Sandra Apelqvist

Sandra Apelqvist

Sandra Apelqvist är mäklare på HusmanHagberg Gällivare

Sandra Apelqvist har varit registrerad mäklare sedan 2012-03. Sandra Apelqvist har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-12 och har fått 325 omdömen med ett betyg på 4.8. Sandra Apelqvist har haft 73 försäljningar sen 2025-02 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.

2025-02 - 2026-01

325 omdömen om Sandra Apelqvist

Sedan starten hos Reco 2017
Johan K
Vassaraträsket

Mycket bra mäklare, funkat hur bra som helst vi är jättenöjda 😄

Svar från Sandra Apelqvist

Tack för din reco Johan! Så glad att jag fick hjälpa er med försäljningen. Önskar er stort lycka till med flytten och glöm inte garageinredningen :) /Sandra

Johanna T
Vassaraträsket

Mycket proffsig! Engagerad och kunnig. Vi kände oss trygg med henne genom hela processen med försäljningen av vår bostad. Vi rekommenderar Sandra varmt!!

Svar från Sandra Apelqvist

Tack Johanna! Så roligt det har varit att ha visningar hos er, tack för det jobbet ni gjort inför alla visningar. Njut av flytten till erat nya hus och hoppas att ni får fina dagar i fjällen! /Sandra

Charlotta O
Vassaraträsket

Bra information under visning, samt under och efter avslutad budgivning. Enkel att föra samtal med, och gör att husköp känns enkelt! Kommer att anlita Sandra för att sälja mitt hus framöver.

Svar från Sandra Apelqvist

Tack Lotta för din reco! Så fina ord, det värmer. Hoppas ni ska trivas i erat nya hus och att flytten ska gå lätt. Vi ses till tillträdet, bara ringa om du har några frågor eller funderingar. /Sandra

Tomas T
Vassaraträsket

Blev väldigt bra bemött av Sandra 10/10 👍🏻 Förväntningar levdes upp till 100% Vi har haft en väldigt bra upplevelse och ett fint bemötande och service hela vägen !

Svar från Sandra Apelqvist

Tack för dina fina ord och att du tog dig tid att lämna dessa! Så roligt att ni hittade denna pärla till plats. Vi ses till tillträdet och hör av er om ni har några frågor. /Sandra

Carina R

Jag upplever Sandra som Bra och tydlig

Svar från Sandra Apelqvist

Tack för din reco. Äntligen ett hus som blir erat nya hem här i Gällivare. Tack för fina samtal och stort lycka till. Ses till tillträdet./Sandra

David Emil T
Mellanområdet

Engagerad, lyhörd, trevlig och lättsam. Man får ett högt förtroende och kan inte annat än rekommendera Sandra som mäklare.

Svar från Sandra Apelqvist

Tack David för ett mycket trevlig samarbete. Vi håller tummarna nu för att flytten och bygglov ska gå bra. Tack för förtroendet och vi ses och hörs av, jag finns här för er. /Sandra

Isak P
Mellanområdet

Jag upplevde Sandra som väldigt hjälpsam och professionell! Lätt att få tag i henne om man har frågor eller funderingar, rekommenderar henne starkt!

Svar från Sandra Apelqvist

Tack för att du tog dig tid att skriva denna fina reco. Jag är så glad att vi hittade rätt hus till er familj. Hoppas att allt ska gå bra med packning och flytt. Vi ses snart. /Sandra

Tilde P
Mellanområdet

Sandra är såå proffsig och trevlig! En glad och härlig tjej med energi som smittar av sig. Riktigt duktig på sitt jobb. Rekommenderas!

Svar från Sandra Apelqvist

Tack för en fin reco! Tänk att du kände redan när du kom in att detta är erat hus, så roligt. Hoppas nu att allt ska gå bra med planering och flytt. Vi ses längre fram och kom ihåg att jag finns om det dyker upp några frågor. /Sandra

Sirpa Liisa Ö
Repisvaara

Hjälpsam, omtänksam, kunnig och proffsig. Toppen helt enkelt!

Svar från Sandra Apelqvist

Tack Spira! Hoppas att ni kommer få en fin och lugn jul, så ni är laddade med energi inför flytten. Tack för att jag fick hjälpa er med både köp och försäljning. Vi ses till tillträdet. /Sandra

Lina L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sandra Apelqvist en del av HusmanHagberg Gällivare
Centrum Gällivare

Supernöjd! Sandra är lätt att ha kontakt med, hjälpsam och ordnade allt med försäljningen otroligt smidigt. Rekommenderas!

Svar från Sandra Apelqvist

Tack fina Lina för din reco! Det är alltid ett nöje att hjälpa er med era bostadsaffärer. Hoppas ni ska trivas sista tiden i lägenheten och att huset blir ett fantastiskt barndomshem :) Vi ses till tillträdet. /Sandra