Är snabb i kontakten. Ger ett kunnigt intryck och är trevlig och förtroendeingivande.
Sandra Apelqvist
Sandra Apelqvist är mäklare på HusmanHagberg Gällivare
.Sandra Apelqvist har varit registrerad mäklare sedan 2012-03. Sandra Apelqvist har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-12 och har fått 173 omdömen med ett betyg på 4.8. Sandra Apelqvist har haft 73 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 93% av sina kunder efter omdömen.
2022-09 - 2023-08
173 omdömen om Sandra Apelqvist
Bra, kunnig och trevligt bemötande.
Kunnigt bemötande och smidig affär
Allt gick väldigt smidigt och snabbt. Jag tyckte också att Sandra förmedlade mig som person bra till säljaren som sedan valde mig. Så ett väldigt fint samarbete blev det mellan alla parter.
Tack för din reco Frida. Hoppas du ska trivas bra i DITT HUS :) Är så spänd på se framtiden, all lycka till och vi ses snart/Sandra
Sandra välkomnade oss varmt på visningen och tog hand om oss under hela processen till det att vi gjorde köpet av det fina huset! Vi är inget annat än nöjda och glada, hon gjorde ett riktigt bra jobb!
Vilken tur att du tjuvbokade visningen 😉 jag är så glad att ni äntligen hittat helt rätt. Tack för alla visningar och tack för din reco. Allt gott tills vi ses på tillträdet./Sandra
Otroligt duktig.Kunde inte hitta någon bättre.Tack Sandra
Tack för din reco Christina! Jag är så glad för er skull. Att allt har gått så snabbt och smidigt efter bytet av mäklare känns extra bra för mig. Tack för att jag fick förtroendet att hjälp till med detta drömläge och nybyggda hus. Allt gått till dig och vi ses till tillträdet!
Husman Hagberg var inte de snabbaste att återkomma efter intresseanmälan. Det var nära att affären gick till en annan mäklare, men direkt när jag träffade Sandra så kom hon med rätt förlag och visade på erfarenhet och potentiella intressenter. Från den stunden så har hon varit både enkel och väldigt trevlig att ha att göra med. Sandra har varit väldigt tillmötesgående och professionell under hela försäljningen. Kan varmt rekommendera Sandra Apelqvist
Tack för er reco! Jag är så glad att vi hittade samarbetet och tycker att det har varit et nöje att samarbeta med er. Hoppas att vi ses när ni kommer upp på julfika :) Ta hand om familjen /Sandra
Utan att veta något alls innan. om dessa processer, känns det bra hittills. Sandra har visat sig vara en varm, positiv, inkännande person. Rak dialog, och många skratt, vilket inger förtroende.
Tack Maj för att jag fick äran att hjälpa dig med denna försäljning. Jag är så glad att du är nöjd och hoppas att du hinner ut i skog och mark under den härliga hösten. Vi ses till tillträdet :) /Sandra
Vi fick ett mycket trevligt bemötande. Dom förväntningar vi hade levde hon upp till, Sandra var fantastisk hela vägen genom affären, vi är super nöjda med hennes arbete.
Tack för din fina reco! Vilken resa vi gjort genom denna försäljning, stort tack för att jag fick vara en del av denna process. Det har varit en roligt försäljning och jag hoppas att ni ska trivas som heltids bybor :) /Sandra
Väldigt proffsig och smidig mäklare. Vi har känt oss väl omhändertagna och trygga vid försäljningen av vårt hus. Ett självklart val av mäklare i Gällivare!
Tack fina Annika! Det är jag som ska tacka för att jag fick låna er villa under några stunder. Det har varit en oförglömlig försäljning med historia och nytänkande. Ha allt gott och vi ses snart! /Sandra