Sandra Apelqvist

Sandra Apelqvist

Sandra Apelqvist är mäklare på HusmanHagberg Gällivare

Sandra Apelqvist har varit registrerad mäklare sedan 2012-03. Sandra Apelqvist har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-12 och har fått 317 omdömen med ett betyg på 4.8. Sandra Apelqvist har haft 79 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

317 omdömen om Sandra Apelqvist

Sedan starten hos Reco 2017
Sirpa Liisa Ö
Repisvaara

Hjälpsam, omtänksam, kunnig och proffsig. Toppen helt enkelt!

Svar från Sandra Apelqvist

Tack Spira! Hoppas att ni kommer få en fin och lugn jul, så ni är laddade med energi inför flytten. Tack för att jag fick hjälpa er med både köp och försäljning. Vi ses till tillträdet. /Sandra

Lina L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sandra Apelqvist en del av HusmanHagberg Gällivare
Centrum Gällivare

Supernöjd! Sandra är lätt att ha kontakt med, hjälpsam och ordnade allt med försäljningen otroligt smidigt. Rekommenderas!

Svar från Sandra Apelqvist

Tack fina Lina för din reco! Det är alltid ett nöje att hjälpa er med era bostadsaffärer. Hoppas ni ska trivas sista tiden i lägenheten och att huset blir ett fantastiskt barndomshem :) Vi ses till tillträdet. /Sandra

Alicia S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sandra Apelqvist en del av HusmanHagberg Gällivare
Centrum Gällivare

Vårt lägenhetsköp var tidvis rörigt och vi hade perioder av osäkerhet, men Sandra fanns med genom hela processen och tog våra önskemål på stort allvar. Hon gav ett stabilt stöd och skapade en rättvis och transparent kommunikation mellan oss som köpare och säljare, vilket gjorde det möjligt för båda parter att mötas på ett bra sätt. Hennes engagemang och vilja att lyssna, bemöta och agera var en avgörande faktor för att affären kunde genomföras.

Svar från Sandra Apelqvist

ÅH! Tack för dina ord, blir varm i mäklarhjärtat. Hoppas att ni ska trivas i eran gemensamma bostad. Tack för att vi har haft en fin dialog och att vi landade i att ni hittade hem. Så vill passa på att hälsa er varmt välkommen hem till Gällivare! Vi ses för tillträde, ni är välkommen att hör av er vid frågor./Sandra

Oscar S
Centrum Gällivare

Väldigt kompetent mäklare med lång erfarenhet vilket märktes vid vårat köp, vi är nöjda och rekommenderar att välja Sandra om ni ska sälja något👍🏼

Svar från Sandra Apelqvist

Tack så mycket! Värmer att få dessa ord. Vill passa på att säga grattis till en superfin lägenhet, och välkommen att flytta till Gällivare på riktigt. Vi ses till tillträdet, hör av er om frågor kommer. /Sandra

Lars A
Repisvaara

Mycket kunnig och engagerad. Brinner för sitt yrke

Svar från Sandra Apelqvist

Tack Lars för din reco, det gör mig glad. Hoppas att ni kommer trivas i nya huset. /Sandra

Erik N
Centrum Gällivare

Trevlig, lättsam och kunnig. Inger känslan att man är i goda händer och lämnar inga frågetecken.

Svar från Sandra Apelqvist

Tack för att jag fick vara en del av er försäljning. Hoppas att ni ska trivas i huset. Vill också skicka ett tack för att du tog dig tid att lämna denna reco. Värmer mitt mäklarhjärta. /Sandra

Louise M
Centrala Gällivare

Trevlig affär med hjälp av Sandra. Känner oss omhändertagna i den här stora investeringen för oss!

Svar från Sandra Apelqvist

Tack för att du tog dig tid att lämna denna reco! Jag hoppas att ni ska trivas, så roligt att ni äntligen hittade rätt:) Vi ses till tillträdet. /Sandra

Veronica L
Koskullskulle

Sandra har varit en otroligt omtänksam och trevlig person som verkligen sett till kunden behov på bästa sätt. Hon svarar bra på alla frågor, svarar snabbt när man kontaktat henne och får en verkligen att känna sig välkommen på alla visningar. Jag har känt mig trygg när hon hjälpt oss med vårat första husköp nu och förklarat på ett bra och pedagogiskt sätt när vi kollat igenom kontraktet och vad allt handlar om. Hon har alltid varit väldigt noggrann med att förklara för oss att om något som helst skulle va tokigt så kan vi...

Svar från Sandra Apelqvist

WOW vilka fina ord Veronica! Blir varm och glad. Hoppas nu att katterna och ni kommer trivas med stor gård. Det har varit ett nöje att ha er som spekulanter på våra visningar, alltid med ett skratt nära. Njut nu av lyxen att ni hittat ert hem. Finns här om det är något ni undrar. /Sandra

Ulla Ann-Christin V
Koskullskulle

Duktig mäklare som inger stort förtroende. Informationen i alla steg vid min husaffär gör mig som säljare trygg. Så en stor eloge till en toppen mäklare.

Svar från Sandra Apelqvist

Tack så mycket för att du gav denna reco! Det har varit en fin resa vi gjort tillsammans i din flytt. Hoppas att du kan känna att detta landar väl. Jag är bara ett samtal bort. Stort lycka till med rensningen:) /Sandra

Bengt Allan H
Björkmansheden

Proffsig, snyggt foto på huset, god återkoppling. Borde kanske ha ett besiktningsunderlag i ett tidigare läge, innan första visningen. Gott jobb/Ola Helin

Svar från Sandra Apelqvist

Tack för din reco! Hoppas att nya ägaren ska trivas och tack för att jag fick hjälpa er vid försäljningen. /Sandra