HusmanHagberg Boden
En del av HusmanHagberg -
www.husmanhagberg.se
Välkommen till HusmanHagberg Boden!
Letar du bostad Boden, Övre Svartlå, Nedre Svartlå, Nybyn, Södra Harads, Bodträskfors, Klusån, Bredåker eller Sandträsk med omnejd? Tveka inte att höra av dig till några av våra duktiga mäklare på HusmanHagberg Boden. Vi har lång erfarenhet inom mäklarbranschen och god lokalkännedom för dig som söker det lilla extra.
I Boden hittar du allt det vackra som Norrland har att erbjuda, trots att Boden må vara litet så finns Luleå inte långt borta. Vi på HusmanHagberg Boden erbjuder dig en träffsäker bostadsvärdering. Är du nyfiken på vad din bostad kan vara värd så gör vi en kostnadsfri värdering.
Utmärkelser
127 omdömen om HusmanHagberg Boden
Sedan starten hos Reco 2022
sålde sitt hus med hjälp av Robin Lindqvist en del av HusmanHagberg Kalix
Har blivit bemött på bästa sätt . Robin är en riktig klippa. Proffsig och finns alltid ett samtal bort för att svara på frågor och funderingar och för att inte tala om återkoppling, suveränt. Rekommenderar alla Husmanhagberg och Robin.
Trevlig kunnig
Lyssnar
Klart
Hjälpsam -
köpte sitt hus med hjälp av Robin Lindqvist en del av HusmanHagberg Kalix
Inga konstigheter, smidig, svarar i telefon, svarar på mail, kommer i tid. Fungerade bra.
köpte sin lägenhet med hjälp av Robin Lindqvist en del av HusmanHagberg Kalix
Jag blev bemött med vänlighet och med respekt. Jag upplevde Robin som väldigt professionell men samtidigt personlig och lätt att få förtroende för, tillförlitlig och tillgänglig. Kunskap och en vilja att fastighetsaffären skulle bli bra för båda parter kändes tryggt. Jag skulle med glädje rekommendera Robin om någon behövde mäklartjänster.
köpte sin lägenhet med hjälp av John Nilsson en del av HusmanHagberg Boden
Proffsigt skött affär saklig o kunnig o punktlig och kom med idéer om vad man kunde göra med bostaden
sålde sin lägenhet med hjälp av Robin Lindqvist en del av HusmanHagberg Kalix
Toppen service med bra återkoppling.
Rekommenderar absolut Robin vid försäljning eller köp av objekt -
köpte sin lägenhet med hjälp av Robin Lindqvist en del av HusmanHagberg Kalix
Väldigt trevligt bemött, bara bra saker att säga!
Mycket bra mäklare.
Skötte försäljningen perfekt .
Bra bemötande . -
sålde sitt hus med hjälp av Robin Lindqvist en del av HusmanHagberg Kalix
Super proffsig och bra försäljning
köpte sitt hus med hjälp av Robin Lindqvist en del av HusmanHagberg Kalix
Robin hade ett mycket bra bemötande och var flexibel, hjälpsam, lättillgänglig och lösningsorienterad som mäklare. Han var inte gåpåig utan man hann tänka och fundera själva då det ändå är en stor sak för en själv att köpa hus.
sålde sin lägenhet med hjälp av Robin Lindqvist en del av HusmanHagberg Kalix
Har bara gott att säga om honom, bra bemötande. Arbetet med försäljningen motsvarar förväntningarna.
sålde sitt hus med hjälp av Robin Lindqvist en del av HusmanHagberg Kalix
Han skötte sig utmärkt. Tog mycket kontakt under tiden, så vi var med om alla moment i försäljningen.
Han lyckades få ett avslut på försäljningen trots allt negativt med räntehöjningar och övriga oroliga tider.
