Lina var proffsig i sitt bemötande och utförande. Löste våra försäljning briljant!
HusmanHagberg Jönköping
Välkommen till HusmanHagberg Jönköping! Vid Vätterns södra strand ligger staden som ständigt expanderar - Jönköping. Att allt fler upptäcker tjusningen med att bo här är ingen hemlighet. Därför har våra mäklare sett till att tillskansa sig den kunskap som behövs för att göra din bostadsaffär så smidig och trygg som möjligt....
443 omdömen om HusmanHagberg Jönköping
Sedan starten hos Reco 2019
Bra bemötande Stöttande i processen Tydlighet
Mäklaren gjorde ett mycket bra jobb. Var tillmötesgående och lätt att få tag på i alla lägen. Vi är nöjda med deras insats i samband med vår husförsäljning.
Är mycket nöjd med mitt val av mäklare. Fick information och uppdateringar regelbundet från början till slut. Det kändes tryggt att ha dig vid min sida Wilma. Tack för ditt fina arbete!
Jag både köpte och sålde lägenhet via Husman Hagberg och jag är supernöjd! Allt gick snabbt och smidigt, svarar på alla frågor man har alla timmar på dygnet typ och väldigt trevligt bemötande överlag av Amelie och Amanda, kommer absolut rekommendera dom vidare :)
Tack snälla för förtroendet och stort lycka till i din nya, superfina lägenhet! :)
Väldigt hjälpsamma och lätta att samarbeta med.
Det var en trevlig mäklare, väldigt öppen samt gav ett säkert och kunnigt intryck. Vi slog till på en gång!
Allt var topp från kontakt till försäljning. Trevligt och professionellt bemötande.
Mycket bra och sakligt bemötande. Hög flexibilitet och servicegrad från mäklaren….:)
Jättebra hjälp med försäljning av min lägenhet. Väldigt nöjd med Amelie på husman Hagberg.
Tusen tack för förtroendet, stort lycka till i Göteborg!
Verkligen skicklig och duktig mäklare som gjorde det lilla extra för att lyckas med vår försäljning.
Michel Cosic var helt makalöst bra när han sålde vårt radhus! Hårt jobbande, lyhörd, duktig på att följa upp och kommunicera. En mäklare som verkligen ger, och gör, ”det lilla extra”!
Proffsig, tydlig och charmig är några av orden som beskriver Michel Cosic på HusmanHagberg Jönköping. Jag kan varmt rekommendera honom.
Fått ett fantastiskt fint bemötande av Amanda! Hon har varit mycket tålmodig och lyhörd.
Mycket trevligt bemötande och kunnig personal
Fantastiskt bra jobb och bemötande av Amelie som har gjort sitt bästa för att få mig att känna mig trygg i mitt säljande och alltid varit redo för att svara på frågor. Kan starkt rekommendera då de har ett otroligt bemötande och väldigt proffsiga, kunniga och framförallt duktiga på det de gör! Elina
Mycket trevligt bemötande, god och tydlig kontakt under hela processen. Kan varmt rekommendera samarbete med mäklaren!
Tillförlitliga och och ambitiösa samarbetspartners både för både köpare och säljare.
Super duktiga närvarande professionella
Proffsig o trevlig mäklare, mycket nöjda!
Bra info hela tiden trevlig och tillmötesgående
Amanda är en väldigt trevlig och drivande person. Otroligt bemötande, lyhörd ,kompetent och allmänt duktig. Hon höll oss uppdaterade hela tiden. Vi fick en väldigt bra kundupplevelse, både för säljare och köpare. Kan varmt rekommendera henne
Sakkunnig läste av oss vad vi ville, att få huset sålt i svåra tider vilket mäklaren gjorde kanon bra Snabb försäljning, Omtänksam och trevlig
Vill bara ge den största guldstjärnan till Amanda Emme för sitt genuina engagemang i sitt arbete, där hon visar både bred kunskap och kompetens. Hon lämnar inget åt slumpen och ser hela tiden till att man får all information man behöver under hela processen. Rekommenderas starkt!
Mäklaren har varit väldigt trevlig, positiv, energisk och förklarat allt på ett lättförståeligt sätt. Hon har svarat snabbt när man har skrivit någon fråga. Vi är mycket nöjda och kan tänka oss att använda er igen.
Allt fungerade prickfritt🙋🏼♂️
Jag fick ett proffsigt bemötande av en mäklare som var otroligt serviceinriktad och la mycket tid och energi både på mig som säljare och på köparen för att det skulle gå bra och smidigt. Fick jättegod hjälp och stöd genom hela processen. Är väldigt nöjd och tacksam!
Jag är mycket nöjd! Amanda Emme var den mäklaren som hjälpte mig sälja min lgh. Hög energi, jobbade på konstant, hörde av sig ofta så vi visste hur läget såg ut hela tiden och vi kände oss uppdaterade. Hon gjorde mig och min sambo väldigt nöjd med affären :)
Totalt ganska nöjd, bra med uppdatering hela tiden och han är trevlig, levererade inte det utlovade priset men flera faktorer spelade väl in på det kanske.
