Emma L Gal

Emma L Gal

Emma L Gal är mäklare på HusmanHagberg Farsta

Emma L Gal har varit registrerad mäklare sedan 2012-05. Emma L Gal har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-03 och har fått 53 omdömen med ett betyg på 4.8. Emma L Gal har haft 36 försäljningar sen 2025-01 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.

2025-01 - 2025-11

53 omdömen om Emma L Gal

Sedan starten hos Reco 2021
Anton H
Farsta

Nu är cirkeln sluten, Emma är utan tvekan den bästa mäklaren som vi anlitat vid både köp och försäljning av bostad. Stort tack Emma! Anton & Lina

JOHN H
Stortorp.Stockholms kommun

Bra mäklare, hjälsam och lyhörd.

LILY X
Stortorp.Stockholms kommun

Bra att ha att göra med och engagerad.

Anthony P
Skrev om Emma L Gal en del av HusmanHagberg Farsta

Min upplevelse av kontakten med mäklare Emma Gal Jag visade intresse för en bostad i Trångsund och tog kontakt med mäklaren Emma Gal, som beskrev processen och informerade mig om vilka handlingar som krävdes för att kunna delta i en eventuell budgivning. Dagen därpå fick jag ett lånelöfte och kontaktade Emma igen, som då skickade en länk till budgivningssidan (BudID). När jag gick in på sidan saknades dock både budhistorik och möjlighet att lägga bud digitalt – allt skedde istället muntligt via Emma. Jag uttryckte önskemål...

Anthony P gillar detta
Svar från Emma L Gal

Hej Anthony P, Tack för din återkoppling. Jag uppskattar att du tar dig tid att lämna din syn på processen eftersom det hjälper mig att bli bättre. Jag konstaterar att det har uppstått en missuppfattning mellan oss som gjort att du upplevt situationen på ett annat sätt än hur den faktiskt gått till. Jag har framfört din information och ditt önskemål om visning till säljarna. Jag har även gett dem möjlighet att själva kontakta dig om de skulle känna minsta osäkerhet kring händelsen eller min hantering. Vad jag däremot inte...

Kerstin Marianne Elisabeth B
Sålde sitt hus med hjälp av Emma L Gal en del av HusmanHagberg Farsta
Sköndal

Min upplevelse av min fastighetsaffär är mycket positiv. Emma har hjälpt till under hela processen med bra information, stor kunnighet och ett professionellt bemötande. Jag kan varmt rekommendera henne.

Leif K
Farsta

Emma kändes som en mäklare som var på tårna och kom med bra förslag för att nå målen, dvs en försäljning. Vi är nöjda.

Ratchanee P
Köpte sin lägenhet med hjälp av Emma L Gal en del av HusmanHagberg Farsta
Farsta

Vänlig snäll och trevlig. Mycket bra

Daniel E

Proffsig, trevlig och tydlig! Rekommenderas

Simon N
Farsta

Emma guidade oss hela vägen. Mycket nöjda!

Goff S
Sköndal

Vi är väldigt tacksamma för all hjälp vi fick av Emma på HusmanHagberg. Hon stöttade oss genom en tuff period på bostadsmarknaden och såg till att vår försäljning gick i mål. Emma är rak, trygg och professionell, och hon lyckades verkligen lugna oss under hela processen. Vi uppskattar hennes engagemang och kan varmt rekommendera henne till alla som vill sälja sitt hem.