Har haft en fin kontakt med Sandra Apelqvist. Har bara talat med henne i telefon, eftersom jag bor i Alingsås.
Sandra Apelqvist
Sandra Apelqvist är mäklare på HusmanHagberg Gällivare
.Sandra Apelqvist har varit registrerad mäklare sedan 2012-03. Sandra Apelqvist har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-12 och har fått 350 omdömen med ett betyg på 4.8. Sandra Apelqvist har haft 74 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
2025-07 - 2026-06
350 omdömen om Sandra Apelqvist
Tack Ingrid för att du lämnade dessa ord. Är så roligt att du väljer att flytta till Gällivare. Njut av trädgården och sommarens skörd innan du flyttar uppåt. /Sandra
Vi blev glatt och bra bemötta under visningen och de andra stegen vid köpet. Detta var vårat första köp men Sandra fick oss att känna oss trygga och förklarade allting tydligt.
Tack Iiris, jag är så glad att ni hittade rätt hus för er. Njut nu av semestern i Italien och ladda batterierna inför er flytt. Allt gott tills vi ses. /Sandra
Pålitlig, lyhörd och effektiv! Haft med Sandra att göra i flera olika fastighetsaffärer. Alltid varit nöjd med hennes arbete. Både som köpare och säljare. En mäklare som sticker ut!
Tack Björn! Vilken reco. Har varit ett nöje att få vara eran mäklare under dessa år. Önskar er all lycka i södra delarna och hoppas att våra vägar möts. /Sandra
En snabb och enkel försäljning av mitt hus. Jag är nöjd och tacksam. Lyhörda och tillmötesgående hela vägen.
Tack för det första för att jag fick hjälpa dig med din försäljning, för det andra tack för en fin reco! Nu hoppas vi att allt flyter på bra, och at ni njuter av starten av sommarlovet. /Sandra
Proffisionell och kunnig inom fastigheter, fastighet rätt och rätsliga saker kring fastighetsaffärer.
Tack Anton för din reco. Hoppas att ni ska trivas i ert nya hus och att flytten ska gå smidigt:) Vill passa på att tacka för förtroendet att hjälpa till med er försäljning av ert nuvarande hus. Ses snart! /Sandra
Engagerad och väl insatt i bostadsmarknaden i Gällivare.
Tack för att du tog dig tid att skriva denna reco. Nu får jag skriva välkommen till Gällivare och tack för en väldigt trevlig affär. Ses till tillträdet. /Sandra
Snabb, smidig o professionel när vi sålde vårt hus 😊
Tack Tobias! Tack för förtroendet att hjälpa er vid försäljningen. Hoppas att ni ska trivas i Luleå, vi ses efter flyttkaoset:) /Sandra
Proffsig, tillmötesgående och kunnig.
Tack Amanda för att jag fick hjälpa dig med försäljningen, vilken våning ni har skapat! Hoppas att ni ska trivas i grannkommunen. /Sandra
Kunnig och väldigt positiv, ger tro på att det blir lyckat försäljning
Tack Anne för dina ord och att jag fick äran att hjälpa er med försäljningen. Vi ses snart. /Sandra
Trevlig, engagerad och bra att ha att göra med.
Tack för din reco, Joel! Hoppas ni kommer att trivas i ert nya hus. Har varit trevligt att följa er under ert bostadssökande. Jag finns här för frågor eller råd, vi ses till tillträdet. Hälsa Luna och hundarna /Sandra