Michel Cosic

HusmanHagberg Jönköping
4.9
Affärer senaste året

Michel Cosic är mäklare på HusmanHagberg Jönköping

Michel Cosic har varit registrerad mäklare sedan 2018-10. Michel Cosic har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-02 och har fått 260 omdömen med ett betyg på 4.9. Michel Cosic har haft 53 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 93% av sina kunder efter omdömen.

260 omdömen om Michel Cosic

Sedan starten hos Reco 2021
Johan W
Jönköping Väster

Michel var fantastisk att ha som mäklare! Jag hade aldrig sålt en bostad tidigare och var lite nervös inför hela processen, men Michel gjorde allt så smidigt och enkelt. Han var alltid trevlig, lyhörd och kändes genuint engagerad i att se till mitt bästa genom hela försäljningen. Trodde aldrig det skulle gå så smärtfritt - varmt rekommenderad!

Tereza G
Jönköping Öster

Michel är en fantastisk mäklare professionell, engagerad och väldigt trevlig. Han har varit hjälpsam genom hela processen, alltid tillgänglig och tydlig i sin kommunikation. Vi har känt oss trygga och väl omhändertagna från början till slut. Jag kan varmt rekommendera Michel till alla som söker en pålitlig och engagerad mäklare!

Radhika P
Kålgården

Vi är väldigt nöjda med Michel Cosic och hela processen. Professionell, engagerad och tydlig genom hela affären. Snabb återkoppling när vi har haft frågor. Kan varmt rekommendera Michel.

Kjell L
Sålde sitt hus med hjälp av Michel Cosic en del av HusmanHagberg Jönköping
Torpa Söder

Mycket proffsig och trevlig. Bra på att informera och hålla kontakt.

Albin A
Kålgården

Allt gick väldigt smidigt! Michel var enkel att ha och göra med och väldigt tillgänglig och höll en löpande uppdaterad under hela processen.

Rajan P
Kålgården

Vi köpte vår lägenhet på Kålgårdsgatan 29 via Michel och är nöjda med hur han skötte affären. Han var lätt att nå, svarade snabbt och höll oss uppdaterade genom hela budgivningen. Kommunikationen var tydlig och professionell, och det kändes tryggt att ha honom som kontakt från visning till kontraktsskrivning. Vi rekommenderar gärna Michel till andra som ska köpa bostad i Jönköping.

Bastian Gunnar Henry B
Gräshagen

Med stort engagemang och mycket kunskap tog Michel an sig försäljningen av min bostad. Han inger ett välförtjänt förtroende som gett mig trygghet och klarhet genom hela processen. Jag är väldigt glad att just Michel var min mäklare och uppskattar den smidiga och tydliga kommunikationen vi haft. Jag kan med gott samvete rekommendera Michel till dig som vill ha en tydlig och professionell mäklare med varmt bemötande.

Selma T
Kungsängen

Jag är supernöjd med Michel och kan varmt rekommendera honom! Han har varit otroligt hjälpsam, professionell och engagerad genom hela processen. Han har alltid varit lätt att få tag på, svarat snabbt på våra frågor och hållit oss uppdaterade hela vägen 😃 Vi har känt oss trygga och väl omhändertagna från början till slut 😃👍🏼

Pia B
Gräshagen

Engagerad, lättsam och påläst!

Eduardo P
Gräshagen

Michel har varit otroligt professionell i sitt bemötande och planering inför försäljning av lägenheten. Michel har varit väldigt tydlig i sin kommunikation genom hela processen och väldigt tillmötesgående när det funnits saker vi behövt justera eller frågor har uppkommit. Han har tagit sin tid och hela tiden agerat bollplank för de tankar vi haft. Vi är mycket nöjda med hela processen och de arbetet Michael gjort.