Mycket sympatisk, professionell och lösningsorienterad mäklare.
Michel Cosic
Michel Cosic är mäklare på HusmanHagberg Jönköping
.Michel Cosic har varit registrerad mäklare sedan 2018-10. Michel Cosic har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-02 och har fått 237 omdömen med ett betyg på 4.9. Michel Cosic har haft 50 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.
2025-07 - 2026-06
237 omdömen om Michel Cosic
Jag tycker det har varit bra, det var första gången som jag köpte en egen bostad så jag uppskattar Michels tydlighet kring allt😊
Michel hjälpte mig genom en smidig försäljning och höll mig ständigt uppdaterad i processen.
10/10 rakt igenom! Michel var från start väldigt professionell och förklarade allt på ett bra och lättsamt sätt. Genom hela processen höll han oss informerade och återkopplade hela tiden. Kan varmt rekommendera Michel om ni vill bli nöjda!
Engagerad, smidig kommunikation och snabb affär! Vi är mycket nöjda!
Trevlig och kunnig förklarade allt noga.
Bra mäklare som lyssnar på säljarens önskemål
Michel var supertrevlig och tydlig genom hela bostadsaffären. Vi är supernöjda med resultatet och kan rekommendera honom varje dag i veckan!
Gott bemötande, hjälpsam. Allt gick mycket smidigt
Vi är mycket nöjda med samarbetet. Michel var professionell, engagerad och tillgänglig genom hela försäljningsprocessen. Tack vare god kommunikation och ett stort driv gick försäljningen smidigt och över våra förväntningar. Vi kan varmt rekommendera honom.