Väldigt trevlig och proffsigt bemötande av Michel Cosic. Var med hela vägen och kunde svara på allt man undrade över. Stort tack till Wilma Ågren som hjälpte till med bostad efter försäljningen. Rekommenderar starkt Husmanhagberg vid både sälj och köp av bostad. Grymt jobbat!
Jag bemötes på bäst möjliga sätt
Mycket seriöst och bra bemötande. Hög aktivitet och proffsig annons som ledde till snabb och smidig affär.
Väldigt bra service, snabba som tusan och bara väldigt duktiga!
Amanda har bemött oss på bästa sätt redan sen vårt första möte. Snabb och klockren service vilket har underlättat stort för oss. Amanda och HusmanHagberg har uppfyllt alla våra förväntningar och vi är tacksamma för all vägledning vi fått. Amanda har agerat oerhört professionellt och vi har idel positiva lovord kring upplevelsen av vårt bostadsköp.
Vi gav oss in i en turbulent bostadsmarknad men Amanda var alltid lika pepp och hoppfull inför varje visning vi hade och hon var snabb med återkoppling i varje led. Nu är lägenheten såld och vi är så glada och nöjda!
Wilma är en alldeles fantastisk person att ha att göra med. Kompetent, trevlig, noggrann. Alltid nåbar och ett fantastiskt bollplank. Dessutom anlitar mäklarbyrån riktigt duktiga fotografer och har extremt snabba processer.
Trevligt bemötande med en säljanda Var uppmärksam mot säljarens behov samt köparens möjligheter. Vi hade inga höga förväntningar då vi inte skulle köpa just nu men i och med att mäklaren var trevlig och tillmötesgående blev förväntningarna högre. Snabbt enkel och trevlig affär.
Vi har blivit fantastiskt bemött av våra 2 mäklare. Dom har uppdaterat oss hela tiden och verkligen gjort allt för att se till så att vi ska bli nöjda med försäljningen. Så tack så mycket Lina och Amanda för ett väl genomfört uppdrag. Vi kommer rekommendera HusmanHagberg när någon vi känner ska sälja sin bostad. Med vänlig hälsning, Fredrik och Jenny Almqvist.
Vi blev bra bemötta hela vägen. Amanda hjälpte oss hitta en bostad som uppfyllde alla våra krav och mer! Hon var väldigt behjälplig, supertrevlig och fanns tillgänglig hela tiden. Vi uppskattade även den snabba återkopplingen som hon kunde ge oss. Lina var också väldigt bra, kunnig och var tydlig med vad som händer efter att avtalen skrivits på, men vi hade inte lika mycket kontakt med henne som Amanda. Lina förklarade och förtydligade saker som vi tyckte kändes otydligt eller som vi inte förstod, vilket vi verkligen...
En proffsig mäklare att rekommendera
Mycket ihärdiga, hjälpsamma, snabba och lyhörda. Alldeles utmärkt nöjda är vi.
Jag har bara lovord att ge till Amanda. Mycket proffesionellt och supertrevligt bemötande. Att kändes genomtänkt från kontakt till visning och försäljning. Ambitiöst genomfört med en personlig touch. Går ni i säljtankar så är det Amanda ni ska vända er till. Tack för att du hjälpte oss! Robert
Hej! Jag blev välbemött av mäklaren Amanda. Hon är jättetrevlig och kunnig samtidigt omtanksam. Jag får alltid snabbt svar via sms eller epost. Hon kontaktar mig med stort engagmang och värmt hjärtat. Det känns att hon är både professionellt och snällt. Mycket duktig mäklaren och gjort utmärkt jobb!
Nöjd med bemötande. Serviceinriktad mäklare som snabbt försökte ta reda på frågor som kom upp. Bra genomgång vid kontrakt och hur allt funkar.
Amelie gjorde ett kanonjobb. Nöjd på alla sätt och vis!
Köpte lägenhet via Amelie. Allt gick smidigt och vi var väl informerade genom hela affären.
Jag är hittills mycket nöjd med kontakten med mäklaren Michel Cosic och det arbete han utfört. Han har varit engagerad, tillgänglig och med kort varsel både visat objektet och svarat på de frågor jag haft.
Michel är självklart den bäste mäklare i stan .Påläst ,duktig,engagerad ,på hugget,tillgängligt vilken tid på dygnet ,hjälpsam ,sträcker ett hand när man man är nöd .Vi känner fortroende och känt oss trygga med honom . Stor respekt får en guldsjärna och rekomanderar honom till alla vår kontakt nät . Du är bäst !!!!
Vårt första möte med mäklaren Amelie var jättebra. Hon var engagerad redan från början och vi har haft ett jättestort förtroende för henne. Vi är också jättenöjda med Amanda som hjälpte oss vid fotograferingen och med frågor vi haft. Vi har fått bra information hela tiden och snabba svar på frågor från båda. Engagerade och drivna mäklare. Tack för all hjälp!
Mäklaren var påläst. Vi blev bra bemötta.