Vi är mycket nöjda. -
sålde sitt hus med hjälp av Robin Lindqvist en del av HusmanHagberg Kalix
Trevligt bemötande och duktig på att uppskatta värdet på fastigheten. Mycket nöjd med Robin.
Bra bemötande.
Trevlig .
Proffsig .
Suverän mäklare helt enkelt -
köpte sitt hus med hjälp av Robin Lindqvist en del av HusmanHagberg Kalix
Robin är mkt tillmötesgående och serviceinriktad. Han är tillgänglig och hjälpsam. En mkt bra och proffsig mäklare. Vi är jättenöjda!
sålde sin lägenhet med hjälp av Robin Lindqvist en del av HusmanHagberg Kalix
Trevlig är glad mycket hjälpsam positiv
sålde sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Boden
Vi har blivit väl bemötta och haft en god kommunikation.
sålde sitt hus med hjälp av Robin Lindqvist en del av HusmanHagberg Kalix
Han är en riktigt trevlig man och en bra säljare. Han tog hänsyn till mina önskemål vid genomförandet av försäljningen
sålde sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Boden
Bra bemötande trevlig personal
sålde sitt hus med hjälp av Robin Lindqvist en del av HusmanHagberg Kalix
Professionellt bemötande med snabb försäljning.
köpte sin stuga med hjälp av Robin Lindqvist en del av HusmanHagberg Kalix
Engagerad. Alltid tillgänglig. Mycket god lokalkännedom. Bra lokalt kontaktnät. En trevlig person!
köpte sin stuga med hjälp av HusmanHagberg Boden
Trevligt bemötande. Gott genomfört arbete.
sålde sin stuga med hjälp av Robin Lindqvist en del av HusmanHagberg Kalix
Duktig , engagerad och trevlig mäklare som hjälpte mig snabbt med försäljningen, allt enligt mina önskemål.
köpte sin stuga med hjälp av Robin Lindqvist en del av HusmanHagberg Kalix
Mycket tillmötesgående! Allt har fungerat klockrent från första kontakt till visning , besiktning och kontraktsskrivning .
köpte sin stuga med hjälp av Robin Lindqvist en del av HusmanHagberg Kalix
Trevlig, tillmötesgående och proffesionell, man känner sig trygg som köpare.
köpte sin stuga med hjälp av Robin Lindqvist en del av HusmanHagberg Kalix
Bra bemötande, snabb kommunikation. Hjälpsam på alla sätt.
sålde sin lägenhet med hjälp av Robin Lindqvist en del av HusmanHagberg Kalix
Bra, Höga samt att han levererar.
Mycket bra och snabbt en riktig bra mäklare
Kan varmt rekommenderas -
sålde sin lägenhet med hjälp av Robin Lindqvist en del av HusmanHagberg Kalix
Riktigt trevlig mäklare och fick känslan direkt att Robin kan man lita på. Bostaden såldes över utgångspriset så kunde inte bli bättre.
sålde sitt hus med hjälp av Robin Lindqvist en del av HusmanHagberg Kalix
Bra bemötande. Proffisionellt intryck. Jag blev snabbt informerad om processen. Alltid tillgänglig för frågor. Totalt sett mycket bra bemötande och ett proffsigt utförande av att sälja fastigheten.
köpte sin stuga med hjälp av Robin Lindqvist en del av HusmanHagberg Kalix
Vi blev bemött professionellt. Mäklarna kunde svar på de frågor som vi hade.
sålde sin stuga med hjälp av Robin Lindqvist en del av HusmanHagberg Kalix
En mycket kunnig och engagerad mäklare som ngav ett stort förtroende för oss som kund. Han uppfyllde mer än våra förväntningar. Sammanfattat är vi mycket nöjd med vårt val av Robin och kan varmt rekommendera honom
köpte sin lägenhet med hjälp av Robin Lindqvist en del av HusmanHagberg Kalix
Han är nåbar och lätt att komma i kontakt med. Robin återkopplar alltid vid frågor och funderingar. Jag upplevde också att han inte försöker dra ut på affärerna för egen vinning. Det hjälpte oss till ett snabbt avslut på en lång lägenhetsjakt. Vi är mycket nöjda med Robin.
köpte sitt hus med hjälp av Robin Lindqvist en del av HusmanHagberg Kalix
Vi har köpt bostad via Robin och har bara positiva erfarenheter av affären. Mycket proffsigt bemötande och lätt att få kontakt med. Vi kan varmt rekommendera Robin som mäklare både vid köp och försäljning av bostad.
