Kunnigt bemötande och smidig affär
HusmanHagberg Gällivare
Välkommen till oss på HusmanHagberg i Gällivare! Vi tillhör en av Sveriges mest omtyckta mäklarkedjor med de nöjdaste kunderna. Vi här på kontoret har både bred kompetens och stor passion för vårt yrke, och hjälper dig mer än gärna tillrätta på Gällivares bostadsmarknad. Vi är inte låsta till vare sig försäkringsbolag eller...
372 omdömen om HusmanHagberg Gällivare
Sedan starten hos Reco 2017
Bemötandet av Emilia möter alla kriterier man har när man tar kontakt med en mäklare.
Allt gick väldigt smidigt och snabbt. Jag tyckte också att Sandra förmedlade mig som person bra till säljaren som sedan valde mig. Så ett väldigt fint samarbete blev det mellan alla parter.
Tack för din reco Frida. Hoppas du ska trivas bra i DITT HUS :) Är så spänd på se framtiden, all lycka till och vi ses snart/Sandra
Sandra välkomnade oss varmt på visningen och tog hand om oss under hela processen till det att vi gjorde köpet av det fina huset! Vi är inget annat än nöjda och glada, hon gjorde ett riktigt bra jobb!
Vilken tur att du tjuvbokade visningen 😉 jag är så glad att ni äntligen hittat helt rätt. Tack för alla visningar och tack för din reco. Allt gott tills vi ses på tillträdet./Sandra
Otroligt duktig.Kunde inte hitta någon bättre.Tack Sandra
Tack för din reco Christina! Jag är så glad för er skull. Att allt har gått så snabbt och smidigt efter bytet av mäklare känns extra bra för mig. Tack för att jag fick förtroendet att hjälp till med detta drömläge och nybyggda hus. Allt gått till dig och vi ses till tillträdet!
Mycket trevlig tjej som förklarade allt enkelt och tydligt. Snabbt avklarat, trevligt möte i trevlig lokal. Dessutom mycket gott kaffe!
Proffsig är hon och man kände sig trygg med det hon gjorde. Bra som mäklare, det hjälper mycket att hon har kläder som är ordentliga. Andra mäklare som jag har träffat fick jag absolut inte en lika bra känsla av tror en stor del var för att dom inte hade klätt upp sig på samma sätt
Tack Hilde för din reco. Jag hoppas verkligen att du ska trivas i din första egna lägenhet! Det har varit ett sant nöje att få vara del av din bostadsaffär. Allt gott/ Emilia
Upplevde ett trevligt och proffsigt bemötande, och annonsen på lägenheten blev riktigt fin. Tyvärr var marknaden inte säljarvänlig för tillfället, så summan blev inte vad vi hade hoppats på, men Emila gjorde vad hon kunde och jag är nöjd med hennes agerande hela vägen. En trevlig och jordnära person som är duktig på det hon gör, kommer att rekommendera henne varmt till vänner och bekanta om tillfälle ges.
Tack Mats för dina fina ord! Jag hoppas att ni kommer trivas med det nya och stort lycka till med det som väntar! Det har varit ett nöje att samarbeta med dig och ännu en gång tack för att jag fick hjälpa dig med försäljningen av din lägenhet! / Emilia
Bra bemött, hon förmedlade frågor och svar med säljaren på ett bra sätt
Tack för att du tog dig tiden att lämna en reco. Trots att det har dragit ut på tiden så tror jag att det kommer bli superfint när ni är färdiga med gården. Stort lycka till! / Emilia
Husman Hagberg var inte de snabbaste att återkomma efter intresseanmälan. Det var nära att affären gick till en annan mäklare, men direkt när jag träffade Sandra så kom hon med rätt förlag och visade på erfarenhet och potentiella intressenter. Från den stunden så har hon varit både enkel och väldigt trevlig att ha att göra med. Sandra har varit väldigt tillmötesgående och professionell under hela försäljningen. Kan varmt rekommendera Sandra Apelqvist
Tack för er reco! Jag är så glad att vi hittade samarbetet och tycker att det har varit et nöje att samarbeta med er. Hoppas att vi ses när ni kommer upp på julfika :) Ta hand om familjen /Sandra
Emilia var otroligt engagerad och hjälpsam igenom hela processen. Hade inte kunnat hitta en bättre mäklare!
