Snabb, smidig o professionel när vi sålde vårt hus 😊
Sandra Apelqvist
Sandra Apelqvist är mäklare på HusmanHagberg Gällivare
.Sandra Apelqvist har varit registrerad mäklare sedan 2012-03. Sandra Apelqvist har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-12 och har fått 344 omdömen med ett betyg på 4.8. Sandra Apelqvist har haft 71 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
2025-05 - 2026-04
344 omdömen om Sandra Apelqvist
Tack Tobias! Tack för förtroendet att hjälpa er vid försäljningen. Hoppas att ni ska trivas i Luleå, vi ses efter flyttkaoset:) /Sandra
Proffsig, tillmötesgående och kunnig.
Tack Amanda för att jag fick hjälpa dig med försäljningen, vilken våning ni har skapat! Hoppas att ni ska trivas i grannkommunen. /Sandra
Kunnig och väldigt positiv, ger tro på att det blir lyckat försäljning
Tack Anne för dina ord och att jag fick äran att hjälpa er med försäljningen. Vi ses snart. /Sandra
Trevlig, engagerad och bra att ha att göra med.
Tack för din reco, Joel! Hoppas ni kommer att trivas i ert nya hus. Har varit trevligt att följa er under ert bostadssökande. Jag finns här för frågor eller råd, vi ses till tillträdet. Hälsa Luna och hundarna /Sandra
Känns som Sandra tar dig tid att lära känna säljaren och huset.
Tack Malin för din reco. Även tack för vår dialog under försäljningen. Vi ses till tillträdet. /Sandra
Kunnig, trevlig och snabb Bra hantering i en svårsåld marknad.
Tack för din reco! tack för förtroendet att hjälpa er med försäljningen. Hoppas att vi får veta hur det går i Appen efter sommaren :) Allt gott/Sandra
Sandra har varit väldigt hjälpsam i mitt sökande av boende, snabb att återkoppla. Alltid glad och trevlig och uppfattas som väldigt professionell!
Tack Mathilda för att du lämnande dessa ord, värmer! Tack för att jag fått vara en del av ditt sökande av ditt boende. Njut av flytt kaos och hoppas att du ska trivas i din egna lägenhet. /Sandra
Proffsigt och vänligt bemötande Effektiv hantering av visning, köpeavtal mm
Tack för dina ord. Hoppas att ni är nöjda med köpet och att ni ska trivas. Vill passa på att tacka för en trevlig visning och genomgång av kontrakt, vi ses till tillträdet. Hör av er vis frågor. /Sandra
Väldigt trevlig mäklare Sandra Apelqvist som är duktig på sin sak!
Tack för din reco. Det var väldigt trevlig att träffas både på visningen och kontraktet. Jag finns här om det kom mer frågor eller funderingar. /Sandra
Sandra är verkligen bra på att bemöta kunder Jag känner stort förtroende för hon och hennes team. Dem är alltid hjälpsamma.
Tusen tack för förtroendet att hjälpa till med dina bostadsaffärer. Hoppas att det går smidigt att tömma och städa. Vi ses på tillträdet. /Sandra