HusmanHagberg Boden

En del av HusmanHagberg www.husmanhagberg.se
  • BadgeThreeYears
4.7
Ring 0921-177 70 Dela

Välkommen till HusmanHagberg Boden! Letar du bostad Boden, Övre Svartlå, Nedre Svartlå, Nybyn, Södra Harads, Bodträskfors, Klusån, Bredåker eller Sandträsk med omnejd? Tveka inte att höra av dig till några av våra duktiga mäklare på HusmanHagberg Boden. Vi har lång erfarenhet inom mäklarbranschen och god lokalkännedom för dig...

112 omdömen om HusmanHagberg Boden

Sedan starten hos Reco 2022

Emelie V
Heden

John är en effektiv och handlingskraftig mäklare som ser till varje kunds behov.

Evelina G
Sanden

…………. ……. …. ….

Tobias L
Sävast

Väldigt trevlig och behaglig och lyssnade till våra tankar och behov

Frida M
Sävast

Snabb på att leverera, underlätta och väldigt lätt att få tag på/ tillgänglig på telefon.

Tyra E
Bodforsen

Hade kontakt med John då Hugo var ledig. John var toppen och skötte allt proffsigt. Vid ens första bostadsköp är vi tacksam för att John hjälpte oss genom allt och tips på vad vi skulle tänka på!

Amando M

Mycket bra.....................

Kristoffer H
Svartbjörnsbyn

Mycket duktig, bra bemötande.

Mikael L
Sävast

Trevligt bemötande och verkade kunnig.

Elisabeth G
Sålde sitt hus med hjälp av Hugo Söderman en del av HusmanHagberg Boden
Gunnarsbyn

Bra bemötande, lyhörd och informativ, helt enkelt perfekt!

Jennifer O
Nedre Stadsdelen

Verkligen jätte duktig, kunnig, trevlig, och hjälpsam.

Stefan K
Nedre Stadsdelen

Trevlig och professionell, hjälpte både mig som köpare och säljaren

Olle H
Bergviken

John är kompetent & väldigt trevlig i sitt bemötande. Han känns pålitlig och gav mig bra med information under hela processen

Jacob I
Hedsvedjan

Hej! Han är vänlig, lyssnar väl och försöker vara effektiv i sitt jobb. Jag kan inte förneka att han behöver tid för att bli erfaren inom fastighetsförsäljning, men jag tror att han har en framtid. Han är fantastisk eftersom han är duktig och följer instruktioner och är angelägen om att tillfredsställa kunden så att alla blir nöjda. Jag hoppas att han fortsätter att göra detta fantastiska arbete. Jag önskar dig fortsatt framgång och allt gott. Han har en fantastisk kollega och mentor, John🙏 Så Hugo vore bäst👍 MVH/ Jacob Ibrahim

Karin S
Sävast

Professionell och effektiv drar inte ut på saker och ting. Har även en ödmjuk och förstående sida.

Marcus H
Sävast

Bra, lyhörd och personlig service. Vi hade anlitat John tidigare och hade höga förväntningar, vilket infriades. Tydlighet och anpassad service utefter kundens behov.

Märit H
Nedre Stadsdelen

Han var bra och serviceinriktad

Tobias B
Nedre Stadsdelen

Trevlig och pratsam. Hungrig på framgång

Saga S
Bodforsen

Hugo är väldigt trevlig och duktig på vad han gör. Vi fick en väldigt snabb och smidig försäljning av våran bostadsrätt. Rekommenderar verkligen Hugo om ni behöver en mäklare.

Fredrik V
Kalix - Centrum

Otrolig seriös nogra som har drivet i sig. Jagar kunder på ett bra och positiv sätt med fingertopp känsla. Är både köpare och säljare

Lennart E
Kalix - Centrum

Lyhörd noggrann och effektiv.Gjorde det bästa vad marknad och beställare hade väntat sig.

Cathrine L
Sävast

Jättetrevlig, kunnig och hjälpsam.

Viktor G
Dammgränd/Bodforsen

Engagerad och seriös mäklare. Som alltid svara i telefon

Hans L
Sålde en tomt med hjälp av John Nilsson en del av HusmanHagberg Boden

Uppfyller mina förväntningar på ett uppdrag som detta.

Evelina A
Dammgränd/Bodforsen

Vi fick ett mycket professionellt, kompetent och hjälpsamt bemötande av Hugo Söderman när vi skulle köpa vår bostadsrätt. Som förstagångsköpare hade vi ganska många frågor och funderingar angående hur det går till, vad som händer när osv. Hugo kunde svara på alla våra frågor och svarade alltid snabbt. Vi skulle inte tveka en sekund att anlita Hugo om vi någon gång skulle vara i behov av en mäklare.

Torgny L
Köpte en tomt med hjälp av John Nilsson en del av HusmanHagberg Boden

God erfarenhet och snabb affär

Sebastian G
Sävast

John hjälpte oss med inredningen av lägenheten och var med vid fotografering och var extremt noga med att bilderna skulle bli perfekta. Han skötte hela processen snabbt, professionellt och hade även snabb återkoppling när vi hade några funderingar. Vi är supernöjda och rekommenderar starkt John till alla som går i säljtankar.

Christer K
Sävast

Lätt att få kontakt med, snabbt agerande, drivande =vill sälja och komma till avslut. Ser möjligheterna och är påläst, väldigt professionell i alla avseenden.

William T
Köpte sin stuga med hjälp av Hugo Söderman en del av HusmanHagberg Boden
Gemträsk

Hugo gav ett bra bemötande på visningen. Han hade svar på alla frågor som jag hade kring fastigheten. Han uppfattades professionell och trygg i sin yrkesroll. Han var alltid kontaktbar oavsett tid på dygnet. En kille som är otroligt medveten om vad personlig service är.