Tack Benjamin för din reco och trevliga samtal! Det har varit ett sant nöje och jag får tacka er för att få ha varit en del av försäljningen. Ha det fint och lycka till med allt :) / Emilia
Utan att veta något alls innan. om dessa processer, känns det bra hittills. Sandra har visat sig vara en varm, positiv, inkännande person. Rak dialog, och många skratt, vilket inger förtroende.
Tack Maj för att jag fick äran att hjälpa dig med denna försäljning. Jag är så glad att du är nöjd och hoppas att du hinner ut i skog och mark under den härliga hösten. Vi ses till tillträdet :) /Sandra
Vi fick ett mycket trevligt bemötande. Dom förväntningar vi hade levde hon upp till, Sandra var fantastisk hela vägen genom affären, vi är super nöjda med hennes arbete.
Tack för din fina reco! Vilken resa vi gjort genom denna försäljning, stort tack för att jag fick vara en del av denna process. Det har varit en roligt försäljning och jag hoppas att ni ska trivas som heltids bybor :) /Sandra
Sakkunnig professionell och väldigt trevlig.
Tack för att du tog dig tid att skriva en reco, även tack för att jag fått vara en del av denna affär. Vi ses på tillträdet! / Emilia
jag är ganska nöjd med Emilia Vi sålt ganska fort huset
Tack Mandi för att jag har fått hjälpa er med försäljningen av huset. Hoppas att ni kommer trivas i det nya. / Emilia
Bemötandet är bra och allt har gått smidigt!
Hej Albert! Tack för din reco. Hoppas att du kommer trivas i det nya. Allt gott! / Emilia
Trevlig, lätt att prata med, förklarade bra hur det går till och vad som gäller. Inget negativt att säga.
Hej Wilma! Tack för din reco och grattis till köpet av lägenheten. Jag är helt säker på att du kommer trivas i ditt nya hem. Ses på tillträdet :)
Väldigt proffsig och smidig mäklare. Vi har känt oss väl omhändertagna och trygga vid försäljningen av vårt hus. Ett självklart val av mäklare i Gällivare!
Tack fina Annika! Det är jag som ska tacka för att jag fick låna er villa under några stunder. Det har varit en oförglömlig försäljning med historia och nytänkande. Ha allt gott och vi ses snart! /Sandra
Personlig, varm, lyhörd och flexibel. Dessutom en skicklig och professionell säljare!
Tack Evelyn för att du lämnade denna reco, jag vill passa på att hälsa dig välkommen hem igen på riktigt till din egna lägenhet. Hoppas ni ska trivas. Vi ses snart. /Sandra
Sandra är ett proffs, lyhörd och engagerad till 100%. Conny och Marina
Tack Marina för att jag fick vara en del av ert köp av dröm lägenheten. Tack även för att du tog dig tid att svara på recon! Vi ses och fira ordentligt. /Sandra
Sandra är den bästa mäklare jag kan tänka mig både för säljare och köpare! Kan varmt rekommendera henne.
Tack fina Anna för att jag fått vara er mäklare, är så tacksam över alla våra skratt. Hoppas att flytten ska gå bra och att ni kommer trivas i ert nya hem. Vi ses snart :) /Sandra
Duktig, kunnig, vänlig och trevlig. Väldigt lätt att prata med. Det kändes som att hon alltid var tillgänglig även på sin fritid. Jag är mycket nöjd och jag rekommenderar henne utan minsta tvekan.
Stort tack för att du tog dig tiden att lämna en reco! Hoppas att du kommer trivas i det nya fritidsboendet och välkommen till Tornedalen. / Emilia
Mycket bra mäklare, trevlig och kunnig. Tar reda på svar när man undrar över detaljer i huset.
