HusmanHagberg Gällivare
En del av HusmanHagberg -
www.husmanhagberg.se
Välkommen till oss på HusmanHagberg i Gällivare!
Vi tillhör en av Sveriges mest omtyckta mäklarkedjor med de nöjdaste kunderna. Vi här på kontoret har både bred kompetens och stor passion för vårt yrke, och hjälper dig mer än gärna tillrätta på Gällivares bostadsmarknad.
Vi är inte låsta till vare sig försäkringsbolag eller banker, vilket gör att vi är otroligt flexibla i alla våra affärer. Våra kunders önskemål och kriterier är alltid i centrum när vi letar bostäder. Kontakta oss så berättar vi mer!
Utmärkelser
326 omdömen om HusmanHagberg Gällivare
Sedan starten hos Reco 2017
köpte sin lägenhet med hjälp av Sandra Apelqvist en del av HusmanHagberg Gällivare
Hon är en supertrevlig kunnig och lätt att ha att göra med 👍
sålde sin lägenhet med hjälp av Sandra Apelqvist en del av HusmanHagberg Gällivare
Superbra bemötande och högt kunnande😊
köpte en tomt med hjälp av Emilia Engrund en del av HusmanHagberg Gällivare
Emilia är en förtroendeingivande och engagerad mäklare och har drivit på affären på ett föredömligt sätt.
Mycket bra och informativ. Uppfyllde våra förväntningar vid kontakter och visningen av bostaden. Noggrann vid genomgång av alla handlingar m m vid kontraktskrivande Positivt bemötande.
Noggrann vid genomgång av alla handlingar m m vid kontraktskrivning.
Possitivt bemötande. -
köpte sin stuga med hjälp av Sandra Apelqvist en del av HusmanHagberg Gällivare
Hej.
Sandra är en glad virvelvind som har hjälpt mig på bästa sätt, förberett stugan för en varm visning,
gett mig den tid jag ville ha och gett ut den fakta som hon har haft om stugan.
Tack
Hej från Per -
sålde en tomt med hjälp av Emilia Engrund en del av HusmanHagberg Gällivare
Riktigt bra bemötande, snabb återkoppling, ordning och reda på allt. En toppen mäklare som har alla mina uppdrag i framtiden.
Rekommenderas starkt. -
Hon har ett professionellt bemötande, upplevs säker, kunnig och ärlig!
Jag blev superbra bemött, det var välkommande att komma på visningen, det var ju min första visning och då hade jag inte så stora förväntningar, men Sandra gjorde min upplevelse så mycket bättre. Sandra visade en sådan professionalitet och det gjorde visningen mycket bra.
sålde sitt hus med hjälp av Emilia Engrund en del av HusmanHagberg Gällivare
Mycket hjälpsam och informerade ofta om hur bud/försäljning gick.
sålde sitt hus med hjälp av Sandra Apelqvist en del av HusmanHagberg Gällivare
Mycket kunnig, kan svara på frågorna man har. Glad och positiv, jag vill ge henne ett stort TACK !!!
Mycket bra bemötande. Snabb och smidig affär :)
köpte sitt hus med hjälp av Emilia Engrund en del av HusmanHagberg Gällivare
Väldigt trevlig och engagerad mäklare. Skötte affären proffsigt och effektivt.
Kan verkligen rekommendera Emilia. -
köpte sitt hus med hjälp av Sandra Apelqvist en del av HusmanHagberg Gällivare
Trevlig och tillmötesgående, snabb respons & kunnig.
köpte sitt hus med hjälp av Sandra Apelqvist en del av HusmanHagberg Gällivare
Bra bemötande och proffsig i rollen som mäklare
Sandra vet vad hon gör, otroligt trevlig och kunnig.
sålde sitt hus med hjälp av Sandra Apelqvist en del av HusmanHagberg Gällivare
Bra proffsigt bemötande .helt enligt förväntningarna.
sålde sitt hus med hjälp av Emilia Engrund en del av HusmanHagberg Gällivare
Så proffsig och trevlig, allt gick supersmidigt🤩
Tack Emilia -
sålde sitt hus med hjälp av Emilia Engrund en del av HusmanHagberg Gällivare
Blev bemött på ett positivt och naturligt sätt av Emilia och hennes kollega, inget kändes krångligt.
De satte fart med arbetet för att få ut annonsen omgående.
Har fått snabba svar och blivit uppdaterad av Emilia under hela försäljningsförloppet. Även fått råd i olika avseenden.
Jag är mycket nöjd med henne som mäklare. -
köpte sitt hus med hjälp av Emilia Engrund en del av HusmanHagberg Gällivare
Jättebra bemötande. Köpte och sålde bostad med Emilias hjälp. Snabbt och tryggt precis som vi ville ha det! Vi är supernöjda!
Proffsigt bemötande och lätt att ha och göra med
köpte sitt hus med hjälp av Emilia Engrund en del av HusmanHagberg Gällivare
Mycket trevligt bemötande av mäklaren.
Snabb återkoppling vid frågor/funderingar.
Sammantaget väldigt bra info och service genom hela processen. -
Sandra är duktigt och proffesionellt med underbar bemötande mot sina kunder. Varmt rekommenderas
Bra bemötande, proffsig och effektiv. Rekommenderar!
Trevlig, kunnig, vänlig och mycket sympatisk och tillmötesgående
Bra, trovärdig och noggrann. Duktig
Sandra är ett fullblodsproffs på det hon gör och hon levererar alltid det lilla extra och över förväntan. Hon är kompetens och serviceminded, man känner sig trygg när man anlitar Sandra.
