Sandra Apelqvist
Sandra Apelqvist är mäklare på HusmanHagberg Gällivare
.Sandra Apelqvist har varit registrerad mäklare sedan 2012-03. Sandra Apelqvist har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-12 och har fått 140 omdömen med ett betyg på 4.8. Sandra Apelqvist har haft 75 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
140 omdömen om Sandra Apelqvist
Sedan starten hos Reco 2022
köpte sin lägenhet med hjälp av Sandra Apelqvist en del av HusmanHagberg Gällivare
Hon är en supertrevlig kunnig och lätt att ha att göra med 👍
sålde sin lägenhet med hjälp av Sandra Apelqvist en del av HusmanHagberg Gällivare
Superbra bemötande och högt kunnande😊
Mycket bra och informativ. Uppfyllde våra förväntningar vid kontakter och visningen av bostaden. Noggrann vid genomgång av alla handlingar m m vid kontraktskrivande Positivt bemötande.
Noggrann vid genomgång av alla handlingar m m vid kontraktskrivning.
Possitivt bemötande. -
köpte sin stuga med hjälp av Sandra Apelqvist en del av HusmanHagberg Gällivare
Hej.
Sandra är en glad virvelvind som har hjälpt mig på bästa sätt, förberett stugan för en varm visning,
gett mig den tid jag ville ha och gett ut den fakta som hon har haft om stugan.
Tack
Hej från Per -
Hon har ett professionellt bemötande, upplevs säker, kunnig och ärlig!
Jag blev superbra bemött, det var välkommande att komma på visningen, det var ju min första visning och då hade jag inte så stora förväntningar, men Sandra gjorde min upplevelse så mycket bättre. Sandra visade en sådan professionalitet och det gjorde visningen mycket bra.
sålde sitt hus med hjälp av Sandra Apelqvist en del av HusmanHagberg Gällivare
Mycket kunnig, kan svara på frågorna man har. Glad och positiv, jag vill ge henne ett stort TACK !!!
Mycket bra bemötande. Snabb och smidig affär :)
köpte sitt hus med hjälp av Sandra Apelqvist en del av HusmanHagberg Gällivare
Trevlig och tillmötesgående, snabb respons & kunnig.