Tack för din reco Marlene! Börjar med att säga välkommen hem till Gällivare 💙 sen vill jag säga tack för att jag fått göra denna affär med dig, det har varit ett nöje att få visa, samtala o skriva kontrakt med dig. Tack för skratt och stort lycka till med flytten från kusten och hem. Vi ses till tillträdet /Sandra
Kunnig på sin sak med ett proffsigt bemötande.
Tack Jim för att jag fått äran att låna ert hus för visningar och tack för alla samtal under denna processen. Hoppas att ni får en fin sommar med inte bara flytt utan några lediga dagar i solen. /Sandra
Vi fick en bra första värdering Snabb visning till spekulant innan ordinarie visningar Bra dialog om hur vi skulle hantera inkommet bud och landade i pris lite över vad vi förväntat oss Kunnigt,, snabbt och lätt för mig som säljare
Tack för din reco! Jag är glad att jag får hjälpa till vid era bostadsaffärer. Grattis till en bra försäljning och hoppas att ni ska få en fin sommar. Ses snart för tillträde. /Sandra
En professionell mäklare och jag har bara gott att säga om henne
Tack för att du tog dig tid att skicka denna fina reco! Tänk vilken tur att tekniken finns så vi kunde lösa en digitalvisning. Passar på att hälsa dig välkommen hem till Gällivare. Vi ses snart för tillträde. /Sandra
Sandra bemötande oss på det bästa sätt! Hon levde verkligen upp till våra förväntningar.
Tack fina Anna! Det är så roligt att ni äntligen hittat ert gemensamma hus. Grattis till köpet och många kramar till er:) /Sandra
Trevlig, svarar alltid, kunnig, bra på att ge råd och tips.
Tack Emil för din reco. Jag är så imponerad över ert jobb med huset och jobbet med affären. Stort lyckat till med flytten och hus letandet där nere! All tack för att jag får vara en del i er affär! /Sandra
En riktigt bra mäklare, svar på alla frågor och funderingar och finner lösningar på allt, finns inga hinder. Toppen betyg!
Tack för din reco! Jag är så glad att jag får vara eran mäklare. Sällan skådat någon med sån målmedvetenhet som er. Tack för att jag får hjälpa er och stort lycka till med flytten mot kusten och hus letandet där :) /Sandra
Toppen mäklare, snabb, effektiv och helt rätt för sitt arbete.
Tack Anders för din reco! Hoppas ni ska trivas i lägenheten och att solen lyser extra på er i Piteå:) /Sandra
väldigt trevlig och engagerad person som tar väl hand om oss kunder. Affären gick som förväntat då Sandra är tydlig med information och snabb på att agera
Tack för din fina reco. Jag hoppas att allt är bra med dig och att du har en fin sommar med familjen! /Sandra
Bästa mäklaren, alltid hjälpsam och bostadsköpet går smidigt.
Tack fina Sofie för din reco. Hoppas att ni har fin sommar och stort lycka till med flytten. Allt gott till dig, ses till tillträdet. /Sandra.
Professionell, trevlig och tillmötesgående. Snabba svar och bra service
Tack Karin för att jag fick hjälpa er med er försäljning, Hoppas ni ska trivas i er nya lägenhet och att ni har en fin sommar i stugan. /Sandra
Allt gick supersmidigt, som det alltid gör med Sandra 😊
Tack Tina! Det är alltid trevlig göra affärer med er. Ta hand om er och jag längtar efter att får komma och se ert nya hus:) Ta hand om er. /Sandra
Hej jag uppfattar Emelia som mycket ärlig då
Hej Bengt-Olof! Tack för att du tog dig tiden att lämna en reco. Så roligt att få hjälpa dig i denna processen. Vi ses på tillträdet :)
Glad och kunnig på sitt område och ordning och reda kul att göra affär med henne! Tack Kenneth
Tack det har varit ett nöje att hjälpa er med både försäljning och köp av bostad. Hoppas ni ska trivas i nya lägenheten och att flytten går så smidigt som möjligt. Vi ses till tillträdet! /Sandra
Sandra är en fenomenal mäklare som är proffsig i sitt bemötande och kunnig inom området.