Thomas J
Sålde sin stuga med hjälp av Hugo Söderman en del av HusmanHagberg Boden
Gemträsk

Jag har både köpt och sålt flera fastigheter men aldrig stött på en mäklare med så lågt lyssnande. Kanske har det omognad att göra men det blev ingen personlig koppling till mäklaren, bara standardutskick och mail. Efter försäljningen återkopplade han inte ens till mig personligen som ägare av fastigheten mer än ännu ett standardutskick.

Svar från Hugo Söderman

Beklagar verkligen att du fick den känslan. Vi hade mest kontakt med din bror som var på plats och hade fullmakt för dig.

Rolf Andreas A
Skrev om John Nilsson en del av HusmanHagberg Boden

Väldig proffsigt bemötande, från start till slut. John är väldigt noggrann och lyssnar på oss som säljare och vårt behov och tankar. Kan inte tänka mig att använda mig av en annan mäklare.

John N gillar detta
Jenny G
Torpgärdan

John gjorde ett fantastiskt jobb med försäljningen av mitt hus. Har sålt med andra mäklare förut men upplevde helt klart att HusmanHagberg gjorde det där lilla extra. Han har varit ett bra stöd genom hela processen och gjort att man känt sig trygg hela vägen.

Pernilla L
Köpte sin stuga med hjälp av Hugo Söderman en del av HusmanHagberg Boden
Nedre Svartlå

Vi blev väl bemötta av Hugo. Trots sina unga år och att han var relativt ny som mäklare tycker vi att han utförde visning och försäljning på ett proffsigt sätt. Han gjorde allt för att vi skulle få den information vi behövde.och känna oss trygg i köpet.

Lars L
Sålde sitt hus med hjälp av Hugo Söderman en del av HusmanHagberg Boden

Snabbt Enkelt Lätt förstått Bra bemötande

Salah E
Torpgärdan

Bra bemötande, lyhörda och försöker alltid presentera lösningar så att få kunderna nöjda. Jättebra upplevelse när jag köpte huset på Björnvägen 4, från visningen tills vi skrev under köpekontrakt. De var tillgängliga även på kvällarna utan för sina arbetstid och kan svara på frågorna eller funderingar. Jag stark rekommendera Husmanshagberg.

Nils Karl-Göran J
Sålde sin stuga med hjälp av Hugo Söderman en del av HusmanHagberg Boden
Nedre Svartlå

Mycket Bra Bemötande Förväntningarna infriades Mycket bättre än jag förväntade mej

Andrej S
Kåbdalis

Suverän service, konkret ingen svammel mycket bra bemötande

Diego F
Mjölkudden

Exceptionellt bemötande, helt enkelt en kunnig , hjälpsam och tålmodig mäklare.

Robert E
Lövskatan

Inga tydliga besked ang bud som vi lagt , tyckte även den som sålde. Ber om bilder men får bilder från nån annan lägenhet även med en annan planlösning ( spegelvänd ). Kändes allmänt stressad och inte fullt anfangernas att få sakerna sålda. Snabb på återkoppling när man sökt han.

Jenny I
Sålde sin stuga med hjälp av John Nilsson en del av HusmanHagberg Boden
Nyborgs skärgård

Väldigt bra bemötande. Vi förväntade oss att mäklaren skulle sälja vårt objekt och det gjorde han.

Hjördis B
Centrum

Mycket mycket bra så nöjd med John.Alltid återkoppling på funderingar.Raka besked om allt. Och så hjälpsam.Toppen kontakt.

Maria R

Snabb Effektiv Hjälpsam och Stöttande.👍🏻

Martin L
Centrala Boden

Han ordnade försäljningen på ett proffsigt och effektivt sätt.Han hjälpte till med alla frågor runt försäljningen som vi frågade efter.

Felix H
Centrum

Mycket nöjd med John. Trevlig, duktig, effektiv och mycket bra service! Rekommenderar starkt!

Andrej S
Degerbäckens By

Perfekt, bra service från första dag, varmt rekommenderar

Sara R
Björkskatan

Vi är mycket nöjda med vår mäklare John Nilsson. En smidig och snabb affär!

Erik A
Gunnarsbyn

Superbra han svarade alltid när man ringde hade bra svar på alla konstiga frågor som jag hade.

Arne J
Sålde sitt hus med hjälp av John Nilsson en del av HusmanHagberg Boden

Bra bemötande. Föreslog lågt utgångspris för att locka fler spekulanter. Bra foton. Svarar snabbt på sms och samtal. Bra information under försäljningen. Önskvärt om han kommit en kvart före visningstiden. Vi fick ta emot intresserade. Bra agerande vid budgivningen. Slutpriset långt över förväntan. Beskrivningen av fastigheten på landet hade behövt få fler positiva adjektiv. Men frun hjälpte till, så slutet blev bra. Helhetsbetyget är klart godkänt !

Carin B
Centrala Boden

Jag är verkligen nöjd med John. Han är duktig och har ett öga för detaljer som jag uppskattar. Han var även engagerad och tillgänglig genom hela processen. Kan verkligen rekommendera honom 😊👍

Simon J
Svartbjörnsbyn

Oerhört sympatisk, effektiv och kunnig. Fått exceptionellt bra bemötande och hjälp hela vägen. En extra eloge och trygghet att det alltid varit enkelt att kommunicera

Johannes O
Centrala Boden

Bra professionellt bemötande från första samtalet.