/Emma och Victor -
sålde sin lägenhet med hjälp av Robin Lindqvist en del av HusmanHagberg Kalix
Den trevligaste mäklare jag stött på.. trevlig och smidig allt flöt på bra utan hinder, super nöjd.
köpte sin stuga med hjälp av Robin Lindqvist en del av HusmanHagberg Kalix
Seriöst och trevligt bemötande, även i blåsväder.
Sakkunnig med god individuell anpassning avseende sakinnehåll under bemötandet av kunder med olika bakgrunder och intresseområden ( sälj vs köp🙃).
Patrik N -
sålde sitt hus med hjälp av Robin Lindqvist en del av HusmanHagberg Kalix
Trevlig, tillgänglig och proffesionell.
- Bra bemötande
- Tillgänglig
- Saklig
- Kundvänlig
Mycket bra så långt -
köpte sin stuga med hjälp av Robin Lindqvist en del av HusmanHagberg Kalix
Vi blev bemött på ett bra och respektfullt och proffesionellt sätt.
Våra förväntningar på mäklarens var att mäklaren arbetar på uppdrag av säljaren men vi upplevde att båda parter fick lika mycket engagemang.
Affären hade ej kunnat gå bättre fem plus av fem möjliga
/Micael och Siriporn -
bra bemött,trevlig mäklare ,bra service
köpte sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Boden
Otroligt nöjd med Johns arbete , lätt att få kontakt med, bra bemötande och proffsig rakt igenom.
sålde sitt hus med hjälp av Robin Lindqvist en del av HusmanHagberg Kalix
Han är jätte trevlig och skicklig mäklare!
sålde sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Boden
Vi blev trevligt bemötta.
Våra förväntningar var att sälja vårt hus inom rimlig tid och till ett pris vi kunde känna oss nöjda med. Försäljningen gick över förväntan, snabbt och till ett bra pris.
Fotograferingen upplevde vi som stressig. -
köpte sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Boden
Bra och proffesionellt bemötande. Enkelt genomförd affär.
sålde sitt hus med hjälp av Robin Lindqvist en del av HusmanHagberg Kalix
Professionell och kunnig, hjälpsam genom hela processen. Rekommenderas varmt.
Bra och trevligt bemötande. Rekommenderas
sålde sitt hus med hjälp av Robin Lindqvist en del av HusmanHagberg Kalix
Bra bemötande och professionellt omhändertagande
köpte sin stuga med hjälp av Robin Lindqvist en del av HusmanHagberg Kalix
Bra bemötande, snabba återkopplingar och hjälpsam även efter avslutad affär.
köpte sitt hus med hjälp av Robin Lindqvist en del av HusmanHagberg Kalix
En mäklare som levererar det han lovar med hjälp av sin stab. Täta kontakter uppskattas. Mycket bra information.
köpte sin stuga med hjälp av Robin Lindqvist en del av HusmanHagberg Kalix
Robin visar ett mycket seriöst och professionellt sätt gentemot kund. Han har hög tillgänglighet, upplevs tillmötesgående och som kund känner man sig trygg med att han guidar en genom hela affären på det sätt som blir mest gynnsamt.
sålde sitt hus med hjälp av Robin Lindqvist en del av HusmanHagberg Kalix
Blev bra ”fart” på försäljningen, bra löpande info och ett bra slutresultat.