engagemang!

Marcus V
Fagernäs

Väldigt bra upplevelse överlag! Fick affären att kännas snabb, enkel och trygg för mig som förstagångsköpare. Följde även upp bra även efter köp.

Linus L
Norra Bredåker

Förväntade mig att mäklaren skulle ha mer kompetens och information om objektet som såldes. Upplevde huvudsakligen månader av strul. Den generella känslan av mäklaren var enbart att sälja. Helst utan att behöva göra någonting.

Svar från John Nilsson

Hej Linus Tråkigt att höra att du upplevt det så, hoppas du kan ha förståelse för att det ibland inte är så lätt att som mäklare sitta inne på alla svar om en fastighet när det som i det här fallet förde sig om ett unikt objekt (en kyrka) och där säljaren har bott på platsen eller har speciellt mycket information att dela med sig. Och jag delar din frustration över att Skatteverkets handläggning om omtaxering tog så lång tid! Hoppas ni ska trivas och blir spännande att se resultatet efter ombyggnaden!

Pär J
Sålde sin lägenhet med hjälp av John Nilsson en del av HusmanHagberg Boden
Centrala Boden

Vi har använt John tidigare och var nöjda redan då. Denna gång var vi ännu nöjdare, är engagerad och förstår värdet av att sätta förväntningar på vad man ska leverera till kund. Helt enkelt, ytterligare en fantastisk upplevelse!

Melinda S
Fagernäs

Proffesionellt bemötande och smidig i kontakten mellan köpare och säljare.