Tack för din fina reco. Jag är så glad att få ha gjort er som kund. Hoppas att du får en fin sommar :) /Sandra
Hög kompetens, trevligt bemötande.
Tack för en trevlig affär. Hoppas att allt ska fungera med projektet. Stort lycka till. /Sandra
Sandra är både professionell och engagerad. Trots en lång säljprocess gav hon jättebra stöd hela vägen.
Åh! Tack Fredrik för en lång och fin säljprocess jag är tacksam att du har varit så engagerad och lyhörd för visningar och diskussioner. Jag hoppas att ni ska trivas i ert nya hem och att hela familjen får en fin sommar. /Sandra
Supertrevlig kunnig och hjälpsam . Affären var jättesmidig och gick fort . Supernöjda
TACK för att jag får vara en del av era hus försäljningar. Hoppas ni ska trivas i kusten och att ni kommer in på kaffe när ni kommer upp. Tack för ert engagemang under försäljingen, uppskattas verkligen! Tack och åter tack och stort lycka till. /Sandra
Serviceinriktad och förtroendeingivande
Tack för din reco! Hoppas att är bra med dig och att solen lyser extra på dig. /Sandra
Har blivit bemött mycket bra och alla förväntningar jag hade levde hon upp till.
Tack Moa! Har varit roligt att få hjälpa dig med köpet och så kul att vi lyckades hitta något på hemmaplan åt dig. Vi ses inför tillträdet :)
Emilia var mycket trevlig och lyhörd. Hon framförde mina funderingar och önskningar på ett mycket bra sätt så att det resulterade i ett bostadsköp som både jag och min fru är väldigt glada över. Med vänliga hälsningar Gonzalo
Tack Gonzalo för din reco, Jag blir så glad och tacksam! Stort grattis till köpet, det kommer bli så bra. Vi ses på tillträdet :) Tveka inte att höra av dig om du har ytterligare frågor eller om det är något annat jag kan hjälpa er med. /Emilia
Sjukt bra mäklare. Allt har gått smidigt och bra. Kan rekomendera Emilia till andra i framtiden
Men tack Micke för en sån fin reco! Även stort tack för att jag har fått vara en del av din försäljning. Lycka till nu med allt som väntar! / Emilia
Tack för hjälpen med vårat husköp, enkelt och smidigt!
Tack för att jag fick hjälpa er med både köp och uppdrag med ert nuvarande hus. Hoppas att ni och hund och (Bedårande) valp kommer trivas som stadsbor. Ta hand om er och hör av er om det är något jag kan hjälpa till med. Ses till tillträdet. /Sandra
Sandra var lätt att prata med, hjälpsam och tydlig. Kände mig trygg med köpet.
Tack Dennis! Det har varit så roligt att få hjälpa dig att hitta ditt första egna hus. Allt gott till dig och hoppas att du är taggad för tillträdet. Tack ännu en gång! /Sandra
Hon är en supertrevlig kunnig och lätt att ha att göra med 👍
Tack Anna-Greta! Det har varit så roligt att följa ert sökande av lägenhet. Äntligen har vi hittat rätt, Hoppas flytten kommer går bra och att ni kan njuta av att landa i ert nya hem. All tack till er! /Sandra
Superbra bemötande och högt kunnande😊
Tack Jimmie för din reco! Så trevlig att hjälpa dig i dina affärer. Hoppas du ska trivas i huset och att flytten går bra. Vi ses till tillträdet. /Sandra
Emilia är en förtroendeingivande och engagerad mäklare och har drivit på affären på ett föredömligt sätt.
Tack för ditt omdöme och ett gott samarbete! Lycka till med nya fastigheten :)
Mycket bra och informativ. Uppfyllde våra förväntningar vid kontakter och visningen av bostaden. Noggrann vid genomgång av alla handlingar m m vid kontraktskrivande Positivt bemötande.
Tack Stina för att du tog dig tid att skriva denna reco. Jag är tacksam att jag fick hjälpa er med denna affär. Tur att ni varit på resa så ni samlat energi inför flytten. Allt gott till er. /Sandra