Fantastiskt bemötande och jätteprofessionell.
sålde sitt hus med hjälp av Sandra Apelqvist en del av HusmanHagberg Gällivare
Proffs uti fingerspetsarna, proffs uti fingerspetsarna
köpte sitt hus med hjälp av Sandra Apelqvist en del av HusmanHagberg Gällivare
Hjälpsam, serviceinriktad och behjälplig. Trevligt bemötande
Sandra är proffs uti fingerspetsarna och levererade förstklassigt bemötande, service och kunskap från början till slut
Sandra är proffesionell och tillmötesgående i alla avseenden.
Mina förväntningar i samband med affären överträffades
Anna V -
sålde sitt hus med hjälp av Sandra Apelqvist en del av HusmanHagberg Gällivare
Vi är supernöjda. Sandra är så proffsig och kunnig, vi kände oss trygg med hennes omhändertagande från början till slut. Hon var ett självklart val från första stund. Det kunde inte ha gått smidigare. Vi rekommenderar henne verkligen.
Bra bemötande och väl förberedd
sålde sitt hus med hjälp av Sandra Apelqvist en del av HusmanHagberg Gällivare
Supernöjd!🤗 Sandra är proffsig, trevlig, gullig, hjälpsam, tillgänglig! Sandra var ett självklart val för försäljningen och även för framtiden.
sålde sitt hus med hjälp av Sandra Apelqvist en del av HusmanHagberg Gällivare
Mycket proffsig klart kunnig. Känns ärlig.käns tryggt att göra affär med Sandra. Mycket bra bemötande
köpte sitt hus med hjälp av Sandra Apelqvist en del av HusmanHagberg Gällivare
Gick jättebra och smidigt. Inte några problem. Trevlig och hjälpsam!
köpte sitt hus med hjälp av Sandra Apelqvist en del av HusmanHagberg Gällivare
Mycket bra, enkelt och smidigt
Har bara bra saker att säga om Sandra, snabbt effektivt och framför allt tryggt!
sålde sitt hus med hjälp av Sandra Apelqvist en del av HusmanHagberg Gällivare
Lika professionellt som alltid.
Har värderat, köpt och sålt både hus, lägenhet och affärslokal med Sandra och Husman Hagberg som hjälp.
Tack! -
köpte sitt hus med hjälp av Sandra Apelqvist en del av HusmanHagberg Gällivare
Sandra gjorde jätte bra jobb fast jag är kanske en krångligare kund än vanligt. Vi tittade på flera hus tills vi hittade det rätta huset. Kontraktet gjordes snabbt och smidigt. Super nöjd! Rekommenderar varmt att anlita henne! 😊
Tack Juha! Du är verkligen inte en krånglig kund utan det har varit så trevlig att ha dig som visnings deltagare och spekulant. Äntligen har du hittat rätt, jag är så glad att vi äntligen hittade ett hus med alla förutsättningar för dig. Hoppas ni ska trivas och jag längtar tills jag får se hur vinden blir :)
Sandra Apelqvist
Tack och vi ses till tillträdet! /Sandra -
sålde en tomt med hjälp av Sandra Apelqvist en del av HusmanHagberg Gällivare
Mycket trevlig och förtroende ingivande.
Att hitta en köpare. Jag är hel nöjd med henne.
Mycket intresserad och jag fick information hela tiden
om köpare m.m.
Hon är kunnig och trevlig till 100%. -
sålde sitt hus med hjälp av Sandra Apelqvist en del av HusmanHagberg Gällivare
Mycket fint bemötande och mäklaren levde upp till alla förväntningar, från början till slut.
sålde sitt hus med hjälp av Sandra Apelqvist en del av HusmanHagberg Gällivare
Engagerad, svarar när man ringer, mycket bra mäklare.
sålde sitt hus med hjälp av Sandra Apelqvist en del av HusmanHagberg Gällivare
Sandra är glad och trevlig och ger ett förtroendeingivande intryck vid både köp och sälj.
köpte sitt hus med hjälp av Sandra Apelqvist en del av HusmanHagberg Gällivare
Medveten om marknaden och enkelt att jobba med!
köpte sitt hus med hjälp av Sandra Apelqvist en del av HusmanHagberg Gällivare
Mycket kunnig och snabb service
köpte sitt hus med hjälp av Sandra Apelqvist en del av HusmanHagberg Gällivare
Sandra har följt oss i vårt letande efter större hus i tre år. Det här huset var vi egentligen inte intresserade av men Sandra såg att det var något för oss och lyckades övertyga oss att komma och titta. Det visade sig vara en fullträff och det tyder på att Sandra verkligen läst av oss som köpare helt rätt och såg potentialen i något vi själv inte hade fått upp ögonen för. Utmärkt mäklararbete!
Tack Jocke för så fina ord! Blir ju rörd. Det har varit ett nöje att följa ert sökande efter nytt hus. Jag vill tacka för alla roliga samtal och tack för att jag fick "tvinga" er på vising. Längtar redan efter att komma på inflyttningsfesten :) Huset kommer bli lika magiskt som ert nuvarande! Ännu en gång tack. /Sandra
Sandra Apelqvist -
Lätt att prata med, är trevlig, hör av sig snabbt om hon inte kan svara direkt när man ringer. Bra service och bemötande. Känns tryggt att göra bostadsaffär med Sandra 😊
sålde sitt hus med hjälp av Sandra Apelqvist en del av HusmanHagberg Gällivare
Vi blev Väldigt positivt bemöta, Att få vårt hus sålt hyfsat snabbt då vi redan hade köpt ett nytt hem. Det blev en lyckad affär allt funkade bra.